|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
9.11.2007 21:12:34   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

mimogrede N&B a so buhteljni ratali?

Ja. Res so bili dobri. Smo jih imel za večerjo. Čist rahli. Recept je čisto enostaven. Pol sem jih naredila z slivovo marmelado, pol pa z nutelo. Ne vprašaj koliko jih je ostal....nič. Iz pol kile moke sem jih dobila ven 20 srednje velikih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
9.11.2007 21:13:40   
*ANA*
No če bo vreme lepo pa gremo mi jutri do LJ- na koncu bo pa dež user posted image
Komaj sem ojega dragga prepričala, pa je reku a otroke doma pustimouser posted image
Komu pa a psu user posted image user posted image user posted image ?

Upam da se ne kje zgubimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
9.11.2007 21:21:52   
KT
Evo sem že nazaj - sem jo prestavila v njeno posteljico, da se bo vsaj pošteno naspala. Ampak jo je res zdelalo tole cepljenje, kaj vse smo počeli okoli nje - obiske smo imeli in ogromno čvekali - nič, posodo sem zlagala v stroj - nič, dnevnik gledala - nič, musko poslušala - nič, iz stroja posodo zložila - nič, ko sem se pa za računalnik usedla prov potiho, po prstih - bingo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
9.11.2007 21:22:19   
Anonimen
Ujej, to bi bla pa nora razlika, glede na poste tuki gor KT bi se mešalo, ti bi imela pa čisti balzam, manikuro, pedikuro, žakuzi pa še kej Ja, pa še vse marmelade bi lahko skuhala pa sadje vložila pa pecivo napekla

user posted image user posted image user posted image Ja veš saj kak dan bi mi pasalo, ampak potem bi pa že pogrešala tale svoj urnik. Mi je blo na začetku vse novo, težko, skratka vse se mi je obrnilo na glavo, saj sem prej lahko počela kar sem hotela, kadar sem hotela..., no ampak po dveh mesecih (šeleuser posted image ) sem se navadila novega ritma, da pač povsod kamor grem je Tara z mano. In npr. če sem prej eno stvar delala dve uri jo zdaj malo več. Pač ustavriš si nek ritem.
Uf sem pa zdajle kar velik frej in ta teden nisem kaj veliko naredila - večinoma sem obiskovala svojo predrago WC školjko user posted image user posted image . Tudi kuhala je večinoma tašča, le kakšno stvar, ki je pač ona nikoli ni delala sem jaz dokončala.

V džakuzi pa v Čateške user posted image , ko bo čas.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
9.11.2007 21:23:06   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Evo sem že nazaj - sem jo prestavila v njeno posteljico, da se bo vsaj pošteno naspala. Ampak jo je res zdelalo tole cepljenje, kaj vse smo počeli okoli nje - obiske smo imeli in ogromno čvekali - nič, posodo sem zlagala v stroj - nič, dnevnik gledala - nič, musko poslušala - nič, iz stroja posodo zložila - nič, ko sem se pa za računalnik usedla prov potiho, po prstih - bingo user posted image  

Saj zdaj se lahko zbudi, ko imaš vse narejen. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
9.11.2007 21:23:35   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

No če bo vreme lepo pa gremo mi jutri do LJ- na koncu bo pa dež user posted image
Komaj sem ojega dragga prepričala, pa je reku a otroke doma pustimouser posted image
Komu pa a psu user posted image user posted image user posted image ?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
9.11.2007 21:24:29   
Anonimen
Ja. Res so bili dobri. Smo jih imel za večerjo. Čist rahli. Recept je čisto enostaven. Pol sem jih naredila z slivovo marmelado, pol pa z nutelo. Ne vprašaj koliko jih je ostal....nič. Iz pol kile moke sem jih dobila ven 20 srednje velikih.

Če me bo juti volja bom še jaz poskusla.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
9.11.2007 21:25:20   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Saj zdaj se lahko zbudi, ko imaš vse narejen. user posted image

Uf, pa je res pridna - tko uvidevna user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
9.11.2007 21:25:55   
N _ B

Ja. Res so bili dobri. Smo jih imel za večerjo. Čist rahli. Recept je čisto enostaven. Pol sem jih naredila z slivovo marmelado, pol pa z nutelo. Ne vprašaj koliko jih je ostal....nič. Iz pol kile moke sem jih dobila ven 20 srednje velikih.

Jaz sem dala v testo še eno žlico ruma in malo soli. V receptu ni navedeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
9.11.2007 21:29:44   
KT

Uf, sta mi lušte naredile s temi buhteljni - sem šla prov gledat, če imamo kaj skritih zalog v skrivališču "sladko", pa najdem samo stare drobtine od piškotov (je že moj user posted image  očitno pospravljal) - sem napadla tiste drobtine k en vrabec. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
9.11.2007 21:31:56   
N _ B

Uf, sta mi lušte naredile s temi buhteljni - sem šla prov gledat, če imamo kaj skritih zalog v skrivališču "sladko", pa najdem samo stare drobtine od piškotov (je že moj user posted image  očitno pospravljal) - sem napadla tiste drobtine k en vrabec. user posted image

user posted image user posted image  faca si.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
9.11.2007 21:39:00   
KT

user posted image user posted image  faca si.

Ne moreš verjet - sem ga šla vprašat, če so bli dobri je tako nedolžno faco gor sestavu kot Alina, ko ma vsega pol kufer in mami še kar živi v prepričanju, da so ji viseče živalce full zanimive in se seveda začne dret in po minuti utihne in posluša, če se kaj dogaja, pa spet minuta dretja in posluša, če se mamini copati že vlečejo izza vogla, pridem do nje, pa tak nasmeh na faci - od enga ušesa do drzga user posted image  - to počne zdele par dni, res je zvita ratala - presta je avtocesta za njo.  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
9.11.2007 21:44:33   
mentos
 VAL vse najboljše za 5 mesec.

user posted image
1   2   3   4   5   6   7   8

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
9.11.2007 21:45:51   
N _ B
KT: že zdaj. Kaj šele bo?

Nika ima tud zadnje čase take, da ne veš od kod jih jemlje. Zdaj se gre zelo rada spomin. Pobira vse po vrst. Ima ful spomin. Če kdo kaj razmšlja, kje je to že videl, mu ona zelo rada pomaga, ampak to tako, da pokaže karto zraven prave user posted image . Zdaj ima že zamerkan, kje je kaj označeno in išče pare po tistem.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
9.11.2007 21:49:06   
mentos
GAL ČESTITKE ZA ZOBKA user posted image  ,

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
9.11.2007 21:49:29   
KT

KT: že zdaj. Kaj šele bo?

Nika ima tud zadnje čase take, da ne veš od kod jih jemlje. Zdaj se gre zelo rada spomin. Pobira vse po vrst. Ima ful spomin. Če kdo kaj razmšlja, kje je to že videl, mu ona zelo rada pomaga, ampak to tako, da pokaže karto zraven prave user posted image . Zdaj ima že zamerkan, kje je kaj označeno in išče pare po tistem.

Bravo Nika user posted image user posted image user posted image  - dej jih! N & B dobr, da si povedala, jest se že ne grem z njo igrat - me že mal emšo daje, t.j. teta roza skleroza user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
9.11.2007 21:50:10   
KT
oglasi so - nikical je nazaj user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
9.11.2007 21:50:33   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image  Jaz grem takoj, ko bom lahko!user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.11.2007 21:51:17   
N _ B
Danes sem dala Jaka prvič v stolček in že lepo sedi. Nika mu je spet cedila sline.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
9.11.2007 21:51:19   
FLASK_A

oglasi so - nikical je nazaj user posted image

Sm šla že prej- so prašička klaliuser posted image  In mene je groza, pa se spomnem, da imam pršut u hladilnikuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
9.11.2007 21:52:03   
FLASK_A
N&B, pa daj Jaki že kej za jest, sej je čist sestradan!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.11.2007 21:52:23   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

user posted image user posted image user posted image  Jaz grem takoj, ko bom lahko!user posted image   Kaj te pa zadržuje user posted image

Vidim, da bo eno od naslednjih srečanj kar tam. Kati81 a si vidla kaj si naredila?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.11.2007 21:53:03   
N _ B

Sm šla že prej- so prašička klaliuser posted image   

Jaz tega ne morem gledat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.11.2007 21:54:12   
KT

N&B, pa daj Jaki že kej za jest, sej je čist sestradan!user posted image

Ampak res, sej že dva dni ni jedel. Včeraj nič, danes je moral tudi samo gledat user posted image  - bogi Jaka!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.11.2007 21:54:56   
FLASK_A
Ne morem Jako kar tko pustit brez joške za par uruser posted image  Bo tak kot Jaka od N&B, čist shiranuser posted image

Ja, dejmo se zenit pa gremo kar grupno u Čateške! Vmes, ko bojo naši user posted image  prihajali k sebi, gremo na kofe, pol pa naprej u akcijouser posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.