|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
9.11.2007 10:48:24   
lana38
Goya user posted image , za dober rezultat na NS.

neni, vidim, da se kar že privajaš na domače okolje. Je pa priden tvoj user posted image , če kar par ur skupaj prespi. To je že nekaj. Saj moj Blaž je bil tudi priden, je prespal kar cele noči od 22h do 6h, pa potem še do 10h. Res pa čez dan potem ni spal skoraj nič. Edino prvo noč, ko smo prišli iz P, je pa tulil skoraj vsakih 10-15 minut. Ne vem, kaj mu je bilo.user posted image  Upam, da bo tudi ta user posted image  priden ponoči. Nočnega življenja user posted image  se že bojita Blaž in user posted image .user posted image

Jaz sem danes že bila pri G in user posted image  je OK. Sem prav vesela. Naslednjič grem spet čez 14 dni. Zdaj bodo verjetno bolj pogosti pregledi, ko sem bližje PDP.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.11.2007 15:55:37   
Bety upa
Goya user posted image user posted image user posted image  čestitam za dobro opravljeno NS!!!

Punce moje, jaz sem šla na samoplačniški UZ in videla in slišala user posted image . Zdravnica Jordanova pravi, da je vse v najboljšem redu, vse se točno ujema z datumom zadnje M in naj začnem uživati v nosečnosti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ne morem verjeti. Vsa ta leta sem bila žalostna in sem trpela, ker imam premočan imunski sistem, ki za mene zelo skrbi. Tako zarodek spozna za tujek in ga odstrani. In če se ne bi upala vprašati Pušenjaka za mnenje in se opogumila in začela s pitjem drobne tabletke, Medrola, nikoli ne bi začutila današnje sreče.user posted image

Kaj naj vam še komentiram.....Vse je odveč....

Bog nam pomagaj do konca!...

Imejte se lepo, punce. Od srca želim vsaki uspeh, kot si ga sama želi.

Bety, user posted image 7t

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.11.2007 17:45:50   
citrončica
Goya,čestitke za NS!!zdaj pa uživaj, maximalno!!!user posted image

Bety, enako ti, sem res vesela, da je vse OK,zdaj se pa sprosti, uživaj, vseeno pa se še javljaj, da smo na tekočemuser posted image .

iiiii,  neni, vi se pa že doma crkljate, superuser posted image ,uživajte, pa ubogaj novega šefauser posted image user posted image ......

.....in vsem pozdravček!!.......

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.11.2007 17:49:11   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Goya,čestitke za NS!!zdaj pa uživaj, maximalno!!!user posted image

Bety, enako ti, sem res vesela, da je vse OK,zdaj se pa sprosti, uživaj, vseeno pa se še javljaj, da smo na tekočemuser posted image .

iiiii,  neni, vi se pa že doma crkljate, superuser posted image ,uživajte, pa ubogaj novega šefauser posted image user posted image ......

.....in vsem pozdravček!!.......

Citrončica upam da ne zameriš se bom kar pod tale tvoj post podpisala,ker sem istih misli.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.11.2007 17:52:30   
citrončica
sulfinija, seveda lahko..........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.11.2007 17:58:05   
koala
Bety, tvojega posta sem pa tako vesela, da kar poskakujem po sobi, še dobro da sem samauser posted image , no mačka malo čudno gleda, pa nič ne de. Torej tako kot je g rekla UŽIVAJ!!!!!!!!!!!! Ja ja saj vem da kričim samo moram, res si zaslužiš to srečo.

Neni, tvoj pikec je pa res priden, le faj se cartajte.

Jaz sem pa imela danes pregled pri G, sicer ni bilo mojega, je pa bial tudi ta ki ga je nadomeščala vredu, me je pomirla pri mojih skrbeh, izdala še napotnico za še zadnji UZ, juhu komaj čakam. Imam pa naslednjo kontrolo čez 4 tedne.

GoYa a kilce te zanimajo? Ti si bila pridna v prvi nosečnosti, jaz sem že zdaj na plus 8, samo se ne sekiram, ker je velika večina od zdrave prehrane in le malo je ti."Praznih" kalorij. Kar bo zdaj šlo gor, bo potem dol.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 506
9.11.2007 18:10:28   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: neni

Pika, te razumem.

lp mami Neni

zdej se moram pa res javit... neni me zna zbezat iz luknjice user posted image .

Skratka... v soboto zvečer sva prišla domov... in se v nedeljo sestavljala ter v ponedeljek padla nazaj v službo user posted image . Ja dopust je neki posebnega. Ampak žal je vsega luštnega enkrat konc. Potem pa spet čakaš na novi dopust user posted image .

V službi je bla strašna gužva... doma vse raskopan... ni prave energije za te vsakodnevne opravke..., in tud RR je mogla bit mal na stran. No, vmes sem v pon. al tork mal pošpegala na RR in hitro neni čestitala za sina user posted image . Neni, upam, da nisi huda, k ti na RR šele zdaj voščim!
Prav tako voščim naši borki bety. Bravouser posted image .
In vsem ostalim, ki pogumno stopate na poti k starševstvu.

Kako je z mano? Na drugi dan dopusta sem dobila obisk (M), ki je prišel močno prezgodaj - na 20!!! dan ciklusa. To se mi ni še nikoli zgodilo. Ampak kaj čmo. Tko je. Posledično se mi je zdaj projekt z zamrznjenčki premaknil še za slab mesec... tako sedaj računam, da bom nekje v začetku decembra lahko šla ponje, če bo bog dal in če bodo bogovi na KC pri voljiuser posted image .

Drugače se še malo stran od vrveža na RR držim. Ne vem točno zakaj... neni najbrž ve...user posted image ... mogoče tudi zato, ker bi rada bila do zadnjega momenta stran od živčne vojne med mano in pričakovanji glede user posted image user posted image . No pa najprej morata moja dva zamrznjenčka še preživeti odmrzovanje. Če tega ne preživita, lahko na vse skupaj pozabim in se prijavim v vrsto za 4. IVF... to bi se pa potem lahko zgodilo najbrž šele drugo leto enkrat. Ah pa saj sem že navajena tega čakanja... Nič, gremo naprej. Novim zmagam naproti. Enkrat bo že ratalo. Mora... ane user posted image .

Držte se!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 507
9.11.2007 18:29:19   
lana38
pika74!user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne obupaj.

Bety upa!user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.11.2007 18:36:37   
citrončica
O,Pikica!!!!
dopustnica!!!!
si bila že pogrešana!!!
ti se kar zrihtaj, aklimatiziraj in počasi....
...in ko boš pripravljena, pridi, da navijamo!!!!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.11.2007 18:45:43   
pika74
sem vam dala še eno slikco iz afrike v album... sam za skomine user posted image

lana38 in citrončica user posted image

kako sta kaj? ena je že kr orng nosečka, če me spomin ne vara... druga pa bo kmalu... citronček moj, kako kaj? a si že čez punkcijo? A  ni to tvoj 3. postopek, če se dobr spomnim?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 510
9.11.2007 19:02:17   
citrončica
Ja, Pikica, 3.postopek,fiksam se že...cel mesec skoraj,sem že skor kot cedilouser posted image user posted image ....,punkcija pa mi še sledi....bova kar ena za drugo zdaj, ne pa čisto skup...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.11.2007 19:10:16   
šemalo
BETTY, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

zdaj pa le pogumno še nekaj mesecev, pa boš mamica!!!!

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

Neposredna povezava do sporočila: 512
9.11.2007 20:59:15   
koala
Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz vem, da bosta tvoja zamrznjenčka prav borca, morta bit!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 513
10.11.2007 9:43:01   
GoYa
Bety, user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Sedaj pa res lahko začneš uživat. Čeprav vem, kako je to. 100 % se ne moremo prepustit. Vedno malce skrbimo. Ampak vem, da bo tokrat uspešno do konca.

Pika, dobrodošla nazaj. Če rabiš mal časa, se kar distanciraj od RR. Itak te pol potegne notr, ko si v akciji. Tvoja pingvinčka te že lepo čakata in naj bo december vesel, tako kot se spodobi. Leta 2005 je bil tudi pri nas veseli decemberuser posted image .

No, pa še moja NS. Rezultati so v redu. Tveganje za DS nizko. Sicer ima Ajček NS 1,9 mm in razmerje 1:2600, Bjček pa 1,5 mm in 1:4390. Mal me moti, ker je imela Lina samo 1mm, ampak če je dr. rekla da je vse v mejah normale in vse ok, pol tako mora bit in je. Koliko ste pa kaj ve nosečke imele to razmejre? Predvsem me zanima S.D., ker imaš tudi dva user posted image user posted image .

Lep sončen in mrzel pozdravček iz PO vam pošiljam.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 514
10.11.2007 10:31:14   
Pia73
Pozdravljene drage moje!

neni, mislim nate in vama ČESTITAM OD SRCA!!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa lahko verjameš, da je tudi vama namenjnena sreča do neba! Lukcu pa en poljubček! user posted image

Pika74, saj veš, da sem tudi jaz s teboj. Tudi, ko te ni tukaj,....... Naj ti naše pozitivne misli pomagajo, da bo ta postopek uspešen. user posted image

Anitka in Goya, super za uspešno opravljeno NS user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj naše nosečke user posted image user posted image user posted image  Se vam že kaj vlečejo dnevi?  user posted image

Vse ostalim želim, da se vam izpolnejo želje!user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
10.11.2007 10:52:26   
emaa
Goya jaz sem imela 1,2 in 1,1, razmerje pa pri obeh 1:7700 (cca, blizu 8000 za oba). Pa je danes vse v redu. 

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 516
10.11.2007 12:17:11   
soncek.djukelica
ojla,

Pika, živjo! Si pa dala res "lepo" sliko gor!user posted image  Sem pa vesela,da si uživala! Jaz bi tudi šla mal naokoli! Naj bo vesel december za obe za naju! user posted image
Neni, a ti maš se čas,da se nam javljaš ob tvojem sinčku! Ko te takole berem, si zaželim,da bi šla kar rodit, saj komaj čakam svoja otroka! Pol si pa mislim,da je bolje,da sta še nekaj časa v bušeku in zadnje dneve imam kar nek feeling,da ne bosta šla tako hitro ven!user posted image  Pobožne želje!user posted image
Goya, čestitke za dobro opravljen NS! Če takole gledam nazaj na svojo nosečnost, me je bilo najbolj strah prav tega pregleda! Moji rezultati so bili:
Ajček 1.8 tveganje 1:1043 in Bejček 1.6 tveganje 1:1385 user posted image
Sicer pa, sploh se nimaš kaj sekirat, ker če bi imela razmerje 1:200 oz tam nekje, bi bila stvar čisto drugačna! 
Jaz sem danes zimske vreče za voziček oprala, sedaj imam že skoraj vse že pripravljeno!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
10.11.2007 13:58:52   
Špelka
Čao!

Se še jaz malo oglasim na tale lep sončen dan!

Torej - danes sva z user posted image  končno postavla posteljico za user posted image ! Super občutek, zdaj, ko je treba "samo" še rodit! user posted image user posted image  No, pol sem pa hotla še pozdravt našo dopustnico Piko: WELCOME BACK! Jaz ti že zdej držim pesti za tvoja dva pingota, da preživita odmrzovanje in se odločita, da se bosta še 9 mesecev grela pri tebi... Želim ti pa tud, da bi se imela do tega dogodka maksimalno fino! user posted image user posted image

Goya - ČESTITKE TUDI TEBI ZA NS! No, bom še jaz napisala moje rezultate: moj user posted image  je imel razmerje NS izmerjeno 1,6 mm, razmerje pa neki čez 1:4000. Je bla pa z mano na IVF ena punca, ki je tudi zanosila z user posted image user posted image , stara 27 let, in je imela razmerje izračunano 1:20 in 1:40 (NS izmerjena okoli 2,1 mm). No, seveda so ji delali AC in je bilo na veliko srečo vse okej! Tko da jaz mislim, da kr ostani pri takem razmišljanju kot ga maš sedaj: VSE JE V REDU! user posted image

Bety - ne veš, kako sem vesela tvoje novice! Super, da pokažeš unim bogovom na GK (dr. Bokalovi), da se tudi oni kdaj zmotijo in da mi sami o sebi včasih več vemo, kot oni! user posted image  Držim pesti za tvojega sončka in zate še naprej! user posted image user posted image

Neni - upam, da bom šla po tvoji poti in bo tudi moj user posted image  dovolil mamici mal "izhodov" na RR!

Po, punce, kar kol mate dons za kosilo - DOBER TEK! Pa uživajte na sončku! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.11.2007 14:29:45   
lana38
Goya, pri meni je bila NS 1,7, tveganje pa 1;199. Seveda na to vpliva tudi prejšnja user posted image  za user posted image , ki je imel DS. AC pa je pokazala, da je moj user posted image  kromosomsko OK. Tveganja, ki so 1:300 in manj, so za skrbi. Ti se kar lepo sprosti, pa bo. meni je G rekel, če bi imela tveganje 1:3000 ali manj, ne bi rabila iti še na AC, kljub starosti in prejšnji user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.11.2007 16:34:02   
sayuri
Goya, čestitke za dobro opravljeno NS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.11.2007 17:13:09   
Anitka
Ojla!

Bety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem jaz vesela zate oz. za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res ti privoščim to srečo in itak, da bo vse v najlepšem redu potekalo še naprej.

GoYa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljeno NS.

Pika74 stara sablja welcome back. Ti ne bomo zamerile, če boš držala malce distance do RR-je. Vedi, da te tudi jaz podpiram in ti stojim ob strani in skupaj s tabo čakam dan, ko nam boš s ponosom dejala uspelo nama je. Tvoja pingota bosta pa itak pridna in že komaj čakata, da se bosta stiskala v tvojem ljubečem objemčku.

Ej Pia73, kako kaj? Upam, da ste zdravi in o.k. Oglasi se kaj.

Neni vi se pa še kar naprej pridno cartajte.user posted image user posted image

Koala, Biba77, Tia in ostale a se bomo spet kaj dobile? Bi bilo fino še pred kakšnim snegom, a ne?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 521
11.11.2007 8:35:22   
neni
Čau bejbe!
A še kar spite? A vam mal Lukca posodim???
No, sej on zdej spi, sam mami in ati sta pa že začela naporen dan. Ampak kakšno rundo bom šla pa tudi čez dan z njim. Kaj ko se vedno kaj dogaja ali je pa kaj za narest. Imam kar nekaj za zlikat, čeprav sem zreducirala na minimum, večino stvari samo lepo zložim. In mi bo soseda likala. A ni to fajn? Plenice in benkice, tisto kar gre na njegovo kožo, pa še to samo dokler popek ne odpade. Pa najine robce in mikice, drugo pa njente.

Potem bomo pa še to ukinili. Kdo je pred 100 leti likal in pral ko blesav? Se lahko ubiješ od čistoče. Itak se vedno pokaka, ko ga preoblečem. Pa tudi če ga po obroku. Se vidi, da smo s kmetov doma, mora malo "dišat".

No, danes ponoči je spal enkrat 3 ure, drugo smo pa bolj ali manj na en uč pa na nogah preživeli. Še kar v redu.

Samo da se vam javim, držim pesti za vse mulčke, ki prihajajo, da bi bili vsaj tako zdravi in čvrsti kot Luka. Imava pa res srečo in tega se vsak dan zavedava.

Lepe pozdravčke
od mami Neni

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
11.11.2007 9:20:11   
GoYa
Emamair, S.D., Špelka in lana38, hvala za vaše rezultate. No, jaz sem lih nekje vmes user posted image . No, saj v sredo mi bo moj G še 1x izmeril. Komaj čakam, da ju spet vidim user posted image . U Špelka, boga tista punca z user posted image user posted image . Res slabi rezultati NS, ampak hvalabogu, da je AC pokazala, da je vse ok. Presekirala se je še pa še verjetno user posted image .

Vidim, da nosečke, ki ste že proti koncu lepo pripravljate stvari za vaše user posted image . Zimske vreče, posteljice....joj, kako je to lepo. Jaz sem tik preden sem šla v porodnišnico lepo oblekla zibko in jo pripravila na prihod mišoline. Sem hotla to sama narest. Pa je bilo še dovolj časa za ta opravek, preden smo odšli v P. Punce, jaz sem bila tako vesela tisto noč, ko so se začeli popdaki. Pa sem si predstavljala, da bom čist kontra - živčna, histerična, panična. Pa ni bilo nič od tega user posted image . Res imam lep spomin na porod in vsaki user posted image  to želim.

Mami neni, lepo, da najdeš čas za RR. Jaz se ne spomnim, kdaj sem po porodu prvič prišla pokukat na RR user posted image . Vem pa, da mi moj user posted image  ni pustil. Ko je Lina spala, je morala tudi mami spat, da se je mleko delalo user posted image . Pa sej mi je pasalo. Pa hišna opravila res zreduciraj na minimum. Sedaj je tudi tvoj doma in ga maksimalno izkoristi. Vidim, da imaš tudi fajn sosedo user posted image . Ti pa lepo počivaj, počivaj in še 1x počivaj.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 523
11.11.2007 9:36:36   
lana38
neni imaš pa fajn sosedo.user posted image  A kar v navadne plenice povijaš? Ali jih imaš samo za gor po tisti za enkratno uporabo? Pri meni ni zneslo, da bi v navadne povijala. Sem imela v enenm popoldnevu polno kad in smo takoj šibali v trgovino po Pampers. Potem sem pa tetra pelnice kar gor po pamperski povijala za široko povijanje. Ja, user posted image  ponavadi spijo, takrat ko nas zbudijo.user posted image

Goya, saj je vse OK s tvojima user posted image user posted image . Veš, da bi ti G povedal, če kaj ne štima.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 524
11.11.2007 17:27:10   
neni
Zdravo!
Ja, sej vem, da bi se morala umirit, da bi spala čez dan, da bi se mleko delalo. Samo mi ne gre glih od rok.

Neee, povijam Pamperske, seveda, samo eno čez za kolke, pa jo zamenjam samo ko je mokra, če je čista gre nazaj, samo potem rabim še za podiranje kupčka, pa se umaže, pa za jutranje umivanje, pa.... in jih je hitro dosti umazanih. No, so že nazaj, vse lepo speglane, pa samo en sokec me je "koštalo". Pa še malega je malo popestvala.

Lep Martinov večer, privoščite si dobrote, ki si jih jaz ne smem. Pa sej mi niti ne grejo. Edino sveže sadje in zelenjavo pogrešam.

lp Neni

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.