birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 LadyB-ne se sekirat zarad krsta. Pri nama je blo isto, sam sem mu že v nosečnosti povedala, da meni to veliko pomeni in da bo krščen in pika, pa če se on na glavo postav.Pa zdej en dan je ena rekla, da si je zmeri želela sinu kupit za krst pravo obleko, pa me zanima kje se jih kupi. Mene zanima, če ste ve mogle velik stvari nakupit za ? Jest sem do zdej kupila 2 kompletka, pa 3 bodije. Pa za pol leta mam tud že vse. Neki sem dobila od prijatljice, ostalo pa za darila. Aja, pa vožiček sva kupila. Je tud tok takih na obisk prišlo, ki jih sploh nisem pričakovala. Sem bila parkrat prav prijetno presenečena. Glede spanja: Tri dni se zbuja obkol 4 za jest, pol pa spi naprej do 7. Prej je pa do 7 spal. Sam pol mi pa čez dan bolj poredko je. Tud 4 ure zdrži brez hrane, prej pa obvezno na 2 ure, razen če je spal. Prej sva šla k našim, pa je glih na dvorišču zaspal, tko da sem ga kar uzuni pustila in je spal 3 ure! Na zraku zmeri tok pančka, da ga moj oči zmeri hod gledat. Jest pa sploh nočem premišljevat o tem, da bi Janez nehal dihat. Pa tud ponoč se nikol ne zbudim, pa preverjam če diha. Zbudim se edino, če začne full kašlat, al pa za jest če hoče. Ste se tok razpisale, da sem pozabila kaj ste vse napisale. Če se pa še kej spomnem, bom pa še napisala. Midva sva sama kupila ležalnik in lupinico, pa nekaj cunjic. Sam cunjce sva kupla zarad tega, da sva vsaj kakšno cunjco sama kupila, bi mela dost tud drugače, ker sva tok dobila.