malamalinca
|
sinskaT, tudi meni kri lije z nosu, to je tipična nosečniška stvar. Sicer pa tile dnevi niso ravno moji.Po čudovitih, na morju preživetih praznikih, se mi je očitno podrl moj imunski sistem.Pričelo se je z rahlim, potem pa vedno hujšim zobobolom in herpesom čez polovico zgornje ustnice-na obrazu. Zobozdravnica pravi, da je zob pod mus za ven (osmica), vendar mi ne more nič delat, dokler se herpes ne pozdravi. In sedaj sem obsojena na zobobol vsaj še ene deset dni, toliko namreč traja, da se mi herpes pozdravi. Pred tem pa sem imela hemeroide in sem rahlo krvavela iz črevesja, vendar se je to pošlihtalo. Poleg tega sem pa še včeraj mislila, da čutim brcike, bila sem skoraj 100 %, da so taprave brce, saj nosim že tretjega otročička, pa že vem, kako to zgleda.Mi je pa bilo čudno, da me brca že pod rebra, tako namreč čutim-predvsem, ko sedim-, no danes pa me punce na sosednjem forumu vržejo nazaj dol na tla, da to sploh ni mogoče pri 16 tednih(da bi bila maternica že tako visoko) Ampak povem vam, mene nekaj brca levo pod rebri-ali mi pa živec skače.Danes se je to "brcanje pojavilo"skoraj ob isti uri, kot včeraj. Če niso brce, hudiča kaj imam pa pol v tem predelu telesa? Alien-a, al kaj? Kje je naša žaba, jo že prav pogrešam, naj si že zrihta no tisti Internet, da bo lahko spet tukaj gor skakala!!! Vsem pošiljam en lep pozdravček, bodite v