|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
7.11.2007 8:02:54   
Bety upa
Anitka user posted image user posted image user posted image  za nuhalno!!!! Zdaj pa uživanje 100 na uro, vse do konca!!! Pa nobenih prehladov in viroz ti ne želim, ker so jih vrtci prepolni. Kdaj greš na bolniško, oz dopust in porodniško? Predvidevam, da imaš letošnji dopust, pa še dopust od naslednjega leta.

Bambi...Lep pozdravček tebi in tvojima user posted image user posted image . Če pogledam tvoj podpis (Gaya, rojena 2005), me kar stisne, koliko časa sem na tem forumu, saj sem s tabo eno leto čakala magični user posted image user posted image  še pred 9 mesecev user posted image ....jooooj....

Tia, tinkamiška, emamair, Pika, SD,......in vse ostale.....Vsem en lep pozdrav in želim, da se vam še naprej želje izpolnijo, tako kot želite......

Zadrževanje blata pri otroku je prva stvar, ki jo otrok kontrolira in z njo komandira. Včasih to predstavlja samo njihovo igro (kontrole stvari).....Pri nekaterih pa je to znak protesta, saj jih starši preveč komandirajo, od n jih so preveč zahtevni in na ta način poskušajo tudi oni uveljavljati svojo voljo.
Kakorkoli....vse skupaj se uredi in otrok zagotovo preneha zadrževati blato in normalno hodi na stranišče. Do takrat, pa starši morajo poskušati in preizkušati več variant, da odkrijejo vzrok in ključ do uspeha.

Želim vam srečno pri "kakcanju".

Jaz sem še user posted image , veliko jem in se mi pojavljajo tudi slabosti. Danes bom klicala in se naročila na prvi pregled. Psiha pa mi še vedno nagaja in vsak drug dan me zagrabi panika, da se mi vse skupaj sanja. Potem naredim test in ko zalgedam testno črtico močnejšo od kontrolne in to že v 3 sekundah...mi je lažje. Se umirim, globoko zadiham in grem naprej....

Želim vam lep in miren dan....

Bety, user posted image  7 tednov

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.11.2007 8:55:50   
emaa
Le tako naprej Bety

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.11.2007 9:53:16   
soncek.djukelica
jutro,

Anitka, čestitam ti za fajn opravljeno NS!user posted image user posted image user posted image  
Bety, tudi tebi želim vse najboljše! Tudi zate je posijalo sonce!user posted image
Bambi, čestitke za tvoji dve punčki! Tudi mene čaka kmalu rihtat dva zakladka!user posted image
Tia, jaz ti vseeno čestitam,da si dobila službo! Vem pa,da plače niso glih zgledne! Pa da bi čim prej zagledala user posted image !
Goya, tudi jaz pogrešam Piko! Sem mislila,da se je tebi kaj javila, pa jo bo treba očitno mal pobezat iz ilegale!
Neni, upam, da danes greste domov!user posted image
Emamair, kmalu bosta tvoja dva sinčka praznovala 1 rojstni dan! Res čas beži!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.11.2007 9:55:08   
bambi
Bety, držim figice zate in za tvojo user posted image , ti se kar navadi na user posted image , ker bo še nakaj časa trajala in prav je tako user posted image user posted image user posted image  Potem pa uživanje s svojo user posted image .

Vsem ostalim prav tako želim veliko uspeha in sreče v user posted image , tiste ki pa še niste user posted image , pa čimveč hopa cupanja user posted image user posted image in seveda optimizma in upanja, ker brez tega ni nič.... vsem bo uspelo, to vam jaz povem in vem kaj govorim user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.11.2007 10:21:58   
lana38
Bety!user posted image  Za tvojo user posted image  in user posted image . Upam, da boš čimprej imela pregled in videla svojo pikico na UZ.
LP

lana38

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.11.2007 12:58:29   
SAFIRA
Pozdravljene!

Lepo vas je brati, saj ste vse srečne, vesele, zadovoljne, NOSEČE..... jaz pa od žalosti samo pijem, pijem, pijem.............HECAM SE! user posted image user posted image user posted image  Nekaj pač morem napisat....... Aja,hecam se samo o pijančevanju user posted image !

Naj vam povem, da imam vsega kar je povezano z zdravniki in nosečnostjo poln kufer. Pregledi sem, pregledi tja, živciranje, jokanje, žalost, razočaranje ........ VSEGA POLN KUFER!  A obupala še nisem - ta mesec grem celo po pingvina user posted image user posted image user posted image . Bila sem na prvem UZ, v petek imam drugega, konec naslednjega tedna pa menda transfer...če bo kateri od 6 pingvinov preživel seveda.

Na hitro sem se vamjavila, sedajpaletim na banko.....

Lepo se imejte!

SAFIRA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.11.2007 13:18:54   
emaa
Vso srečo Safira

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.11.2007 13:25:55   
tia

Hvala, SD. ali veš te nove službe nisem sprejela,bom ostala v tej stari in bomo zato bolj intenzivno delali našega drugega user posted image  sončka.

Bety lepo mirno user posted image  ti želim.

Ema ,kako čas beži še malo pa bosta David in Luka upihnila prvo svečko. Ne moreš verjeti kam gre ta čas.

Grem še malce pospravit, ker naša Leni je pravi ekspert za razmetat ,potem pa v službo.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.11.2007 13:26:08   
tinkamiška
Safira, pestke za pingvička in, vesela sem, da greš optimistično naprej, občudujem te...in močno stiskam pestke!

Sulfinija, zate tudi!user posted image

Bety, hvala za tole razlago, resno se ubadam s tem kaj nardit in kako ji pomagat. Mislim, da nisva prestoga, niti ne zahtevava preveč od nje, mogoče gre res samo za izkazovanje kontrole, samo meni se zdi, da ji ni jasno od kod ta kakec in da dojema to kot del sebe, ki  se kr nekao odtrga od nje in tega jo je strah, res ne vem, vse sorte berem in vdeno na koncu piše, da je to prehodnega značaja in da samo od sebe izzveni. Danes sem kupila še slivov sok, pa ji ga bom ponudila. Danes je tretji dan in danes bo pomojem spet kakala...upam, da ne bo trdo.
Pa vse lepo še naprej pri tebiuser posted image

Se vam vsem opravičlujem, ko toliko pišem o tem, sej zdej pa ne bom več, razen, ko nam bo ratalo spet kakat po starem, aleljuja!user posted image Vsem hvala, da mislite na mojo miškouser posted image

Anitka, a ni fino, ko se že kaže trebušček? Jst sem bila tako ponosna nanjuser posted image verjamem, da ti tudiuser posted image

Bambi, fino, da vam gre dobrouser posted image

Citrončica hvala za nasvetuser posted image

Koala, bom poskusila še z tem mlekomuser posted image

Vsem želim res lep dan!

Tinka

Tia, škoda za slabo plačouser posted image Pa pestke za novega člana...

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.11.2007 14:11:21   
Kinokija
Anitka- a spola se še ni videl al ga ne izdaš? user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.11.2007 14:57:52   
koala
Anitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno NS, sicer pa drugače itak ne more biti. Joj če se spomnim svoje, kar poletela sem iz ordinacije, zdaj pa me že nase opozarja z brcami.

Aja, ko ste se prej o vrstnem redu porodov pogovarjali, jaz blagovoljno prednost še lani odstopimuser posted image , tako da ne bo lana medicinski fenomen in noseča 10 mesecevuser posted image , al pa da se naše dete ne bi odločilo prehitevat po levi, ne ne kar tam kjer je naj ostane do konca.

tinka, samo te morem opozorit, da če boš kupovala nehomgenizirano mleko da se dobi samo v ponedeljek, sredo in petek (no vsaj v MB je tako), meni osebno najbolj odgovarja od mlekarne Planika.

Sulfinija buši pa pridno rase, ravno danes sem merila obseg in smo na 98cm, če cca 2 tedna pa bomo prebili magično mejo enega metrauser posted image . Tebi pa želim uspešno pikanje in veeeeeliiiiiik pridelek.

Bety, moje pestke pa so stisnjene zate in za tvoj zakladek, ampak jaz verjamem in vem, da bo zdaj vse tako kot mora biti.

Tia, škoda da se ni izšlo z novo službo tako kot si želela, zdaj pa mooočno stiskam pesti, da se prav kmalu napove družba za Leni.

Safira vso srečo z pingvinčkom, naj bo tisti ta pravi borec.

bambi lepo da se si se oglasila, prav rada berem vaše prigode.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.11.2007 15:14:55   
Anitka
Ojla!

Kako sem vesela, da je v nadaljevanjih ZA NAS skoraj kot nekoč, ko smo bile vse zelo pridne s pisanjem. Prav ponosna sem na vse nas, ki sodelujemo v njih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia žal mi je da se z novo službo ni izšlo najbolje in obenem se veselim vašega novega "projekta" (beri dojenčka user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image Naj vama rata čimprej, da bova morda skupaj vozile najine user posted image user posted image Pa predlagam ti, da morda kar za napotnico zaprosiš, ker so čakalne vrste itak zelo dolge. Sicer pa verjamem, da bo potem tudi tvoja napotnica ostala v omari kot moja user posted image user posted image

Bety hvala tudi tebi za čestitke. Se probam čuvati v vrtcu maksimalno. Zadnjič sem sicer fasala eno kratko enodnevno virozo, a je bilo na srečo hitro mimo. Kdaj bom nehala delati pa še ne vem. Če bo vse v redu in se bom počutila dovolj sposobna za delo bom probala delati do konca, če ne pa bom šla pač na bolniško. Z letošnjim dopustom in dopustom naslednjega leta bi se mi nekako izšlo, da bi delala nekje še v prevm tednu aprila. Bomo videli, a ne? In si se že naročila na pvri pregled? Upam, da boš čimprej tudi ti videla svoj zakladek, saj je ta občutk res nekaj neprecenljivega. Res sem vesela, da si tudi ti srečka user posted image

Safira tebi pa vso srečo. In manj pit user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res Tinkamiška, ponosna sem na svoj buši, ki se prične bočiti. Upam, da bo že kmalu še večji.user posted image

Ne Kinokija spola žal ne vem. Se je popkovnica kar naprej okrog nogic zvijala in nismo videli.

Koala ti si že tudi kar fajn daleč. Bi prav rada videla že tvoj trebušček. In kakšen obseg si imela tam okrog 12. tedna? Si sploh ne znam predstavljati kakšen bo obseg mojega trebuha čez nekaj mesecev in na koncu nosečnosti. Pa za ostale me tudi zanima kako je kaj bilo z vašimi obsegi na začetku in na koncu.

Tako bodite v cvetju in se beremo,

user posted image user posted image Anitka

< Sporočilo je popravil Anitka -- 7.11.2007 15:17:56 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.11.2007 15:25:27   
Špelka
Anitka - čestitke za dobro opravljeno NS! user posted image user posted image user posted image  Ful vesela zate!

Bety - ful vesela tud zate! user posted image user posted image user posted image  Kr tko naprej, bejba - šteje vsaka ura, vsak dan, vsak teden si bliže tisti magični meji 12 tednov! user posted image user posted image user posted image

SAFIRA - dej, pr naslednji žurki spij še enga zame - jest bi ga z veseljem zdej enkrat mal požurala , pa bomo žurali le v porodni! In sevede moje user posted image user posted image user posted image  zate in tvojega pingvinčka... Hm - še kr sem noseča in zakaj že imam fuulll dobr filing??? user posted image

Sulfinija - tudi zate so stisnjene moje user posted image user posted image user posted image !!!! Bi bil tudi že pravi čas za kakšnega mladička!

Pozdravček tudi Vsem ostalim maicam, nosečkam, pa tistim, k se ponovno trudite in vsem navijačicam! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.11.2007 15:36:38   
koala
Anitka, sem šla zdaj prav gledat v nosečniški planer, 83 cm je meril obseg bušija v 12 tednu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.11.2007 18:41:06   
lana38
SAFIRA, vso srečo, ko greš po svojega pingvinčka.user posted image

koala, jaz res ne bi bila rada user posted image  kar 10 mesecev. user posted image  Se kar strinjam s tabo. Že zdaj sem kot slonček. Ob PDP bom že pravi slon. Če bi morala čakati še cel mesec, da še ti prej rodiš, potem pa se tako več ne bi mogla niti premikati.user posted image  Pa tudi tu imaš prav, da je bolje, da se tvoj user posted image  ne rodi, prej kot moj. Naj lepo uživa v tvojem trebuščku.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.11.2007 19:18:05   
citrončica
lana38,user posted image user posted image ,si me nasmejala, zdaj si te pa predstavljam, pa še opisuješ se tako slikovito
user posted image ,pomoje si prav simpatična nosečka!! Koalauser posted image user posted image  za tvojega bušija, tudi ti moraš biti že prav luštna!!user posted image  Safira, srečno,naj ti toktat uspeuser posted image , Bety, sprosti se in probaj uživatiuser posted image , zaslužiš si!!user posted image  Sulfinija, upam, da tudi tebi tokrat uspe-mirno roko med špikanjem!!!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.11.2007 20:12:49   
lana38
citrončica, poglej v moj album. Tako sem izgledala točno pred enim mesecem.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.11.2007 20:39:44   
Anonimen
Kot je že Anitka rekla, res je lepo brat tole nadaljevanje. user posted image

Vsem nosečkam še naprej vse lepo, vsem čakajočim srečno in držim pestke močno močno! user posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa imeli v soboto že 1. rojstni dan.
user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
7.11.2007 20:43:04   
citrončica
lana,
saj sem ga že videla, jaz sem si po opisu tebe celo predstavljala,ko si se tako simpatično opisalauser posted image user posted image ,
super, kar naj raste pikec, da bo močan in zdrav!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.11.2007 11:21:53   
soncek.djukelica
ojla,

Mucamaca, a pol boste pa feštal?user posted image  
Safira, bravo za zamrzjenčka! user posted image
Tia, jaz sem pa očitno pobrkala glede tvoje nove službe!user posted image
Jaz imam pa še malo do konca! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.11.2007 15:51:53   
Špelka
Ojla!

Tinka - a je že kej drekca na vidiku? Upam, da se vam tole počasi uredi!

Mucamaca - vse najboljše tvoji mali za 1. rojstni dan! user posted image  

Koala in Lana38 - ne pretiravajta s trebuščki! user posted image  Ker jaz niti nisem imela tolk velikega, k sem boj velika! Samo kaj se pa konec 8. in 9. mesec zgodi s trebuhom je pa aleluja! Kot da bi pojedla kilo kvasa in pol kile gipsa! user posted image   nenormalno zrase in otrdi! Tko da - punci počasi - še mata čas! user posted image user posted image user posted image

LP od Špelke - tečke nosečke

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 496
8.11.2007 16:45:38   
lana38
Špelka ne straši, da bom še več kipnila.user posted image  Se že komaj premikam. Se mi ne zdi, da bi prvič, kaj posebaj ravno na koncu dobila. Ja, 11 let je kar dolga doba za pozabiti.
LP

lana38

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.11.2007 10:03:37   
GoYa
SAFIRA, držim pesti ta mesec. Seveda bodo preživeli. Koliko jih boš pa dala odmrznit? Vseh 6 verjetno ne user posted image

MM, lepo praznujte jutri Anin RD user posted image .

Nosečke, koliko ste se pa kaj zredile? Jaz sem v prvi nosečnosti pridobila 8kg. Me zanima, kako bo tokrat, ker sta user posted image user posted image . Pa trebuh se mi že dela. Prvič ga ni bilo videt, pa sem bila že 4 mesece noseča. Sem bla kr jezna, ker se nisem mogla važit user posted image

Danes imam NS. Spet bomo videli sončka user posted image . Držite pesti, za dober rezultat.

Mamica neni je že doma s svojim pikolinom. Prvo noč je lepo pančkal. Priden Lukauser posted image . Pa ne preveč razvadit mamice, prav user posted image . Zdej si ti šef.

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.11.2007 10:25:14   
GoYa
O, ja, neni, vidim da si gor user posted image .  Zgleda, da je mali mišek preveč priden. A sta bila z Lino na strateškem posvetu user posted image user posted image . Očitno mu je dala par nasvetov.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.11.2007 10:39:09   
neni
Mogoče mu jih je pa res Lina napela. Sej je še kar priden. Samo z dojenjem je še nekaj problemov. Nimam še dovolj mleka, čeprav ga čutim vsak dan več. Sej bo.
Pa ponoči sva se dojila samo ob 23h, ob 2h, ob 5h in potem je do 8h spal. Kar fajn, a ne?
Sem se celo naspala. Sej ne da nebi še, ampak mlade mamice se moramo navadit stoje spat.
Včeraj je bila patronažna, danes ga moram pa sama umit. Bo bolj na pol, pa malo postrani ga zavijem, samo mene bolj skrbi, da se ne prehladi, kot to, koliko je čist. Sej ne koplje jarkov (še).

Vidim, da se tukaj tudi na veliko dogaja. Nekatere me dohitevate in čakate samo še na zeleno luč za v porodno sobo. Držim pesti, da jo boste odnesle tako dobro kot jaz.

Pa tudi nove nosečke ste že vse ven iz kriznih tednov. In čestitke za NS. Vem, da bo tudi z Goyinima vse ok.

Bety, poskusi mislit pozitivno, sej vem kako je to težko, ampak škodiš sebi in predvsem otroku. Cartaj ga, svojega lumpka. Boš videla, ti bo povrnil tako, da se bo izkazal na UZ. Močno navijam za vaju.

Pa tudi novopečene mamice se oglašajo, se pravi da je še viška časa. Sedaj se pojavljajo nove težave, kakanje, opravljanje gospodinjskih del z otrokom na dojki (to sem prakticirala že včeraj), pa nočne izmene. Moram it tudi na kakšen forum naprej pogledat, bom pobrala kakšen koristen nasvet. Ampak ostajam pa še vedno tukaj. Ne želim zapustit te družbe.

Pika, te razumem.

lp mami Neni

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?