mojčca
|
No, pa smo se vrnili iz Snovika. Z eno besedo je bilo SUPER. Načofotali smo se, Manca in Matic pa sta uživala 100/uro. Manco sploh nismo spravili ven iz vode. Pa je plavala v velikem bazenu, z rokavčki seveda, v tamalem se je pa igrala in plavala kar sama, pa po toboganu gor, pa dol, skratka noro. Matic pa je bil tudi ful navdušen. Je čofotal z rokami, da so se mu vsi smejali, obraz je imel čisto moker od vode, oči rdeče, pa je še kar čofotal (mami pa tudi čisto zalita z vodo). Pa kako dobro se je slišalo po bazenu, k je od veselja cvilil. So upokojenci mislili, da se bodo spočili, pa ne vem, če jim je čisto uspelo (no, ušes si niso ). Ko potegnemo iz aparata slike, pa naredim en album. Ne boste verjele, ampak je Matic v sredo popoldan spal v apartmaju dve uri skupaj, Manca pa malo manj, ja dve . Je oba voda res izmučila. Sem se pa znajdla, kajti babi in sta v sredo otročka peljala spat v apartma, pa na hitro sta skuhala kosilo, jaz pa sem si privoščila plavanje. No, zvečer, ko sta šla otročka spat, pa sva šla midva v savno (finska, turška, pa še v hladno, kjer je -5 stopinj, ampak je blo zakon. Ja itak, če se pa prej segreješ na 90 stopinj). Smo pa imeli srečo z vremenom. Bi bilo ful smotano, če bi deževalo, ker potem bi se težko sprehajali z vozičkom od apartmaja do bazena. Smo šli pa z vozom kar v bazen, saj smo imeli ful prtljage. Vzeli pa smo polpenzion, tako da smo imeli še zajtrk in večerjo. Je moj izjavil, da bova sedaj hodila vsako prvo sredo v mesecu na nočno kopanje. Je ful dobr, k je razsvetljen samo bazen (tako modre lučke). No, zdaj pa počakajmo, da vidimo, ali bo to res, ali so ga bile samo besede. Ma, da me pelje, drugač ga bom , . Da me ne boste resno jemale, mal heca mora bit (ampak samo glede tega, kaj bom počela z če ne izpolni obljube). Nile, ja ti kar privoščim bolniško, da se vsaj malo spraviš k sebi in se spočiješ. Močno pa držim pesti, da se ti uredi kri, ker tako nizek hemoglobin ni prav luštna zadeva, pa da se ti pritisk uredi in da se posloviš od krvavitev. Bi bil že čas, da začneš uživati v nosečnosti brez skrbi (meni kaj takega ni bilo usojeno, ampak so bile samo stalno skrbi, ali bo vse v redu). Ampak na koncu je važno, da je otroček zdrav in to je to. Kar se tiče Snovika smo bili pa v apartmajskem naselju. Vse lahko pohvalim, edino kar se tiče spanja. Imeli smo namreč polpenzion za tri odrasle osebe + 2 otročka kar pomeni, da sta babi in Manca spali v sobi na postelji (BIO ležišče), Matic v prenosni, midva revčka pa na kavču, ki se raztegne v posteljo. Pa ne me vprašati, kako sva spala , kar sva spala . Skaana, a že kaj odštevaš???? In kako se počutiš, ko si začela z porodniško. Še malo, pa se bo vaša družinica povečala. Kaj pa ime, ali sta se že odločila??? Joj, sama vprašanja ti postavljam . Ne bom več, obljubim. Dolina, ti pa kar lepo počivaj. Pozabi na sodelavko in njen dopust, na prvem mestu sta ti in otroček. Čisto resno . IZVIRNO SPOROČILO: rainbow Dolina, saj smo tu , ampak v gužvi in od danes zjutraj tudi s heksenšusom al kako se to reče v slo jeziku in to tik preden sem šla v službo. Ja boga si. Ko smo se mi vrnili iz toplic, me je skoraj kap. Moj očka leži v dnevni sobi na kavču čisto nepremično. Mene je seveda zagrabla panika (sem bla cel večer na WC, driska, itd.) kaj je narobe in ga je zagrabil tako močan heksenšus, da ni mogel nič. So ponoči klicali na dežurno, pa je bila zdravnica na terenu, tako da so ga komaj spravili v avto in so ga odpeljali tja. No, ob pol dveh zjutraj pa zdravnica kliče, da lahko pride, pa so povedali, da so ravno na dežurni. Tako, da ga je vzela naprej in je dobil injekcije. Potem je moral še dvakrat k svoji zdravnici, tam je dobil še virozo (vsaj mislim, ker ima vročino, ga trese mrzlica, ni da ni), k zdravniku pa ne more, ker se komaj premika. Če danes zvečer ne bo boljše, kličem na dežurno, pa naj kar pride zdravnik na dom. Me čisto nič ne briga, gre se za mojega očeta in če bo treba, bom nagnala paniko. Znam biti zelo , če se gre za zdravje, sploh pa od takrat, ko me niso resno jemali glede Mance. Moram pa pohvaliti Manco, kar se tiče besed prosim in hvala, saj jih uporablja non stop (na čase že skoraj pretirava). Fipi: očitno je punca res dobila tak odpor do šole, ker jo pretepajo. Če razredničarka ne bo pozorna in se bo to še kar nadaljevalo, bi jaz zahtevala od nje, da skliče sestanek in se staršem na lep način razloži, da naj se to preneha. Joj, kako nakladam, močno dvomim, če bo to sploh kakšna brala.