|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
8.11.2007 8:50:17   
LadyB
Kaj čveke??? Zvečer nikakor spat, zjutraj pa dude v kljun, da potegnejo dalj ???

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
8.11.2007 9:42:50   
LANLAN
joooj,punce............
skoraj me je kap,ker kakšen teden nisem bla tuki gor in sem vas brala 1uro-res ste ful pridne,morm rečtuser posted image user posted image
Danes je naš škratek star 3 meseceeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam nekaj vprašanj-ali kateri od vaših otročkov še spi pri vaju v postelji(če sploh)in kdaj ste ga dale v pojstlco oz.zibko..namreč Lan še vedno spi zraven in to celo noč(22-6),pa se mizdi škoda,da bi ga matrala ker v pojstlci je pa takoj buden....kaj naj nardim??????Moti me edino to,ker se je zdaj začel raztegovati in ko se ponoči zbudim, je pol metra stran od svoje pleničke,ki jo ima pod glavo,pa se bojim,da mu ne potlačim kakšne rokice pod seboj..
Ali ponoči pustite prižgano kakšno lučko ali spite v temi?
Hvala za kak nasvet,..
No,lep dan bo danes in bomo spet lahko vozičkali..user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
8.11.2007 9:57:33   
LANLAN
TOLE SE MI JA PA ZGODILO ENE DVA TEDNA NAZAJ...SEM OPISALA ŽE ZASAVČANKAM-pa sem kar kopirala..

kot že veste se moj mali ne vozička ravno z veseljem,ampak je bil tak lep dan,da sem vztrajala in glej ga čudo..zaspal je v trenutku..(verjetno mu je tko pasal v toplem kombinezončku)..no in po kakšni uri  na svežem zraku se z še eno vozičkarco ustavimo pri Angellini,kjer vsa navdušena ugotavljam,kako mu danes paše spat,.. Mal ga požokam....-nič
Ga primem za lička........-nič
Ful močno primem za lička..........................-NIIIIIIIIIIIČČČČČČČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zavpijem puncam,da se ne premika,še mal porukam in nobenih znakov,..odrevenele smo,..nakar se končno namrdne............
To je bil najstrašnejši trenutek v mojem življenju,pa nisem paničarka..včasih sem si celo mislila,kako da so ene čudne,k skuz gledajo če še diha-evo,zdaj sem med njimi...
Še vedno mi noge in roke kar trzajo,ko pomislim na to..ejej,sam da je zdej vse ok,..

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
8.11.2007 10:03:22   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

TOLE SE MI JA PA ZGODILO ENE DVA TEDNA NAZAJ...SEM OPISALA ŽE ZASAVČANKAM-pa sem kar kopirala..

kot že veste se moj mali ne vozička ravno z veseljem,ampak je bil tak lep dan,da sem vztrajala in glej ga čudo..zaspal je v trenutku..(verjetno mu je tko pasal v toplem kombinezončku)..no in po kakšni uri  na svežem zraku se z še eno vozičkarco ustavimo pri Angellini,kjer vsa navdušena ugotavljam,kako mu danes paše spat,.. Mal ga požokam....-nič
Ga primem za lička........-nič
Ful močno primem za lička..........................-NIIIIIIIIIIIČČČČČČČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zavpijem puncam,da se ne premika,še mal porukam in nobenih znakov,..odrevenele smo,..nakar se končno namrdne............
To je bil najstrašnejši trenutek v mojem življenju,pa nisem paničarka..včasih sem si celo mislila,kako da so ene čudne,k skuz gledajo če še diha-evo,zdaj sem med njimi...
Še vedno mi noge in roke kar trzajo,ko pomislim na to..ejej,sam da je zdej vse ok,..

Včasih tako spijo tile našiuser posted image , da jih ne moreš zbudit.
Jaz sem navajena, da se zbudi, ko (če smo v avtu) takoj, ko je avto ugasnjen. Enkrat se pa ni. Kako sem letela gledat, če še diha.
Sicer pa jst skoz preverjam dihanje, sploh po tistem, kar se je zgodilo Paštetki. Od takrat sem že kar malo obsedena s tem, ker me je tok strahuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
8.11.2007 10:11:42   
saskija
Pozdravljeni novi čvekici!!user posted image Fajn da se bosta pridružili klepetanju!!

Tonja & co. tudi pri nas je situacija takšna, da se je Jaka dost potegnil, ko ga vagam z menoj na digitalni tehtnici je skoraj v enem nesecu pridobil okoli pol kg. je zadovoljen dojenček tako, da se čisto nič ne sekiram glede kg. logično je, da ne bodo se več sedaj tako redili kot prva dva meseca.

Birdy tudi sama se še vedno borim s kg, v treh mescih sem shujšala 12 kg - tako da se da, le zdravo se je treba prehranjevatuser posted image in seveda migat.

Vidim, da je bilo govora tudi o obaibiju oziroma okaidiju, od tam imam le cotike, ki so jih prinesli obiski, veliko pa kupujem v okaidiju za večja dva ker so res kvalitetna in lušna oblačila.

Kje kupujete kaj štramplčke, bi rabla še kakšne pa je v hm kar slaba izbira.pa tudi tako poceni niso.

Še malo pa bodo pri vseh krčki preteklost, sama bom seveda na dieti še do 6 meseca, potem pa bo tudi kaki jogurt iz mlekca padeluser posted image , sladkarij se bom vzdržala do otrokovega prvega rojstnega dne, koristi meni in njemu.

Zdaj pa počasi šibam na sprehod. Aja kje pa je Jumpy- na dopustu?

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
8.11.2007 10:12:12   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

ojla čvekiceuser posted image

jst skor ne pridem do rač., ker je tamala tolk zahtevnauser posted image , nič ne panča podnevi tko da se igrava, hodiva ba sprehode in potem zmanjka časa za RR.

jst moram res našo punco pohvalt, ker že skora 2 tedna spi od 7h zvečer do 6 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image . ob sedmih je že tolk utrujena, da jo ati samo položi v posteljico in zaspi kot top do 6h zjutrajuser posted image user posted image .

14. imamo cepljenje....se kar malo bojim...user posted image
a je katera že imela??

evola, spet moram k tamali, je pogruntala, da me niuser posted image ....

Madona, Poopsie, tale tvoja Tjaška je pa pridna!user posted image  Kaj bi dala jst da bi Neli tako spala.
Midve sva imeli v torek cepljenje. Je bilo tud mene kar strah, pa je bilo vse vredu. Ni imela nobene vročine sploh, nikakršna reakcije, še spala mi ni nič več (večina pravi, da jim po cepljenju cel dan spijo). Spala je samo takoj po tistem, ko so jo cepili kake pol ure, mogoče malo več. Pa še to pomoje zato, ker sva šle z vozičkom v ZD in je v vozičku spala.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
8.11.2007 10:22:19   
saskija
LANLAN vse najboljše vašemu korenjaku za tri meseceuser posted image .user posted image

Fajn, da je še ena tu med nami katere dojenček spi z mamico in atijem, pri nas je enako že od rojstav, čeprav imamo posteljico brez ene stranice čisto zraven najine postelje ni šans da noter spi, ko ga tja premaknem ali ga tam podojim se po pol urah zbudi in tako vrešči, da milsim, da ga kaj boli, potem pa priklop na zizo in k meni pod odejo pa je takoj vse v najlepšem redu. Tudi prejšnja dva sta tako spala tam nekje do enega leta potem sta dobila večje posteljice v katere je lahko zlezla pokrčena tudi mama in je bilo ok. user posted image

Brez strahu poležat ga mama nikakor ne more, verjemi, da imaš v sebi materinski instinkt da je to popolnoma nemogoče, da poležiš malčka. Pri nas je edino problem, ker mož včasih od strahu kar na robu postelje visi pa nama pol reče sredi noči dajta malo placa.user posted image

Uživajte in se cartajte, če vam tako pašeuser posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
8.11.2007 10:23:05   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Pozdravljeni novi čvekici!!user posted image Fajn da se bosta pridružili klepetanju!!

Tonja & co. tudi pri nas je situacija takšna, da se je Jaka dost potegnil, ko ga vagam z menoj na digitalni tehtnici je skoraj v enem nesecu pridobil okoli pol kg. je zadovoljen dojenček tako, da se čisto nič ne sekiram glede kg. logično je, da ne bodo se več sedaj tako redili kot prva dva meseca.

Birdy tudi sama se še vedno borim s kg, v treh mescih sem shujšala 12 kg - tako da se da, le zdravo se je treba prehranjevatuser posted image in seveda migat.

Vidim, da je bilo govora tudi o obaibiju oziroma okaidiju, od tam imam le cotike, ki so jih prinesli obiski, veliko pa kupujem v okaidiju za večja dva ker so res kvalitetna in lušna oblačila.

Kje kupujete kaj štramplčke, bi rabla še kakšne pa je v hm kar slaba izbira.pa tudi tako poceni niso.

Še malo pa bodo pri vseh krčki preteklost, sama bom seveda na dieti še do 6 meseca, potem pa bo tudi kaki jogurt iz mlekca padeluser posted image , sladkarij se bom vzdržala do otrokovega prvega rojstnega dne, koristi meni in njemu.

Zdaj pa počasi šibam na sprehod. Aja kje pa je Jumpy- na dopustu?

Men zadnje čase kile kar stojijo. Iz porodnišnice sem prišla ene 15 kil lažjauser posted image , potem mi pa en mesec ni nič pasal jest, pa je šlo še 5 kil dol. Vendar je bilo tisti mesec švoh z mlekom in sem mogla dodajat. Potem mi je pa pasal jest in ni bilo treba več dodajat. Žal pa zdaj kile stagnirajouser posted image   No ja, važno da je mleko!
Sam res, kje je Jumpy?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
8.11.2007 10:30:19   
saskija
Birdy do poroke od Neli boš že prava twigica nič bat, veš koliko skrbi nas še čakauser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
8.11.2007 10:33:26   
LANLAN

Birdy tudi sama se še vedno borim s kg, v treh mescih sem shujšala 12 kg - tako da se da, le zdravo se je treba prehranjevat in seveda migat.
NOROuser posted image user posted image user posted image SAMA SEM PRIŠLA IZ PORODNIŠNICE Z 10kgMANJ,V 3 mes. PA 5kg GOR...ŠE MAL PA BOM NA TEŽI,KI SEM JO IMELA,PREDEN SEM ŠLA V PORODNO SOBOuser posted image user posted image PA NAJ ŠE KDO REČE,DA GREJO Z DOJENJEM KILE DOL

SASKIJA-ENO VPRAŠANJE

Tudi prejšnja dva sta tako spala tam nekje do enega leta potem sta dobila večje posteljice v katere je lahko zlezla pokrčena tudi mama in je bilo ok.

A TO STE POTEM KUPILI KAR TISTO POSTELJICO,K JE ŽE ZA VEČJE OTROČKE?enojno ležišče mislim..

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
8.11.2007 10:35:10   
LANLAN
Sicer pa jst skoz preverjam dihanje, sploh po tistem, kar se je zgodilo Paštetki. Od takrat sem že kar malo obsedena s tem, ker me je tok strah

kaj pa je bilo-nič ne vem,vas takrat verjetno še nism brala..user posted image

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
8.11.2007 10:35:46   
Sisy
Jst tut Jumpy pogrešam...kje se skriva? user posted image

no nej se spet pohvalm (ja morm če sm pa tok ponosna in vesela user posted image ) da je naša spala od 22.00 do 8.30, tko da me je moj zbudu pa vprašu če mislm kej otroka nahrant user posted image

Poopsie-mi mamo cepljenje 13.11 pa me je že tut kr mal strah-zarad kakšnih alergičnih reakcij pa to...Se pa tut nagibam k cepljenju proti rota virusu...Je babi ekla da prispeva za polovico...Kok je cena, 170 EUR ne?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
8.11.2007 10:40:17   
Sisy
aja glede spanja v postelji-jst vas občudujem punce da vam to "znese"..Midve sva samo ene parkrat skupaj spali (na začetku) pa sem celo noč pazila da je ne bi pomečkala....Pa še pokrit se nism mogla ker je bla valda tamala ful nižje in bi potem njo čez glavo pokrila tko da me je zeblo,pa še vsa skrivljena pa nenaspana sem bila...Tko da sem kljub joku na začetku vztrajala da spi v svoji posteljici in se je obrestovalo...Tako sva obe naspani in veseli user posted image  Pa še ful rada je zdej v posteljici , sam položim jo noter in takoj zakomira user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
8.11.2007 10:43:57   
Sisy
Kile-ja tut jst jih prodam al pa kr oddam in to TAKOJuser posted image  Jst sem sicer zdele na teži ki sem jo imela pred zanositvijo ampak imam grehe od prej,torej kakšnih 10 odvečnega plusa...Za kakšno polovico sem sama kriva za drugo polovico pa je kriv postopek IVF-tiste hormonske inekcije ti nardio ceuga hudiča user posted image  in kile so eden izmed njih user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
8.11.2007 10:54:14   
ThinkPink
Pozdravček!

Glede spanja v svoji posteljici...moja user posted image  je prvi mesec spala v svoji posteljici, dokler je ni lena mami razvadila, da spi pri naju, ker se mi enostavno ni dalo več vsakič vstajati in jo polagati nazaj. Ker se ponoči zbuja vsake 2-3 ure, tako da sedaj vse uredim kar leže. Pa tudi ful mrzle rokice je imela v svoji posteljici, čeprav je dvojno pokrita in v sobi je ponoči cca.20-21stopinj. Se ne bojim, da bi jo pomečkala, spi pa čisto ob mene, tako da nama je ful toplo, ati pa ima rezerviran kot.

Glede kg, jaz sem fenomen. Iz 60kg, sem v nosečnosti prišla na 80!!! Da se ne menimo o strijah, ki jih imam povsod. Po skoraj 3 mesecih sem prišla na staro težo. Po mojem je to povezano z dojenjem, predvsem pa nimam več toliko časa za obilne obroke sladkarij.

Vprašala pa bi vas, če boste dale svoje user posted image  cepit proti rota virusu? Midva jo zgleda bova, ker je res ne bi rada imela na kaki infuziji. Čeprav je pa drago...

Lep dan in dosti sončka!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
8.11.2007 11:06:53   
mony5
ojla!

Naša Zoja se tudi vsak dan zbuja ob 7-ih, ali gre spat ob 20-ih ali pa ob 22-ih!
Mami je pa danes malo zaspana, ker je šla včeraj pozno spat! In tečna, ker se z mojim user posted image  skoz prerekava ali bomo imeli krst ali ne! jst sem ZA on je pa PROTI! In pol se ne mormo zment jst sem pa slabe volje!!!user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
8.11.2007 11:09:25   
mony5
Danes je pa sonček zunaj men se pa tako ne da iti ven! Kok sem grozna!!!
Zdej pride kolegica z user posted image  na kavico, pol gremo pa malo ven!

V kolikšnem času ste dobile odločbo o otroškem dodatku?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
8.11.2007 11:10:52   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

no nej se spet pohvalm (ja morm če sm pa tok ponosna in vesela user posted image ) da je naša spala od 22.00 do 8.30, tko da me je moj zbudu pa vprašu če mislm kej otroka nahrant user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
8.11.2007 11:24:13   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

pr mali sem opazla, da prijema z levo pa levo rokco si not tlač. Je to običajno al bolj na levo naša kaže?user posted image  

Mislim, da je kar običajno.
Lovro je tudi začel najprej vse delat z levo, desne pa kot da nebi imel in sem bila čist panična( ne zaradi tega da bibil levičar ampak, ker je bila desna samo ob telesu); pol sva pa začela malo na drugi rami podirat kupčke, pa posteljico sem obrnila okoli, da je imel svetlobo še iz druge strani, pa na previjalni sem mu na desno naštimala medvedke, pa na tistem igralnem loku sem iz leve dol pobrala pajcke...  no in zdej "deluje"user posted image tudi desna.

Tko da brez panike.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
8.11.2007 11:36:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

ojla čvekiceuser posted image

jst skor ne pridem do rač., ker je tamala tolk zahtevnauser posted image , nič ne panča podnevi tko da se igrava, hodiva ba sprehode in potem zmanjka časa za RR.

jst moram res našo punco pohvalt, ker že skora 2 tedna spi od 7h zvečer do 6 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image . ob sedmih je že tolk utrujena, da jo ati samo položi v posteljico in zaspi kot top do 6h zjutrajuser posted image user posted image .

14. imamo cepljenje....se kar malo bojim...user posted image
a je katera že imela??

evola, spet moram k tamali, je pogruntala, da me niuser posted image ....

Madona, Poopsie, tale tvoja Tjaška je pa pridna!user posted image  Kaj bi dala jst da bi Neli tako spala.
Midve sva imeli v torek cepljenje. Je bilo tud mene kar strah, pa je bilo vse vredu. Ni imela nobene vročine sploh, nikakršna reakcije, še spala mi ni nič več (večina pravi, da jim po cepljenju cel dan spijo). Spala je samo takoj po tistem, ko so jo cepili kake pol ure, mogoče malo več. Pa še to pomoje zato, ker sva šle z vozičkom v ZD in je v vozičku spala.

birdy, ja res je pridna ampak je ne smem preveč hvalit, ker potem se lahko kaj hitro spremeni situacijauser posted image .

no, si me malo pomirila glede cepljenja..verjetno je tudi pri vskaem dojenčku drugače, upam, da se bo Tjaška tudi dobro držala in da ne bo nobenih reakcijuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
8.11.2007 11:37:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Kile-ja tut jst jih prodam al pa kr oddam in to TAKOJuser posted image  Jst sem sicer zdele na teži ki sem jo imela pred zanositvijo ampak imam grehe od prej,torej kakšnih 10 odvečnega plusa...Za kakšno polovico sem sama kriva za drugo polovico pa je kriv postopek IVF-tiste hormonske inekcije ti nardio ceuga hudiča user posted image  in kile so eden izmed njih user posted image

ja tale IVF ti res da vetra, jst sem se tudi samo zaradi IVFja  oz. hormonskih inekcij zredila 6kguser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
8.11.2007 11:39:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Danes je pa sonček zunaj men se pa tako ne da iti ven! Kok sem grozna!!!
Zdej pride kolegica z user posted image  na kavico, pol gremo pa malo ven!

V kolikšnem času ste dobile odločbo o otroškem dodatku?

mony jst sem jo dobila v enem tednu

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
8.11.2007 11:44:38   
tonja
user posted image

Danes ponoči pa smo se zbujali na eno uro, včasih celo na dve.
Včeraj zvečer ko sem ga  dala v posteljico se je čisto pobruhal. Preoblekla sem ga in ga spet dala nazaj - ob 22h. ob polnoči pa je že tako jokal, da sva oba skočila pokonci - ponavadi ga očka niti ne sliši več. Izbruhal je tako gosto sluz, skozi nosek pa je zelo piskal.
No in tako je bilo vse do jutra - očitno se mu je nabralo toliko sluzi, da jo je potem, ko se je z jokom zbudil, izbruhal.

Potem pa sem mu šele enkrat proti jutru posesala ven smrkeljčka - res ga ven spraviš OGROMNO!!! Tako da hvala riji za tale sesalc.

pajac - tvoj Peter je bil tudi prehlajen, če se prav spomnim. Koliko časa je trajalo, da je blo ok? A sta hodila ven na sprehode?

pa še to: Angel sounds pride v poštev tudi sedaj, saj sem mu lahko poslušala če mu piska v pljučih

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
8.11.2007 12:52:38   
pajac
ojla Tonja!

Peter je zbolel na svojo 2. mesečnico torej 28.10. in še zdaj ni popolnoma ok. Sicer je tako: orang smrkav je bil 3 dni nato pa samo še toliko da ga moti... Fiziološko mu še zdaj vsipavam v nosek. Proti jutru se mu nos še vedno obvezno zamaši in ne more dihat tako, da imava budnico... Je pa vsaj 80% boljši kot je bil. Pa na sprehode sva hodila. Vročine ni imel in se mi zdi da, če je toplo napravljen mu nima kaj škodovati . Bolje svež zrak, kot kup bacilov doma. Pa še sva lahko dobro prezračila, ko sva bila na sprehodu....

Aha, pa še to... Angel sound ni ravno primeren za poslušanje piskanja. saj se verjetno sliši sam so zvoki drugačni kot pri stetoskopu in lahko spregledaš... Če boš slišala piskanje (pa bolj spodaj ne tisto iz nosu) ali pa da bo več kašljal, ga kar pelji, da ga zdravnik posluša, da se ne bi kak bronhiolitis nacepil gor...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
8.11.2007 13:32:55   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ojla Tonja!

Peter je zbolel na svojo 2. mesečnico torej 28.10.

Lovro pa na svojo 3. mesečnico - 7. 11.

Kolikokrat na dan pa si mu sesala smrkelj ven?
Na začetku se ni kregal zaradi tega, zdaj pa ga že jezi pa ne bi rada da se mu zamerim s sesalcem user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.