|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
5.11.2007 20:43:40   
muzika
Nana, res prvič slišim za Ariel v Obiju. Od kdaj pa bi naj ta trgovina bila in kje sploh je? Sicer pa se v sredo vidimo v MŠ, samo če se bomo spoznale, pa ne vem. (jaz bom tista  s trebuščkom:)))

lp

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
5.11.2007 22:21:24   
limma
Zapustila sem najine obiske, ki z mojim user posted image  uživajo v slovenskem pivu.... in zdaj sem tu user posted image

mala pikica - tudi midva bova kupila kar PP Tri fix, sem prej preračunala in je najceneje kar komplet, na soncek.si (ne mami.si!) ali pa v PP trgovini na Celovški kot si napisala user posted image   fuul bova imeli lep voziček, jaz že komaj čakam user posted image   katero barvo bosta kupila? midva (najbrž) Wave (turkizno), moj se je zaljubil vanjo user posted image

Tinča1 - nisem mislila nič slabega, ko sem napisala, da me čudi mamino obnašanje... upam, da ni zvenelo tako user posted image  bom držala pesti user posted image user posted image , da bosta jutri v miru spili user posted image  in bo pričakovani user posted image  zgladil vsa trenja.

o pleničkah in povečanju neplodnosti pri user posted image  smo se danes pogovarjali v MŠ, je pa res, kar je napisala mml, da prej tega niso spremljali.... me je pa presenetilo, da naj bi naši user posted image  v svoji "pleničkasti karieri" porabili 1,5 tone pleničk!! kar je vse prej kot ekološko, tako da bi država morala spodbujati uporabo pralnih pleničk in eko razgradljivih praškov... ampak, kaj sanjam...  mi vendar nismo Švica user posted image

Zanima pa me, do katerega tedna G (v praksi) spremeni PDP?

Lahko noč in lepe sanje vsem.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
5.11.2007 22:33:24   
mala pikica
No, pa sem spet tukaj, skoraj nič več jezna user posted image Sem bila na telovadbi, pa je šla jeza ven...

Saj niti ne vem, kaj vse sem prej napisala. Nekaj me spomin zapušča zadnje čase, veliko stvari pozabim user posted image

Najprej glede user posted image Meni je vseeno, kdaj se dobimo. Lahko tudi drugi teden. Samo jutri in v sredo nimam ravno dosti časa. Koala tudi pravi, da ji je vseeno, muzika prosi dopoldan, moramo še samo urssyy vprašat user posted image

Ovčko bomo mi tudi verjetno dali v košari, se mi vsi ti vozički zdijo iz spodnje strani kar hladni, sploh, ko je zunaj minus.

Zdaj ste se še o legi pogovarjale. Ravno danes je babica na telovadbi eni omenila, da če se do 37.tedna ni prav obrnil, da je malo verjetnosti, da se še bo. Baje se obračajo med 33. in 36.tednom. Lahko pa same preverimo, kako je otrok obrnjen; tam kjer je najbolj trdi del (najbolje je pogledat zjutraj, ko še ležimo), tam je baje glavica.

mml tale marmelada pa se mi zdi dobra, jo bom verjetno naredila. Koliko kozarcev pa dobiš iz teh količin?

Pa še papirje za CSD ste omenjale... Jaz sem se dogovorila, da jih prinesem v začetku decembra, čeprav z 6.začnem porodniško. Sem šele od februarja zaposlena, pa se mi bo en mesec poznal, tako da so mi dovolili, da počakam še november.

Limma glede vozička... Nama je zelo všeč tango barva user posted image Je tudi v mojem albumu...

Klepetka jaz v glavnem peče za mojega dragega. Obožuje sladko, pa se mu nikjer nič ne pozna, srečnež user posted image Jaz pa nisem ravno nek sladkojed. Kakšen košček pa kdaj tudi pojem.

Muzika ariel outlet je v obiju. Pred vhodom v obi je dvigalo ali pa greš od znotraj po stopnicah. Je pa že nekaj časa. Ampak meni se zdi, da ni nič pametnega...

Zdaj pa dovolj čvekanja user posted image Gremo počasi pankat. Aja, sem skoraj pozabila povedat, da sva z mami pridno počistile sobico, pa kopalnico tudi. No, stvari še moram pospravit po omaricah, potem pa bom slikala našo otroško user posted image

Zdaj pa res grem... Nočko!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 23:16:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 23:16:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
6.11.2007 8:23:52   
mala pikica
Nalin, upam, da bo kmalu bolje. Sicer pa ti kar pridi sem pojamrat, zato smo tukaj, da te malo potolažimo. Kar se pa tiče sobice, je Žanova 'doma' narejena, kar je vsekakor veliko bolje od naše. Jaz kaj takšnega ne bi nikoli ustvarila, kar si ti.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
6.11.2007 8:35:42   
nussy
Dobro jutro!

Klepetka, ti prinesem Buscopan.

Ful sem vesela, včeraj sva kupla za v kopalnico eno omarico za pod umivalnik, in eno z ogledali in lučko za zgoraj, danes monitrava. Mizico s kozmetiko bom verjetno že danes odstranila in zložila v te dve omarici, potem je pa na vrsti že previjalna, mogoče že ta teden.user posted image  Zaenkrat imam ogledano v Pikapolonici, je najcenejša. Namreč iščem tako, ki je obenem komoda, saj bodo morale biti cunjice za user posted image  kar v njej, drugje ni prostora.
Bila sva tudi v Merkurju, cene se gibljejo nekje od 470 EUR (Indesit) pa gor. Candy je najcenejši 650 EUR. Imajo pa 6-3 kg, 6-4 kg in 5-5 kg. Prodajalka je rekla, da ravno briljantni niso oz.popolnoma primerljivi z ločenimi stroji, ampak če drugače ne gre, ne gre. Operejo baje dobro, suši se pa mal dalj časa, pravi pa da posuši OK. No, v glavnem eden izmed teh bo naš. Mogoče že ta teden.

No, pol sm pa na hitro še v H&M zavila, da user posted image  ne bi bila užaljena, in ji kupila ful luštno štrikano oblekco Hello Kitty, body za zraven in pisane nogavičke. Tko da je naša frajla končno dobila svojo prvo oblekco.user posted image
Madonca, je še v trebuščku pa me že okol obrača. user posted image  Ne morem, da ji ne bi kej kupla. Sploh ma pa tut mamica rada shopping, tko da mi kar paše. Najprej sem mela že tri oblekce v roki, ampak sem rekla, da to bom pa v sredo kupla.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
6.11.2007 8:56:11   
koala
Jutro januarčice!

Nalin, ti kar pridi pojamrat, je pol lažje. Upam da težave hitro minejo.

Jaz sem pa danes tako zaspana da samo zeham, pa sploh ne vem zakaj, ker sem se ponoči samo enkrat zbudila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
6.11.2007 9:15:27   
puri
Dobro jutro!

Jaz sem tudi prostor, kjer bo zibelka mal spremenila, porisala v bolj "punčkastega" , ker imam od prej 3 fantke.....prej sem imela samo kužke, sedaj sem jim pa dodala metuljčke, rožice in srčke. sem prav uživala, ker je malo drugačeuser posted image . Mogoče bom dala v album.
Počasi bom tudi jaz začela z nakupi,...komaj čakam. Pleničke in oblačila, bom pa začela prati čez kakšen mesec.

Bolečine se mi še vedno pojavljajo. Včeraj spet nekaj časa nisem mogla hoditi,...ampak potem mine. Bo za potrpetiuser posted image . Zgleda, da res močno pritiska na živec. Sedaj že kar približno vem v kakšen položaj se ne sme vsesti, ker potem ne morem vstati.

Drugače smo pa končno izbrali ime in ga ne bomo več spreminjali. Smo imeli toliko dela okrog tega, kot da bi bilo to najbolj pomembnouser posted image . Sedaj smo se dokončno odločili za ime TIA,......tako, da te prosim Mala pikica ali pa katera ki zna, če lahko spremeni na seznamu!
Sedaj se končno vsi strinjamo, tudi mojemu najstarejšemu sinčku je zelo všeč in to mi tudi veliko pomeni, ker mu prej nobeden ni bil všeč,...pa tudi z mojim sva sedaj končno enakega mnenja. Sem prav vesela, da smo se končno odločili. Sedaj bodo vsi na 3 črkeuser posted image Tim, Nik Maj,Tiauser posted image . Timu je to ime tako zelo všeč, ker pravi, da je podobno kot njegovo,...on najbolj komaj čaka svojo sestrico,..pomojem bo čisto zaljubljen vanjouser posted image

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil puri -- 6.11.2007 9:16:02 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
6.11.2007 9:32:00   
sani1
Dobro jutro!

Danes sem se zbudila ob 6ih in sem rekla, da malo pa še morem zaspat in sem potem skoraj do devetih potegnila...user posted image

No kolikor sem vse prebrala in vse zasledila se jutri dobimo na kavi:
1. nussy
2. klepetka
3. ketee
4. nalin
5. piškamiška
6. sani

Upam, da nisem katere izpustila, če pa sem jo pa vseeno dobrodošla...
Se vidimo jutri ob 10ih v City Parku!!!

Sem pa včeraj bila na uvodni uri v MŠ. Noro veliko nas je bilo in sedaj, ko sem si vse označila na koledar sploh ni več prostih dnevov.  Od predavanj, do moje user posted image in še vseh zdravnikov, ki jih imam novembra... Upam, da bo šlo vse ok...
No zdej pa grem user posted image popit in potem se še kaj beremo...
Lep dan!!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
6.11.2007 9:45:09   
sani1
Ja ursulina tebe sem še izpustila. Vabljena!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
6.11.2007 9:55:29   
klepetka
dobro jutro

sam na hitrco ,da vas pozdravim.

nalin ,ti kar pojamraj ;saj jaz tud zatežim  večkrat zadnje čase tukaj gor,pa pomaga.user posted image Pa pri meni tud nista dva dneva glih ;enkart kot "roža",spet drug dan živi kripluser posted image .
Kako pa je Žan?Je vredu zdaj?

nusy,ok za buscopan.Pa še gled e oblekce ,kio praviš ,da  se ji nisi mogla upreti;ja ,to m i je znano.Jaz npr.naši taveliki sem ravno danes spet kupila žabe(sem mahnjena na žabe-hlačne nog.al kak o je že po slovenskouser posted image user posted image )pa še zdaleč ni potebe po njih ,ker jih ima že ??user posted image .Amapk ker so bile glih lepe in ker bodo pasale k vsaki kikli ,sem jih mogla!!vzet.

limma ,glede spremembe PDP;men i je Grekla ,da se da do 20.tedna za ziheruser posted image napovedat pravi PDP,ampak meni  ga je ravno na prejšnjem pregledu speremenila na 30.12.;to je sicer samo 2 dni prej  od uradnega ,amapk nima veze.Pa še nisem opazila ,ker mi ni nič rekal ,to sem opazila šele doma na potrdilu  o PDP za CSD .Al se je pa zmotila,pojma nimam.

puri ,vi imate za vaše otroke pa ful lepa imena.Prav vsa so mi všeč .Res.Sem pa gledala tvoj album ,slike in risbe;pa moj komentar;tukaj od janarčic ste pa ene res rojeni talenti.vse pohvale ,res.Pa tiste ,k i so na steni v steklu si tud sama naredila?Krasne so

sani1,ti si pa bolj zaposlena kot če bi bila cel dan v službiuser posted image .Vse splanirano u nulo.
SE vidimo jutri.

pa lep dan ,čeptrav zgleda da bo bolj turoben in oblačen

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
6.11.2007 10:18:21   
nana35
Muzika,ta Ariel obstaja že dolgo,tam prodajajop vse stvari,ki so jih dali iz tiste trgovine na Tržaški,pojdi pogledat.Je na desno po stopnicah navzgor,ko prideš skozi vhodna vrata.Saj je na vrhu stavbe na strehi napis Ariel.No,splača se it,saj si v MB doma,pa poglej,če kaj rabiš npr.in imajo ceneje.Jaz nisem nič kupila,ampak ni pa rečeno,da ne bom.

Ja,bomo videle,jaz te bom mogoče spoznala,če si na sliki od tistega srečanja januarčic.

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
6.11.2007 10:27:51   
puri
Klepetka,.. hvalauser posted image

Ja, tiste slike sem tudi sama narisala, samo to je že nekaj časa nazaj, ker sedaj ni več veliko časa za take stvari. Bo pa na stara leta spetuser posted image . Sem pa hotela dat slikco v album, pa napiše da je napakauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
6.11.2007 10:33:40   
klepetka
puri,kako si pa slikce tvojih sončkov na šalce spravla?To je verjetno pa v kakšnem foto narejeno,kajne?Aja,pa tisti odtisi nogic in rokic so m itud ful všeč.user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
6.11.2007 10:49:33   
piškamiška
Pozdravljene!

Eno vprašanje....nekatere ste že nekaj pisale o dudah in cucljih. Zanima me, ali ste vse to že kupovale? Jaz bom namreč  s tem počakala, saj ne vem kako velika bosta prišla na svet. In kolikor je meni znano se te stvari razlikujejo glede na velikost. Ali ste kar kupile eno univerzalno dudo?user posted image user posted image user posted image Res ne vem kako in kaj o teh dudah.Pa zopet milijon firm, pa milijon vrst.user posted image

Tudi pri nas ze imava izbrana imena. Sicer smo se vmes premislili, tako, da upam, da bo tokrat obveljalo. user posted image Sva se zmenila, da bo vsak enemu dal ime. Pa njemu ni bil vsec moj izbor, meni na zacetku tudi njegov izbor ni bil vsec ampak sem se s casom  navadila na ime, ki ga je izbral. On se pa nikakor ni sprijaznil z mojim izborom imena. Sedaj sva se pa odločila, da bova oba imena izbrala skupaj. Upam, da se ne bo premislil. user posted image

pozdravcekuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
6.11.2007 10:57:14   
klepetka
piškamiška,glede dud.Res je miljon teh dud na tržišču.Samo vsaka firma ima različne velikosti;od 0-3mesecev ,3-6 m in 6+.Nekako tako .Ima pa zdaj po tanovem MAM tud za nedonošenčeke,sam jih nisem še videla.Je pa res ,da se tud tiste tanajmanjše,torej 0-3 m precej razlikujejo povelikosti.jaz sem kupila od tomme tipe tanajmanjše ,pa se mi zdijo zel ovelike.Tak oda bom verjetno še eno nuk-ovo kupila.

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
6.11.2007 11:11:41   
Lunca1
Jaz bom verjetno spet kupila NUKovo dudo, seveda najmanjšo številko.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
6.11.2007 11:12:47   
ursulina
ja, sani, 90% da pridem! user posted image

santana... upam, da bom našla, pa da majo udobne stole user posted image

ojoj, midva sva še pri vozičkih... okoli dud se mi ne sanja... user posted image  majo pa zdej ful luštne... in spet preveč izbire, kajne?

pride pa danes mizar, ki bo naredil previjalno (upam, glede na njihovo zanesljivost, a ne?) in izbrala sva posteljico... gledala sem, da ima lip poljčane direktno dražje cene kot pa po otroških trgovinah... kje je tle logika?!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
   [Brisano sporočilo]
6.11.2007 12:08:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
6.11.2007 13:34:48   
katee
Živjo user posted image !

Evo mene iz MŠ. So nam malo o negi dojenčka povedali, pa o stvareh, ki jih potrebujemo. Moram povedati, da nisem ne vem koliko kiksnila z nakupi, sam preveč bodyjev 56 imam kot jih tam priporočajo. No, bom videla, kaj se da ponucat in kaj ne. Bom pa še malo nakupila.

Nalin: da te malo potolažim. Mene po pol ure sprehoda ful križ začne bolet, tko da skor umiram zraven. Počutim se kot nilski konj, neokretna, počasna, okrogla, napihnjena,...Ampak tolaži me dejstvo, da bo tako stanje sam še 2 meseca. Škoda, da je Žan zbolel. Upam, da se bo kmalu pozdravil. Torej te bomo samo obirale pri user posted image . Ne, sej se hecam.

Nussy: tud jaz sem bila včeraj tam, ampak sem se odločila, da počakam do decembra oz. malo pred novim letom, ker takrat bodo popusti in se bo nakup bolj izplačal. Tok se mi ne mudi, da bi ga morala imeti že ta teden. Pa še to je dobro, ker ti v okolici 20 km brezplačno pripeljejo in tudi odpeljejo strega. To mi je ful pomembno. Bom pa tudi jaz Candyjevega vzela, sam še ne vem kerga. Po moje kar 6 -4kg.

puri: lepo imeuser posted image user posted image user posted image

No, da vam še jaz zaupam ime od našega fantička. Naš bo Žan Luka. To ime imam zbrano že kar nekaj let in mi je še vedno ful lepo. In tudi moj user posted image  se strinja in mu je všeč. Tako da lahko Mala pikica tudi pri meni dopišeš to ime.

Zdaj grem pa še s user posted image na sprehod, ampak ne predolg, ker mi bo križ odpadel.

sunny: kako je z vašim user posted image ? Upam, da kaj bolje.

Vse ostale se pa lepo imejte! Se še slišimo!!!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
6.11.2007 13:48:10   
Lunca1
Nalin čimprej se pozdravite.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
6.11.2007 13:50:02   
koala
Glede dudic, jaz sem kupila MAM nano, ki je namenjena nedonošenčkom in novorojenčkom, je prav simpatična. Imajo pa jih v roza in svetlo modri barvi, pa eno NUK-ovo najmanjšo sem kupila eno pa še dobila tako da mislim da je naše dete za začetek preskrbljeno z dudicami.

nalin, no vas pa se res drži smola, stiskam pestke, da se Žan čimprej pozdravi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
6.11.2007 14:05:21   
puri
Klepetka,.... tisto na šalčkah sem delala že nekaj časa nazaj in se ne spomnim točno s čim, ker sem probavala vse živo. Mislim pa, da sem slikco sprintala na tisti papir, ki se uporablja za lepljenje slik na majico in sem ga s selotejpom prilepila na šalčko in dala to v pečico, da se je zapeklo.

Odtis nogice in rokice, se pa naredi tako, da se roka oz noga odtisne v zelo mehak plastelin, potem se pa vanj vlije tekoča masa (ne vem, kako se že reče-tisti prah, ki se zmeša z vodo) in ko se posuši, se plastelin odstrani, odlitek pa umije in malo obreže.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
6.11.2007 14:12:11   
Lunca1
Puri a misliš to maso za odlitke, ki jo samo zmešaš z vodo?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?