mateja80
|
Dobro jutro, nosečke. Po doolgem času se vam javljam.. Upam, da sem še dobrodošla? :) Danes spet ne morem spati. Od enih do šestih zjutraj je zadnje čase kar standard, potem se pa zbudim in moram vstat, ker se drugače samo premetavam po postelji. No, to pa veste, da je s takim trebuhom zeloo težko. Sploh ne vem kdaj sem zadnjič pisala... Dogajalo se je kar nekaj stvari. Na seznam prosim napišite, da pričakujeva ! Zelo sem vesela!! Pred tremi tedni sva bila na 3D UZ in se je lepo videlo njegovo premoženje. Na Ns je ena zdravnica izjavila, da bo verjetno punčka in sva izbrala ime Zala. No sedaj se je pa 100 % izkazalo, da je fantek. Moj je bil tisti dan(sj je še) čist proč, ko je izvedel. Ime mu bo pa Val. Sorodnikom ne bova povedala za spol,ker so čist preveč sitni.. Ko je moja mami videla sliko obraza je takoj rekla, a bo fantek, ane? Midva pa, ni se dobr videlo.... Zelo sva bila zadovoljna z 3d uz, čeprav je meni od ležanja na hrbtu postalo slabo in sem se mogla obrnit na bok tako, da je pregled predčasno zaključil. Ugotovil je tudi, da imam malo preveč plodovnice, kar bi lahko nakazovalo na težave Val-a z ledvicami, ampak uz ni pokazal tega. Na koncu smo nekako ugotovili, da je mogoče, da je to zaradi povečanega sladkorja. Naredila sem že 50g test, ki je bil ravno na meji (7). Prejšnji teden na pregledu pri G pa mi je napisala še za 100 g. Fuj, spet sladka voda. Res mi je čudno, ker se zelo izogibam sladkorja, sladkarij sploh ne jem, le kar ga je pač v jogurtih in teh zadevah. Moram priznati, da kljub temu, da je zdravnik rekel, da verjetno ni nič narobe, sem bila cel teden čisto na dnu. Tok sm občutljiva na vsako malenkost. Na MŠ še nisva dobila vabila, baje je še dosti časa...Ja, pol bo pa decembra sneg, al se pa še premikat nam mogla. Sj pravim, kar ni točno po mojih pričakovanjih me vse vrže s tira. Vidim,da ste se že kar pozanimale o porodnišnici v kateri boste rodile. Jst sm misnla, da bi šla na Jesenice, ker bi rada rodila z epiduralno in, ker o Kranju slišim ful grozne zgodbe. Ampak si včasih rečem,da preveč kompliciram, da bo mogoče ful gužva na cesti do Jesenic, Kranj je pa le 5 km stran. V bistvu me to ful muči, ker se toliko pa že poznam, da če bo zelo grozno verjetno ne bom več šla skozi to še enkrat. Vem tudi, da bo zelo odvisno od dneva, ker včasih se počutim močna in sposobna karkoli, spet drugič pa ravno da mi ni žal za vse skupaj. Kak dan sm čist "trda" od strahu, spet drugič mi pa uspe sama sebe prepričat, da je to pač naravno in, da bo nekako že šlo. Res ne vem kako naj se odločim? Želim vam lepo nedeljo!!
|