mojčca
|
No, pa se vam končno oglašam. Da vam najprej pove, kako je z očetom. Tiste, ki ste mislile, da je bil bolan moj , ne, bolan je bil moj oče. Je na infekcijski v Ljubljani, v nedeljo, ko sem bila pri njem na obisku je bilo stanje še zelo resno, od ponedelja naprej, pa kot po čudežu. Stanje se mu je izboljšalo, v torek pa so mu slikali vrat in so videli, da je na vratu imel dve žarišči (kot sem jaz zastopila dve bulici, ampak ne vem, ali sta bili gnojni ali vodni). Na vso srečo, so ga takoj, ko je bil sprejet na kliniko in še niso vedeli točne diagnoze začeli zdraviti z pravimi antibiotiki in se mu je stanje kar izboljšalo. Da je bil tako bogi in da ga niso več držale noge, za vse to je bil oz. sta bili krivca žarišči na vratu, ki sta potem pošiljali v telo tako močne bolečine, da je bilo komaj za zdržati. Gre pa na bolje, kar je najbolj pomembno. Ravno sedaj čakam na tel. klic, da vidimo, ali gre domov danes ali jutri (jih po hitrem postopku pošiljajo domov, ker imajo čisto polno in je oče za vikend moral ležati na zasilni postelji ). Kar se tiče Mance, je pa saj ne vem, kaj naj napišem . Pred štirimi dnevi sem ji dala 2 EUR-a, da jih vrže v njen šparovček. Vrže denar notri in je bila vsa srečna . No, včeraj pa se igrava z Matice, pa pride do mene in reče: mami, dej mi dva eura, da jih vržem v čebelico (šparovček). Iščem, iščem kao drobiž in ga nimam. Pa sem ji rekla, da naj reče ko pride domov. Kako nestropno ga je čakala mi sploh ni treba napisati, ko pa pride domov, pa teče do njega, ga objame, mu da lupčka in reče: ati, dej mi pet eurov Me je moj ful pogledal, kao kaj se gresta, jaz pa sem šla samo v sobo in se začela smejati (pred njo se mi je še uspelo zadržati, ker če bi me vidla, kako se smejim, bi to počela potem non stop). Mislim, da kot prvič teži za denar, potem pa iz dveh pride na pet eurov, ja halooooo. Je pa naš Matic ful prehlajen, pa kašlja, tako da greva jutri ob 13.30 k zdravniku, da ga pogleda. No, v petek pa imam z obema kontrolo v razvojni in držim pesti, da gre z Manco na boljše, pa da Maticu ne bo treba hoditi v razvojno in bo vse tako, kot mora biti. Se pa vidi, da danes Matic ni čisto pravi, ker mi spi že eno uro in pol (in to skupaj, v enem kosu). Skaana, ful dobra imena imata izbrana za otročka. Sedaj pa samo še počakaj na veseli december in v akcijo. Pa močno upam, da bo Atena sprejeta v vrtec in bo uvajanje leto steklo. Manca pa še kar teži: mami, dej mi pokaž slike od atene, pa od kuža. Ko pa hočeva pogledati slikece ostalih marčevk, pa imajo vse zaklenjene albume, men pa tamala ful teži, da hoče gledati slike. Punce, takoj odklenite albume ali pa mi še enkrat pošljite gesla, da bo Manca končno dala mir, ko bo gledala slike . Dolina, tebi se pa še ne mudi z oblačili za dojenčka. Po drugi strani bo pa februar prav hitro tukaj (pa še jaz bom eno leto starejša ). Neža je pa ful dobro ime, sva tudi midva imela v ožjem izboru, pa nas je presenetil Matic. Nile, daj prilepi slikico od vaše princeske z novo frizurico. Ja, da si mogla odpovedati izpit, ker imaš toliko dela . Rainbow, ja tako je to. Ko se otroci in očka pozdravijo, pa zboli mamica, ki vse streže iz vseh strani. Ti se kar udobno namesti v posteljo in se pusti razvajati z čajčki in drugim zadevami. Ja, napisati je to čisto brez problema, realnost je pa ponavadi čisto druga, kajne.