|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
11.11.2007 17:31:29   
emaa
Mleko se tudi brez tega dela, vsaj pri meni se je. Pri pumpanju mleka, dojenju, kuhanju, likanju, švoh pospravljanju in vsakodnevnemu obisku davida v bolnici, sem imela mleka na pretek. Sem pa veliko pila, ker sem bila skoz žejna, vsaj 4litre na dan. 

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 526
12.11.2007 9:15:24   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Koala, Biba77, Tia in ostale a se bomo spet kaj dobile? Bi bilo fino še pred kakšnim snegom, a ne?user posted image

Sem za. Javite, kdaj vam ustreza. Pa, ce je mozno tokrat kaj blizje Mb? Mogoce pri Agati v Lenartu, ce ne v Mb?

Sicer pa zadnje dneve nisem najboljsa druzba, tako, da ne bom kaj dosti pisala. No, vsaj zdravi smo...

Pridne bodite,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.11.2007 11:13:58   
koala
Oj biba, a lahko kaj pomagamo?

Se pa strinjam z srečanjem, povejte kje in kdaj, bi mi okolica MB bolj ustrezala, se bom pa probala prilagodit.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 528
13.11.2007 10:02:25   
Anonimen
Tako pa smo stari že 1 leto in 3 dni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
13.11.2007 11:13:00   
GoYa
Čestike user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
13.11.2007 11:41:27   
tinkamiška
MucaMaca, čestitke tvoji Ani Anoukuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
13.11.2007 12:04:59   
lana38
Muca maca, pred 10.11. sem skoraj vsak dan pomislila, da bo Ana že napolnila eno leto. Ko bi morala napisati čestitke, pa sem pozabila.user posted image  To pa je res user posted image  zmedenost. No, pa vse najbolje Ani za 1. rojstni dan, čeprav za par dni nazaj.user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 532
13.11.2007 12:14:54   
neni
MucaMaca, čestitke tvoji lepotički za 1. rojstni dan.

Mi imamo pa danes 10 dni. Že kar dosti, a ne?

Lepe pozdravčke, Luka je glih zaspal, jaz grem pa tudi malo v vodoravno.

lp Neni

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 533
13.11.2007 19:26:45   
soncek.djukelica
dober večer,

MucaMaca, vse najboljše tvoji hčeri!user posted image user posted image user posted image
Neni, a ti pa dneve šteješ? user posted image  Upam, da uživate! user posted image
Tudi jaz jih štejem! Danes sem imela UZ, otroka sta pripravljena, oba sta glavično! user posted image  Čez 14 dni se moram ponovno pokazat in se zna zgodit, da me zadržijo notri!user posted image
Sej ne morem verjet, da končujem! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 534
13.11.2007 19:32:29   
pika74
MucaMaca čestitke mali pupiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

s.d. ti si pa carica... uh gre hitro čas naprej... še mal, pa jih boš spoznala user posted image .

topel objem vsem skupaj user posted image user posted image user posted image

lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 535
13.11.2007 19:37:14   
Anitka
Muca Maca z zamudo, a iz srca želim tvoji princeski vse najboljše in najlepše.user posted image user posted image user posted image user posted image

S.D. ti pa kar brziš proti Rimu.user posted image user posted image user posted image user posted image Še malo pa bop crkljala kar dve user posted image user posted image naenkrat. Kako je to lepo.

Biba in Koala se slišimo in dogovorimo.

Lana user posted image user posted image user posted image mene tudi včasih daje nosečniška pozabljivost user posted image user posted image user posted image

Pa sem dobila izvide NS po pošti, ki pravijo, da tveganje za DS ni povečano. Izvidi pa so takile:

PDP: 27.5.2008
CRL: 52,4 mm
BPD: 18,9mm
NS: 1,4 mm; 1: 9957
trisomija 13+18: 1:10098
BL: 1,8

Saj v grobem sem že zadnjič videla in slišala, da je o.k., a natančnih podatkov mi takrat še ni izračunala. Sem res vesela in oh in ah.

In kako me pomirja, ko lahko z A.S. poslušam bitje srčka najinega zakladka kar doma. Ta zvok name res deluje božansko, pomirjujoče in ni mi žal, da sem si napravico kupila.

OHO Neni vi ste pa stari (mladi) že 10 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 536
14.11.2007 9:38:55   
Anonimen
Punce hvala vam vsem.

Lubčka od naju z Ano!

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
14.11.2007 9:57:30   
emaa
Ja prvi RD, eni so že mimo (Ana Anouk),drugi pa bojo kmalu. Res ne vem kam je šel čas. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.11.2007 10:05:31   
GoYa
S.D., user posted image user posted image  za tvoja paglavčka, ki sta se obrnila z glavico navzdol. Kako si želim, da bi bilo tudi pri meni tako in da bi imela naraven porod. Seveda z EA user posted image  (sem lih danes G vprašala, če lahko EA pri dvojčkih, pa je pokimal user posted image ). Si pa že zelo daleč prišla in res boš kmalu stiskala sebi dva največja zaklada, kar jih lahko kdo dobi.

Anitka, še enkrat bravo za dobre rezultate user posted image . No, jaz si pa AS ne bom kupila, ker bi bila samo še bolj zmešana, če kaj ne bi prav slišala.  

No, mi smo danes tudi videli najina sončka user posted image . U, smo se nagledaliuser posted image . Mi je še enkrat izmeril NS, ki je bila sicer manjša kot v petek, in sicer pri prvemu 1 mm, drugi pa 0,9 mm (v petek pa 1,9 mm in 1,5 mmuser posted image ). Eh, sploh ni važno. Važno, da je tveganje nizko in da je z obema vse ok. Sem pa dobila 8 novih slikic, tako da jih imam že 16!!!! Matr, cel album. Pri Lini jih do konca nosečnosti nisem imela pol toliko. Plus tega, da imam še par slikic in 3 filmčke na CD od NS.
In od četrtka dalje sem na bolniški. Verjetno do konca. Kul. Mi prov paše.

Aja, pa še kuhnjo smo včeri naročiliuser posted image . Sem prov hepi user posted image . Zdej morm pa še belo tehniko izbrat (no, ne bo bela, bo srebrna user posted image ).

Lep pozdravček vsem in en velik cmok malemu Lukcu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.11.2007 12:27:47   
soncek.djukelica
Anitka, Goya, user posted image user posted image user posted image  bravo za super opravljene NS! user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem razmišljala o EA, pa se nisem odločila zanj,ker v PO porodnišnici nimajo intenzive, in če gre kaj narobe ti otroka odpeljejo v LJ! Pa saj ne rečem,da bo šlo, ampak tukaj bi ga vsaj lahko videla in ga obiskovala! 
Bi se pa drugače odločila, če bi bil samo eden! 
Pika draga, da me vidiš sedaj, saj sem kot medved, debela in zasopla postanem izredno hitro, sramna kost me občasno boli... Sej bi šla že kar rodit, po drugi strani pa bi rada, da še počakata, ker jima prav nič ne fali v trebuhu!user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.11.2007 9:03:32   
lana38
Kje ste? user posted image Padle smo na drugo stran.
A ste videle včeraj snežinke?
Pri nas nič novega. Včasih me zvečer tako tišči spodaj v trebuhu, da mi nič ne paše. Ampak jaz še ne mislim roditi. Pa to tako niso tisti ta pravi popadki, da bi šlo zares. Bo moral user posted image  še kar počakati mesec in pol. Jaz bi najraje, da tudi po PDP počaka še 3 dni in pride v letu 2008. Mu ne bo treba pri 5 letih v šolo. Kako sem že daleč, ha? Imam preveč časa z arazmišljanje.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 541
16.11.2007 9:07:44   
koala
lana, a pri vas je snežilo? Pri nas nič. Jaz bi bial vesela snežink, ima sneg rada. A bomo navijale, da mali ostane do 31.12 pri tebi in pol prikuka na svet kot prvi slovenček v letu 2008?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.11.2007 9:35:44   
tinkamiška
Hojla

Lanauser posted image , jst sem bila enakih misli kot ti, rok sem mela 31.12. ampak je Iza pohitela in se rodila za Božičuser posted image in je zdej najmlajša v vrtcu, pa jo vsi cartkajo in je prava važička tamuser posted image , kako bo pa, ko bo šla v šolo pa še ne vem, upam, da ravno tako vredu...

GoYa, kako fino, da lahko takole pogosto spraviš slikice, jst jih še sedaj hodim gledat in še vedno niso pobledele. Sem si pa za vsak slučaj dala vse poskeniratuser posted image

Pri nas nič novega, Iza je zadnjič pristala na odvajalni svečki, ker 5 dni ni kakala. Pa smo šli do P in je rekla, da ni kej nardit, da naj jo začnemo počasi navajat na kahlico, po vsakem obroku jo naj malo damo posedet. S prehrano že tako poskušam uravnavat in ji ne dajat stvari, ki zapirajo, pa razne finte za pospeševanje kakanja uporabljam, ampak kaj, ko miška noče kakatuser posted image In res si želim, da se ta naša kalvarija kmalu zaključi, ker sem vsak dan v skerbeh ali bo kakala ali ne in mi je prav hudo, ko jo vidim, da zadržuje...

Drugače pa spet malo podoživljam "čakanje" na našegauser posted image , ki ga ni in ni in se spomninjam, kako smo pisale Mikavžu, Božičku in Dedku Mrazu, pa se potem spet spomnijam svoje nosečnosti, ki se je bližala koncu...tako malo me nostalgija daje in se mi zdi, da je vedno tako, ko se leto bliža koncu.

Sem samo malo hotela poklepetatuser posted image

Zdej pa vam želim en lep dan!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.11.2007 11:02:07   
lana38
koala, par snežink je bilo drobnih okrog 9h zjutraj. Ni zdaj ravno grozno snežilo. Morda si še pa spala in jih nisi videla.

tinkamiška, saj vem, da se otroci potem znajdejo, samo mame pač bolj razmišljamo, da bi jim bilo bolje. To pač imamo v krvi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.11.2007 14:10:10   
katka11
pa sej ne morem verjet!!!! se vedno obstaja ta tema. pa verjetno si tudi ti tista pikapolonica od takrat!!! ja jest sem bla aktivna na tej temi, kdaj ze...leta 2004. 
user posted image sem zagledala 17.5. 04 , in zdej bo moj skratek januarja star 3 leta.
ja pa se je seveda v meni ze nekaj casa nazaj prebudila zelja po se enem mulcku, pa ni blo sluzbe pa takle. zdej pa vse to mam pa mojga ne morem prepricat v to...user posted image
pa ti pikapolonica, nisem tolk brakla zdele, me je ful presenetilo, da sem vidla to temo, pa pia73 je tud se od takrat, ane? je se kaksna. no jaz sem bila pa takrat pia1.
lepo vas je spet brat tule...
lep vikend, pa vsem cimprej user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.11.2007 14:57:17   
citrončica
Soncek.dj.,
ja še malo zdrži,
tvojima sončkoma je še čist udobno v trebuhu,čeprav sta na glavo postavljenauser posted image ,

Lana, ti pa sploh,ma tvoj pikec še čas,bi bilo pa fino ja, da bi te za novo leto presenetil...nikoli se ne ve....user posted image

Pozdravček vsem!!!!

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.11.2007 15:27:55   
soncek.djukelica
Živjo,

Tinka, boga tvoja Iza, ko je mogla svečke dobit! Upam,da se bo sedaj uredilo glede blata!
Midva sva pa danes nabavila še drugo lupinico, kozmetiko za otroka, vloške za mene user posted image  (prihaja čas, ko jih bom spet potrebovala) in en paket planic, za začetek! Zdej pa imam vse nared! Lahko grem v P! Pobožna želja pa je,da še počakata na Miklavža!user posted image  
Katka, tale tema je res nekaj special! Kot si sama rekla, traja že nekaj let!user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.11.2007 15:49:23   
citrončica
 [/quote]Katka, tale tema je res nekaj special! Kot si sama rekla, traja že nekaj let!user posted image
[/quote]

..ja, in vedno se novo nadaljevanje odpre z nekim razlogom, a kako???
..mislim, če bi za Miklavža jo odprli z dvema novima sončkomauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 548
16.11.2007 16:57:48   
lana38
s.d. kaj ti nisi vzela zavitka A, tistega, ki ima lupinico? Se mi zdi, da si imela namen.
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.11.2007 20:27:41   
Anitka
Ojla punce!

Ja ja Katka,še vedno imamo ZA NAS in tudi jaz, ko sem bila ena od zaečtinic te teme sem še kar tukaj. Sicer sem končno postala tudi srečkauser posted image , a se v za nas zelo dobro počutim. In user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega sončka. Se te pa spomnim še pod imenom Pia1. Začetek 300. nadaljevanja je bil namenjen meni, 301. pa je rezervirano za Piko74. In seveda vse držimo pestke, da bo to že prav kmalu. A ne?user posted image

Ojoj Tinka upam, da se tvoji mišolinki težave ne pojavijo več.

Lana jaz bom navijala, da tvoj user posted image počaka vsaj do 1.1.2008. In morda bo prvo rojeno dete v novem letu.

Tudi pri nas še ni nič snega. Naj bo vsaj za božič.

Ja saj res pisma Miklavžu, Božičku in dedku Mrazu. Jaz ga bom začela pisati Z ŽELJAMI za vse NAS.

GoYa me veseli, da je bilo na NS vse o.k.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.