MARTINŠČICA
|
Hojla, mačke! Kaj za vraga pa počnete, da skoz dežuje? Samo čvekate in vas komaj sledim, če me nekaj časa ni tuki. No, saj to je edino prav. M.L.B.K in Abra, smola pa taka! Ampak, kot je moč razbrati iz vajinih postov, sta naši bodoči zmagovalki in srečki nosečki. Le pogumno v nov boj. Abra, vidim, da boš takoj na vrsti. Super, a ne? Pa še sonce imate. Kje pa si, da vam sonce kaže svoj obraz? Čarna, jupiiiiiiii! Tudi jaz sem vesela zate in za vajino in vedno močnejši . M.rudovič, čim manj bolečo punkcijo in sama dobra jajčka. Pa ne pozabi na končno poročilo, ko se vrneš, saj veš, sem firbčna. Če se ne motim, ima danes še ena punkcijo? Katera? Arneja in Micka zaloška, dobrodošli v kvačkarski klub. _rebeca_, kako kaj kaže z izcedki? Si jih odčarala in jih ni več? No, mene je pa včeraj zvečer glava bolela, k pr' norcih. Danes je super. Očitno sem že toliko stara, da čutim napoved spremembe vremena , saj bom kmalu v Kristusova leta stopila. Ena mi je že obljubila trnovo krono . Danes sem dobila odločbo zdravniške komisije, da sem do 13.12. na bolniški in da moram biti v tem času doma in mirovati. Kaj pa sprehodi? A ni tako, da mora nosečnica biti čim več na svežem zraku? Že celo dopoldne kličem zdravnico, da bi jo povprašala, kako je s tem, pa se nihče ne oglasi. Očitno je na dopustu. Vsem špikarkam želim mirno roko in nobene modrice, drugim neboleče punkcije in kvalitetne zarodke, potem pa čim lažji čas trpetanja in veselo nosečnost! Go girls! Lep vikend.