arneja
|
Bilka in Tita, sem tudi jaz še bolj frišna tu gor, pa vaju vseeno sprejemam med nas . Bilka, tebi za torek želim enako kot Sayuri za danes, Tita, tebi pa da ti 14-tega testek pokaže . Bi pa tudi jaz v službi enostavno rekla, da imam rizično nosečnost, in če se slučajno ne bi pozitivno izšlo, bi rekla, da se pač ni izšlo. Kaj jih briga. Se mi zdi, da potem samo eden drugemu povedo, dokler vsi ne vedo, potem te pa gledajo na skrivaj . Sulfinija, kaj je UZ pokazal? Ti je nasmešek na obraz namalal, ne? Se pravi, sem imela jaz sluznico "glih za glih" dovolj debelo in to na 18. dan ? Abra, Bilobil pa jaz že nekaj let rabim . Za mehurček pa res upam, da mi tam na mizi ne popusti . Kajsica, kolikor jaz prebiram ta forum, moraš pa ti zaradi hiperstimulacije res ogromno piti. In velikost tvojega endometrija je fenomenalna. Mi posodiš kakšen mm ? Čarna, tvoje detece se ima čisto fino, verjemi. Imaš res preočitne znake, da ne bi bilo tako. Uživaj v misli, da si , pa da še en srček pod tvojim utripa . Reško pa res mislim, da ne govori po ovinkih, tako direktnega tipa že težko najdeš . M. rudovic, moja predhodnica v smislu enake terapije, kako si kaj? Stare smo pa res že kar nekaj. Se mi zdi, če preberem, da je katera "šele" 24, da se je kar malo hitro odločila za nosečnost . Gold fish, ti pa še spiš, ko si včeraj ponočevala ? In Konina, bravo za prilepljeno slikico. Jaz komaj čakam, da si bom tisti trakec lahko izdelala . Šemalo, tudi tebi naj test 26-tega pokaže , pa da te bolečine hitro minejo. Pismo, ste mi pogumne vse, ki ste punkcijo že dale skozi. Naredite si lepo nedeljo.