|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
8.11.2007 13:46:46   
Anonimen
kaj se je p ameni zdjle zgodilo..mislim ne morem verjet, da so ludje tako prekleto pokvarjeni in nesramni.

s Tjaško se odpraviva na spehod, itak je v vozičku lepo zapančkala in po nekaj minutah sprehoda, se po cesti za nama počasi pelje en avto in se obrnem in avto še kare počasi in potem na hitro pripelje do mene in 2x glasno pohupa.... tamala v jok, ful se je ustrašla in jo do doma nisem mogla potolažituser posted image user posted image user posted image

kaj takega???mislim sploh ne dojamem, da so lahko tako pokvarjeniuser posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
8.11.2007 13:46:50   
saskija
Lanlan- kupili smo posteljico v IkeA-JI  takšno, ki se razteguje v dolžino, najprej sta imela krajšo potem pa vedno daljšo, do normalne dimenzije.

ThinkPink- jaz sem podoben fenomen kot ti, sem se zredila iz 56 na 78user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
8.11.2007 13:47:30   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ojla Tonja!

Peter je zbolel na svojo 2. mesečnico torej 28.10.

Lovro pa na svojo 3. mesečnico - 7. 11.

Kolikokrat na dan pa si mu sesala smrkelj ven?
Na začetku se ni kregal zaradi tega, zdaj pa ga že jezi pa ne bi rada da se mu zamerim s sesalcem user posted image

Ne mene spraševat kolikokrat na dan.. Peter že ko sliši sesalec grdo gleda, prej pa ga je imel rad...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz zagovarjam, da izsesam tolikokrat kolikor je potrebno. Sesalec pa bo vzljubil nazaj do takrat, ko bo moral začeti z njegovo uporabo  (seveda za prvotni namen) user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
8.11.2007 13:50:16   
abc100
LadyB-ne se sekirat zarad krsta. Pri nama je blo isto, sam sem mu že v nosečnosti povedala, da meni to veliko pomeni in da bo krščen in pika, pa če se on na glavo postav.Pa zdej en dan je ena rekla, da si je zmeri želela sinu kupit za krst pravo obleko, pa me zanima kje se jih kupi.

Mene zanima, če ste ve mogle velik stvari nakupit za user posted image ? Jest sem do zdej kupila 2 kompletka, pa 3 bodije. Pa za pol leta mam tud že vse. Neki sem dobila od prijatljice, ostalo pa za darila. Aja, pa vožiček sva kupila. Je tud tok takih na obisk prišlo, ki jih sploh nisem pričakovala. Sem bila parkrat prav prijetno presenečena.

Glede spanja: Tri dni se zbuja obkol 4 za jest, pol pa spi naprej do 7. Prej je pa do 7 spal.user posted image   Sam pol mi pa čez dan bolj poredko je. Tud 4 ure zdrži brez hrane, prej pa obvezno na 2 ure, razen če je spal.

Prej sva šla k našim, pa je glih na dvorišču zaspal, tko da sem ga kar uzuni pustila in je spal 3 ure!user posted image Na zraku zmeri tok pančka, da ga moj oči zmeri hod gledat.

Jest pa sploh nočem premišljevat o tem, da bi Janez nehal dihat. Pa tud ponoč se nikol ne zbudim, pa preverjam če diha. Zbudim se edino, če začne full kašlat, al pa za jest če hoče.

Ste se tok razpisale, da sem pozabila kaj ste vse napisale. Če se pa še kej spomnem, bom pa še napisala.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
8.11.2007 13:57:02   
abc100
Sem vedla, da bom kej pozabila. Sem kupila Das maso, da bomo naredili Janezove odtise nogic, pol jih bomo pa dali za Božič za darilo. Lansko leto sva pa za Božič povedala, da sem noseča. Najprej smo okrasil smrekco, nakar se je mami spomnila, da je pozabila kupit špico za na vrh smrekce. Pol so se pa vsi posedli, pa sem jim rekla, da imava darilo za vse skupi, pa so zbrani tisti, ki nama najhveč pomenjo,... pol sem pa dala darilo. Kupila sva eno veliko čokolado, pa zraven je bila ena čestitka z enim lepim verzom. Čez to je bila pa mašna, na mašni pa štorkla, ki v klunčku drži culo z otročkom.Pol se je pa to mašno namonteral na vrh smrekce, pa še barvno se je ujemala. Smo vsi tok jokal. Tega Božiča ne bom nikol pozabila.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
8.11.2007 14:03:14   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Sem vedla, da bom kej pozabila. Sem kupila Das maso, da bomo naredili Janezove odtise nogic, pol jih bomo pa dali za Božič za darilo. Lansko leto sva pa za Božič povedala, da sem noseča. Najprej smo okrasil smrekco, nakar se je mami spomnila, da je pozabila kupit špico za na vrh smrekce. Pol so se pa vsi posedli, pa sem jim rekla, da imava darilo za vse skupi, pa so zbrani tisti, ki nama najhveč pomenjo,... pol sem pa dala darilo. Kupila sva eno veliko čokolado, pa zraven je bila ena čestitka z enim lepim verzom. Čez to je bila pa mašna, na mašni pa štorkla, ki v klunčku drži culo z otročkom.Pol se je pa to mašno namonteral na vrh smrekce, pa še barvno se je ujemala. Smo vsi tok jokal. Tega Božiča ne bom nikol pozabila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
8.11.2007 14:04:52   
pajac
Midva sva pa šla staršem na obisk po novem letu voščit in sva ko smo se skupaj usedli za mizo rekla da želiva, da nekoga spoznata.. Pa sva slikico iz prvega UZ dala... Vsi so kar obnemeli za nekaj časa... Je pa bil res fajn občutek...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
8.11.2007 14:12:33   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob temle so mi pa solze prišle v oči. Res lepouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
8.11.2007 14:16:37   
birdy

LadyB-ne se sekirat zarad krsta. Pri nama je blo isto, sam sem mu že v nosečnosti povedala, da meni to veliko pomeni in da bo krščen in pika, pa če se on na glavo postav.Pa zdej en dan je ena rekla, da si je zmeri želela sinu kupit za krst pravo obleko, pa me zanima kje se jih kupi.

Mene zanima, če ste ve mogle velik stvari nakupit za user posted image ? Jest sem do zdej kupila 2 kompletka, pa 3 bodije. Pa za pol leta mam tud že vse. Neki sem dobila od prijatljice, ostalo pa za darila. Aja, pa vožiček sva kupila. Je tud tok takih na obisk prišlo, ki jih sploh nisem pričakovala. Sem bila parkrat prav prijetno presenečena.

Glede spanja: Tri dni se zbuja obkol 4 za jest, pol pa spi naprej do 7. Prej je pa do 7 spal.user posted image   Sam pol mi pa čez dan bolj poredko je. Tud 4 ure zdrži brez hrane, prej pa obvezno na 2 ure, razen če je spal.

Prej sva šla k našim, pa je glih na dvorišču zaspal, tko da sem ga kar uzuni pustila in je spal 3 ure!user posted image Na zraku zmeri tok pančka, da ga moj oči zmeri hod gledat.

Jest pa sploh nočem premišljevat o tem, da bi Janez nehal dihat. Pa tud ponoč se nikol ne zbudim, pa preverjam če diha. Zbudim se edino, če začne full kašlat, al pa za jest če hoče.

Ste se tok razpisale, da sem pozabila kaj ste vse napisale. Če se pa še kej spomnem, bom pa še napisala.

Midva sva sama kupila ležalnik in lupinico, pa nekaj cunjic.
Sam cunjce sva kupla zarad tega, da sva vsaj kakšno cunjco sama kupila, bi mela dost tud drugače, ker sva tok dobila.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
8.11.2007 14:17:59   
birdy
ThinkPink- jaz sem podoben fenomen kot ti, sem se zredila iz 56 na 78

Čakta, a vidve to govorita kot da sta se ful zredile? Jaz bi bla vesela, če bi se sam 20kg zredila!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
8.11.2007 14:26:12   
abc100
Me smo mele srečo, da smo zvedle tak čas za nosečnost, da smo med temi prazniki lahko povedale, pa smo vsem polepšale praznike.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
8.11.2007 14:28:36   
Sončni žarek
Oj..oj....oj od naju z Evo...pa vsem mamicam in vašim dojenčkom user posted image user posted image user posted image

Ste ful pridne glede pisanjauser posted image  preberem vas....sam za pisanje pa sem prelenauser posted image .  Drugače sva OK, Eva je ful pridna. Ponoči še vedno spi v svoji sobi od cca. 21.30-8.00 (brez hranjenja), podnevi pa seveda posledično skoraj nič....sprehodi....pa kuhanje....pospravljanje.....pa službene stvari....In zvečer padem koma v posteljouser posted image . S spanjem zvečer nimava zaenkrat nobenih težav, saj gre budna spat in sama zaspi.
Laseki so ji ful zrasli-če ji počešen na čelo jih ima v oči.....Še vedno ima temenceuser posted image ...sva že toliko olivnega olja porabili, pa upam da se jih kmalu znebiva. Me pa zaniva, če je katera že uporabljala izdelke MUSTELA proti temencam.

Me je moj user posted image  glih zadnjič spraševal, zakaj nič več ne pišem na RRuser posted image . Pa se je začel smejati, kako smo bile aktivne še v začetku avgusta.....saj res, smo včasih bile ko nočne soveuser posted image user posted image user posted image .

Nekaj sem prebrala glede Paštetke in njene Maše?! A mi lahko katera obnovi...

Antigona najina Eva je pri 2mesecih bila točno takšna kot tvoj Luka (po teži in velikosti), pajo jaz sedaj že komaj nosimuser posted image

Glede srečanja-sem vam seveda fauš, ker ste zame zelo predaleč. Ampak mislim, da bom še letos imela v LJ en službeni sestanek. In ko bom točno vedela datum vam bom javila in mogoče se takrat vidimo-če boste seveda za...

Lenča-vem da sem vam dolžna še mojo prodno zgodbouser posted image ...jo napišem, samo da še urediva stvari za avto in ga pripeljeva v soboto domov.

A katera uporablja flaške MAM? Jaz imam doma 1zapakirano-roza barve in jo z veseljem podarim. Če jo katera uporablja, naj mi na ZS pošlje podatke in jo pošljem po pošti.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
8.11.2007 14:31:10   
Sončni žarek
Sem pozabila- mi smo pa že imeli krst 28.10. Je bila Eva zelo pridna-beri spala cel čas. Pa upam, da mi bo moj user posted image  kmalu zrihtal slike za v album...

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
8.11.2007 14:34:10   
LadyB

si se mal zmotila. men se zdi da je o tem pisala Mony user posted image .
Drgac pr nama je tko da ga moj hoče full krstit, men je pa popolnoma vseeno, ker pr nas smo ateisti. Tko da ga bomo zdj enkrat decembra krstil, sej nevem, to s fantove strani rihtajo. Aja v kakšna oblačila morjo bit oblečeni, al je to vseeno??

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
8.11.2007 14:38:23   
Antigona
Glede srečanja-sem vam seveda fauš, ker ste zame zelo predaleč. Ampak mislim, da bom še letos imela v LJ en službeni sestanek. In ko bom točno vedela datum vam bom javila in mogoče se takrat vidimo-če boste seveda za...

Super!!! Definitivno povej datum in se vidimo! Če le ne bomo bolni ali pa imeli kak pregled.
Daj nam vsaj zaupaj podatke od tvoje Eve za naš seznamček. Potem je pa tud prava baba, če ima take mere kot Luka pri 2. mescih.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3665
8.11.2007 14:42:30   
Antigona
Pa še glede kil. 20 kil ni noben rekord, menda nas je kar nekaj ki se nas je tolk zredilo. Jaz sem že med njimi. V obeh nosečnostih. Z razliko, da sem jih sedaj veliko hitreje zgubila kot pri Žanu. Trenutno imam "samo" še 1,5-2 kile viška, na vsaj 10 kil viška od prej. Zredila sem se namreč iz 75 na 95, velika pa "samo" 166 cm. Ampak bi bila zelo srečna če bi imela le 65 kil... To bi blo že sanjsko user posted image ... Sem že pozabila kako to zgleda. Ampak glede na to kolk je Luka priden, bo mogoče pojedu še kako mojo kilco več user posted image  user posted image  user posted image .

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
8.11.2007 14:42:43   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Super!!! Definitivno povej datum in se vidimo! Če le ne bomo bolni ali pa imeli kak pregled.
Daj nam vsaj zaupaj podatke od tvoje Eve za naš seznamček. Potem je pa tud prava baba, če ima take mere kot Luka pri 2. mescih.

Sem malo narobe zapisala......Eva pri 2mesecih takšna, kot tvoj Luka ob rojstvu...tako sem mislilauser posted image

Evini podatki so pa že vsi na seznamu

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
8.11.2007 14:51:02   
LadyB
jaz sem sla tud gor 20 kil, sm jedla k obsedena med nosečnostjo. Zdj pa se že full doooolg nism tehtala. Kr izogam se neki tehtnici. 

Neposredna povezava do sporočila: 3668
8.11.2007 14:56:32   
Talika19
Midva sva bila danes na telovadbi pa je bilo ful fajn. Mali je bil kar priden, saj če začne jokat pa ga lahko vzameš v naročje, pa ti pokaže kakšno vajo skupaj z njim. Drugače pa smo delali na žogi. Je bolj raztezovanje, kar je čisto fajn. Sem čisto zategnjena pa križ me boli zaradi nošenja malega, tako, da bo tole kar koristno. Pa itak moram trebuh noter spravit. Teh vaj tudi dosti delamo.

A ve ste tako zgodaj povedale doma? Mislim, da sva midva šele enkrat začetek februarja. Sva v prvo imela smolo, pa so bili drugič podobni znaki in nisva vedela kaj bo. Tako, da sva počakala, da je blo krizno obdobje mimo.

Glede nakupovanja stvari, sva pa midva morala kupiti kar vse. Dobila sva samo podlogo za na tla, pa nekaj malega cunj. No več cunj sem dobila potem od ene sodelovake ko je bil mali star že en mesec.

Poopsie, na cesti je itak tolk kretenov, da je noro. Jest sem zdej še bolj občutljiva, ker vozim zraven malega.

Naš je včeraj tudi na sprehodu spal 2,5 ure, dones pa samo pol ure, potem pa je kar skoz nekaj jokcal. Je tak že od včeraj. Ne vem kaj ga daje. Ponavadi je dobre volje, če ga ne zvija. No ja, očitno ima slab dan. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3669
8.11.2007 15:07:00   
Sončni žarek
Glede nakupovanja stvari.....sva morala kupiti čisto vse...sva pa dobila ogromno stvari od velikosti 68 naprejuser posted image ....Pa veliko denarja je dobila-sam za njene evvrčke ji nisva nič kupovala, sva jih čisto vse na banko odnesla...

A je katera od vas prosila za tisto subvencijo za mlade družine-reševanje stanovanjskega problema?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
8.11.2007 15:07:09   
LadyB
Naš je včeraj tudi na sprehodu spal 2,5 ure, dones pa samo pol ure, potem pa je kar skoz nekaj jokcal. Je tak že od včeraj. Ne vem kaj ga daje. Ponavadi je dobre volje, če ga ne zvija. No ja, očitno ima slab dan.

naš je tud dons full jokcav, skoz se hoče nosit. Včer je bil pa tak dobrovoljček. Mogoče jih dons mal vreme daje, k je kr neki odzuni, ni sonca ne oblakov.

Jaz sem tud full kupla malemu preden sm rodila, sam pol sm res še enkrat tok dobila, da ima zdj tok cunjic, sej nevem če jih bo vse znosil. Zanč mi je pa ena 3 vreče (une dvometrske)dala cunjic. Še dobr da so za mal večjega, tko da sm mirna do enga leta.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
8.11.2007 15:31:56   
Talika19
Jest sem ugotovila, da eni čist preveč cunj kupijo za otroka. Jaz sem jih kupila glih prov. Ko pa mi je ta kolegica dala cunje, jih je pa tolk, da bi ga moral 2x dnevno preoblačit, da bi vse ponosil. Pa nogavičk enih 20 kom, ko jih sploh ne rabiš tolk. Itak ful hitro na začetku prerastejo. Pa ne, da bi mi bilo škoda denarja ampak res ne vidim smisla. Bolj se mi zdi pomembno, da so prijetna in enostavna za oblačit.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
8.11.2007 15:35:42   
birdy
A ve ste tako zgodaj povedale doma? Mislim, da sva midva šele enkrat začetek februarja. Sva v prvo imela smolo, pa so bili drugič podobni znaki in nisva vedela kaj bo. Tako, da sva počakala, da je blo krizno obdobje mimo.

Midva sva pa povedala že konec novembra. Sam sej pomoje razumete zakaj tako kmalu. Nisva vedla kako bojo sprejel ker sva tok mlada. Pa so lepo sprejeluser posted image   No, edino moj oči, ampak sej veste kakšni so fotri... Pač težko se sprijaznejo, da njihove hčerke niso več 5-letnice, ki so jim očki skoraj ves svet. Sploh jst k sem bila očijeva razvajenkauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
8.11.2007 15:39:21   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jest sem ugotovila, da eni čist preveč cunj kupijo za otroka. Jaz sem jih kupila glih prov. Ko pa mi je ta kolegica dala cunje, jih je pa tolk, da bi ga moral 2x dnevno preoblačit, da bi vse ponosil. Pa nogavičk enih 20 kom, ko jih sploh ne rabiš tolk. Itak ful hitro na začetku prerastejo. Pa ne, da bi mi bilo škoda denarja ampak res ne vidim smisla. Bolj se mi zdi pomembno, da so prijetna in enostavna za oblačit.

Se strinjam. Jaz sem že pol, ko so mi vsi cunje nosil rekla, da zdej pa konc. Da sam še številko 80 in več. In moja mami gre v H&M in prinese celo vrečo številke 62 in 68.
Jst če kej lepga al pa poceni vidm, kupim samo če majo vsaj številko 74. Mam lepo spravljen v vrečah in bom oprala, ko bo mala tolk velika, da bo nosilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
8.11.2007 16:56:34   
*lenc@*

kako lepo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.