|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
9.11.2007 21:56:32   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Ne morem Jako kar tko pustit brez joške za par uruser posted image  Bo tak kot Jaka od N&B, čist shiranuser posted image

Ja, dejmo se zenit pa gremo kar grupno u Čateške! Vmes, ko bojo naši user posted image  prihajali k sebi, gremo na kofe, pol pa naprej u akcijouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
9.11.2007 21:57:52   
ŠpelaP
VAL - čestitke za pet mesecev!

user posted image

Mami Melaverde - dobrodošla nazaj!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
9.11.2007 21:58:00   
KT
N & B ampak Jaka pa res že full lepo sedi - bravo Jaka user posted image user posted image user posted image  - kaj vse znaš, pa tkole brez hrane - le od kod jemlje vso to moč user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
9.11.2007 21:58:37   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: nogica
V džakuzi pa v Čateške user posted image , ko bo čas.

user posted image user posted image user posted image  Jaz grem takoj, ko bom lahko!user posted image   Kaj te pa zadržuje user posted image

Vidim, da bo eno od naslednjih srečanj kar tam. Kati81 a si vidla kaj si naredila?

Ne morem Jako kar tko pustit brez joške za par uruser posted image  Bo tak kot Jaka od N&B, čist shiranuser posted image

Ja, dejmo se zenit pa gremo kar grupno u Čateške! Vmes, ko bojo naši user posted image  prihajali k sebi, gremo na kofe, pol pa naprej u akcijouser posted image user posted image

KT, nikica: dajta vidve to mal dešifrirat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
9.11.2007 22:01:12   
FLASK_A
Aj, N&B, si zamudila srečanje... Ti razložimo u čateškihuser posted image user posted image  Ti bomo povedale, kdaj prideš pa, svojega še popakerej- vama bo ziher všeč!
Sam Jakca bo treba pa doma pustit- pa Niko tut- nimata kej zraven delatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
9.11.2007 22:01:29   
Anonimen
Zdaj ima že zamerkan, kje je kaj označeno in išče pare po tistem.

Bo Miklavž nove prnesu pa bo spet razmišlala user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
9.11.2007 22:02:11   
mentos
N&B tale vaš Jake je pa pravi cuker, pa prav lepo že sedi, vendar mami, daj otroku jest, saj videš da je lačen-se hecam.
   user posted image

evo, samo še to, mami sem popoldne pripeljala domov, je ok, nima nič zlomljeno, močan udarec, ima oprnico za hrbet in vrat, tako, da bomo počakali na nasledni petek za ponovni pregled hrbtenice in vratu. Zdaj lahko samo leži, ne sme se premikati, kaj preveč, tako da bom jutri že morala kuhat. Hvala vsem za lepe želje.
user posted image tole rožico pa boste prejele prav zdajle, ko boste odšle spat, že leti, leti k vam...
LAHKO NOČ

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
9.11.2007 22:02:41   
FLASK_A
N & B ampak Jaka pa res že full lepo sedi - bravo Jaka user posted image user posted image user posted image  - kaj vse znaš, pa tkole brez hrane - le od kod jemlje vso to moč user posted image

Wonderbaby!user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
9.11.2007 22:03:42   
FLASK_A
Mentos, sem ful vesela, da je vse OK!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
9.11.2007 22:04:16   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
9.11.2007 22:05:06   
N _ B

Sam Jakca bo treba pa doma pustit- pa Niko tut- nimata kej zraven delatuser posted image

Ja ja, ta bo. Bo svizec pol že tretji krog mogu čokolado zavijat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
9.11.2007 22:06:27   
Anonimen
ma ste hitre, vas komaj lovim.

Jaz sem tud kmetijo gledala. A ste vidle kok je bla Daša pijana - no saj me to niti ne moti, ampak ona mi glih ni všeč kot karakter.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
9.11.2007 22:06:30   
KT

Aj, N&B, si zamudila srečanje... Ti razložimo u čateškihuser posted image user posted image  Ti bomo povedale, kdaj prideš pa, svojega še popakerej- vama bo ziher všeč!

N & B - Kati81 je ob današnji kavici razlagala o prekrasnem vikend paketu v Čatežkih z jacuzzijem, sauno, masažo in oh in sploh in to ne za ogromno denarja - u glavnem vse smo tam sedela in jo poslušala z odprtimi usti in bile že z eno nogo tam - no, mal bo treba še počakat, potem pa gremo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
9.11.2007 22:07:51   
Anonimen
grem pod tuš pola pa upam da boste še tle

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
9.11.2007 22:08:22   
FLASK_A
Sej pravim, da misija Čatež je za mal kasneje... Sam tolk kasneje pa tut ne, ane KTuser posted image  Takoj, ko se mali vsaj za en obrok odklopi, se gremo mi tja odklapljatuser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
9.11.2007 22:08:54   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Ja ja, ta bo. Bo svizec pol že tretji krog mogu čokolado zavijat. Ga bomo že naučile, tudi četrti krog bo zavijal, če bo treba sam, da bomo mal uživale - ok, no malo še počakamo, potem pa mogoče ....... al pa tud ne še tako kmalu user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
9.11.2007 22:09:41   
FLASK_A
Ja, Nogica, Daša je bla pa res čist out! user posted image  Ona tut men ni preveč všeč...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
9.11.2007 22:09:47   
KT

Ja glej, da se boš zrihtala, ker neurejena res ne moreš bit tuki gor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
9.11.2007 22:10:54   
FLASK_A

Ja glej, da se boš zrihtala, ker neurejena res ne moreš bit tuki gor user posted image

Jojojoj Nogica, kaka pa si! Sem te šele zdej vidla! Pejt hitr pod tušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
9.11.2007 22:11:52   
KT

Ja, Nogica, Daša je bla pa res čist out! user posted image  Ona tut men ni preveč všeč...

Ja kdo je pa zdej Daša - lulat grem, pridem nazaj, pa je že ena Daša uskočila user posted image , pa še pijana povrh.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
9.11.2007 22:12:35   
N _ B
Sem pozabila povedat, da je tamala prišla s takimi čopki iz vrtca. Na sliki se ne vid dober. Ima še rdeča pramena. Dons so imel frizerko na obisku.
Ampak ta je bila starejša. Lani so imel pa eno mlajšo frizerko, tako mal divjo. Bom poiskala tisto sliko. "Fotra" je skorej kap, ko je videl kakšna je bla. user posted image  Je samo rekel, da dobr, da pozna to frizerko in ve kakšna je (je bila njegova sošolka).

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
9.11.2007 22:17:30   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Sem pozabila povedat, da je tamala prišla s takimi čopki iz vrtca. Na sliki se ne vid dober. Ima še rdeča pramena. Dons so imel frizerko na obisku.
Ampak ta je bila starejša. Lani so imel pa eno mlajšo frizerko, tako mal divjo. Bom poiskala tisto sliko. "Fotra" je skorej kap, ko je videl kakšna je bla. user posted image  Je samo rekel, da dobr, da pozna to frizerko in ve kakšna je (je bila njegova sošolka).

dej poišč, dej poišč user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
9.11.2007 22:18:29   
KT
N & B a veš kaj sem dans zvedela - da je od nogice mami tolk stara kot od Pie Aline oči user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
9.11.2007 22:18:44   
FLASK_A
Moj se gre zdej tle inšpektorja zravenuser posted image  Grem, preden izve, kaj je to za ena Misija Čatežkeuser posted image  Nočko babnice- pa glejte, da ne boste preveč načvekale, ker se mi ne da brat za pet strani nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
9.11.2007 22:19:47   
KT

Moj se gre zdej tle inšpektorja zravenuser posted image  Grem, preden izve, kaj je to za ena Misija Čatežkeuser posted image  Nočko babnice- pa glejte, da ne boste preveč načvekale, ker se mi ne da brat za pet strani nazajuser posted image user posted image user posted image

Kam greš zdej, v spalnici že vse poznaš user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.