|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
7.11.2007 15:40:51   
LadyB
Mony5 ti si men full znana z unih slik. A si mogoče bila 16.8. na sprejemu v porodnišnico Lj?? Al pa si sam eni podobna user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
7.11.2007 15:43:17   
LadyB
Tonja jaz tud mislim da se ti ni treba obremenjevat da nimaš mleka. Men so rekli da če je user posted image čist zadovljen, se ne joka velik, to pomen da maš dost mleka. Tko da res se ne sekiri.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
7.11.2007 15:45:23   
LadyB
Think pink, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
7.11.2007 16:04:49   
birdy
Dobrodošle še od mene obe "tanovi"user posted image
Antigona, za Neli podatki ob tretjem mesecu: 6800g in 63cm.
Za vse, ki niste ziher, če je dajanje rokic v usta vredu: je normalno, reče se ji oralna faza (me je bivša sošolka poučila, ni dolgo kar je naredila maturo iz psihologije).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
7.11.2007 16:27:12   
LadyB
Dobrodošle še od mene obe "tanovi"
Antigona, za Neli podatki ob tretjem mesecu: 6800g in 63cm.
Za vse, ki niste ziher, če je dajanje rokic v usta vredu: je normalno, reče se ji oralna faza (me je bivša sošolka poučila, ni dolgo kar je naredila maturo iz psihologije).

ooo sej je res, sm mela tud psiho. Evo jaz pa kopiram značilnosti oralne faze:

1. Oralna faza Prva faza traja prvih 18 mesecev življenja, približno. Takrat dojenček sesa in edini vir zadovoljstva v njegovem življenju so usta. Usta so središče njegovega obstoja in vse, kar dela, dela z njimi. Faza je uspešno opravljena, ko dojenček neha sesati in preide na pravo hrano. V tej fazi gre lahko marsikaj narobe. Mati lahko doji predolgo, prekratko, dojenček je lahko podvržen raznim travmam in podobno. Če se to zgodi in otrok ne opravi prve faze, ostane celo življenje fiksiran na usta in usta ostanejo primarni vir doseganja užitka. Taki ljudje grizejo nohte, prekomerno kadijo, pijejo direkt iz flaše in preveč jedo. Se pravi, če vidite kdaj debeluha s cigareto v roki in pogrizenimi nohti, to po vsej verjetnosti pomeni, da ga je mama zjebala že v štartu.  - user posted image user posted image kr neki

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
7.11.2007 16:33:00   
LadyB
to kar sm kopirala je mal v fori napisan

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
7.11.2007 16:42:34   
Sisy
Jst se pa nč ne obremenjujem s tem ker naša tamala daje rokice pa prste skos v usta...Se mi je zdel nekak logično da je to ena od "faz" razvoja user posted image  Kar je pa slabost je pa to da se uspava s prstkom v ustih namest z dudo....

Glede tehtanja-midva tut prakticirava tehtanje na digitalni tehtnici tko da se naprej oči s tamalo stehta pol pa se stehta še sam..Ampak nama je čudn ker vsakič ko stopi gor tut po 300 g razlike pokaže tko da se mi zdi da ta varianta ni merodajna...Imamo naslednji teden prvo cepljenje pa pregled pa upam da jo bodo tut stehtal....Se mi pa tut zdi da Sara ni več tak buhteljček kokr je bila...Se je nekam potegnila....Pa redi se tut ne več tok user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
7.11.2007 16:43:06   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Se pravi, če vidite kdaj debeluha s cigareto v roki in pogrizenimi nohti, to po vsej verjetnosti pomeni, da ga je mama zjebala že v štartu.  - user posted image user posted image kr neki

user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
7.11.2007 16:59:34   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Mony5 ti si men full znana z unih slik. A si mogoče bila 16.8. na sprejemu v porodnišnico Lj?? Al pa si sam eni podobna user posted image

To je bil četrtek? takrat sem imela pregled v P ampak so me še domov poslali za dva dni! mogoče smo se pa res videli tam!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.11.2007 17:19:58   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

Pozdravljene mamice!

Tudi jaz sem avgustovka, samo do sedaj nisem opazila, da obstaja ta klepetalnica samo za avgustovke. Sem se bolj gibala na forumu Dojenje in dodajanje. Se vam laho pridružim v debatah? Vidim, da so zelo zanimive. Kot da bi brala o sebi. Tudi moja Evica, se je nekam potegnila in ni več takšen debelušček. Je pa dojena. In tudi ona je na zizi največ 5 minut, zgleda da je to kar dovolj, saj se lepo razvija.

Še nekaj podatkov, če me hočete dati na tisti seznam avgustovk. Rojena je bila 13.08.2007, 3700 in 51 cm. 1.mesec: 4515 in 56 cm, 2.mesec: 5280 in 58 cm.

Lep dan vsem skupaj!user posted image

DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image

Kar čvekaj z nami!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
7.11.2007 18:16:56   
Talika19
Dobrodošli ThinkPink in Sonček12!!user posted image user posted image

Vidve kar veselo spremljajta in pišita, bosta videli kako je tle zanimivo. Vse izveš, kar te zanima; če te kaj muči, te ostale pomirijo, da je pri njih enako in tako naprej. V glavnem super!
Pa še na kofetku se dobivamo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
7.11.2007 18:18:32   
Talika19
A veste kaj je pa našemu sedaj ful všeč? Dam mu tisto malo pleničko (40x40 cm) potem pa jo tako po rokah tlači in v usta rine, da ga je prav fletno opazovati. Tolk ima dela z njo, da se prav zamoti. Poskusite!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
7.11.2007 19:10:53   
LadyB
ZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Mony5 ti si men full znana z unih slik. A si mogoče bila 16.8. na sprejemu v porodnišnico Lj?? Al pa si sam eni podobna

To je bil četrtek? takrat sem imela pregled v P ampak so me še domov poslali za dva dni! mogoče smo se pa res videli tam!

ja četrtek pol si pa t prava, jaz sem šla men se zdi pred tabo not  in so me sprejeli. Mam dobr spomin za obraze. Bila pa si s z user posted image . Pa še slišala sm da ste rekli, evo še ena gre rodit user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
7.11.2007 20:15:37   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

A veste kaj je pa našemu sedaj ful všeč? Dam mu tisto malo pleničko (40x40 cm) potem pa jo tako po rokah tlači in v usta rine, da ga je prav fletno opazovati. Tolk ima dela z njo, da se prav zamoti. Poskusite!

Pomota: 20x20 cm (sem pol začela razmišljat, da je to malo veliko user posted image )

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
7.11.2007 20:36:16   
*lenc@*
čaw!

naša pa danes zelo veliko spi, k novorojenček. Upam, da bo ponoč glih tako ok.

Pozdravljeni ta novi in dobrodošli!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
7.11.2007 20:42:33   
*lenc@*

Pomota: 20x20 cm (sem pol začela razmišljat, da je to malo veliko user posted image )Naši tud, pa user posted image pravi, da se bo zadušila, da moram pazit. Me je čist prestrašil. Opažam zadnje dni, da je ratal full skrben za malo. Pa zanima ga , kaj smo delale, kok je jedla, kje smo ble kaj ko ga ni blo...

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
7.11.2007 20:44:24   
*lenc@*
pr mali sem opazla, da prijema z levo pa levo rokco si not tlač. Je to običajno al bolj na levo naša kaže?user posted image  

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
7.11.2007 20:49:17   
pajac
ojla!!
Ponovno: dobrodošli novi čveki!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste opazile, da tiste točke, ki jih je naštela Tonja opažamo vse pri naših (no, ne vseh naenkrat, ali pač...)... Tako, da Tonja brez panike...

Lenča, a tvoj se boji, ker sta začele bolj šibat okoli??

Pa zdi se mi da je še prezgodaj za rokico... zaenkrat je vse še bolj refleksno...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
7.11.2007 20:52:08   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Pomota: 20x20 cm (sem pol začela razmišljat, da je to malo veliko user posted image )Naši tud, pa user posted image pravi, da se bo zadušila, da moram pazit. Me je čist prestrašil. Opažam zadnje dni, da je ratal full skrben za malo. Pa zanima ga , kaj smo delale, kok je jedla, kje smo ble kaj ko ga ni blo...

Saj mu jaz tudi to dam ko sem zraven, čeprav mislim, da se ne bi s tem zadušil, ali pač? user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
7.11.2007 21:05:02   
abc100

Pomota: 20x20 cm (sem pol začela razmišljat, da je to malo veliko user posted image )

Sej jest sem pa premišljevala, da take pleničke še nisem vidla,user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
7.11.2007 21:26:28   
Anonimen
Jaz ji že skoz dajem to tamalo pleničko in zdaj jo je začela stiskat ko pada v spanc.Tko se mucka z njo.Full jo je lepo vidtuser posted image ji jo pa potem odstranim,ker se bojim da ne bi bilo kaj narobe,ker si jo na obrazek daje.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
7.11.2007 21:41:53   
birdy
Jaz mam pa zdej Neli dost na blazini čez blazino pa seveda tetra pleničko. No, nakonc je tako, da je Neli za 90 stopinj obrnjena, plenico ma sam pod glavo, ostal konc plenice pa v rokah in ustih. Se pa fajn zamot, pa jst lahko marsikaj naredim.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.11.2007 21:44:19   
birdy
Moj lubi pa neli se dajeta kdo bo koga. Jo ma user posted image  čez pa se mala tako dere da je kar hudo, moj je pa zraven pa ji govori da je nebo dvignu ker je sam scrklana., pa da ji božiček ne bo nič prinesu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.11.2007 21:52:51   
abc100
Zakaj če hočem kakšen album pogledat mi napiše: za ogled albuma morate biti prijavljeni. Kam se moram prjavit? Od enih čist komot pogledam.

Pa še to. Janez se tok slin, da mu kr teče iz ust. A vašim tud?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.11.2007 21:53:34   
LadyB
Moj lubi pa neli se dajeta kdo bo koga. Jo ma čez pa se mala tako dere da je kar hudo, moj je pa zraven pa ji govori da je nebo dvignu ker je sam scrklana., pa da ji božiček ne bo nič prinesu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.