N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: N & B Mi imamo pa NORICEEEEEEEE. Boga moja Nika, a jo zelo srbi? Zaenkrat je še uredu. Sem ji dala Claritine sirup in jo stuširala. Zaenkrat imamo 8 mehurčkov (5 na hrbtu, 1 na vratu, 1 v laseh na zatilju, 1 pod pazduho). So bolj majhni in izgledajo površinski. Upam, da bo pri takih ostalo, da ne bodo prav globoko. Mi je mož rekel, da je že včeraj imela ene tri majhne pikice, ko jo je tuširal, ampak tud pomislil ni na norice, ker sploh nima drugih simptomov, razen zamašenega noska. Tega ima ob vsakem nahodu bolj kot zdaj. Nori pa isto kot zmeraj. Ko sem jo šla danes iskat v vrtec je bilo na vratih obvestilo, da so se v skupini pojavile norice. Govorila sem z vzgojiteljico, ki mi je rekla, da sta danes dva ostala doma. Popoldan, ko sem ji dala malico sem opazila na vratu rdečo pikico. Potem sem jo malo bolj pregledala in odkrila še ostale. Njen P je delal dopoldan, tako da nisva hodili tja, sem ga pa poklicala. Mi je rekel, da tako ni kaj naredit. Naj jo tuširam, redno menjam oblačila ter če bo hudo srbelo dam Claritine proti srbečici. V ponedeljek pa se bova šli pokazat, da zabeleži v karton, da jih je prebolela. Za Jaka je rekel, da ima možnosti, da zboli, ni pa nujno. Najkasneje v treh tednih se bo pokazalo. Bomo videli. Upam, da me niste narobe razumele, ko sem rekla, da je to dobra novica. Po eni strani je bolje, da jih čimprej preboli. Je bila že sigurno 5x v tesnem stiku z okuženimi in jih ni dobila. Še vedno pa raje vidim, da jih dobi sedaj kot pa čez božič in novo leto. Še huje bi bilo, da bi jih dobila takrat, ko sem prišla iz porodnišnice s teden dni starim Jakom. Pri sosedih so jih imeli takrat vsi trije. Sicer, pa punce, ne smemo zaostajat za vsemi ostalimi, ki ste prehlajeni, imate bronhitis in razne viroze.
< Sporočilo je popravil N & B -- 9.11.2007 20:49:17 >
|