|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
8.11.2007 11:57:00   
liliputput
hvala za sprejem user posted image vidim, da se nas je že kar nekaj nabralo. jaz imam drugi pregled 3.12. ampak to bo tako hitro. na prvem UZ se srček še ni videl, je bilo še prekmalu. ampak plodek je pa bil.

se še kaj javim.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 976
8.11.2007 13:06:32   
Shani
Hoj user posted image ,

evo jaz sem že iz pregleda in srček bije, mi je pa G rekla, da sem zanosila kasneje tako je tudi naš malček manjši (1,2 cm) kot bi moral bit ampak pravi, da bomo na naslednjem pregledu tudi določili kdaj bo točni PDP. Imam pa povečan pritisk tako, da sem do nadaljnega na bolniški bom imela čas vas tudi malo bolj brati. Imam pa drugi pregled šele 11.12.

Liliputput dobrodošla

vse, ki imate še pregled držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liliputput)
Neposredna povezava do sporočila: 977
8.11.2007 13:06:48   
Anonimen
Nič nismo kej preveč zgovorne. user posted image

Skratka, jaz sem čudo zase, slabo mi je zvečer, namesto zjutraj.user posted image
In to mi je najhujše, ker hočem v miru gledat TV in se crtat, zdaj pa to vse odpade.user posted image  Res je neznosna tale slabost.
Jaz pa komaj čakam na 2 pregled, pa seveda čestitke vsem ostalim, ki ste imele pregled user posted image
Upam, da ne bomo tukaj zaspale.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 978
8.11.2007 13:12:02   
Anonimen
Shani kako visok pritisk pa imaš?Tudi jaz sem namreč zaradi pritiska v bolniški.Imela sem ga 150-95 pa me je moja g takoj poslala v LJ na preiskave.in tam niso nič pametnega odkrili zakaj tak pritisk.Jaz veliko počivam tak da se mi je trenutno malo znižal.Imaš kakšna zdravila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
8.11.2007 13:18:17   
Kaja08
Dobrodošla liliputput!! no, sej zdej se nas je pa že kar nekaj nabralo!!

SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2.user posted image (2P 8.11.)

2. junij
Kaja08
1.user posted image   (P 3.12.,  NS 17.11.) 
Žanka 2.user posted image (user posted image user posted image )  (NS 22.11.) 
glen 2.user posted image
tweetek 1.user posted image
cv3rklic4  1.user posted image   (NS 17.11.)

3. junij 
Marty5 2.user posted image  (2P 14.11., NS 21.11.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image   
Pikica_30 1. user posted image  

8. junij
busybee882006 2. user posted image

10. junij 
Taly  1user posted image   (2P 28.11.   NS 29.11)

12. junij
adeja    2.user posted image     
nInAzWeRiNa  1.user posted image
alea01

13. junij 
lonapo    2. user posted image   (1P 8.11.)
tindam

14. junij 
Nya (P 12.11.)
Kanta  user posted image user posted image

15. junij
sassy 1.user posted image
Lunca14 3. user posted image  (1.P 8.11.)
rozica984 1.user posted image   

17. junij
*Mojca*
 1.user posted image  (1.P 12.11.) 
Shani  3. user posted image (P 11.12.)

19. junij
beyba  2. user posted image (1.P 6.11.   NS 4.12.)
fragola   1 user posted image    

20. junij
zp 2. user posted image   

21. junij
slovenka 1. user posted image (P 5.12.)

26. junij
RMRM 3. user posted image
liliputput 2.user posted image  (P 3.12.)

30. junij 
Bety upa 4user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image    
fiesta
1. user posted image   
čbela
anonimna user posted image
anonimna AA
kodrana 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 980
8.11.2007 13:21:39   
Kaja08
Živijo punce. Ja, če mate visok pritisk, se je treba pa res čuvat, da ne bo šlo kaj narobe!! Jaz sem pa na pregledu imela tako nizkega, da mi ga je hotla it še enkrat merit, sam je bil kar ta prav - 100/55. Je sestra kaj debelo pogledala, ko je vidla, kako nizek je. Sej zato se mi pa skoz spi, pa nč se mi ne da. Moj fotr prav, da če maš nizek pritisk, da boš dolg in bedn živel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
8.11.2007 13:26:23   
Shani
žanka moj pritisk je 150/90, kako naprej mi bo povedala na naslednjem pregledu, zaenkrat samo bolniška.

Sem imela prejšnjo nosečnost, ki se je končala z ss tudi visok pritisk, ki mi je nihal od 130 do 150/ 80-90 ampak razlog baje ni bil pritisk.

Zdravila pa nimam nobena, drugače pa pred nosečnostjo sem imela 120/70. Mah sem malo zaskrbljena ampak bom zdej probala vsak dan hoditi (baje hoja znižuje pritisk) pa bomo videli kako bo.

No upam, da se nama ne bo zvišal.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 982
8.11.2007 13:33:17   
Anonimen
En lep pozdrav vsemuser posted image ,prav lepo je brati vse lepe novičke,da je zuser posted image vse ok.Pri meni je tud stanje nespremenjeno ,brez izcedka,slabost prisotna cel dan,zvečer se samo stopnjuje,bruham za eno žlicouser posted image ,,,,,,glede pritiska pa je tako,sama ga imam vedno pri zdravniku ogromnega,ampak zaradi živcev,imam sindrom bele halje,tako,da sestra sploh ne polaga pozornosti nanj,ker imam doma normalnega,tam pa vedno 150/100,tko,da direkt za bolnico,doma pa si ga zmerim ga imam 120/90 normalnega,načeloma pa sem bolj nagnjena k višjemu pritisku.Tako,da je včasih pametno si izmerit doma pritisk,ko si lepo umirjen,oh ta moja prebava,dela 100/h,moram letet,ene ste zaprte,druge pa smo odprte,mejte se lepo.
nya....upam,da se sedajle ne učiš več,da imaš možgane na of,držim pesti in mislim nate,saj bo boš videla.....rasturaj.
Lunca14

Neposredna povezava do sporočila: 983
8.11.2007 14:17:22   
Anonimen
Jaz sem imela tudi doma tako visok pritisk tak ,da je blo kr hudo.Zdravnica se pa je še toliko bolj ustrašla,ker je imela primer,da je nosečnica imela samo pri g visok pritisk doma pa normalnega in je pr rednem ultratvoku pri 24 tednih nosečnosti bil otrok mrtev.No to res ni glih primern kar sem napisala ampak je res in jaz ji verjamem,da se je ustrašla.Sploh je pa moja g zelo pozorna glede pritiska hvalabogu.Bom pa tud jaz hodla na sdprehode,če bo le malo pomagalo.Vse skup je bolj nevarn,če ti še najdejo beljakovine v urinu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
8.11.2007 14:33:36   
Anonimen
Punce, temu pritisku se reče po domače sindrom bele halje. Resno mislim.user posted image
To pomeni, da ti takoj, ko vstopiš v čakalnico naraste pritisk, pa ko zagledaš zdravnika v beli halji. Če imate res visok pritisk, si ga morate itak meriti in ko boste naslednjič prišle do ginekologa ali zdravnika, prinesete vse meritve sabo. In takrat sam zdravnik pove, da je to tale zdravniški strah. Seveda boste vseeno pod kontrolo, sam hočem vam povedat, da ne pretiravajte s paničarjenjem. Vas razumem, ker jih enih par poznam takih, ki se jim to dogaja.
Seveda pa upam, da bi se vam čimprej normaliziral pritisk.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
8.11.2007 14:36:15   
Anonimen
Sej vas je kar nekaj zdej tu gor. user posted image  Bi kakšno rekle?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
8.11.2007 14:43:49   
Kaja08
No, pa rečmo kakšno. Mene že od včeri ful neki špika in boli tm spodi - sm včeri v službi tko na hit neki vstala, pa še čudn sm se zavrtela in me od takrat skoz pomalem neki špika. Ampak je pa G rekla, da bo to špikanje trajalo še tja do 14 oz. 16. tedna - da je sedaj najhujše in da imaš skoz občutek, kot da se bo user posted image  vlila. Glavn, da je to normalno - me je že skrbel, ker me že cel cajt odkar sem noseča, skoz špika.
Kako ste pa ostale kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
8.11.2007 14:52:18   
Anonimen
No, jest sem kar ok, razen večernih slabosti. Do kdaj pa boš ti v službi, Kaja08?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
8.11.2007 14:58:10   
Kaja08
Še ene 2O minut, pol pa grem...se mi ne da več, pa itak mam nadure, jih morm mal pokurt. Pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
8.11.2007 14:59:42   
Anonimen
Jest mam bolovanje do konca user posted image .
Drugače sem mislila tako, do kdaj misliš delat,do kterga tedna?user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
8.11.2007 15:01:39   
Kaja08
Hi hi, aja...ups, sm mal narobe razumela. Ja kaj pa vem do kdaj - sem računala, da grem na porodniško lahko tm nekje 3. maja, pa še dopusta bom probala čim manj do takrat pokurt, tko da bi lahko čimprej lahko šla. Problem je v tem, da imam pogodbo do 1.7. in ne vem, a se dopust potem šteje samo sorazmerni delež (torej za pol leta) al se cel dopust šteje. Ker če se cel, potem grem lahko že enkrat marca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
8.11.2007 15:02:54   
Anonimen
Hm, tole o dopustu pa ne vem, kako bo šlo, glede na user posted image  in pogodbo. Pa ti je ne bodo podaljšali?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
8.11.2007 15:04:37   
Anonimen
žanka, povej kaj no. Ne nas samo gledat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
8.11.2007 15:05:37   
Kaja08
Ma kaj pa vem - zaenkrat ni bilo še nič govora o tem, samo pomoje mi ne bojo. Pa še direktor je tak, da mi bo povedal lih en dan, preden bom šlan a porodniško. Tko je bilo po končanem pripravništvu - sem izvedela en teden prej, da mi bo podaljšal (pa še to mi je samo za 3 mesece). Potem naslednjič sem ga šla vprašat en mesec pred iztekom pogodbe, kako bo naprej, pa mi tudi kao ni mogel za 100% zagotoviti, da mi bo podajlšal. Kr neki...no, potem mi je za 1 leto. Vmes smo bli pa pridni (beri sva user posted image ) in na srečo nama je uspelo, da grem na porodniško še preden mi poteče pogodba!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
8.11.2007 15:09:18   
Anonimen
Hvala bogu, da bo vsaj porodniška. Ja, ene imajo res srečo,da dobijo za NDČ v času user posted image . Ostale pa žal odplenkajo. In po končani nosečnosti si odplenkan zaradi otroka. No, večinoma je tako.
Ma bo že, sam ne se sekirat. Boš aparat za user posted image . user posted image user posted image user posted image Mal heca.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
8.11.2007 15:10:29   
Anonimen
Le kje se potikajo naše frajle. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
8.11.2007 15:12:28   
Kaja08
Ma sej sem ful študirala, kaj čva narest - a delat na user posted image  al počakat do julija, da vidm, če mi bo podaljšal, samo potem lahko tako odlašaš v nedogled, pol si pa kar naenkrat že prestar za otroka. Pa še glede na to, da se hitro in vztrajno bližam 30 (sem 29), pa če hočem imet več kot samo enega otroka, je že skrajni čas za prvega. Itak je pa vprašanje, če bi sploh bili kdaj idealni pogoji za dojenčka. Tko da se bom glede službe sekirala proti koncu porodniške! Mogoče bom pa vmes na lotu zadela in mi ne bo treba nikol več v sulžbo user posted image  sanja svina kukuruz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 997
8.11.2007 15:16:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  sej je prav, da si optimist. user posted image

Nč, grem jaz zdej s kužiko na sprehod.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
8.11.2007 17:08:13   
alea01
Halo punce!

No meni se je stanje normaliziralo in danes nisem bruhalauser posted image user posted image user posted image . Imam pa napotnico za v bolnico v primeru, ce ne zadrzim nobene hrane v sebi. Tko, da upam, da ne bom sla.
je pa res hecno kam sem shujsala. V roke in noge. Prav smesna sem. Ful suha z ogromnimi joskiuser posted image user posted image . Me pa user posted image  zeza, da me pocasi ne bo najdu.

Aja, padla je debata o pritisku. Jaz imam skoz ful nizek pritisk (90/60). Na pregledu sem pa mela 120/70. Tako visokega se nisem imela, tak, da bo ze drzalo, da je to zaradi zivcnosti. Jaz sem bila cist paf.
Punce mejte se fajn!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
8.11.2007 18:19:28   
Anonimen
No z mano je blo pa tak leta 1998 sem začela delat po enem letu sem dobila za stalno en mesec po tistem pa sem bila že noseča ha ha .Tak da mi nobeden ni mogel nič.Ko sem pa pogodbo podpisovala,ko sem začela delat pa sem morala odgovorit na eno vprašanje in sicer,če sem v tem trenutku noseča in,če mislim v roku 1 meseca zanosit.Katastrofa kaj si so dovolili.Pa je to ena velka firma zelo znana v SLO.Njen lastnik je najbogatejši SlovenecUpam,da vete o katerem govorim.No pa pustimo zdaj to,res je grdo da te napodijo,ko zvejo za nosečnost.Zdaj mene ni strah fino je,če maš službo in veš da te čaka,ko prideš iz porodniške.Danes mi cel dan ni blo nič slabo zdajle pa da ne govorim.Groza grem mel na sprehod do WC-ja.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?