|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
8.11.2007 14:46:22   
*medica*
pozdravljene souser posted image ..
no moram reči da mam pa jest ful velik zegn pr svooji G...ker ona mi pa pri vsakem pregledu naredi UZ in dobim slikco...slikce edino pri njej nism dobila ko sem imela NS ker sem jo tm dobila ...a NS in pregled pri G sem imela na isti dan..ampak mi je vseeno naredila UZ..res same pohvale mam čez njo ...trd trebuh ..no nimam ga še ..vendar ččutim na vsake toliko časa ta me mal zategne ..ampak hit popusti...
se še tipkamo punce
linauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.11.2007 15:17:54   
Dinki
Jaz sem se najprej ful jezila okrog tega kolk mal UZ nam pripada v user posted image , potem sem pa brala, da UZ niso glih najbolj zdravi. Gre namreč za sevanje (kar je logično, da lahko sploh vidimo čez našo kožo) in da so tudi zaradi tega UZ omejeni na tolikšno število. Seveda naj bi bila izjema če nosečnost ne poteka v redu. Drugače pa imam tudi jaz slike iz vsakega dosedanjega pregleda (1. potditveni, 2. NS, 3. kar tako - mi ga ni vpisala in 4. morfologija).
Mislite, da je kaj resnice na tem?
Nasy, to je lahko nam v tolažbo, pa čeprav je lahko samo pesek v oči user posted image .

Uživajte v četrtkovem popoldnevu še naprejuser posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.11.2007 15:42:02   
Katy13
Sama bi se strinjala s tem, da UZ niso ravno zdravi za še nerojenega otroka. Že za odraslega človeka niso fajn. Sem pa enkrat prebrala en odgovor dr. Pušenjaka, ki je rekel, da pogoste UZ delajo tisti G, ki niso prepričani vase oz. nekaj v tem smislu.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.11.2007 15:51:15   
Katy13
Samo za vas sem poiskala odgovor dr. Pušenjaka:

Z vsakim UZ pregledom nekaj iščemo in če ne vemo, kaj, je bolje, da tega ne počnemo. Mnoge nosečnice se iz meni neznanega razloga počutijo zelo varne, če jim ginekolog "opravlja UZ preglede", pri čemer število teh pregledov prav nič ne vpliva na kakovost vodenja, celo nasprotno. Včasih imam občutek, da mnogi s pretiranim "ultrazvočenjem" zgolj ustvarjajo "dimno zaveso" pred lastno negotovostjo in to ni v korist nikomur.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.11.2007 16:56:13   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2:  mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted imageuser posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzurauser posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30 let; Maribor ; user posted image
4.3: rebeca user posted image ; user posted image
5.3: fržouček user posted image +user posted image ;
7.3: lucalu user posted image ; 31 let; Celje ; user posted image
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor ; user posted image
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
10.3.: sonček08 user posted image ; 24 let; Šoštanj; user posted image
10.3: čakajoča user posted image ; 26 let; user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ;
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice ;user posted image
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje ;user posted image

14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image
14.3: roda17 user posted image ; user posted image
15.3: PATRICIJA_22 user posted image ; user posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje; user posted image
16.3: meryy user posted image user posted image
16.3: ek76 user posted image ; 31 let; user posted image
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
18.3: Metka 15 user posted image user posted image +user posted image ; 30 let
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ; user posted image +user posted image
20.3: Špela100 user posted image user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image
21.3: hypo77user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
23.3: meridaub user posted image ;31 let; Ljubljana; user posted image
24.3: perp user posted image ; 26 let; Postojna
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
26.3: Katiandi user posted image ; 28 let; Celje
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva koraka user posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okoliva Ljubljane; user posted image
28.3: ribica85 user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana
29.3: tejca14 user posted image
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;
30.3: vtitag user posted image ; 30 let; Ljubljana

... Anya user posted image +user posted image ; 28 let; Ljubljana; user posted image

65 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image (
Marija Po; puhica13; Ana Luna; kepica; Muca84; tvis; hmm; Frutka; biba12; tejka**; Milamay; najina pikica*)

Imam pa predlog, da ga še bolj dopolnimo, saj je zelo pomalkjiv (PDP, nick, št. nosečnosti, leta, kraj, spol).

Spol:
* user posted image : 15
* user posted image : 14

V vodstvu so FANTKI !!!!

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
8.11.2007 17:03:55   
ursi84
Punce ve ste nenormalne user posted image , kolk ste načvekale v 2 dneh, kar me ni bilo na netuuser posted image user posted image . Vsaka čast, smo že na 82-i strani.

Čestitke vsem za uspešno opravljeno morfologijo in za user posted image ali user posted image . user posted image

Drugače pri meni nič kaj novega. No edino kar sem opazila je, da mi zatekajo noge ( po sližbi imam prave buhtelje). Potem se malo uležem in je bolje. Nejc kr mal manj brca, kot je pred tedni, vendar še vedno je aktiven čez cel dan. Vsak večer se mažemo s Aventovim oljem - koža je pol tako mehka.

Meni je do sedaj G vedno naredil UZ (4 ). Je pa res, da je privat  in se mi vedno full posveti. Upam, da bo še naprej tako!!! Naslednjega imam 20.11.

Ja tudi meni kdaj pa kdaj otrdi trebuh, ampak, samo, ko se res naprezam (nehote).

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
8.11.2007 17:21:51   
san
jaz mam tudi vedno uz, ponavadi bolj na hitro pomeri plod - razen prvi uz in morfologija sta trajala dalj časa. vem, da uz-ji niso ravno nenevarni, ampak... je še veliko drugih reči, ki nas vsak dan spremljajo in sevajo(gsm, računalnik, radio...) pno jaz tudi moji g zelo zaupam in sem navdušena nad njo. pri drugi nosečnosti je npr. izmerila, da je plod izredno velik in ima veliko glavo, v porodnišnici pa tega sploh niso resno jemali. je rekla zdravnica na sprejemni, da sploh nič ne odstopa. pol je bil pa šok v porodni, ko se je porodil in je babca rekla, ja zakaj pa ni noben povedu, da je ogromen ploduser posted image . pa sem jaz vsem to lajnala celo dopoldne, tudi njej.

men se pa dons že celo popoldne rigauser posted image , sem ene čufte jedla, pa jih zgleda ne bi smela. in zdele sem se tudi jaz fino mandarin najedla, pa bi še kar kaj vase dala. se mi zdi da sem skoz lačna, grozauser posted image .

lina, čestitke user posted image user posted image user posted image za uspešno morfologijo in user posted image .

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
8.11.2007 18:49:09   
Nasy
Joj, jst morm tudi skozi nekej žvečit, lakota..malo dete pa razgraja, da je joj, si nisem mislila, da bom zdaj to že tako čutila. Včasih kr poskočim, moj se pauser posted image Zdaj se že vidijo premiki, pa moj tudi čuti, ko da roko na moj trebuh. Pol se oba reživauser posted image
Punce moje, kaj bi jst brez vasuser posted image UZ pač niso priporočljivi, ampak, sej veste, kako je, vsaka bi rada videla svojga bejbija, kako je, če je vse ok..si lahko zamislite, kako je bilo včasih, ko še ni bilo UZ?

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
8.11.2007 19:08:06   
san
men pa še nič ne skače trebuh, se pa zdej že vidi, ko me brcne oz. se premakne in se opazi izboklinico. pa čez cel dan se je začel pridno javljat, kot da bi čutil, da me bi drugače skrbelo. dinki, ti se zdej lahko že pogovarjaš z njim, ker te sliši in čuti. pa glasbo mu lahko vrtiš, pa božaš po trebušku.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
8.11.2007 19:11:26   
san
ups, sm kar potrdila...
moja hčera je oboževala poslušat klasiko, sine pa divjo musko in še zdaj je takouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
8.11.2007 19:12:49   
san
joj, nisem mislila dinki, sem mislila NASY, sej sem že čist zblojenauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.11.2007 7:55:20   
Lona76
Dobro jutro vsem!
Učeraj sem imela morfologijo. Zdravnica pravi da je vse ok., naslednjič pa bova pogledali še hrbtenico, ker je user posted image ni hotela pokazati. Tudi ona je potrdila da imamo user posted image .
Danes sem spet zaspana  k user posted image . Me je ponoči full zeblo pa pol uroče in pol sem še bruhala na full. Ne vem a sem kaj takega pojedla al kaj. No po bruhanju pa je bilo v redu.

Lepo se imejte, jaz pa pridno delat ker imamo v službi norišnico.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.11.2007 8:43:24   
Dinki
Lona76 user posted image  za lepe rezultate, pač tiste, ki si jih uspela zvedeti. Škoda da niste hrbteničke videli od vaše user posted image . Pri nas se je videla zelo lepo, saj je imel user posted image  najprej tako pozo, da nam je kazal celoten hrbet. Potem pa kot, da bi vedel, da ga pregledujemo se je obrnil še tako, da smo ga videli od strani, da mu je zmerila stegnenico, vse notranje organe ipd.

San, nekaj si pisala o pogovarjanju z našimi user posted image . A to naj bi oni zaznali od 24. tedna dalje al kako? Jaz ga božam itak že zdej skoz user posted image .
Prav včeraj zvečer sem si opazovala trebušček kolk je že velik. Ne morem verjet kolk se mi je napel. V zadnjih 14. dneh je čist ponorel user posted image

Pa ve, ste drugač OK?
Jaz sem tolk vesela, da je že petek. Juuupiiii....boste kaj martinovale?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.11.2007 8:46:29   
Katy13
Dobro jutro še iz moje strani.
Danes sem tudi jaz vstala bolj hitro kot poanvadi. user posted image  Pa nič za to, ker sem se drugače naspala. Ali tudi katero od vas med spanjem bolijo kolki? Sama namreč spim na levem ali pa na desnem boku in če dalj časa ležim na enem, me začne boleti kolk. Ravno zaradi tega se obračam, ker me ful boli in se moram obrnit. user posted image

Katera od vas še ni iemla morfologije? Jaz že odštevam dneve. user posted image  (17. dan pa bo)

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.11.2007 8:47:56   
Katy13
Pa še to, čestitkem vsem za dobro opravljeno morfologijo in za vaše user posted image  in user posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.11.2007 8:55:32   
Naja31
Dobro jutro,

meni gre pa to vreme na živce. Sem že navse zgodaj vsa zamorjena.
Pa full imam opravkov po mestu, bom na koncu čist mokra. Ma, bi najraje doma ostala in se skrila pod deko user posted image .
Jaz sem danes tehtala. Ja, so šle kile v zadnjih tednih kar gor, tako da moram paziti. Sicer pri meni teža full niha, in je odvisna od ful velik dejavnikov, tako da sta 2 kg razlike v enem dnevu pri meni čisto normalne.

Se pa strinjam s pogostostjo UZ, če z to ni nobene potrebe. Ampak mene je že na koncu pve nosečnosti, oz. po porodu full motilo, da niso mogli že prej pogruntati, da otrok ni majhen, in da bo imel veliko glavo (obseg 38 cm). S težko muko je ven prišel, s tem, da je moja prijateljica rodila s planiranim CR, ravno zato ker so na UZ videli, da bo imel glavo 37 cm (pa je imel njen otrok skoraj 1 kg manj kot moj). Matr, sem bila jezna. Vsa sem bila raztrgana, zunaj in znotraj, počutila sem se kot da bi me tovornjak povozil, pa sem prepričana, da bi se to dalo že prej ugotoviti. Ja, no, zdaj upam na manjšega bučmana. user posted image

Lep vikend vsem. Zdaj moram nujno nekaj narest.

aja, še to: a ste za to, da se potem proti koncu nosečnosti, ko nas bo večina že na porodniški, kje dobimo na dopoldanski kavici in spoznamo? Mislim na Ljubljančanke, pa vse ostale ste seveda dobrodošle.
naja

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.11.2007 9:00:32   
Dinki
Zakaj nam pa pol ne vpišejo obsega glave v materinsko, če zna biti to zelo pomemben podatek pri poroduuser posted image . Ali je ta podatek vsaj potem kasneje vpisan?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
9.11.2007 9:01:07   
Nasy
Tudi od mene čestitke za dobro opravljene morfologije!
Ja, san, saj zdaj se že navajamo na to, da se pogovarjava, ma mi je tako smešno se s trebuhom pogovarjatuser posted image Upam, da mali ne doživlja hudih pretresov, ko se skozi režim zraven. Muziko pa vem, da posluša, čutim, sploh, ko je kak rok ali kaj takega, takrat je divje
user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
9.11.2007 9:03:57   
Nasy
Naja, jst sem za to, da se dobimo! Sicer se bom kmalu selila iz LJ ampak na srečanje pa bi prišla, če bo možno, da se spoznamo in kakšno rečemo. Če se me ne boste ustrašleuser posted image sej mene ne bo težko falituser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
9.11.2007 9:04:37   
san
LOna user posted image user posted image user posted image za user posted image in upam, da ti slabosti ne bodo več nagajale

ja tam nekje od dopolnjenega petega meseca naprej naj bi otrok že prepoznaval glasove. na začetku samo tiste glasnejše in potem tudi tiste normalne jakosti. sej jest se tud skoz pogovarjam z njim, pa otroka tudi in božamo in lupčkamo trebuh (no, jst ga ne moremuser posted image ), ampak se še ne odziva na glasbo, na božanje imam pa občutek, da se že začenja. no, hči in sin sta se in če jima kaj ni bilo všeč, kakšna glasba ali pa hrup, sta začela v trbuhu divjatuser posted image .

moj trebuh je tudi že tako veeeliiik, se počutim kot balonuser posted image , se pozna da je tretja nosečnost, ker sem zdej že taka kot pri hčeri na koncu (sam pri nje sem res imela zelooo mali trebuh). pa je rekla g, da ni nič prevelik za tolk tednov kot sem noseča, mene pa že ovira pri prepogibanjuuser posted image , kaj šele bo. zgleda, da bom sedaj tudi jaz prvič potrebovala pomoč na koncu pri obuvanju in zavezovanju čevljevuser posted image .

boki mene bolijo za znoret in se celo noč vrtim in mi pravi dragi, da sem kot vrtavka in posledično sem pol noči budnauser posted image

martinovali pa mi ne bomo, no vsaj nič posebnega še nimamo v planu.

lse pridružujem JUUPIIII ZA PETEKuser posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
9.11.2007 9:10:36   
san
user posted image user posted image user posted image ste vse zdele tipkale.

naja moj je imel tudi glavo 38 cm in čez 4 kile pa 58 cm je bil dolg, ampak glava je bila tista zaradi katere sem se prematrala še pa još. pa me je pol končno raztrgal, sam sem pa ful krvi zgubila zaradi defektne placente in je bila kar kriza. pa je moja g napisla velik plod in mere, pa sploh niso upošteval, pol na koncu so se pa kregal, kako da tega noben ni opaziluser posted image . pa sem jaz vsem to govorila, pa me sploh niso upošteval. sem mela pa majhen trebuh... še dobr, da bo tokrat večjiuser posted image kokr zgleda, me bojo mogoče bolj resno jemali.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
9.11.2007 9:12:50   
san
Muziko pa vem, da posluša, čutim, sploh, ko je kak rok ali kaj takega, takrat je divje

user posted image user posted image ja, je hud občutek, ane. men je bilo to njihovo odzivanje prav smešno

ja na srečanje tudi jaz pridem, če bo le čas dopuščaluser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
9.11.2007 9:14:53   
Nasy
San, a to v LJ porodnišnici? Mene je strahuser posted image Baje pomaga, da koga poznaš tam, jst poznam babičarja, čeprav ni glih naj odnos-njegova punca je bila moja sošolka na faksu, ma smo se malo skregali na koncu. Jst nič krivauser posted image No, morda pa bo vseeno pazil name, ko ga bo skor kap, ko me vidi tamuser posted image Sam, je pa čudno, kaj ni..da me bo znanec v *** gledaluser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
9.11.2007 9:23:57   
eva78
Pozdravljene v tem fajnem novembrskem jutru. Tak je žalostno pri nas, samo za spanje je primerno.!!!
Čestitke lini za user posted image !!!!user posted image user posted image

Veliko nas je in tudi jaz komaj vse prečekiram! Nekaj sem si vas že dobro zapomnila, ker se redno oglašate, nekaj pa vas pogrešam iz našega seznama.  Kje ste kaj ,javite se nam z veselimi novičkami o user posted image  in user posted image .

Jaz se počutim še kar dobro, en dan boljše, drugim dan slabše. Se mi zdi ,da imam  kar nekaj težav. Včasih me boli v križu, pa nespečnost cel teden, edino tole otrdevanje - nevem,če je to to. Zvečer, ko se umirim,imam bolj boleč spodnji del, potem pa nekako čez noč  popusti. Pa vnetje seveda, brez tega ne gre - že od vsega začetka user posted image .user posted image

PIšete o brcikah - pri meni je tako, največkrat jih čutim malo zjutraj, pa malo čez dan, pa malo zvečer. Da bi čutila, kako se obrne, to pa še ne. Si še kar pomagam z Angelsoundom, da malo preverim srček. No takrat pa slišim tudi veselo čofotanje.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
9.11.2007 9:29:25   
san
mah ne nasy nima te bit kej strah. imaj ov lj uredu pripomočke in ti lahko takoj pomagajo, tko da brez panikeuser posted image .

ja, jst se bom tokrat kr zmenila v naprej z eno babco, mi jo je kolegica zrihtala. pa še na pdc oddelek v lj. porodnišnici me bo g poslala v 37. tednu da zmerjo plod in zrelost posteljce, tko da so pol malo bolj pozorni na take primere. ker jaz sem oba prenosila do konca in je zato kriza, ker na koncu plod ful raste. drugače sploh ne bi bilo nobene panike. popadkov pa nimam nič svojih in odprla se prvič nisem čisto nič (še po dveh tabletkah ne), drugič pa slaba dva centi (in so me hotl še domov poslat, pa sem jih prepričala, ker sem težila z izgubo vida, ki sem jo imela prvič in z velikostjo ploda, pa še zatekat sem začela ful v obraz).

ti bo pa po mo je vseeno kdo te gleda tja dol, sploh ne boš mislila na to, mogoče na začetku pol pa pozabiš. mene je imel en reševalec, ki bi se moral učit na meni, pa ni nič znal in sem mu pol lepo vse pokazala, kako namesti ctg, kam da kej... pa pride moj dragi in ga skor kap zadane k unga tam zagledauser posted image , da se okol mene mota.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......