Naja31
|
Dobro jutro, meni gre pa to vreme na živce. Sem že navse zgodaj vsa zamorjena. Pa full imam opravkov po mestu, bom na koncu čist mokra. Ma, bi najraje doma ostala in se skrila pod deko . Jaz sem danes tehtala. Ja, so šle kile v zadnjih tednih kar gor, tako da moram paziti. Sicer pri meni teža full niha, in je odvisna od ful velik dejavnikov, tako da sta 2 kg razlike v enem dnevu pri meni čisto normalne. Se pa strinjam s pogostostjo UZ, če z to ni nobene potrebe. Ampak mene je že na koncu pve nosečnosti, oz. po porodu full motilo, da niso mogli že prej pogruntati, da otrok ni majhen, in da bo imel veliko glavo (obseg 38 cm). S težko muko je ven prišel, s tem, da je moja prijateljica rodila s planiranim CR, ravno zato ker so na UZ videli, da bo imel glavo 37 cm (pa je imel njen otrok skoraj 1 kg manj kot moj). Matr, sem bila jezna. Vsa sem bila raztrgana, zunaj in znotraj, počutila sem se kot da bi me tovornjak povozil, pa sem prepričana, da bi se to dalo že prej ugotoviti. Ja, no, zdaj upam na manjšega bučmana. Lep vikend vsem. Zdaj moram nujno nekaj narest. aja, še to: a ste za to, da se potem proti koncu nosečnosti, ko nas bo večina že na porodniški, kje dobimo na dopoldanski kavici in spoznamo? Mislim na Ljubljančanke, pa vse ostale ste seveda dobrodošle. naja
|