|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
8.11.2007 10:27:15   
NiLe
Daan, kako lep sonček je zunaj user posted image .

Včeraj sem imela pregled pri G in glede na vse moje težave, mi je G dal bolniško do naslednje kontrole - tj. 4 tedne    Sem vesela, da se bom malo oddahnila, pridno študirala in bila bolj spočita za moja dva škrata, ko se popoldne vrneta iz šole oz. vrtca. Sicer imam ful slabo kri - Hgb samo 105, zato sem fasala 6 flaš sirupa Legofer , pritisk zelo nizek 80/60, pa še občasno krvavim ... tko da je kar nekaj vzrokov, zaradi katerih sem lahko doma. Punce, trebuh imam pa tak , da sem se kar zasekirala, saj so bile v čakalnici, ki imajo dva meseca pred mano PDP, pa pol manjši trebuh Sicer sem se do sedaj zredila za 3 kg.

Pozdravljeni večkratni mamici big mamma in lepa posadka user posted image user posted image To je pa že kar zalogaj 5. oz. 4. otrok.

Ketrin in Barb77: super za vajin shoping v AVT. Tudi jaz sem dobila to obvestilo o večernem shopingu, ampak res trenutno nič ne potrebujem, zato se ga preskočila user posted image . Pa zihr je bila gužva, kar meni čist nič ne ustreza.
Ketrin: če se bom odločila, da bom hodila na telovadbo, te bom kontaktirala na ZS, da mi poveš kje je ta ZD in bi bilo fino, da se spoznave in kakšno rečeva. Kaj praviš?

Kdaj se vrne naša žabica Tosja? Zdej je pa res že dolgo ni. Aja, btw za naš seznamček: naslednji pregled 5.12, morfologija 7.12.

Malamalinca: tudi jaz imam večkrat tak občutek, da me nekaj suva pod rebri, čeprav vem, da niso to še brcike, ker je otroček še dosti nižje. Jih pa tudi jaz počasi čutim, tako da je prav fajn občutek user posted image

Zdej pa grem ... za knjige, ker se moram do naslednje srede pripraviti za izpit. Nič ne bom zabušavala user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
8.11.2007 10:33:57   
barby78
Ojla aprilčice!
Najperj naj zaželim dobrodošlico Big mammi in Lepi posadki.Res lepo,da sta se še odličili povečati družinico.Moram povedat,da so mi od nekdaj všeč velike družine.No,tud midva zuser posted image  sva se pogovarjala,če bi pol kar kmalu naročili še enega user posted image .Če bo seveda vse OK.

Tasyo,mislim,da te nima kaj skrbet.tud js ponavadi čujem utrip čist nizko (tam je najbolj glasen).premikanje,pa lažje poslušam na sredini,malce pod popkom.je pa res,da so zdaj že ful živahni,tak da jih je treba kar lovit.Kaj šele bo?user posted image

Ketrin,jaz že tud komi čakam na naše srečanje.madonca,se bomo mogle enkrat zmenit,da se dobimo na kavi pa tam predebetiramo (če smo tu kaj spustile).to bi blo res zanimivo srečanje.upam,da bo kmaluuser posted image .
LP,se čujemo

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
8.11.2007 10:39:21   
sasy20
Dan, danes se sploh še nisem oglasila, ker sem sedaj na hitro malo pospravla sedaj pa šibam na manjši sprehod po sončku pa na eno kavico in čvek s kolegico. Upam da ne bo nič narobe ker grem malo ven zaradi komisije user posted image  ?

Dobrodošlica tudi tebi lepa posadka. Lepo je da se nam še kar pridružujete pri našem čveku; sedaj pa nas je že res veliko.

Ko pride naša mama ''žaba'' nazaj bomo vidle koliko nas je že.

Tako sedaj pa hitro malo na sončka pa se potem še pišemo papa.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
8.11.2007 10:40:13   
u04111976
Dobrodošli big mama in lepa posadka, vedve sta res prave frajerke!  Mi čakamo tretjega, pa smo prav med redkimi tod okoli. Vedno se mi je zdelo fajn tolk velike družine, pa tolk ljubezni!  Lepo, da ste se odločile pridružit in nam dat kakšen pameten nasvet, je pa res da je čisto pri vsakem otročku drugače. Jaz našegauser posted image  čutim zelo velikokrat in čez cel dan. Me pa zelo boli sramna kost in sem dobila bolniško, tudi zaradi terapije za toxo in AC drug teden, ampak sramna kost pa zato, ker baje nizko leži, je pa po pregledu z UZ rekla, da je vse ok, da ko bo raslo, se bo dvignilo. Upam da res, ker trenutno še noge ne morem dvignit brez bolečin ko si oblačim hlače.

Čestitam za nakupe. Je kar potrebno izkoristiti kakšne akcije, da se lažje pride skozi. Mi bomo počakali kar na januar, ker smo že tako natempirani, pa ponavadi si naredimo izlet v Trst in takrat tam več zapravimo.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.11.2007 10:45:26   
Ketrin
Seveda NiLe, kar kontaktiraj me, ni problema. Tudi za srečanje sem, seveda!!!! Ja, prav hudo, da imaš zdaj naenkrat toliko težavic, madona! Upam, da bo kmalu minilo.... Zdaj ko si doma se fino naspi, odpičij pa na zrak in sončka pejdi. Pa velik vitaminčkov in rdeče pese in jetrc za kri, a ne?! user posted image user posted image  Glej mene, ko ena mama! user posted image

Ja, kaj pa vem kdaj bi organizirale tole srečanje... Kaj predlagate? Še letos, al po novem letu? Kako pa so se organizirale punce iz drugih forumov (mesecev)....

No, vsekakor počakamo na našo žabico, ona ima seznam user posted image user posted image
Si predstavljate kolk bo morala za nazaj prebrat.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Tosja, še dobro da si na bolniški...če ne bi morala dopust vzeti, da boš natekočem ko se vrneš! user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.11.2007 11:20:27   
tasyo
Oj, punce!
Hvala za tolažilne besede, sem res takoj malo boljše. Sem se zdaj vrgla v iskanje najbolj ugodne opreme za našo hiško, pa sem kar malo pozabila, da me mora skrbet... ZLATE STE!

Ketrin, čestitke za uspešen nakup! Če le ne bi bila aut tako daleč in če ne bi bila na bolniški... Še dobro, ker potem bi pa res zapravila preveč in bi bila kar kriza s tole našo hišico. Že tako računava in premlevava, ali nama bo uspelo do začetka maja...

Lepa posadka, dobrodošlica tudi tebi! Me veseli, da si se nam pridružila. Smo pa kar vse po vrsti ene čvekice... Aha - kljub temu, da sem včeraj popoldansko kavico kar raztegnila, je danes zunaj sonček - ha!user posted image
NiLe, ti pa se le spočij in uživaj doma! Boš videla, boš kot nova.

Glede srečanja pa - prej kot decembra itak ne, ker moramo imet že konkretne trebuščke, da nas bo vsak takoj opazil user posted image , glede na to, da pa je december bolj ali manj problematičen zaradi vseh prednovoletnih praznovanj in praznikov sploh, pa bi bilo po moje najbolje počakati na začetek naslednjega leta. Kaj pravite? No, sej se lahko zmenimo tudi prej, jaz sem vsekakor za srečanje, pa lahko tudi več, kadarkoli, le da bo bolj pozno popoldan...

Pozdravček in božajte trebuščke!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.11.2007 11:22:17   
tasyo
Tosja, zdaj se pa res čimprej vrni med nas, ker sicer ne boš prišla na zeleno vejo... Pa ne se preveč matrat z brskanjem za našimi novimi podatki, saj ti jih lahko še enkrat napišemo, da bodo bolj na kupu! Bomo uvidevne, kajne punce? Te pa že res pogrešamo, pa seznamček tudi!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
8.11.2007 12:47:50   
sinskaT
Več nas je, boljše je! dobrodošle nove aprilčice!

ste se kar razpisale, želea sem pripomnit, da sem zelo ZA zmenek, da se nekje dobimo, kej popijemo in počvekamo...Prav manjkajo mi prijateljice-nosečke ali pa mamice. Ravno včeraj sem imela kar ene par čvekov z mojimi babami in kar ne morem tako sproščeno klepetat o user posted image in user posted image , kot z vami.

Uf ja, Tosja bo imela pa kar lepo delo z nami, zato bi morda lahko še enkrat vse napisale datume za preglede, pač en seznamček, pa bo potlej lažje.
Recimo napišemo:

nosečka : tainta   datum pregleda: tapata

+ nove aprilčice

Kaj pravite?

lp

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.11.2007 12:49:22   
NaTaŠa*
Pozdravljene drage aprilčice!

Zunaj je prav lep sončn dan tako da upam da ste zunaj na sončku. Jest sem se že vrnila tako da hitro nekaj za južno spacam pa pol kr spet vn, če še ujamem sonček.
     Lepa posadka dobrodošla med nami. Z big mammo sta res super. Prav lepo je slišati da ima še kdo veliko družino z 4-5 otroki in ne samo enim ali pa z dvema, res super.
     Aprilčice moje drage vam moram kar povedat da od sinoči čutim prav močne brcike in na trebuhu se mi že vidi mali hribček ko user posted image  brcne. Tako sem vesela da imam kar skos roko na trebuhu in čakam na nov udarec.
     Kar se pa tiče poslušanja srčka je pa tko v spodnjem delu trebuha bo 100% višji mislim da se ne, ker maternica je še pod popkom in ni še nad tako da jaz ga poslusam vedno na istem mestu mogoče kakšen centimeter levo ali desno.

Božajte svoje bušije!!!

ŽELIM VAM PRAV LEP SONČEN DAN ŠE NAPREJ!

PA-PA!

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.11.2007 13:02:49   
scorpiogirl
Pozdravček, bejbeuser posted image

Tasyo, nč skrbet ... jst ga tud najdem precej nizko, tud G ga je tam iskala, tko da je to očitno kuluser posted image
Big mamma in Lepa posadka, superca, da sta se nam pridružiliuser posted image pa za odločitev za take velike družinice tuduser posted image user posted image user posted image

Barb77, Ketrin, bravo za nakupeuser posted image jst si tud moram še kakšno majčko z dolgimi rokavi privoščituser posted image sploh za na šiht ... da ne bom v šolo hodila skoz enako oblečenauser posted image aja, pa še izvedela sem, da ni samo za eno leto služba, ker sploh ni nadomeščanje, ampak je sedanja spremljevalka tiste punčke dobila drugo službo, tako da mam zagotovljeno službo za skoraj 5 letuser posted image user posted image pa subvencijo sva dobilauser posted image sem takoooooooo veselauser posted image
ja, punce, se bo res treba dobit na kavici pa klepetkuuser posted image komaj čakam, da vas spoznam pa vidim, če ste res take, kot si vas predstavljamuser posted image Tasyo, imaš najbrž prav ... novembra bo tko al tko kmal konec, zadnje čase ful hitijo dnevi pa tedni ... pol decembra je tko veliko stvari, januarja bomo pa že vse tko lepo okrogleuser posted image user posted image

brcike pa jst čutim skor vsak dan (pred pregledom jih en dan nisem in sem tud celo paniko zagnala ... pa me je včer G pomirilauser posted image ), največ zvečer, ko se umirim ... al pa na predavanjuuser posted image pa zadnjič sem si pripravla celo skledo paradižnikove solate, k je tolk zapasalauser posted image ... začnem jest in naredi tamaluser posted image cel žur notriuser posted image user posted image

fajn se imejte, sem se čist razpričalauser posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.11.2007 14:58:58   
Barb77
Ojla čvekice user posted image

Danes se mi pa res močno vleče. Mislim da sem že ene 5× šla pokukat na forum če ste še kaj napisale in takoj čekirala vse novičke kaj se okoli dogaja. Še kar dolga bo do 16:30...user posted image . Komaj čakam da pridem domov in vidim svoja dva user posted image . Ima še katera tako dolgo službo?
Komaj čakam da bo vikend in da sem malo s svojo družinico.
Drugače pa sem jaz tudi za kakšno srečanje. Verjetno bo res bolj pasalo po novoletnih praznikih, vsaj ne bo problema dobit lokala za toliko user posted image user posted image .
Lepo se imejte in se klikamo spet malo jutri...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.11.2007 16:07:56   
Ketrin
Ojla!!!
Barb še pol urce!!! user posted image user posted image  Jaz sem do 16 ali več v službi... Bolj pa se mi vleče pot domov... Se iz Bežigrada do Most vozim skoraj eno urco!

Ja, punce, jaz se tudi strinjam da bi se dobile po novem letu, k zdele novembra skor več ne bo, december je pa itak nor....

Se pišemo jutri, grem domov papat! user posted image

Papa!

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.11.2007 16:21:44   
sasy20
Sedaj sem brala poste za nazaj ker jih prej nisem vidla od resnično srečne ( edino če sem se odjavla ) zato Resnično srečna hvala za lepe želje glede poroke. Ja čas ravno ne bo,da bom jaz ne vem koliko norela, kot počnem to ponavadi na kakšnih žurkah ampak bo pa po moje vseeno lepo.

Ketrin kje za Bežigradom pa delaš? Jaz namreč živim za Bežigradom tam pri Knjižnici.

LP

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.11.2007 20:58:24   
NaTaŠa*
Ojla!

Ke pa ste aprilčice?
Zadnja je pisala sasy20 in to ob 16h. po tem pa nič več. A je zmanjkal debat?
Upam da ne, ker pol ne bi imele več kaj na veliko razglabljat. Zadnja debata da bi se bilo nekje lepo dobiti je kar zanimiva in se tudi sama strinjam da bi bilo lepo se pol šele po novel letu enkrat dobit.
No, upam da bo kšna danes napisala še kaj zanimivega.

Zaenkrat pa pa-pa!

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.11.2007 21:09:27   
resnično srečna
Pozdravljene punce...

Barb ja nekatere delamo še dlje...jaz sem zjutraj ob 7ih štartala in sedajle prišla domov...pa še imam občutek, da sem pustila tono dela...ampak jutri je še en dan...

Sasy20 veš da se boš imela super na poroki...le ne pusti drugim, da ti ta dan pokvarijo...to je tvoj dan pika in konec

Ketrin meni je včeraj res nekaj prišlo vmes...ampak v ponedeljek se ti pa zagotovo pridružim na telovadbi...

NiLe ti pa pridno počivaj, pij veliko pesnega soka in jej suho sadje...

Tasyo ne skrbi...vse bo bp...boš videla in tudi vajino hišico vama bo uspelo napolniti z opremo in zdravim dojenčkom...samo ne bodi črnogleda...to samo prinese probleme...drugače pa tako kot so rekle ostle punce...tudi jaz ga čutim še vedno precej nizko...in tudi meni stalno beži...je pa seveda srček bolje slišati, saj naši trebuščki rastejo ravno zato, ker so naši pikci vsak dan večji...

Big mama in lepa posadka...bosta pa pripeljali prav lepo družbico v naš klepetalski krog...od viška glava ne boli in prav fino je videt, da nas je vedno več...upam, da bosta med nami uživali in nas bogatili z vajinimi izkušnjami...

Urša...upam, da ti neha nagajati sramna kost...in da bo kmalu vse lažje...vsaj ko bo AC za tabo in boš imela dobre rezultate v roki...
SinskaT tebe pa upam, da neha mučiti tale kri...ampak veš...kot si že rekla...vse to spada k nosečnosti in z vsem tem se moramo sprijazniti...sicer pa sosi včasih načrtno spuščali kri...baje je bilo zdravo...mogoče pa če pogledaš s pozitivnega vidika...je to prav dobro...samo malo zoprno, če se ti vlije nenadoma, še posebej, če pri roki ni kakega robčka...

Kar se tiče pa srečanja sem pa jaz za...kadarkoli in kjerkoli...le malo prej najavite, da se vem zorganizirat...in stvari prestavit...

moj najljubši pa je danes mene pustil samo...ima moški večer in za jutri je že napovedal, da bo "bolan"...he he...naj uživa...ker vem, da bom potem tudi jaz lahko...ker sva zeloooo fer in si vse deliva fifti fifti...pa še čas je, da malo sliši še kako moško debato ne samo mene o službi in dojenčkih...se mi zdi, da o drugem skoraj ne znam več...
Kar se nakupov tiče pa...ojej...ne boste verjele ampak nisem si kupila še čisto nič in komaj čakam te rezultate, ker potem gre naš jekleni konjiček v dir in čez mejo...ker sem že prav grozna...vse majčke so kar naenkrat prekratke, hlače pa lezejo ali tiščijo in ja...vsak dan bolj okrogla sem...ampak je čisto ok to...vsaj vem, da naša "lokomotivica" raste...brca pa še zelo nežno...sicer je pa še čas in rebra bodo po mojem tudi še bolela...
malamalinca..boga boga...upam, da herpes kmalu izgine in posledično za njim še modrostni ter seveda bolečine...ker če kaj sovražim, so pa to zoboboli...
eto...nakracale sem veliko in preveč... uživajte v večeru...grem sprehodit še našega kosmatinca, potem pa malo pred TV ali pa na Hit poslušat Zlobca...malo "dubrih tastarih" mi bo dobro delo...

pa lahko noč...

pip 

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
8.11.2007 21:28:23   
sky77
Ojla souser posted image

Se moram malo javit da me ne pozabite user posted image . Sem se med prazniki učila za izpit ki sem ga imela v torek. Pa še ena trebušna viroza me je ravno tako obiskala med prazniki. Je bilo kar hudo, bruhanje in driskanje, pa bolečine čisto povsod. 24 ur, potem pa kot da bi odrezal, vsi simptomi so šli in sem se počutila super. Edino grozno dehidrirana sem bila in sem naslednji dan samo pila, na stranišče pa bolj malo hodila. Tako da je bil primankljaj vode res občuten.

Dobrodošle nove čveke.

Ste govorile o:
- telovadba - jaz ne bom hodila. Že tako cele dneve tekam za malim, ki skrbi da mami ne zakrni. Sva danes zjutraj doma pozabila dudo, mi2 pa že na pol poti do vrtca. Sva se obrnila, šibala po dudo in potem nazaj v vrtec. In sva še ujela zajtrk in to kljub temu da sva šla od doma že prvič kasneje kot ponavadi

- ležalnik - v prvo sem ga imela in je bil super. Ga postaviš na mizo in mali lahko gleda kaj se dogaja. Če ga daš pa pod igralni lok, moraš bit pa zraven. Vsaj pri nas je bilo tako.

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede, za službe, .... (vsega se ne spomim kaj se brala user posted image   )

Mirno noč

papa

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
9.11.2007 8:19:33   
Barb77
Dobro jutro!

Končno je petek!!! HURAAAA! Danes bo pa minilo kot bi mignilouser posted image .

Ali boste kaj Martinovale? Meni na srečo ne bo treba nič pripravljati, saj nikogar ne bo doma - dedi in babi, pa tašča gredo v toplice... potem pa "ta mladi" žuramo po svoje. Mogoče pa bomo kaj na temo Martinovanja naredili naslednji vikend, ko bodo že doma.
Sasy20 - tudi z moje strani vse najboljše pri pripravi na poroko in potem tudi veliko užitkov v zakonuuser posted image .
Drugače pa sem bila jaz tudi v takšni situaciji kot si ti. Na poroko sem šla v 3-tjem mesecu nosečnosti z razliko, da moj user posted image  še ni vedel da bo očka. Je izvedel na poročno noč.  Vsekakor te trebušček ne bo oviral, saj imaš zagotovo še bolj majhnega, pa tudi ob soku se da prav odlično zabavat.

Lepo se imejte, pa se še kaj klikamo!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.11.2007 8:37:45   
NiLe
Dobro jutro user posted image ... na tale deževen dan ena kavica za vse vas ... danes sem pa očitno prva. Očitno ta deževen dan vpliva tudi na nosečnice user posted image user posted image

Jaz sem svojo dozo Nescafeja ravno spila, potem na zajtrk in k zdravnici oddat za bolniško ... pa še v službo moram skočit, da nekaj naredim, ker še nimajo zamenjave in očitno jo še nekaj časa ne bo, tako da bom včasih dobila kakšno dozo za doma user posted image Pa se mi prav nič ne ljubi ven v tale dež.

Srečanje: jaz sem definitivno ZA in po moje je čas po novem letu ravno pravšnji.

Malamalinca: naj herpes čim prej izgine in da bolečine zoba ne bodo prehude. Joj, meni je zobobol res ena najhujših bolečin ... vedno pravim, da grem raje rodit kot da me boli zob user posted image user posted image user posted image

Resnično srečna: ti pa še kar furaš svoje stare nenosečniške obleke? Dobra si ... jaz že dva meseca hodim naokoli z nosečniškimi hlačami. Res, moj trebuh je tak kot pri kakšni, ki je v 6. ali 7. mesecu. A tvoj je tudi bogi po večeru z moškimi? Moj je vedno totalno bolan in se k sebi spravi okoli 6h popoldne user posted image

SinskaT: tvoj predlog, da naši žabici Tosji, olajšamo delo je super. Ker se bo revica boga komaj prebila skozi poplavo naših postov.

Želodček se oglaša ... grem ga potolažit. Naredite si lep dan, čeprav je deževen. Pa še vikend je pred nami.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.11.2007 8:51:19   
barby78
Morgen aprilčice!
NO,danes se pa vidi,da je bolj zaspano vreme.verjetno vas še velika večina počiva (razen Barb77).in prav je tako.
Ja,kar se Martinovanja tiče,pa mislim da to letos odpade.vsaj glede pitja,mislim.čeprav vem,da se tud brez alkohola da odlično zabavat.pa vseeno ne gremo nikamor.aja,razen na roj.dan mojega nečaka.bo v torek prestopil prag polnoletnosti.pa še ni dolgo nazaj,ko sem ga kot dojenčka nosila po rokah.ja,kaj čemo.čas pač hitro beži.
Joj,pa Sasy20,sploh ti še nisem čestitala za porokouser posted image user posted image user posted image .Želim ti vse naj,naj,pa naj bo ta dan najlepši v tvojem življenju (seveda poleg prihoda tvojegauser posted image ).Iskrene čestitke!
LP,se slišimo.
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.11.2007 8:53:56   
malamalinca
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04. - GP 30.10.  NS user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.morfologija 13.11.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 26.10. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 05.04. NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.
NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. - GP 08.11. UZ 04.12.
NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 06.11.
NS user posted image  LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 06.11.
morfologija 05.12. NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. NS user posted image

kekec in mojca: PDP 13.04. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. morfologija 28.11.
NS user posted image  
LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. -
GP 24.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 07.11.
 NS user posted image    LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 24.10. NS user posted image  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04.  NS user posted image  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
morfologija 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 05.11. 
NS user posted image   LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS user posted image

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04. - GP 07.11.
NS  
KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04.
- GP 16.11. UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04.  NS user posted image PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 25.10. NS 24.10. 

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
68 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

ruki in zvončica30  - dobrodošli

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 2
05.04. 4
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
14.04. 5
15.04. 4
16.04. 3
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 3
26.04. 4
27.04.
28.04.
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

nikica18
eminak

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.11.2007 8:55:39   
malamalinca
a je to tazaden seznam? Mogoče pa lahko me tosji pomagamo ažururat, da se ne bo ob vrnitvi preveč matrala, samo jaz znam to samo tako, če citiram njen post.
A ma katera boljšo idejo?

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.11.2007 9:26:15   
sasy20
Juro souser posted image

Joj zaspan dan je; bo kar prijala jutranja user posted image  da se k sebi spravmo a ne?
Hvala vsem za lepe želje user posted image  .
Jaz sem tudi danes dobila nekaj za narest za službo user posted image  pa ravno danes ko je tak zaspan dan. Ja nič moram it narest da potem po mailu pošljem sodelavki da ji malo pomagam.

Pa se še oglasim papa

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.11.2007 10:10:34   
sasy20
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka : PDP: 01.04. - GP

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04. - morfologija 13.11.  NS user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.morfologija 13.11.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - morfologija 6.12. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 05.04.- morfologija 22.11. NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. - GP 08.11. UZ 04.12.
NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12., morfologija 7.12 
NS user posted image  LJ

user posted image  Big mamma : PDP 9.4. - GP 23.11. NS user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 06.11.
morfologija 05.12. NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 28.11., morfologija 3.12. 
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: PDP 13.04. - morfologija 11.12. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. NS user posted image

kekec in mojca: PDP 13.04. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. morfologija 28.11.
NS user posted image  
LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04. - AC 14.11., GP 7.11.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MB

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. - morfologija 13.12. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. -
GP 20.11. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 5.12., morfologija 7.12..
 NS user posted image    LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 23.11., morfologija 6.12. NS user posted image  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - morfologija 3.12. NS user posted image  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
morfologija 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  morfologija 12.12. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 3.12. 
NS user posted image   LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. - morfologija 14.12. NS user posted image

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS user posted image MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04. - morfologija 12.12. 
NS  
KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04.
- GP 16.11. UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. - morfologija 12.12. NS user posted image PO

user posted image  aplill: PDP 25.4. -

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. -  NS user posted image

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 16.11. NS user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP... - morfologija 27.11.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
74 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

ruki in zvončica30  - dobrodošli

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 2
05.04. 4
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 3
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
14.04. 5
15.04. 4
16.04. 3
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 4
27.04.
28.04.
29.04. 2
30.04.

??? 3 user posted image ???
PDP

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.11.2007 10:12:30   
sasy20
Tako malo sem se potrudila in porpavila podatke glede morfologije in GP. Prosim, če sem slučajno katero spustila ali pregledala naj mi to napiše.
Tako bo naša mama tosja imela lažje delo.
Pri tistih novih user posted image  kjer manjkajo še podatki pa jih tudi dopišite.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.11.2007 10:14:33   
sasy20
Malamalinica saj si mislila tako a ne? Glede seznamčka?

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......