kekec in mojca
|
Zolika in 5erca, glede na to, da nameravate v MŠ, me zanima, če bo katera izmed vas šla v ZD. Prvič sem bila v bolnici, zdaj pa bi raje šla še tja... GLede na program se mi zdi, da bom dobila več koristnih informacij, kot prvič. Sploh zaradi dojenja. V bolnici predava dr. Golobova, ki mi ni preveč na srcu in dojenje preveč kuje med zvezde ter ga predstavlja kot nekaj... saj ne vem, kako vam naj opišem. Ne me napačno razumet, prvič sem polno dojila in to celo do 2. leta, vendar je vse, kar ti povedo o dojenju, kako začeti in premagati začetne težave, čisto nič pa o tem, kako nehati. Pa tudi o uvajanju goste hrane so bili takrat zelo skopi z informacijami. Ko sem pa prišla v to obdobje, sem ugotovila, da nimam pojma o pojmu. Aja, pa še to, telovadba poteka frontalno in v klopeh. Fizioterapevtka je samo razložila vaje, da bi jih pa kdo prikazal, to pa ne. Jaz, bumbar, pa sem bila pod vtisom ameriških filmov in zato prepričana, da bomo mi lepo ležali na tleh, v majhnih skupinah, s partnerjem za seboj, ki bo vadil dihanje s tabo. Še brisačko sem si s seboj vzela in trenerko. Sploh pa se mi zdi, da skupina 100 ljudi ne deluje najbolje, no... jaz v takšnem ne upam niti nič vprašat, da se ne bi preveč osmešila pred ostalimi. So pa v prednosti v tem, da pokažejo porodnišnico in porodne sobe. Ker sem jih sama že videla, me zdaj toliko niti ne zanimajo. Ne vem pa, kako poteka MŠ v ZD. VIdela pa sem, da vsaj telovadba poteka v prostorih fizioterapije. Upam, da ne bom spet padla na finto in s seboj po nepotrebnem vlačila trenerko in brisačko...
|