|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
9.11.2007 10:06:05   
mentos

user posted image
Dobro jutro punce,
jaz imam ta stolček, sva ga z mojim kupila še predno sem rodila, bil je zelo zelo poceni, mislim da cca.09-20 eur, se ne spomnim več. Ga imam zapakiranega, vendar noge niso nič nastavljive po višini, so fiksne, ima pa še zraven mizico, da odložiš otrokovo hrano, oz., da otrok lahko že sam je, ko je čas za to. Mislim, da je bila mizica oz. nastavek posebej, no ne vem točno ali je bilo vse skupaj v kopletu. Tukaj vidim, da ni nastavka za mizico. Jaz sem zraven vzela tudi prevlekice, da je bolj mehko, seeveda sem jih vzela tam, kjer sem kupila še male otroške stolčke. Če bom imela čas, poslikam in pošljem.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
9.11.2007 10:12:41   
mentos
user posted image
na stolčkih so prevleke

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
9.11.2007 10:29:47   
ŠpelaP
Dobro jutro!
Vidim, da že nabavljate stolčke. Nam ga ne bo treba, imamo še Timovega otroškega - takega (samo druge barve):

http://www.lettiniperbambini.com/public/page.jsp?sez=249&pag=352

Tim ima pa tako triptrap stol.

Danes sem izvedela izvide od urikulture za Sarin urin. Na srečo je negativen. To je dobro zaradi dveh stvari:
1. da nima bakterij na vodi,
2. da bodo lahko naprej iskali vzrok, zakaj Sara tako počasi pridobiva na teži.

Čeprav se mi zdi, da je zadnje dni kar zopet začela pridobivati na teži. Tako da je verjetno res to, ko je najprej imela bronhiolitis in zdaj še prejšnji teden virozo. To je eno, drugo je pa to, da ji je verjetno pač v naravi, da bolj počasi pridobiva na gramih. Pač eni več, eni manj. Ker kolikor sem jo merila, obseg glave in dolžina pa lepo napredujeta po njeni krivulji rasti. Ma, bomo že. V sredo imamo posvetovalnico, pa bomo videli, kaj bo rekla zdravnica. Ker drugače pa Sara nič kaj ne zgleda bolna, zaspana, nazaintirisirana za okolico. Prav radovedno bitjece je.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
9.11.2007 10:38:03   
ŠpelaP
Zadnjič je ena spraševala, kje je melaverde. Jaz sem prej videla, da čveka pri primorkah. K nam je pa nič kaj ni več. Oziroma nič kaj ne napiše.
Melaverde, če bereš, napiši, kako vam gre!
Pa zrak je tudi kar bolj tam. Tu je tudi ni nič!
Oglasita se kaj še tu!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
9.11.2007 10:38:05   
durosh
Jutro,punce.
Mentos, držim pesti, da bo mami čimprej okrevala.Tudi medve z Nikolajo ji pošiljava enga user posted image , da ji olajša bolečine.

Malce sem zanemarla RR zadnje dva dni,je pršuuser posted image tud v našo hišo;v sre sem mela cel dan 38 vročine,treslo,kuhalo,itd., user posted image  pa je pršu domov šele po 19h, tko da sem bla cel dan sama z Nikolajo in sem prav mal cvikala,kaj bo,če mi bo vročina še rasla.
Ma danes sem že ko rožca,sam spetuser posted image ,ker vas ne bom vidla-čakam majstra,da zamenja pult v kuhinji.

Upam,da se dobimo tudi drug teden,do takrat bom vsem zapekla cd z uspavankami (KT,NIkical,še kdo?), tebi, Nogica, pa od vzajemne.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
9.11.2007 10:42:26   
lidijad
dobro jutro,
tudi pri nas dežuje, pa zlo nizek pritisk je, me ful matra. Sem spila že 2 user posted image (1brez in 1 z kofeinom) Ajda spančka.

mentos za tvojo mami od mene user posted image in od Ajde user posted image ,

andreja 75 - user posted image bravo za zobek, mislim, da bo Ajda tudi kmalu dobila zobek, ful si tiši prstke v usta in ko se žokne v dlesen se zajoče, mislim da je to to user posted image . A je dobil vročino?

En lep, pa čeprav deževen dan vam želim.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
9.11.2007 10:55:46   
januška78
Tudi pri nas dežuje in sem jaz vsa zaspana. Manco sem pa komaj sedaj prepričala, da bi bilo dobro, če malo zaspi. Včasih je ob deževnih dnevih veliko več spala, zdaj pa očitno to nanjo nima več vpliva.

Junijske čvekice, ki ste zdele na kofetu pa upam, da ne boste še več dežja priklicale. Naslednjič upam, da se vama tudi z Manco pridruživa. Jaz sem bila ravno včeraj v Ljubljani, pa se mi zato danes nekako ni dalo še enkrat voziti.

Sedaj pa grem pospraviti in počistiti stanovanje. Smo imeli doma tedenska čiščenja ob sobotah, pa mi zato niso bile ravno všeč in sem jaz prestavila tedensko čiščenje na petek, da potem v soboto lahko naša družinica uživa.

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
9.11.2007 11:03:20   
N _ B
januška: pridi še k nam malo pospravit. Jaz sem danes lena kot user posted image . Dve uri se že spravljam pospravit kopalnico, pa tud še vanjo nisem stopila. user posted image

Jaka mi je spal od pol osmih do devetih, ampak smo bili že ob petih pokonc. Sedaj ga imam tukaj v naročju in je že spet zaspan. Prejle sem jedla banano in je ful gledal. Sline so mu kar v potokih tekle dol in jaz ne bi bila jaz, če ne bi dala mal speštane banane na prst in Jaku. Sem mislila, da mi bo še prst pocuzal. Potem je kar cvilil, ampak mu je nisem hotela dat več. Ti ti grda mami, a ne ? 

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
9.11.2007 11:04:29   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Zadnjič je ena spraševala, kje je melaverde. Jaz sem prej videla, da čveka pri primorkah. K nam je pa nič kaj ni več. Oziroma nič kaj ne napiše.
Melaverde, če bereš, napiši, kako vam gre!
Pa zrak je tudi kar bolj tam. Tu je tudi ni nič!
Oglasita se kaj še tu!

Špela, sem ju tudi jaz že zasledila med prisotnimi. Tukaj se pa nič ne oglasita.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
9.11.2007 11:15:44   
*ANA*
Dobro jutro še z naše strani

Sicer smo pokonci že od 6:30, pol sva pa s user posted image user posted image spila ,sva se s Svitom urihtala in šla na kontrolo k P, ki ap nemasto da bi rekla da je boljše je rekla da je slabše in smo dobili inhalacije+ pumpice.
Tako da ostajamo še bolni user posted image

Potem pa sva šla še na občino odnest obrazce za znižano plačilo vrtca, pa v lekarno in je bila ura 10:30, sva prišla domov je pojedel in šel spat.

In šele zdaj sem vas uspela prebrat user posted image .

Tiste ki ste na kavici pa ne preveč čvekat, ker je dežja že preveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
9.11.2007 11:27:08   
*ANA*
A zdej ni nobene za malo čvekat ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
9.11.2007 11:31:59   
durosh
ojla, Ana.
Ne vem, če bom lohk kej dosti čvekala, kr je miška budnauser posted image . ma vseeno: Svitu lupčka in čimprejšnje okrevanje, pol bova pa poiskali skupi z Nikolajo še kakšno lepo slikico, da mu bo pomagala odgnati bolezen stran.Jutri moramo biti zdravi, a ne?user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
9.11.2007 11:36:23   
*ANA*
Ja Durosh jutri moramo bit zdravi user posted image .
Svit pa pošilja Nikolaji en velik   user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
9.11.2007 11:50:12   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

januška: pridi še k nam malo pospravit. Jaz sem danes lena kot user posted image . Dve uri se že spravljam pospravit kopalnico, pa tud še vanjo nisem stopila. user posted image

Imam pavzo, mi je ravno kopalnico uspelo pospravit, pa je že Manca pokonci. Upam, da mi bo po obrokih do večera uspelo še preostalo. Tako, da N&B žal ne bo šlo še pri tebi. Pa drugič, se zmeniva za kakšno kompenzacijo, jaz pospravljam, ti zlikaš user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
9.11.2007 11:52:36   
januška78
N&B kako se obnese trip-trap stolček pri tako majhnem? Sem že razmišljala tudi o tem stočku, pa sem bila malo skeptična glede uporabe pri tako majhnem otročku.

Neposredna povezava do sporočila: 3465
9.11.2007 11:58:05   
ANDREJA 75
user posted image user posted image No jaz sem tudi sedaj uspela malo posesat in  pobrisat prah naša dva sončka trenutno spita no pa počasi se bom mogla kaj spravit kuhat ker ob pol dveh prideta ta velika dva iz šole in sta noooro lačna kljub  temu da imata v šoli ob 12 h kosilo ampak kadar koli jih vprašam kaj je bilo za kosilo vedno isti odgovor pri obeh ZANIČ!!!! No pop bom pa mogla malo likalnik prijet!!!user posted image PA PA 

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3466
9.11.2007 12:16:57   
N _ B
januška: Niko smo dali v trip trap stolček, ko je sedela sama. Spredaj ima lok s trakom, da ne more past dol. Na začetku smo jo edino malo popravljali, ker ji je drsela tista prevlekica pod ritko in z njo še ona. Moram sedaj pri Jaku nekaj boljšega nabavit. Fino je ker se tudi polička za noge prestavlja in ima otrok oporo. Ta naš ima še snemljivo mizico, ki je malo višja od ta velike jedilne mize. Kupili smo ga pa v Lesnini v Kranju. Mislim, da jih dela en privatnik. Nam je zelo uporaben. Še mojo rit zdrži. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3467
9.11.2007 12:40:47   
*ANA*
mi imamo pa tegale za Svita user posted image smo v rumeni barvi, Pia ima pa trip trapa 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
9.11.2007 12:44:10   
ŠpelaP
Prejle sem jedla banano in je ful gledal. Sline so mu kar v potokih tekle dol in jaz ne bi bila jaz, če ne bi dala mal speštane banane na prst in Jaku. Sem mislila, da mi bo še prst pocuzal. Potem je kar cvilil, ampak mu je nisem hotela dat več. Ti ti grda mami, a ne ? 

A veš, da sem jaz prej, pred kako uro naredila isto. Sem ravno jedla banano in je revca tako poželjivo gledala banano, da sem ji dala malo poskusiti. Jaz sem ji dala kar tisti ozek del od banane polizati. Potem je pa take face zraven delala, ko je bil nek nov okus. Me je skoraj premamilo, da bi ji kar dala malo postrgane banane, vendar sem se zadržala. Smo res grde mame, a ne da? user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
9.11.2007 12:47:02   
*ANA*
Res smo grde mame ja.
Naš pa tako gleda ko kapučin pije in bi on tudi user posted image , pa mu dam malo mlekca- smetance na žličko in bi kar še user posted image ampak jaz se ne dam user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
9.11.2007 12:50:28   
ŠpelaP
Niko smo dali v trip trap stolček, ko je sedela sama. Spredaj ima lok s trakom, da ne more past dol. Na začetku smo jo edino malo popravljali, ker ji je drsela tista prevlekica pod ritko in z njo še ona. Moram sedaj pri Jaku nekaj boljšega nabavit.

To je tudi mene motilo pri našem triptrapu. Sem tudi morala skoz Tima popravljati. Zdaj pa sedi na stolu kar brez prevleke. Tiste prevleke so res za en kuuser posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
9.11.2007 12:52:43   
ŠpelaP
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

Res smo grde mame ja.
Naš pa tako gleda ko kapučin pije in bi on tudi user posted image , pa mu dam malo mlekca- smetance na žličko in bi kar še user posted image ampak jaz se ne dam user posted image

To je pred časom naredila moja mami Timu. Potem se je pa nekaj stran obrnila, ko se je pa nazaj, da bo naprej pila kapučino, je bila pa skodelica skoraj prazna. Mulc ji je spil kar pol šalce kapučina! user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
9.11.2007 12:52:55   
N _ B
januška: oprosti, sem narobe napisala. Mizica je malenkost nižja od mize. Sem šla gledat po Nikinih slikah. Stara je bila cca pol leta, ko smo jo posedli.

Takole izgleda. S sediščem je lok povezan še z trakom, ki pride med nogice, ampak ga imam v eni škatli. Moram prebrskat.

Z mizico:
user posted image

Brez mizice:
user posted image

Ob mizi:
user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
9.11.2007 12:59:31   
ANDREJA 75
user posted image user posted image Je GAL ravnokar vstal mu hočem dat za jest in PRESENEČENJE!!!!NOV ZOBEK -DRUGI!!!!včeraj je pogledal prvi danes pa že drugi!!!!

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
9.11.2007 13:06:53   
ŠpelaP
GAL - čestitke za dva zobka!

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.