Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 16.11.2007 22:29:41
|
|
|
|
koala
|
lana nisem spala, ampak v MB ni bilo nič snežink, sem bial v tistem ačsu na sprehodu , pa drugič. katka11 ja še vedno živi ta tema in na njej še vedno sodelujemo stare borke. S tem da so nekatere že 2x mamice, ene uživamo v pričakovanju prvega sončka, ene pa se še vedno borijo zanj žal. Apmak bokre se ne damo, a ne Pika? sonceč.djukelica, torej si zaključila z nabavo? Mene še čakaj nekatere malenkosti, a za prvo silo smo preskrblejni, pa se malemu vseeno ne rabi mudit, naj kar do drugega leta počaka tam kjer je.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 17.11.2007 9:11:52
|
|
|
|
lana38
|
koala, jaz bi rada, da moj počaka 2-3 dni, da bo drugo leto. Tvoj pa tako mora, ni debate. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 17.11.2007 10:04:12
|
|
|
|
GoYa
|
Sem zasledila debato o paketih za novorojenčke. S.D., a če si noseč z dvojčki dobiš 2 paketa? Si mislim, da ja. Oz. jaz bom itak denar, tako kot prvič.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 17.11.2007 10:09:13
|
|
|
|
lana38
|
Če si z dvojčki, dobiš 2 paketa, saj tam na obrazcu obkrožiš, koliko pričakuješ. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 17.11.2007 10:14:30
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, lana, prav se spomniš,da sem rekla, da bom vzela zavitek A! In sem ga tudi, vendar rabim 2 lupinici, sej veš! In tako sem včeraj kupila še drugo! Goya, tudi ti imaš prav, 2 paketa dobiš, ali dvakrat denar! Jaz sem vzela kombinacijo paketa in denarja! Koala, jaz moram biti kar pripravljena! Čeprav upam,da se otrokoma ne mudi kaj preveč! Morda je vse v moji psihi,ker še nočem iti na pot v Rim! Anitka, ti pa uživaj v ! Moj je to noč skor živce zgubu z mano, ker mi ni nič pasalo! Pa wc, pa zgaga, pa naštimat se v postelji, pa kobacanje ven iz postelje.... če se spomnim, se moram nasmejat sama sebi!Bo lana tudi znala povedat kaj o tem!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 10:40:16
|
|
|
|
lana38
|
s.d. torej si vzela za enega paket, za drugega pa denar. Ni mi bilo jasno, zakaj nimaš 2 lupinic, ker k vsakemu paketu pripada ena lupinica. Kako dolgo pa si čakala, da si lahko šla po zavitek?. Jaz zdaj čakam že 14 dni, pa še ni prišel. V trgovini so mi rekli, da kar dolgo traja, preden ga dobijo. Upam, da ne do konca decembra. Potem bi kar skoraj 2 meseca porabili. Jaz pa moram baje imeti lupinico za odnesti domov iz P. Čeprav bomo šli peš, ker smo čez cesto. Bi imeli skoraj dlje do parkirišča bolnišnice, kot do doma. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 10:51:40
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
lana, jaz sem klicala v štacuno in sem takoj drug dan dobila paket!Si pa mislim,da imajo na Ptuju manj tega,kot v Lj., pa morda tudi zaradi moraš čakat! Sicer pa,dej jih pokliči pa spomni, ker trgovci radi pozabijo! Mi bomo pa v zimskih vrečah otroke nesli ven, ne v lupinici!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 10:53:26
|
|
|
|
sayuri
|
sonček.d jst tok komaj čakam, da ti rodiš...sem čist na trnih . Recimo danes je čist decembersko vzdušje zunaj - snegec, pa to Pa LJ je tud že okrašena...
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 10:55:05
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Imam eno lepo novico! Naša Špelka je mamica! Danes se je Kaja (3580g, 53 cm) odlocila da naju naredi za svoja starsa, na kar sva zelo ponosna! Obe sva v redu! Iskrene čestike še tukaj!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 10:57:01
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri sonček.d jst tok komaj čakam, da ti rodiš...sem čist na trnih . Recimo danes je čist decembersko vzdušje zunaj - snegec, pa to Pa LJ je tud že okrašena... sayuri, a ti bi mene že kar v Rim poslala! Dejva še mal počakat, vsaj še 14 dni! Takrat bo pa res pravo vzdušje!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 11:01:40
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica sayuri, a ti bi mene že kar v Rim poslala! Dejva še mal počakat, vsaj še 14 dni! Takrat bo pa res pravo vzdušje! Ma saj jst drugače res za december navijam . Sam tko...za vsak slučaj te opozarjam. DA ne boš čez en teden, ko bo sonce, pa 10 stopinj v porodnišnico letela. Al danes , al pa decembra Drži se punca
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 13:16:49
|
|
|
|
pika74
|
Bravo mami Špelka in en objemček Kaji
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 15:16:47
|
|
|
|
lana38
|
Špelka! LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 15:22:23
|
|
|
|
citrončica
|
Špelka, čestitke tebi in tvoji mali princeski!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 15:32:58
|
|
|
|
Anitka
|
Špelka čestitke in objemček za Kajo, kateri obenem želim zdravo in lepo otroštvo.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 15:44:47
|
|
|
|
emaa
|
Špelka še tu čestitke
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 20:09:00
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj Špelka, čestitam iz srca in želim veliko radosti z vajino Kajo Tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 18.11.2007 23:35:16
|
|
|
|
tia
|
Špelka ČESTITKE, mali Kaji pa brezskrbno otroštvo. pa čimveč sanja mami Špelka. Tia
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.11.2007 7:50:42
|
|
|
|
katka11
|
Dobro jutro! Lepo da se me se katera spomni se iz tistih casov, res prav lep obcutek. Ce se spomnim, kako mi je takrat pomagalo, da sem imela vas punce. zdej se tud jest spomnim se nekaterih, tud tebe koala, pa anitka, pa se kaksne. moram pa rect:VSA CAST VAM PUNCE, KI SE BORITE ZA SVOJE PIKICE SE OD TAKRAT. Pa seveda tud cestitke vsem, ki ste v tem casu postale in tistim, ki ste tudi ze spravile na svet svoje pikice, pa vam nisem cestitala. . Ja moj fantek je pa ze cel korenjak, no seveda pa upam se na enega skratka, sam se atija prepricam. a mete kaksno idejo kako? Punce, se enkrat 3x hura za vse vas, res ste super.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.11.2007 7:56:51
|
|
|
|
katka11
|
koala!!! cestitke!!! najina soncka bosta mela pa mogoce skupi roj. dan. moj bo 20. 1. star 3 leta. ko bom pekla torto, se bom spomnila na vaju!!! mogoce se bosta pa takrat ze crkljala. in kako se pocutis? zdej verjetno prav fino, kaj. jaz se spomnim, da sem bila v tem casu najboljs, ce ne stejem zgage in kriza. lepo cutis svojega skratka, ni se kake silne teze, skratka jest sem bila v tistem casu fuuuul, srecna. upam, da tudi ti tako uzivas in nimas kakih tezav. cim lepso nosecnost!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.11.2007 8:00:18
|
|
|
|
katka11
|
Anitka! tud tebi cestitam in ti zelim, da bi bila nosecnost neki najlepsega zate. tud, ce te kdaj kej matra, se spomni, da je to neki najlepsega na svetu. kdaj mas ti rok? kako se pa ti pocutis? res se enkrat, vsa cast za upanje in optimizem!!! se pa obrestuje, kaj?!? tuki na tem forumu bi se marsikdo lahko kaj naucil. res kapo dol!!! uzivaj
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.11.2007 8:43:59
|
|
|
|
emaa
|
katka pia itak, da se te spomnimo, uživaj naprej.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.11.2007 8:57:22
|
|
|
|
GoYa
|
Špelka, čestitke za malo princeso Kajo
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.11.2007 11:36:44
|
|
|
|
koala
|
katka11 hvala za čestitke, no morda pa bosta najina sončka res skupaj praznovala, bomo videli kako se naše dete odloči. Pri totici pa se le sponmn na naju , zdaj ko mi sladko spet diši. Počutje je pa odlično, ok nekaj nosečniških tegobic je že, a to spada zraven.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.11.2007 14:25:25
|
|
|
|
katka11
|
ja no seveda, mora biti kaksna tegobica, to se spodobi. dokler ni prehudo, oz kaj nevarno je se vse u redu! a pa si kej vprasala kaj bos imela? imata imena ze izbrana?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.