mentos
|
ŠpelaP Sem pa na tisto tehtnico tako jezna, da bi jo najraje nekam zabrisala. Samo ko se spravim, da bi jo pospravila, je pa ne morem. Sem kot en đanki odvisna od tehtnice mislim, da mi je to znano, jaz sem že našmu rekla, da naj jo že enkrat zapakira in nese nazaj k sestri, vendar ker jo vsak večer vidim, jo skoraj vedno položim gor in nato sem živčna kot . Včasih kar udarjam po njej, da bi se pokvarila. Od kar so nama jo posodili, sem čist ubrisana s tehtanjem. Jaz bom mogla res to svojo glava mal spucat, GH mene je že kar malo strah, ko bomo začeli, ker naša se že pri mleku zmrduje, pa nato trdo kaka, ali pa nekaj časa nič, tako da bo še pestro. Ravno kar smo kakec zrihtal, ko se je privadila na mleko, no so mi rekli da mora velik čaja spit in res deluje, več popije, potem le 1* kaka na dan, če je sreča. To bomo imeli še moro. Drugače je pa naša pokonc že od 15 in se dere kot . Roke si tlači v usta, s prstom gor in dol po dlesni, slina ji kare teče po tleh in ne more ne jest , ne spat. Imam živčke že čist na koncu, tako da jo naš malo nosi. Pa še prehlad jo daje, sej ne vem več kaj ji je, ali so zobki, ali prehlad, ker tako kašlja. Zdej se pa že smeje, ko ji dam flaško v usta, pa smeh do ušes. Ja, pa zastopi zdaj te sončke.
|