|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
16.11.2007 22:29:41   
koala
lana nisem spala, ampak v MB ni bilo nič snežink, sem bial v tistem ačsu na sprehoduuser posted image , pa drugič.

katka11 ja še vedno živi ta tema in na njej še vedno sodelujemo stare borke. S tem da so nekatere že 2x mamice, ene uživamo v pričakovanju prvega sončka, ene pa se še vedno borijo zanj žal. Apmak bokre se ne damo, a ne Pika?

sonceč.djukelica, torej si zaključila z nabavo? Mene še čakaj nekatere malenkosti, a za prvo silo smo preskrblejni, pa se malemu vseeno ne rabi mudit, naj kar do drugega leta počaka tam kjer je.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
17.11.2007 9:11:52   
lana38
koala, jaz bi rada, da moj user posted image  počaka 2-3 dni, da bo drugo leto. Tvoj pa tako mora, ni debate.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 552
17.11.2007 10:04:12   
GoYa
Sem zasledila debato o paketih za novorojenčke. S.D., a če si noseč z dvojčki dobiš 2 paketa? Si mislim, da ja. Oz. jaz bom itak denar, tako kot prvič.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 553
17.11.2007 10:09:13   
lana38
Če si user posted image  z dvojčki, dobiš 2 paketa, saj tam na obrazcu obkrožiš, koliko user posted image  pričakuješ.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 554
17.11.2007 10:14:30   
soncek.djukelica
ojla,

lana, prav se spomniš,da sem rekla, da bom vzela zavitek A! In sem ga tudi, vendar rabim 2 lupinici, sej veš!user posted image  In tako sem včeraj kupila še drugo!user posted image
Goya, tudi ti imaš prav, 2 paketa dobiš, ali dvakrat denar! Jaz sem vzela kombinacijo paketa in denarja!user posted image
Koala, jaz moram biti kar pripravljena! Čeprav upam,da se otrokoma ne mudi kaj preveč! Morda je vse v moji psihi,ker še nočem iti na pot v Rim!user posted image
Anitka, ti pa uživaj v user posted image ! Moj je to noč skor živce zgubu z mano, ker mi ni nič pasalo! Pa wc, pa zgaga, pa naštimat se v postelji, pa kobacanje ven iz postelje....user posted image  če se spomnim, se moram nasmejat sama sebi!Bo lana tudi znala povedat kaj o tem!user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.11.2007 10:40:16   
lana38
s.d. torej si vzela za enega user posted image  paket, za drugega pa denar. Ni mi bilo jasno, zakaj nimaš 2 lupinic, ker k vsakemu paketu pripada ena lupinica. Kako dolgo pa si čakala, da si lahko šla po zavitek?. Jaz zdaj čakam že 14 dni, pa še ni prišel. V trgovini so mi rekli, da kar dolgo traja, preden ga dobijo. Upam, da ne do konca decembra.user posted image  Potem bi kar skoraj 2 meseca porabili. Jaz pa moram baje imeti lupinico za odnesti user posted image  domov iz P. Čeprav bomo šli peš, ker smo čez cesto. Bi imeli skoraj dlje do parkirišča bolnišnice, kot do doma.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.11.2007 10:51:40   
soncek.djukelica
lana, jaz sem klicala v štacuno in sem takoj drug dan dobila paket!Si pa mislim,da imajo na Ptuju manj tega,kot v Lj., pa morda tudi zaradi moraš čakat! Sicer pa,dej jih pokliči pa spomni, ker trgovci radi pozabijo! user posted image
Mi bomo pa v zimskih vrečah otroke nesli ven, ne v lupinici! user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.11.2007 10:53:26   
sayuri
sonček.d jst tok komaj čakam, da ti rodiš...sem čist na trnih user posted image user posted image user posted image . Recimo danes je čist decembersko vzdušje zunaj - snegec, pa to user posted image  Pa LJ je tud že okrašena... 

Neposredna povezava do sporočila: 558
18.11.2007 10:55:05   
soncek.djukelica
Imam eno lepo novico! Naša Špelka je mamica!

Danes se je Kaja (3580g, 53 cm) odlocila da naju naredi za svoja starsa, na kar sva zelo ponosna! Obe sva v redu! 

Iskrene čestike še tukaj! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
18.11.2007 10:57:01   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

sonček.d jst tok komaj čakam, da ti rodiš...sem čist na trnih user posted image user posted image user posted image . Recimo danes je čist decembersko vzdušje zunaj - snegec, pa to user posted image  Pa LJ je tud že okrašena... 

sayuri, a ti bi mene že kar v Rim poslala!user posted image user posted image user posted image  Dejva še mal počakat, vsaj še 14 dni! Takrat bo pa res pravo vzdušje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.11.2007 11:01:40   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

sayuri, a ti bi mene že kar v Rim poslala!user posted image user posted image user posted image  Dejva še mal počakat, vsaj še 14 dni! Takrat bo pa res pravo vzdušje!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Ma saj jst drugače res za december navijam user posted image . Sam tko...za vsak slučaj te opozarjam. user posted image  DA ne boš čez en teden, ko bo sonce, pa 10 stopinj v porodnišnico letela. user posted image  Al danes , al pa decembra user posted image user posted image user posted image

Drži se punca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
18.11.2007 13:16:49   
pika74
Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  mami Špelka in en objemček Kaji user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 562
18.11.2007 15:16:47   
lana38
Špelka!user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.11.2007 15:22:23   
citrončica
Špelka,
čestitke tebi in tvoji mali princeski!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 564
18.11.2007 15:32:58   
Anitka
Špelka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in objemček za Kajo, kateri obenem želim zdravo in lepo otroštvo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 565
18.11.2007 15:44:47   
emaa
Špelka še tu čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
18.11.2007 20:09:00   
tinkamiška
Joj Špelka, čestitam iz srca in želim veliko radosti z vajino Kajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 567
18.11.2007 23:35:16   
tia
Špelka ČESTITKE, mali Kaji pa brezskrbno otroštvo. pa čimveč sanja mami Špelka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.11.2007 7:50:42   
katka11
Dobro jutro!
Lepo da se me se katera spomni se iz tistih casov, res prav lep obcutek. Ce se spomnim, kako mi je takrat pomagalo, da sem imela vas punce. zdej se tud jest spomnim se nekaterih, tud tebe koala, pa anitka, pa se kaksne.
moram pa rect:VSA CAST VAM PUNCE, KI SE BORITE ZA SVOJE PIKICE SE OD TAKRAT. Pa seveda tud cestitke vsem, ki ste v tem casu postale user posted image in tistim, ki ste tudi ze spravile na svet svoje pikice, pa vam nisem cestitala. user posted image user posted image user posted image .
Ja moj fantek je pa ze cel korenjak, no seveda pa upam se na enega skratka, sam se atija prepricam. a mete kaksno idejo kako?

Punce, se enkrat 3x hura za vse vas, res ste super.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.11.2007 7:56:51   
katka11
koala!!!
cestitke!!! najina soncka bosta mela pa mogoce skupi roj. dan. moj bo 20. 1. star 3 leta. ko bom pekla torto, se bom spomnila na vaju!!! mogoce se bosta pa takrat ze crkljala.
in kako se pocutis?
zdej verjetno prav fino, kaj. jaz se spomnim, da sem bila v tem casu najboljs, ce ne stejem zgage in kriza. lepo cutis svojega skratka, ni se kake silne teze, skratka jest sem bila v tistem casu fuuuul, srecna. upam, da tudi ti tako uzivas in nimas kakih tezav.
cim lepso nosecnost!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 570
19.11.2007 8:00:18   
katka11
Anitka!
tud tebi cestitam in ti zelim, da bi bila nosecnost neki najlepsega zate. tud, ce te kdaj kej matra, se spomni, da je to neki najlepsega na svetu. kdaj mas ti rok? kako se pa ti pocutis?
res se enkrat, vsa cast za upanje in optimizem!!! se pa obrestuje, kaj?!?
tuki na tem forumu bi se marsikdo lahko kaj naucil. res kapo dol!!!
uzivaj

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
19.11.2007 8:43:59   
emaa
katka pia itak, da se te spomnimo, uživaj naprej. 

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 572
19.11.2007 8:57:22   
GoYa
Špelka, čestitke za malo princeso Kajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.11.2007 11:36:44   
koala
katka11 hvala za čestitke, no morda pa bosta najina sončka res skupaj praznovala, bomo videli kako se naše dete odloči. Pri totici pa se le sponmn na najuuser posted image user posted image , zdaj ko mi sladko spet diši. Počutje je pa odlično, ok nekaj nosečniških tegobic je že, a to spada zraven.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
19.11.2007 14:25:25   
katka11
ja no seveda, mora biti kaksna tegobica, to se spodobi. dokler ni prehudo, oz kaj nevarno je se vse u redu!
a pa si kej vprasala kaj bos imela? imata imena ze izbrana?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.