GoYa
|
Emamair, S.D., Špelka in lana38, hvala za vaše rezultate. No, jaz sem lih nekje vmes . No, saj v sredo mi bo moj G še 1x izmeril. Komaj čakam, da ju spet vidim . U Špelka, boga tista punca z . Res slabi rezultati NS, ampak hvalabogu, da je AC pokazala, da je vse ok. Presekirala se je še pa še verjetno . Vidim, da nosečke, ki ste že proti koncu lepo pripravljate stvari za vaše . Zimske vreče, posteljice....joj, kako je to lepo. Jaz sem tik preden sem šla v porodnišnico lepo oblekla zibko in jo pripravila na prihod mišoline. Sem hotla to sama narest. Pa je bilo še dovolj časa za ta opravek, preden smo odšli v P. Punce, jaz sem bila tako vesela tisto noč, ko so se začeli popdaki. Pa sem si predstavljala, da bom čist kontra - živčna, histerična, panična. Pa ni bilo nič od tega . Res imam lep spomin na porod in vsaki to želim. Mami neni, lepo, da najdeš čas za RR. Jaz se ne spomnim, kdaj sem po porodu prvič prišla pokukat na RR . Vem pa, da mi moj ni pustil. Ko je Lina spala, je morala tudi mami spat, da se je mleko delalo . Pa sej mi je pasalo. Pa hišna opravila res zreduciraj na minimum. Sedaj je tudi tvoj doma in ga maksimalno izkoristi. Vidim, da imaš tudi fajn sosedo . Ti pa lepo počivaj, počivaj in še 1x počivaj.
|