NiLe
|
Daan, kako lep sonček je zunaj . Včeraj sem imela pregled pri G in glede na vse moje težave, mi je G dal bolniško do naslednje kontrole - tj. 4 tedne Sem vesela, da se bom malo oddahnila, pridno študirala in bila bolj spočita za moja dva škrata, ko se popoldne vrneta iz šole oz. vrtca. Sicer imam ful slabo kri - Hgb samo 105, zato sem fasala 6 flaš sirupa Legofer , pritisk zelo nizek 80/60, pa še občasno krvavim ... tko da je kar nekaj vzrokov, zaradi katerih sem lahko doma. Punce, trebuh imam pa tak , da sem se kar zasekirala, saj so bile v čakalnici, ki imajo dva meseca pred mano PDP, pa pol manjši trebuh Sicer sem se do sedaj zredila za 3 kg. Pozdravljeni večkratni mamici big mamma in lepa posadka To je pa že kar zalogaj 5. oz. 4. otrok. Ketrin in Barb77: super za vajin shoping v AVT. Tudi jaz sem dobila to obvestilo o večernem shopingu, ampak res trenutno nič ne potrebujem, zato se ga preskočila . Pa zihr je bila gužva, kar meni čist nič ne ustreza. Ketrin: če se bom odločila, da bom hodila na telovadbo, te bom kontaktirala na ZS, da mi poveš kje je ta ZD in bi bilo fino, da se spoznave in kakšno rečeva. Kaj praviš? Kdaj se vrne naša žabica Tosja? Zdej je pa res že dolgo ni. Aja, btw za naš seznamček: naslednji pregled 5.12, morfologija 7.12. Malamalinca: tudi jaz imam večkrat tak občutek, da me nekaj suva pod rebri, čeprav vem, da niso to še brcike, ker je otroček še dosti nižje. Jih pa tudi jaz počasi čutim, tako da je prav fajn občutek Zdej pa grem ... za knjige, ker se moram do naslednje srede pripraviti za izpit. Nič ne bom zabušavala