tinkamiška
|
Hojla Lana , jst sem bila enakih misli kot ti, rok sem mela 31.12. ampak je Iza pohitela in se rodila za Božič in je zdej najmlajša v vrtcu, pa jo vsi cartkajo in je prava važička tam , kako bo pa, ko bo šla v šolo pa še ne vem, upam, da ravno tako vredu... GoYa, kako fino, da lahko takole pogosto spraviš slikice, jst jih še sedaj hodim gledat in še vedno niso pobledele. Sem si pa za vsak slučaj dala vse poskenirat Pri nas nič novega, Iza je zadnjič pristala na odvajalni svečki, ker 5 dni ni kakala. Pa smo šli do P in je rekla, da ni kej nardit, da naj jo začnemo počasi navajat na kahlico, po vsakem obroku jo naj malo damo posedet. S prehrano že tako poskušam uravnavat in ji ne dajat stvari, ki zapirajo, pa razne finte za pospeševanje kakanja uporabljam, ampak kaj, ko miška noče kakat In res si želim, da se ta naša kalvarija kmalu zaključi, ker sem vsak dan v skerbeh ali bo kakala ali ne in mi je prav hudo, ko jo vidim, da zadržuje... Drugače pa spet malo podoživljam "čakanje" na našega , ki ga ni in ni in se spomninjam, kako smo pisale Mikavžu, Božičku in Dedku Mrazu, pa se potem spet spomnijam svoje nosečnosti, ki se je bližala koncu...tako malo me nostalgija daje in se mi zdi, da je vedno tako, ko se leto bliža koncu. Sem samo malo hotela poklepetat Zdej pa vam želim en lep dan! Tinka