|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
11.11.2007 20:13:32   
Dolina
Joj, Skaana, tvoje ZS me je skoraj kap. Sem že mislila, da si rodila. Lumpa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj nimam časa pisat, ker mi Zoja ne dovoli, moj pa gleda rezultate in komentarje volitev in je nima časa zabavat.... Zdej je našla ena moja stara ličila in me mora namazat. user posted image  Upam, da bom lepa. user posted image

Več vam pa juti napišem.

Mojčca, seveda držimo pesti, da ni nič hujšega in da bo oče kmalu spet doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.11.2007 20:47:35   
mojčca
Na hitro. Danes sem bila na obisku pri atiju in stanje ni nič boljše. Filajo ga z antibiotiki in injekcijami za bolečine. Na žalost je šel notri ravno za vikend, ko dela samo dežurni zdravnik, tako da bodo jutri začeli z preiskavami, ko bo delal sobni zdravnik.

No, pa še to. Pri nas od danes naprej poslušamo božične pesmi, ker je Manca  rekla, da se mora naučiti peti pesmice do božiča. Smo malo pohiteli user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.11.2007 22:09:44   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Joj, Skaana, tvoje ZS me je skoraj kap. Sem že mislila, da si rodila. Lumpa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ti, to bi šlo pa ekspresno hitro, glede na to, da sem še predvčerajšnjim poste pisala... He he, rodit, pa takoj domov user posted image . Pa saj vem, da imaš gužvo, revica. Upam, da te je Zoja lepo namazala. Ji pa dovoliš, ja. Jaz bi bila ziher user posted image  postala... Eh, ti naši lumpki.

Jutri grem na pogovor v vrtec glede sprejema Atene. Držite pesti, prav? Ker si res močno želi...

Mojčca, ja Atena je tudi bila med prazniki v bolnici - katastrofa. Pa ne bi smelo biti tako, v zdravstvu res ne... Še vedno držimo pesti, da ne bo kaj hujšega.

Glede božičnih pesmi pa je že ja čas user posted image , Manca že ve. Jaz sem se ravno zaradi veselega decembra odločla, da bi Ateno kar vpisala, bo imela pa res zelo zanimiv sprejem v vrtec user posted image . Tako zelo se veseli. Res upam, da bo tako ostalo...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.11.2007 8:30:27   
Dolina
Dan,

zdej pa imam mal več časa. Zojo sem odpeljala v vrtec, seveda spet jok in stok, pa jaz ne vem no, po dobrih dveh mesecih še vedno noče hodit v vrtec. Zanimivo pa, da pri user posted image  pa joka samo tik pred igralnico. Ker sva pa spet sami ta in drug teden, bom imela pestro že zjutraj. user posted image  Ah, komaj čakam, da bo nehala zjutraj solzice točit.
Ja, Skaana, glede bruhanja zna bit pa ekspresna. Ampak prej nismo imeli težav, to se je začelo, ko je začela hodit v vrtec.
Držim pesti, da boš vse uredila glede vrtca. Jaz bi jo tud dala že decembra, če je možno morda, da jo uvajaž že kak teden v novembru ali da gresta vsaj skupaj tja za dve tri urce. uspešno likanje ti želim. Mene vse to še čaka, da ne govorim, koliko cunj imam kar na enkrat (ker mi je svakinja dala še vse njene, ki so Alenu premajhne), in imam še vse za pregledat in posortirat, kar je za prve mesece in kar za pozneje.... Deset velikih vreč.... user posted image  Ne ljubi se mi. Še dobro, da imam rok februarja, da je še čas. user posted image user posted image  Sva pa včeraj oprala lesen košek za spančkat, da se je lahko na sončku posušil. user posted image user posted image
Boš že izbrala pravo ime, itak, ko boš držala malega/malo v naročju. Pri nas še vedno kraljuje Neža, Zoja pa ima v trebuščku Nejo. user posted image user posted image  Ki bo prišla ven, ko bo imela ona 3. RD. Vse to pove, pa kje ven pride, pa kako mlekca pije, pa kje bo spala, pa da jo bo vzela v naročje če bo jokala. Skratka, je pravi ekspert o dojenčkih. user posted image user posted image user posted image  Da ne govorim, da moram majico gor dvignit, da ona vidi Nežo v trebuščku (ker čez majico se nič ne vidi user posted image ) in se potem z njo pogovarja, jo lupčka in ... user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem končno bolje, še vedno pa mal kašljam in malo me še grlo boli tako, da sem danes še doma. In bom izkoristila za študij, ker mojga ta teden ne bo skoraj nič doma (mogoče danes pride naormalno ob petih domov), drug teden gre pa itak v Srbijo za cel teden. user posted image user posted image  Sem mu rekla, da se bom prijavila kot samohranilka. user posted image user posted image
Glede srečanja nam nekam slabo kaže. Ta vikend pri nas odpade, ker si je moja mami priborila Zojo (jo peljemo v soboto po kosilu, pa jo dvignemo v nedeljo pri kosilu) user posted image user posted image . Drug vikend pa v nedeljo jaz ne morem (službena žurka), v soboto pa peljemo taščo v toplice v Strunjan al nekam tja na morje.
No, ko boste določile datum, bom pa morda le našla luknjo za srečanje.

Rainbow, po moje ne more bit kar tako pljučnica. Jaz sem nenormalno kašljala in izkašljevala in hropla, pa ni bila pljučnica. Upam, da je Enja v redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

NiLe, user posted image user posted image user posted image  prav zabavna je tvoja Lea. Tako nas znajo nasmejat naši sončki, da ni kaj. user posted image user posted image user posted image

Aja, Skaana, novoletna darila.... Kje je še to? user posted image user posted image  Dobro darilo bo prinesel dojenček. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem za Zojo imela v mislih en komplet CD-jev s pravljicami in pesmicami ("Zvončki") ali pa risanko na viedo kaseti. Od dedka mraza bo pa verjetno dobila kolo.

Mojčca, držim pesti, da se popravi stanje tvojemu očiju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da čim prej ugotovijo, kaj je narobe in se pozdravi.

Zdej pa grem za knige.

pa pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
13.11.2007 9:57:33   
Skaana
user posted image

spet smo na drugi strani.

Včeraj sem bila v vrtcu, a je ravnateljica zbolela, tako da zdaj moram pa malo čakat, kako bo...

user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
13.11.2007 10:27:33   
NiLe
Hej, Skaana ... kako lepa sličica in prijetna dobrodošlica za nov dan user posted image user posted image A Atena se veseli odhoda v vrtec? To je prav fino in še bolj fino bi bilo, če se lahko par dni skupaj uvajali preden odideš v Rim.
Aja, še fotko od sobce sem dolžna prilepit gor ... ampak bo treba še malo počakat, ker je crknil čitalec kartice.

Jaz sem ravno pozajtrkovala, sedaj me čaka malo pospravljanja, potem pa moram narest še nekaj za službo ... jah, ne dajo mi miru user posted image Odpovedala sem jutrišnji izpit, ker mi je zmanjkalo časa za učenjeuser posted image , bom šla pa na decembrski rok.

Pri nas je vse po starem, otroka zdrava ... moram potrkat, knok, knok ... in živahna. Ne vem, če sem omenila, da smo prejšnji teden peljali oba k frizerju in Lea ima tako lepo frizurco - tak paž, ki ji neverjetno paše. Sem hotela, da ji samo na čelu malo skrajša, pa me je frizerka prepričala, da je fino, da ji laske malo skrajša, ker ima izredno tanke in se ji tako cufajo, da jo je bilo nemogoče počesati. Sedaj ima tako polno frizurco in na koncu se ji malo vihajo in je pravi cukrček user posted image

Lepo se imejte ... pa oglasite se kaj, je kar dolgčas, ker nič ne pišete user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
13.11.2007 21:26:46   
rainbow
Čer!

Evo, bom jaz na kratko kaj nacrtala, glede na to, da sem preveč utrujena za karkoli druga. Moji babi sta že skoraj zdravi, naš ati tudi, ampak seveda, koga je zdaj še tresnilo drugega kot - meneuser posted image ; ravo toliko me grlo boli in kašljam, da sem danes po sedmih urah pouka čest preč, in k sreči imam še jutri zjutraj čas, da še naredim sto in eni stvar, ki bi jo sicer lahko že danes. Ampak mislim, da bom šla kar hitro spat.

Skaana, bravo za tvoj optimizem in energijouser posted image user posted image user posted image ; držim pesti, da uspe uvajanje v vrtec in da bo Atena čimmanj bolana in posledično tudi dojenček. Moje izkušnje tisto prvo leto, ko je Lia šla v vrtec, so bile kar neprijetne. predvsem moraš spremljat, če bodo vodene koze, v koliko jih Atena še ni imela, ker ni ravno fajn, če jih novorojenček dobi. saj te nočem strašituser posted image

NiLe, bravo za nove frizurceuser posted image  Jaz sem Lio pred kakim mescem komaj prepričala, da sva se šli postričt in ima tudi paža. Enji pa še kar nočejo lasje rast.

Dolina, imaš prav, Enja je skoraj že v redu. Se je kar dobro držala, pač prehlad, brez vročine, In tudi začela lepo iz noska pihat, tak da vsa nesnaga lepo ven gre. lepo ime sta izbralauser posted image user posted image user posted image ; Zoja pa je prava facauser posted image

joj, za datum našega srečanja pojma nimam, v službi je gužva, pa zdaj imam jaz počasi rojstni dan, pa moram malo ljudi povabit, kar nekam ven verjetno; pa vikend mi tak hitro mine, zdaj še zlikat nisem sfolgala.

Mojčca, kako kaj oče, upam, da so že kaki premiki na boljšeuser posted image

Nič, punce, imejte se, cmok pobalinom in pobalinkamuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
14.11.2007 11:57:15   
mojčca
 user posted image

No, pa se vam končno oglašam. Da vam najprej pove, kako je z očetom.  Tiste, ki ste mislile, da je bil bolan moj user posted image  , ne, bolan je bil moj oče. Je na infekcijski v Ljubljani, v nedeljo, ko sem bila pri njem na obisku je bilo stanje še zelo resno, od ponedelja naprej, pa kot po čudežu. Stanje se mu je izboljšalo, v torek pa so mu slikali vrat in so videli, da je na vratu imel dve žarišči (kot sem jaz zastopila dve bulici, ampak ne vem, ali sta bili gnojni ali vodni). Na vso srečo, so ga takoj, ko je bil sprejet na kliniko in še niso vedeli točne diagnoze začeli zdraviti z pravimi antibiotiki in se mu je stanje kar izboljšalo. Da je bil tako  bogi in da ga niso več držale noge, za vse to je bil oz. sta bili krivca žarišči na vratu, ki sta potem pošiljali v telo tako močne bolečine, da je bilo komaj za zdržati. Gre pa na bolje, kar je najbolj pomembno.

Ravno sedaj čakam na tel. klic, da vidimo, ali gre domov danes ali jutri (jih po hitrem postopku pošiljajo domov, ker imajo čisto polno in je oče za vikend moral ležati na zasilni postelji user posted image ).

Kar se tiče Mance, je pa saj ne vem, kaj naj napišem user posted image . Pred štirimi dnevi sem ji dala 2 EUR-a, da jih vrže v njen šparovček. Vrže denar notri in je bila vsa srečna  user posted image . No, včeraj pa se igrava z Matice, pa pride do mene in reče: mami, dej mi dva eura, da jih vržem v čebelico (šparovček). Iščem, iščem kao drobiž in ga nimam. Pa sem ji rekla, da naj reče user posted image ko pride domov. Kako nestropno ga je čakala mi sploh ni treba napisati, ko pa pride domov, pa teče do njega, ga objame, mu da lupčka in reče: ati, dej mi pet eurov user posted image  Me je moj ful pogledal, kao kaj se gresta, jaz pa sem šla samo v sobo in se začela smejati (pred njo se mi je še uspelo zadržati, ker če bi me vidla, kako se smejim, bi to počela potem non stop). Mislim, da kot prvič teži za denar, potem pa iz dveh pride na pet eurov, ja halooooo.

Je pa naš Matic ful prehlajen, pa kašlja, tako da greva jutri ob 13.30 k zdravniku, da ga pogleda. No, v petek pa imam z obema kontrolo v razvojni in držim pesti, da gre z Manco na boljše, pa da Maticu ne bo treba hoditi v razvojno in bo vse tako, kot mora biti. Se pa vidi, da danes Matic ni čisto pravi, ker mi spi že eno uro in pol (in to skupaj, v enem kosu).

Skaana, ful dobra imena imata izbrana za otročka. Sedaj pa samo še počakaj na veseli december in v akcijo. Pa močno upam, da bo Atena sprejeta v vrtec in bo uvajanje leto steklo. Manca pa še kar teži: mami, dej mi pokaž slike od atene, pa od kuža. Ko pa hočeva pogledati slikece ostalih marčevk, pa imajo vse zaklenjene albume, men pa tamala ful teži, da hoče gledati slike.

Punce, takoj odklenite albume  ali pa mi še enkrat pošljite gesla, da bo Manca končno dala mir, ko bo gledala slike   user posted image .

Dolina, tebi se pa še ne mudi z oblačili za dojenčka. Po drugi strani bo pa februar prav hitro tukaj (pa še jaz bom eno leto starejša user posted image ). Neža je pa ful dobro ime, sva tudi midva imela v ožjem izboru, pa nas je presenetil Matic.

Nile, daj prilepi slikico od vaše princeske z novo frizurico. Ja, da si mogla odpovedati izpit, ker imaš toliko dela user posted image .

Rainbow, ja tako je to. Ko se otroci in očka pozdravijo, pa zboli mamica, ki vse streže iz vseh strani. Ti se kar udobno namesti v posteljo in se pusti razvajati z čajčki in drugim zadevami. Ja, napisati je to čisto brez problema, realnost je pa ponavadi čisto druga, kajne.

user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
14.11.2007 21:25:32   
mojčca
Punce, kje pa ste vse?????????????????

Nas moram spraviti na prvo stran. No, sedaj pa čakam, da se kakšna oglasi user posted image . Saj veste, kako pravijo, kdor čaka, dočaka.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
14.11.2007 22:28:35   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  in dočaka mene. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v taki gužvi, da še diham komaj. V službi je gora dela, ki me je počakalo. Moja sodelavka je par stavri naredila na pol in to je huje kot če ne bi nič naredila. user posted image  Sicer pa je kar pesto, ker se je en sodelavec skregal s šefom in je kar bolniško usekal, zdej pa druge sodelavke trpijo, ker je tolk dela. Ma eni so tako kaj jaz vem, neodgovorni. Drugače pa sem vesela, da nisem več doma med robčki in čajio. user posted image user posted image
Zdravje je bolje, zvečer me še malo grlo boli, pa malo še kašlja sem in tja. In seveda sem slabokrvna, ampak namesto, da bi mi že zdej dali železo, moram na kontrolo čez 14 dni kot da bo kaj bolje. user posted image  Hemoglobin mi je padel v štirih tednih za 11 (zdej sem na 112, pa še eritrocite imam slabe user posted image ). No, imam drug teden kontrolo pri G in bom rekla, naj mi kar ona sproti ko bom dala kri za diabetes še enkrat preveri hemoglobin, da me ne bodo na sto koncih špikali.

Zoja je prav navalila na moje potrpljenje, se mi zdi, da voha, da sem bolj slabe volje, ker sva toliko sami in pol to izkorišča sto na uro. Celo popoldne me gnjavi za žvečilne. joj joj joj. Drugače pa je cukerček, samo malo spi v vrtcu in je proti večeru mal utrujena, spat je pa ne spravim prej kot ob pol devetih. Kako je to hecno, da je že čist brez energije, spat pa noče? user posted image  in čim jo hočem tuširat dobi val mevelj v rito in take počne, da se ji prav nasmejim.

Mojčca, tvoja Manca že ve kako je treba denarčke množit. user posted image user posted image user posted image user posted image
In user posted image user posted image  za očita. Prav dobre novice. user posted image user posted image  In bolnice so tako polne, al kaj? user posted image  Saj je itak bolje, da se doma pocajta, ker se prej, se mi vsaj zdi no.

Rainbow, nič kaj fino ni obležat. Upam, da se čim prej sestaviš.

Skaana, kako je bilo na pregledu? Kaj pravi CTG?

Zdej pa grem v mižale, jutri je spet dolg dan.

Aja, danes sem si uspela kupiti nove hlače user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da je šla moja mami zraven, ker je Zojo ravno, ko sem bila na pol gola v kabini, prijelo na stranišče. user posted image user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
14.11.2007 22:47:46   
mojčca
Kdor čaka, dočaka user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

Aja, danes sem si uspela kupiti nove hlače user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da je šla moja mami zraven, ker je Zojo ravno, ko sem bila na pol gola v kabini, prijelo na stranišče. user posted image user posted image user posted image

Nočko

Ja zdejle sem se pa nasmejala do solz. Joj, naši otročki. Na stranišče jih zagrabi takrat, ko je čisto neprimeren trenutek, npr. gol v kabini. Imam občutek, da nas otročki hecajo na svoj način, če bi znali, pa bi nam naredili npr. takoleuser posted image .

Me veseli, da si se kolikor toliko pozdravila. Pa še nove hlače si kupila user posted image . Ko grem jaz kupovati hlače, ponavadi pridem domov praznih rok, če mi pa že uspe, pa moj začne delati takole user posted image .

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
15.11.2007 8:37:02   
Špacka

Danuser posted image

Vam bom po krajšem času malo zasmetila temo, če se bo kateri dalo bratiuser posted image  
Zdravje pri nas je zadovoljivo, ženski del je v redu (že trkam), moški del se nekaj pritožuje nad bolečinami v hrbtenici. Prejšno sredo je imel RD in zdaj ga hecam, da je to povezano s starostjo, če je pa že staruser posted image user posted image user posted image  Resnica je ta, da dela non stop in ga od tega sedenja že vse boli....user posted image user posted image user posted image

Lina trmari 100/h, upam, da je to samo takšna faza, da to ni karakter, ker drugače bo user posted image user posted image user posted image  Ne vem katera je spraševala za stenske nalepke, ki so v Linini sobi, kakšna je kvaliteta.....lahko povem iz prve rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image  nalepke so super user posted image user posted image user posted image  Lina ni imela nobenih problemov pri trganju nalepk s stene, vse gre lepo dol, brez poškodovanja stene.....se je taaaakooooo  leeeepooooo igrala v sobi, smo imeli obiske in se user posted image  hvali kako ima pridnega otrokauser posted image user posted image user posted image  ja, ja, smo kmalu ugotovili zakaj je tako tiho user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače je pa po novem vse blek, ko ji kaj ne paše....potem pa pride k meni in mi reče: mama oposti, ti nisi blekuser posted image user posted image

SKAANA lepo, da sta se z user posted image  sporazumela glede imen in da so vama všečuser posted image  zdaj pa samo še čakamo dan D...kar ne morem verjet, da si že skoraj pri koncuuser posted image

MOJČCA lepo ti vzgajaš Manco, kako se dela z denarjemuser posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo vse ok na pregledu.

RAINBOW kako tvoje zdravje? Upam, da te dragi streže spredaj in zadajuser posted image user posted image user posted image  

NILE čestitke za podvig pri frizerjuuser posted image user posted image user posted image  mene to še čaka, Lino občasno, ko ima reeeeeeeeeesssss dober dan, postriže kar moja sestra, vsaj konice, da bodo lasje bolj čvrsti.....to izgleda tako, da nekaj sekund sedi, potem pa moja sestra leta za njo s škarjami....eh jauser posted image user posted image  si ne predstavljam, kako bi to izgledalo pri frizerju user posted image user posted image

DOLINA lepo, da si si privoščila nove hlače, človek se takoj boljše počuti, ne?user posted image  Imate izbrano lepo ime za punčko, midva imava tudi izbrano to ime, saj ne, da ga bomo uporabili, ampak sanjam pa le lahko, ne?user posted image user posted image

Lep danuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
15.11.2007 20:46:07   
rainbow
Čer!

Na hitro se javim, jutri je petekuser posted image user posted image user posted image , čeprav ne bo nič kaj počitka; že zdaj me čaka gora perila.
Smo se pa na srečo tokrat vsi izmazali resnejši virozi, zgleda, da je bil samo prehlad. Punci sta že v redu, pri meni se pa tudi ni kaj razvilo. Glas k sreči še tudi imam, pa jutri samo 4 ure poukauser posted image user posted image user posted image

Moram se tudi pohvalit, da sem bila včeraj v gledališču z mojo mamo, sva gledali balet Pepelko; ful luškanouser posted image

Špacka, hvala za lepe želje, ampak nič kaj ni od tega streženja, veš; nobody's perfect, kot pravijouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.11.2007 20:52:44   
rainbow
Eh, sori, sploh še nisem gotovauser posted image

Dolina, vidim, da imaš pestro, super, da si si opomogla od viroze (ali karkoli si imela) user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je res čudno, da ti niso dali nič železa; jaz sem tudi jemala legofer ali kaj je že, obakrat.

Mojčca, to je pa res fajn, da si je tvoj oče tako opomogel, bravouser posted image user posted image  To pa je res svašta, kaj lahko človeku prideuser posted image  Tvoja Manca pa je prava ekonomistkauser posted image user posted image user posted image user posted image  faca malauser posted image

ok, delo še čaka, vi pa  se lepo imejteuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.11.2007 22:07:05   
Skaana
user posted image

sem vam dolžna poročat o svojem včerajšnjem pregledu...

Potem moram pa it z Atenko k očiju spat user posted image , me tako milo prosi. In... danes je pri nas praznik, ker sva z user posted image  dopolnila magični 37. teden user posted image .

Najprej so me zjutraj pripeljali na odvzem urina, sledil je CTG. Sem bila prepričana, da bo po naporni dolgotrajni vožnji med snegom, user posted image  sigurno spet spal-a, pa ni bilo tako. Na začetku je, potem pa je bilo vse super. Tako da sem bila kmalu potem na vrsti pri G, niti čakala nisem dolgo, kar je pri njej že prava redkost. Potem je pa bila izredno prijazna, vse sva se zmenle, celo narisala mi je, kako zgleda cerklaža in pojasnila, da je zdaj čisto vse v zraku, kdaj bo. Kdaj bo pač telo hotelo user posted image . Seveda je bolelo, ko mi je prerezala zanko - mi jo je pokazala - kar zanimiva zadeva in zelo močna, cca 3mm. Spet mi je pohvalila kri, ker se je krvavitev zelo hitro ustavila user posted image . Potem mi je še premerila user posted image  in namerila že slabe tri kg user posted image user posted image . Plodovnice dovolj, posteljica lepa... user posted image  se je kolcalo user posted image . Tako da glede na velikost - prvič po sedmih urah in pol nisem mogla spraviti mojo 3030g Ateno skozi medenico - mi CR ne uide. Tako da sem potem klicala še anesteziologa za pogovor o spinalni, pa je sestra rekla, da če bo dogovorjen CR, medicinsko incidiran, potem je to itak samo drugačne vrste narkoza in da naj potem kar takrat povem za spinalno, ko bom prišla na CR. Zdaj pa samo upam, da zdržim do takrat user posted image . Ja, tudi mene še čaka počivanje...

Tako, naslednji pregled imam 27. in takrat se bomo vse dogovorili, seveda če ne bo kakšnega razpoka že prej...

Jutri vas komentiram, tako sem vesela, ker ste spet nekaj napisale, zdaj pa bežim k moji princeski...

user posted image .

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
16.11.2007 13:52:28   
NiLe
Daaan punce, samo toliko, da ne pademo na drugo stran ... to se nam zadnje čase kar dogaja user posted image

Sem ravno s sprehoda po sončku, fuull je luštno, sedaj pa hitro pojest kosilo: golaž, polenta in zeljnata solata s fižolom, potem pa na predavanja na faks user posted image user posted image

Skaana: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a vidiš, da si skoraj pri koncu ... sedaj pa pridno počivaj in čiči in čaki, da se bo dete odločilo, da pride v tvoje naročje user posted image

Rainbow: super, da ste se ognili resnim virozam. Držite se!

Mojčca: tudi zate sem vesela, da je tvoj oče bolje.

Špacka: a si slučajno pokazala fotke vaše sobice, pa sem spregledala? Dej, pliz, če se ti da, da vidim, kako imate.

Dolina: heej, ustavi konje. Komaj si se pocajtala pa že drviš s polno paro user posted image Kri imaš pa super, jaz imam samo 103 Hmg.

Nič, moram iti, lepoooo se imejte, pazite na svoje zdravje, cartajte se in se pišemo.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
16.11.2007 14:13:40   
ugi
Pozdravljene,

da se se jaz malo javim. Danes nam pridelo postavit nadstresek za avte (se pravi narest cimper). Me prav zanima kako bo zgledal. Pol pa drzte pesti, da nam ne nasuje prevec snega naslednji teden, ker mormo se z bramakom pokrit vse skupaj. Luka je malo prehlajen sicer pa smo zdravi. Aja pa odkar moj user posted image betonira so Lego kocke postale 'betonirke' - in zdej na veliko zidamo in pol podiramo, da lahk spet zidamo user posted image . Mali ima tako domisljijo, da je noro. Je ze en kup svojih besed skombiniral. Prav zabaven je. Moram pa rect, da ga je trma mal minila user posted image .

Skaana: user posted image za 37. teden ...

Zdej grem pa nazaj delat ... ne ze preganjajo kdaj bo ...
Pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
16.11.2007 16:18:25   
Skaana
 user posted image

Drage moje marčevke. Hja, saj me smo že od nekdaj bolj tak, poredko in takrat veliko, kajne? Pa nič hudega. Samo da se redno oglašamo. user posted image  Druge so pa res večje čvekice kot me...

Jaz imam pa danes zelo veselo novico. Dobili smo vrtec za Ateno. Sicer gre še v jasli, a ni panike, ker bo samo do najkasneje enih tam, da se bo revica vsaj malo lahko družla.
Sma pa imele pester sprehod. Ker je tako lepo user posted image   sijal, sem ji obljubila, da grema v trgovino po baterije za mikrofon. In sva šle še k zdravnici po napotnico za slikanje glavice EEG (baje da preventivno vsakega z vročinskimi krči naročijo), tam sva čakale prb. pol urce, potem sva pa srečale skupino iz vrtca in mi je vzgojiteljica povedala, da naj se oglasim, ker ima ravnateljica že nekaj zame user posted image . Ker je v ponedeljek bila na bolniški, nisem hotla drezat po telefonu. Vlogo sem pač dala. No in potem sva šle in je povedala, da sma sprejeti, Atena je bila sicer malce prestrašena, ogledale sma si otročke in igralnico in bilo je prav fino. No, pa še tako mi bodo šli na roko, da jo lahko v ponedeljek že kar pripeljem na uvajanje za dobro urco, ker potem ne vem, če bom do prvega lahko jaz šla z njo. Da se ne bo revica uvajala čisto brez mamice user posted image .
Sem pa kar vesela, ker skoz met dvoletnika doma, veste da je zelo naporno, pa še sekiram se, ker ne morem vseh razvojnih zadev z njimi počet.

Aja, saj res, user posted image  a boste imele marčevce doma, potem ko bo user posted image , ali bodo še naprej hodili v vrtec? No, Atena bo tam od osmih do enih. Pa tudi do user posted image  ne morem bit tako sebična in se skoz z Ateno ukvarjat, kajne?

Mojčca - super da je z očetom boljše. Kaj vse res ne pride. Manca je pa itak faca na kvadrat. Sem ti odklenila vse albume, tako da imata danes lahko žur.user posted image . Kdaj se ti izteče porodniška?

Ugi, srečno z nadstreškom. Vi ste tud pridni. Mi tud. V ponedeljek pripeljejo kuhinjo, v nedeljo bomo premalali, danes še čakam na naročilo kuhinjskih aparatov. Si bo moral moj kar dopust vzet, drugače ne bo šlo. Bom držala pesti za nesneg naslednji teden. No, jaz ga ne bi imela tja do poroda, potem decembra pa JAAAAAAA. Ga obožujem namreč. A do porodnišnice imam 42km in ne bi bila ravno mirna, če bi bile ceste neprevozne.

NiLe, ti maš res veliko vsega user posted image . Ali jemlješ Elevit? Meni ful pomaga. Mi tud čakamo na slikce male princeske z novo frizuro user posted image .

Rainbow, nadvse miren in sproščujoč vikend ti želim. Da ne boš pregorela, punca.

Špacka, ja tudi ko je pri nas nekaj časa tišina, to nikoli ni dober znak user posted image user posted image user posted image . Še dobro da so toliko kvalitetne, da so šle nazaj gor user posted image . Mama, oplosti, ti nisi blek user posted image user posted image user posted image  Izjava meseca. Bravo Lina.

Dolina, ja da ne boš res zdaj spet štartala 1000 na uro, kot je tvoja navada. Glede železa pa je meni tud rekla, da bo raj počakala na naslednje izvide user posted image . No, potem sem pa začela Elevit jest, pa sem imela odlično kri. Še zdaj imam. Zoja bo pa kmalu dobila konkurentko. Upam, da bo vsaj malo podobna svojemu imenu user posted image , da se ne bo Zoja potencirala (tu mislim samo na živahnost, ne na drugega). Lepo, kdo pa je ime izbral?

Tako, naša princeska se je zbudla.

Aha, pri nas je prišlo obdobje princeskuser posted image  Mislim, vse roza, zdaj ji moramo nabavit še princa - beri Kena - ker je od tete dobila zadnjič barbie princesko in zdaj mora ta barbie dobit še konja in princa user posted image . Pa sobo hoče met kot princeske... Pa roza barva je nadvse lepa. Ji je moj zadnjič končno kupil zimske čevlje in si jih ni hotla obut, ker so rjave in oranžne barve... Da so grdi in da bo ona kar bosa.

Bodite kar se da user posted image .

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
16.11.2007 19:35:51   
Dolina
Čer,

ja, jaz ne bi štartala 1000 na uro, samo imamo tako gužvo v službi, da je res za znoret. user posted image  No, danes sem mal kartonov z robo prekladala in me je takoj začel bolet križ. Lumpa sem. Pa še grlo me hoče bolet.

Ah, NiLe, ni pravo dober Hmg, za nosečnico ne, pa še prehitro mi pada. Pri Zoji sem ga imela v 22. tednu samo 95. No, tokrat je bolje, jem pa redno vitamine Centrum Materna, torej ena verzija teh nosečniških vitaminov.

Drugače sem pa zgleda spet v obdobju, ko sem ultra utrujena. user posted image  Skoraj sem zaspala na kavču, ko je zoja gledala risanko, no, če me ne bi vsakih pet minut morila za žvečilnouser posted image , bi verjetno res zaspala. user posted image user posted image user posted image  Midve oz me tri (user posted image ) smo šle tud na sprehod, Zoja obvezno v vozičku user posted image  (lumpa, sploh noče hodit). Bilo je lepo, samo pri nas vedno piha. user posted image

Skaana, user posted image user posted image user posted image  za vrtec. Super, da sta doble mesto. In super, da jo lahko začneš uvajat. Jaz imam namen imet Zojo v vrtcu, ko pride user posted image , razen če bodo razsajale kakšne bolezni, potem bo doma. Že tako imamo probleme, ker noče zjutraj it tja in je po moje ne bi več nazaj spravili, če jo vzamem ven pozimi.
Potem čestitke za poseg pri G, jaz bi se polulala od strahu. user posted image user posted image  In vidiš, kako si lepo zvozila do konca.
Ime je izbrala Zoja (čeprav ima na zalogi še Nejo user posted image user posted image ), in ker je obema (meni in user posted image ) všeč, smo kar pri tem ostali.
Držim pesti za uspšeno montažo kuhinje. user posted image user posted image user posted image

Ugi, tebi pa, da ne pade nič snega, dokler ne prekrijete nadstreška. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa naj se Luka čim prej pozdravi. user posted image user posted image user posted image

Zdej si grem pa posušit lase.

lep vikend...user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
16.11.2007 21:39:28   
rainbow
Čer!

Evo, se že relaksiram, z masko na obrazuuser posted image  in po prijetnem obisku in klepetu v angleščiniuser posted image

Skaana, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešnih 37 tednov in uspešen pregled! pa seveda za prosto mesto v vrtcuuser posted image ; ja, naporno je imet dvoletnika in dojenčka doma; mislim, da pri dveh letih otrok že spada v vrtec. Držim pesti, da bo čimmanj bolanauser posted image
ps glede tvojega vprašanja, meni je bilo rečeno tisto prvo zimo, ko sem že razmišljala, da bi Lio vzela iz vrtca, da ko je otrok enkrat začne hodit v vrtec, ga ni dobro ven jemat. Ker bo ko pride nazaj, v novo skupino, vseeno lahko zopet toliko bolan. Poleg tega je to normalno obdobje, ko si otrok utrjuje svoj imunski sistem (besede zdravnika).
user posted image user posted image user posted image  pa daj Skaana, a res je pri vas že vse roza???? Potem se jaz sploh ne rabim sekirat, pri nas je Lia mahnjena na roza. Enja še ne. Čeprav je bila to prva barva, ki jo je znala povedatuser posted image

Dolina, mislim svašta, kaj pa ti škatle prelagašuser posted image user posted image user posted image
si me pa zdja spomnila, kolikokrat sem jaz skoraj zacumala zraven obeh, ko sta bili še manjši; spomini, spomini. Sem pa danes eno rundo zadremala, ko sta onidve gledali risankeuser posted image
A da Zoja noče hodituser posted image ; je pa komotuser posted image ; mi smo voziček pospravili in od septembra lepo peš hodimo v v rtec in iz njega.

NiLe, pa ti tudi si na ful naštimana; vse nosečke mate ful nabasane dneve, če lahko tako napišem. Sem rahlo v skrbeh; jaz ne bi zmogla, v tem trenutku še kaj zraven met, pa sploh nisem in ne mislim bit noseča. Dobre ste, ni kajuser posted image

Punce, lepo se imejte, malce ustavite konje, sploh nosečke, boste imele potem že še dovolj dela; en velik user posted image za vse marčevke in marčevceuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
16.11.2007 22:36:09   
mojčca
OJ

Se javljam prav na hitro, potem pa grem počivat.

Sem čisto izmučena, tako fizično kot psihično. No, dopoldan sva imela z Maticem kontrolo v razvojni. Sem ga imela že kar nekaj časa na sumu, da ni vse tako, kot mora biti in da je malo hipoton, pa še zateguje se. No, danes pa mi je to ortopedinja tudi potrdila in me čisto šokirala. Saj pravim, po eni strani sem bila na to pripravljena, ko pa mi je rekla, da bova morala takoj začeti hoditi v razvojno, sem pa dobila kar solzne oči. Po eni strani sem bila pripravljena na to, ampak sem pa imela vseeno upanje, da pretiravam in da bova že doma sama potelovadila in se bo uredilo. No, ker bo Mančina terapevtka sedaj skoraj dva meseca odsotna, sva dobila drugo in imava prvo terapijo že v sredo. Joj, bogi Matic. Ampak si pravim, vse za zdravje naših otročkov. Važno, da ga zrihtamo, ostalo bo pa že.

Kar se tiče Mance, pa počasi gre na bolje, ampak moramo še hoditi na terapije, ker je daleč od tega, da bi bila dobra. Se je pa kar nekaj pritoževala danes na kontroli in tiste stvari, ki jih težko dela oz. ji ne gredo najbolje od rok (in pa nog user posted image ) sploh ni hotela delati. Je rekla: to pa ne bom, to pa nočem. Pa bolj, ko ji je ortopedinja govorila, da morata poskusiti, bolj se je pregovarjala user posted image . Jaz pa zraven že čisto user posted image .

Skaana, čestitke za dopolnjenih 37 tednov in superca, da ste dobili vrtec za vašo princesko. Zmeraj pozabim napisati. Ko rodiš, nas mora tvoj možek obvezno obvestiti.

Ugi, vi pa pohitite z nadstreškom, da ne boste kidali sneg ven iz njega. Držim pesti, da vas sneg počaka, da vse skupaj pokrijete, potem pa naj sneži (decembra seveda, ko naša Skaana stisne k sebi malo, drobno štručko). Ostale pa kar počakajte do roka.

Ostale pa pokomentiram jutri, ko se malo spravim k sebi.

user posted image   in user posted image .

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
17.11.2007 14:47:50   
Skaana
 user posted image

Naši so šli na praznovanje RD od moje sestrične dvoletne hčere. Jaz pa nisem upala it, ker je kar daleč in cesta za zjokat user posted image . user posted image  je pa spet priden na hiši, vse pripravlja za jutrišnje barvanje, pa belo tehniko sva tako rekoč naročila - izvedela za najugodnejšo varianto Boscha. In tako pristala na nuli pri kreditih user posted image . Pa bo že. Prejela sem tudi darilo za Ateno za božička. Ja, sem kar zdaj za to poskrbela, ker res ne vem, kako naporen december nas čaka z živimi jaslicami user posted image . Aja, kaj sem naročila? Itak da tole:
user posted image
Sam je pa res user posted image  drago - tile kompleti legic. user posted image  ji bo pa v porodnišnico prinesla rukzak za vrtec v obliki pikapolonice in konja za Barbie.

Mojčca: user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsakega eden, da boste Maticu lahko v oporo. Pri njemu so vsaj pravi čas začeli, pri Manci pa itak prepozno. Boš videla, da bo na koncu vse dobro. Sicer pa Manci prav nič ne manjka, kajne? Je pač malce bolj posebna deklica user posted image . Samo da ji gre na bolje... Glede trme pa če so pravi pediatri itak vejo, da je to normalno obdobje. Tako da ti res ni potrebno biti nerodno.
Pošiljam vam vesolje user posted image  za čimprejšnje izboljšanje tako za Matica kot tudi za Manco.
Hvala za čestitke. Sem se že z NiLe dogovorila, da vam bo javila, ko bom rodila. Drugače bo pa tudi pri rojstvih verjetno kakšna čestitka, ker sodelujem pri user posted image  decembrkah.

Rainbow, upam da se še kar relaksiraš user posted image . Ja, glede bolezni se tudi jaz zdaj sprašujem, kako bo. A sem optimist in pravim, da bo to naše drugo dete nadvse odporno user posted image . Mal me tud skrbi zaradi teh vročinskih krčev pri Ateni. Ampak saj bodo vzgojiteljice vedele in me bodo ja takoj poklicale, če bo mala dobila vročino.
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
user posted image user posted image user posted image  pa daj Skaana, a res je pri vas že vse roza???? Potem se jaz sploh ne rabim sekirat, pri nas je Lia mahnjena na roza. Enja še ne. Čeprav je bila to prva barva, ki jo je znala povedatuser posted image

Men ja tak fino, ko vedno kaj zapišeš še za Lio zraven. Si lahko malo predstavljam, kaj nas v prihodnosti še čaka user posted image . In zdaj sem se spomnila, da si enkrat jamrala, da mora bit vse roza pri njej? A je že kaj popustilo to "stanje"? Ja, Enja ji je pa tesno za petami user posted image .

Dolina, super ste to porihtali glede imena user posted image . Bravo Zoja. Pri nas bi bil fantek verjetno kak Beni, punčka pa kaka Uga... user posted image user posted image  Si kar sproti zmišljuje, ko jo sprašujejo kako bo sestrici ime (še kar vztraja da bo sestricauser posted image ), tako da sem že tudi jaz začela intenzivno razmišljat, da bo verjetno res še ena pupa user posted image . Aja, pa še ena igra vlog je pri nas izredno aktualna - psi. Ima povodec in plišaste kužke z raznimi imeni. In potem pripne na povodec, mora ji dat taco, ga nahrani, gre na sprehod... Skratka ful je lušna. Aja, pa tisti napihljivi poni je tudi še kar naprej zakon. No, kar se tiče živali je pa res čist mamina user posted image
Dolina, a je zdaj stoprocentno, da bo user posted image ?

Tako, zdaj pa grem nardit še kaj koristnega, malce pospravit in do konca user posted image   oblačilca za user posted image . Joj, kolk so te zadeve srčkane.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.11.2007 15:52:06   
Skaana
user posted image

Očitno mam preveč časa, da mam že monologe user posted image .

Sam želela sem vam sporočit, da smo danes že naredili prvega sneženega možauser posted image . Vhičenost nad veliiiiko snega je bila pristna, edino uboga revica je mislila, da bo zdaj pa prišel dojenček iz trebuha (smo ji rekli, da ko bo padal sneg user posted image ), no zadnja varianta pa je, da bo snegec še enkrat padal in potem bo prišel dojenček user posted image .

Evo še slikice in želja, da se imate nadvse lepo na snegecu.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.11.2007 17:22:05   
modrooka
user posted image user posted image  Kako je Atena luštna deklica user posted image  user posted image user posted image . Bravo za sneženega moža!

Evo punce,
spet se malo javljam. Kot je NiLe že enkrat rekla -  kadar sem doma, se še manjkrat utegnem javiti kot takrat, ko sem v službi.
Ja, prav ste prebrale. Še vedno sem doma. Še vedno ni izvidom, tako, da čamam, ali bo jutri kaj ali ne.
Ana je vredu. Seveda uživa na ful, sedaj ko ni treba hodit v vrtec. user posted image user posted image  
Jaz sem kar vredu. Danes malo več počivam, ker me je ponoči nekaj bolelo v trebuhu in sem se kar malo prestrašila.
Tu na Gorenjskem danes že cel dan malo naletava sneg, kaj hujšega pa ni. Ne, sneženega moža še ne moremo narediti user posted image ...
Nič, grem spet malo v vodoravni položaj...

Bodite fajn, lepo nedeljo vam želim!

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
18.11.2007 18:12:34   
rainbow
ojla!

Skaana, ni hujšega, skoraj vse sem že naredila (za jutri) samo lase si moram še oprat. Ful lepi slikciuser posted image user posted image ; me tri smo tudi šle ven prej, sta bili kot da bi se jima zmešalo. Še dobro, da sem jima včeraj obema kupila nove škornje za sneg in smo jih zdaj preizkusile. So dobro prestali, bi skoraj morali glede na cenouser posted image  Sneg pa pri nas samo naletava, ga nič konkreto še ni. Lia je hotela naredit snežakauser posted image user posted image  se skoraj ni dala prepričat, da še ni dovolj snega.
Skaana, ja, pri Lii je malo popustila navdušenost nad roza, čeprav bundo in čevlje je želela imet vseeno roza. Nosi pa že tudi kaj, kar ni roza barve. Enja pa še nima nobenih zahtev glede oblačil, hvala bogu. Škornje je dobila vijolične.

Joj, si pridna, da si že zrihtala darilouser posted image user posted image user posted image ; pri nas je problem, da Enja ne izraža želja, kaj bi ona imela, ampak reče "jaz tudi" vsemu, kar si Lia želi. Lia pa ima itak tisoč želja, vse se vrti okoli barbikuser posted image  in sploh ne vem, kaj mi je storiti. Dve isti stvari mi je bedno kupovat. Čeprav če jim kupim različno, bo seveda Enja hotela imeti, kar ima Lia. Groza.

Mojčca, ojoj, se ne moreš izognit razvojni; pa saj bo. A mi lahko razložiš, če nisem preveč radovedna, kakšne težave to imata, a so enake, da je z obema potrebno hodit ali so različne in je slučajno, da je z obema treba it. Pojma nimam o teh stvareh. Oprost moji naivnostiuser posted image
Sem se pa mogla nasmejat tistemu smešku "lalala" oziroma Mancinemu ignoriranju. Tudi zanjo je zagotovo to naporno, pa še v takem obdobju so.Držim vam pesti, da se oba čimprej porihtatauser posted image user posted image user posted image

Skaana, a mi lahko poveš, kje si naročila te lego kocke? grem še jaz mlo pofirbcat za ta darila.

lep nedeljski večer želim vsem in uspešen začetek tednauser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.