|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
7.11.2007 11:15:12   
Katy13
Lucalu - enkrat sem brala na enem forumu, pa ne vem več na katerem user posted image , da je ena trgovina pri lekarni Hus oz. vsaj nekje v bližini. Sicer je menda manjša trgovina in ne ravno ugledna, vendar se najde kaj v njej. Tako je pisalo na forumu. Sama je še nisem šla iskat, če še sploh obstaja.user posted image  Mogoče veš ti.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.11.2007 11:37:53   
marita
drage moje, niso vsi očki tako nespretni kot mislite...pri nama je bilo kontra, jaz sem bla šus v glavo kar se tiče nege dojenčka. Ha, ha, ha. Prve tri mesece je najino punčko izključno on kopal, strigel prve nohtke itd. Jaz pa vsa štorasta, pri previjanju se je parkrat tko v sunku pokakala, da ko sem odvila plenico in sem jo hotla imet mal slečeno na previjalni je puknila in drekec je odletel direkt na nasprotno stran na belo steno. Jaaaa, tud takle se lahko zgodi in meni se je parkrat, nekajkrat sem bila celo jaz deležna kakca na majici...user posted image user posted image user posted image Pa smo preživel in danes se temu krohotam, takrat sem si pa mislila, ja madonca al sem sam jaz taka štora al kaj.user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.11.2007 11:38:14   
meryy
dobro jutro punce
uf kako je moj mali začel migat od 8 zvečer  pa vse do jutra! to pa bo še zanimivo!! tudi moj buši je kr ven padel zadnjih 14 dni zdaj pa že imamo nosečnoške hlače .no ja pa krče v nogah.
kako pa ve souser posted image ?

a pa posteljco mamo žeuser posted image user posted image  pa nekaj bodijev ah pa sem si obljubila do januarja nič ampak me je premamilo tole nakupovanje!!
na netu sem prebrala da naslednjih 5 tednov se buši full poveča... mamice je to res?

pa nasmehnite se!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.11.2007 12:04:15   
lucalu
Katy pojma nimam! Vem pa kje je lekarna Hus in bom šla pogledat. Grem v petek v mesto in ti potem javim kaj sem odkrila!

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.11.2007 12:33:18   
Nasy
Ojla punce! Tle, v LJ se nekaj sonček pripravlja, pa mu ne rata kaj prevečuser posted image
Moj se bo po moje kr bal na začetku prijet malega v roke, saj se ga bom jaz tudi. Marita, pri vama se je vsaj tvoj lotil, kdo se bo pa pr nasuser posted image Jst, kdo pa.

Jaz imam občasno težave z glavobolom, ponavadi je tako, se me loti in me par dni drži, takrat pač vzamem lekadol, drugega itak ne smemo. Sem pa opazila, da me glava začne prej boleti, če ležim.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.11.2007 12:46:28   
Dinki
Živjo punce user posted image  
joj je danes en zoprn dan v službi...dela tolk, da halo....

San telovadba za staro porodnišnico poteka ob ponedeljkih in sredah.
Ponedeljek ob 19h in
sreda ob 16.30h
Plačaš vsakič sproti.

Tudi mene zanima kakšen bo moj ko bom rodila. Zelo težko ocenim kakšen bo, saj imava nekako med vsemi okoli naju prva otročka in bi težko rekla, vsekakor pa verjamem v to, da mi bo pomagal in stal ob strani tako kot zmeraj do sedaj. Če sem se pa zmotila, vam pa še javim in poročam čez eno leto user posted image .

Mene so glavoboli (da potrkam) nekako zapustili. Sem jih imela pa kar dosti v začetku 4. meseca. Se pa morem pohvalt, da niti enega tableta nisem vzela še odkar sem user posted image . Upam, da tako tudi ostane user posted image .
Zatekamo pa zaenkrat še nič.

Lona76, veliko sreče danes na morfologiji pa najino G pozdravi user posted image . Si zadovoljna z njo? Meni je všeč ker je taka mirna in prijazna.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.11.2007 12:56:26   
Nasy
Punce, če ima še katera težave s prebavo, naj proba kaki! Zdej, ne vem, eni pravijo, na tešče, name učinkuje ob vsaki uriuser posted image  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.11.2007 13:02:47   
Dinki
Nasy, hvala za nasvet user posted image  men bi zelo prav prišel, saj prebave nimam ravno najboljše, sam kaj ko kakija ne maram user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.11.2007 13:18:09   
Nasy
Aja, to je pa druga stvar, Dinki. Kefir si probala? Jaz si nardim kosmiče s kefirjem in sem kr kmalu na WCjuuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.11.2007 13:25:22   
Naja31
A kaki deluje?
Takoj grem v trgovino.
Ker pri meni nič več ne deluje.

Priznam da ga nisem še jedla. A se to olupi? al' kar not vgrizne?
Pa je okusen?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.11.2007 13:31:27   
Nasy
Ja, name kaki deluje in sem že slišala par ljudi, da deluje na njih. Samo zdej ne vem, al deluje tudi un, k ga ješ trdega? Jst jem mehkega. Okusen, boš videla, ima tak, poseben okus. No, kaki ni nekaj, da si vmes, al ti je všeč ali ti ni. Kaj vem, meni je od nekdaj všeč. Aja, ne rabiš ga lupit.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.11.2007 13:38:04   
Naja31
A potem sta dve vrstti? trd in mehak.
Bom morala malo pretipati v trgovini user posted image .

Se pa spomnim da ga je moja mami imela full rada jedla, z  bratom sva pa vedno umirala od smeha ob omembi besedice "kaki".

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.11.2007 13:46:41   
Dinki
Pa dobr tek vsem tistim, ki boste jedle kaki user posted image ....
mene ni prepričal ne mehek ne trd. Je pa res, da če bi bla orng zaprta par dni, bi tud kaki pojedla.
Men tud kefir nič ne pomaga, ga pa vsak dan spijem en lonček. Tud kosmiče jem skoraj vsako jutro z jogurtom pa tud to ne pomaga. Še najbolj me požene stari dobri Donat, ki odpira še tako odprte user posted image , sam mi pa tud ni kej preveč apetitlih.....
mal kompliciram, sej vem, priznam pa da je hudič k rit začne štrajkat user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.11.2007 13:51:05   
Nasy
ja, maš takeg, ki se mora umedit, taki je domač recimo, pol maš takega, ki ga ni treba umedit (to je odvisno od sorte, obstaja več skupin)V trgovini imaš navadnega.ponavadi je pakiran v tako stiroporast pladenjček po 2 ali 4, če ne je pa na kilo ali celo posamezen. Imaš kaki vanilija in sharon kaki (ta je iz izraela), tadva lahko ješ kakor jabolko-trda, se pravi, ne rabiš umedit.
Ja, ime pa ima zanimivouser posted image drugače je po latinskem imenu to sadež bogov

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.11.2007 13:51:49   
Nasy
No vidiš, Dinki, mene pa Donat ne gane, no, moje riti neuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.11.2007 13:57:25   
Naja31
Moja rit se je tudi žena Donat navadila. user posted image

Ma, prav bedno, no.

Bom poskusila s kakijem.

Popoldan grem pa po kakšen novi (večji) modrc. Vsi so mi že premajhni, samo eden me še ne tišči tako zelo, ampak ne morem skoz v istem hoditi. Upam, da najdem kakšnega ki mi bo prav in tudi všeč.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.11.2007 14:06:52   
Nasy
Jst še vztrajam na športnem iz nekermana, zaenkrat še gre, še dobr, da sem bolj ali manj doma. Sam jst ga bom težko najdla, k mam velike joške, že prej je bil problem, unih za stare mame pa ne mislim kupavat, tiste rjave s tako čudno čipko..če se temu lahko reče čipkauser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
7.11.2007 14:41:58   
fržouček
Nosečke srečke živijo,
moram reč da sem si kar odahnila glede mer morfologije za našega sončka ker vidim, da so zelo podobne vašim meram. No kar se tiče kakijev meni zelo odgovarja in ga vsem priporočam. Donat je pa tudi super za železo in odvajanje.
Moj dragi je po prvem porodu pri negi zelo lepo sodeloval in mi ves čas pomagal. Tako, da punce kar korajžno, pa kakorkoli se lotijo pomoči.
Pobožajte trebuščke in uživajte.
Srečna mamicauser posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.11.2007 16:03:54   
Nasy
U punce moje, mi mamo pa zdej ene 2 dni že prav rokenrol v trebuhuuser posted image mali se prekopicava da je joj
user posted image

(odgovor članu fržouček)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.11.2007 17:35:34   
Katy13
Lucalu - sedaj sem pa našla tisto debato o trgovinah v Ce.
Aja, pa pri tržnici je ena mala štacuna, ne vem, kako se ji reče, je pa pa tam, če greš od lekarne Hus proti tržnici, zraven pekarne. Trgovinica je bolj neugledna na zunaj, ampak sem videla not nekaj čednih nosečniških hlač.
Sama ne poznam tistega dela Ce, poznam bolj te trgovske centre. Upam, da ti bo ta opis kaj pomagal in da boš lažje našla. user posted image  Bi te pa prosila, da če jo boš našla, da mi to sporočiš in pogledaš kakšne so kaj cene in kako so založeni (kaj vse imajo). Bi ti bila zelo hvaležna.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.11.2007 17:44:43   
lucalu
Ja Katy, ni problema! Kot sem rekla, grem v petek v mesto in bom definitivno pogledala! Itak vem kje je lekarna Hus in tudi kje je pekarnica zraven (ni velika razdalja, tako, da bom temeljito pogledala vmes) user posted image . Tam je tudi nekaj atrijev in je verjetno skrita kje vmes, ker je do zdaj še nisem opazila. Če je pa slučajno ne najdem, bom pa kako trgovko na tržnici vprašala - one bojo že vedele!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.11.2007 19:13:55   
*medica*
pozdravljene..popoldne sem zaspala ko zaklana ne vem kaj bo zvečer...upam da bom lahko spala toda ne verjamem..mmmmm kaki..to ti je neki najbolšga..drgač nimam sploh problemov z zaprtostjo mislim da sem imela samo en teden problem s tem odkar sem noseča...drgač mi zadnje čase fulll pašejo jabolka pa mandarine (ne klementine teh ne maram majo čudn okususer posted image user posted image ) ko vidim mandarine takoj po njih...tazadno sem pri mamici pojela celo skledo mandarin sem mislila da bo počilauser posted image user posted image user posted image ..kaki sem pa ravno danes gledala in kolebala a naj ga kupim al ne ...pa sem se nekako raje odločila za rizevo čokolado...tista reklama za čokolado dorino kraš me rajca non stopuser posted image user posted image
danes sem sestavila seznamček kaj moram vse kupiti za malčka...dinarčke sem dobla tko da zj en dan ko bo moj frej mal v shooping..mal do lj pa mal do avstrije..moram se še mal pozanimat kje se da kej fajnga pa pocen dobit...da niso cene user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.11.2007 20:23:23   
Čakajoča
Evo nas iz morfologije.

Atek najbolj srečen, ker bo dobil SINA! Ja, user posted image  bomo dobili. Tako lepo smo videli lulčka in jajčke, da se res ni mogla zmotiti.
Vse je OK. Podatki, ki mi jih je napisala pa so sledeči:
BDP: 54
Obseg trebuha: 174
FL: 38
Teža: 500g
To je vse, kar piše v številkah, ostalo piše, da je bp; videle se je rokice in nogice, pa žile v srčku..., no pa seveda lulček.
Noseča sem pa 22t2d.

Ursi84: prosim popravi moj termin na 10.3.2007 in dodaj user posted image !
Skoraj sem pozabila. Sedaj nimamo več kengurujčka v trebuhu, ampak fantka z imenom NIK.

Lepo spite. Jaz bom sigurno pomirjeno spala.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.11.2007 20:30:16   
san
user posted image user posted image user posted image čakajoča za uspešno morfologijo in user posted image Nika.

si vprašala za zatekanje?

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.11.2007 20:32:39   
san
aha, dinki hvala za info, ma men tele ure sploh ne ustrezajo, nikjeruser posted image . takrat al kam otroke vozim, al jih pa spat dajem. bom mogla kar sama doma začet mal migat...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......