|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
6.11.2007 14:20:56   
mala pikica
Še pozdravček od mene!
Jaz sem pravkar prišla domov, sem bila na user posted image pri naši Luši. Luša, hvala še enkrat za klepet user posted image

Nalin
ja pri vas pa res nimate sreče zadnje dni. Upam, da se Žan čimprej pozdravi, pa da se ti še ne nalezešuser posted image

Puri prava umetnica si, ko bi jaz vsaj pol toliko žilice imela za slikanje in risanje, potem bi v naši sobici tudi sama kaj narisala. Pa oni odlitki rokic in nogic so ful dobri user posted image

Tako, zdaj pa greva z dragim na pizzo, potem pa greva v Maribor, je treba bone od Baby centra zapravit, ki sem jih dobila v službi user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
6.11.2007 14:23:05   
martinca
pozdravljene!

se vam zopet malo oglašam.
ja danes je MŠ. mislim da nas bo kar nekaj. moj tudi pride zraven.

klaja - hvala za informacijo. sploh nimam neke dobre predstave kolko naju bo prišla ena kuhinja z vsemi aparati.
mislim, da bo kar dragouser posted image . bova verjetn kar na drugo leto počakala. ker zdaj je prišlo do neke spremembe načrta glede najinega prizidka. in bova verjetn še s kuhinjo tud  malo počakala. jaz pa sem se že tak veselila da bom samam kuhala v SVOJI kuhinji.

mala pikica - tudi jaz bi te prosila da mi popraviš mojo starost na 23.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
6.11.2007 14:34:25   
Tinča1
Nana, koala, muzika, kje natančno na bolšaku pa ste kupile to ovčjo kožo?
A je kakšna stojnica samo s tem in koliko stane. Sama sem nameravala it vprašat v Soven na Koroški cesti ali pa v Bavario? Zdaj me še samo cene zanimajo.
Pleničke sem jaz kupila od tosame (tetra), one bombažne pa še čekiram kje so ugodnejše. Samo še nisem končala. Če ima katera kakšno info, se priporočam.

Dudo, sem tudi jaz kupila od MAM za nedonošenčke, oz od 0 do 2 meseca. Se mi ne zdi tako velika. Plo pa sem kupila še eno od MAM od 0do 7 mesecev, ki ima zraven še pasek oz. trakec za pripet. Pa se mi zdi ful razlika v velikosti, tako, da mo kupila še eno od 0-2.

Lima, nisem jezna na tebe, mogoče sem se malo nepravilno izrazila, saj veš jeza, pa žalost in malo nervoze naredi svoje. Je pa user posted image  res nekako zgladil spore, vsaj zaenkart, sicer ne vem za kako dolgo, ampak trenutno se stvari bračajo na bolje. Hvala ti za vzpodbudo.

Sem pa bila danes na pregledu in nisem dobila papirjeva za CSD.user posted image  A bi mogla sama rečt? Sem pa dobila napotnico za 100g OGGT, pa za UZ v 34. tednu nosečnoti za kontrolo rasti. Jupii, spet se bomo gledaliuser posted image . Mogoče bom udeležena na 3D UZ, naročila pa sem se pri dr. Pelkičevi. Ona jih baje dela.

Sicer pa mariborčanke, se vidimo danes v MŠ ob 18.00. Mene na prvi šolski dane pelje user posted image . user posted image

Lp

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
6.11.2007 14:35:28   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK, Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., +  + , Mur.Sob., user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna user posted image ), Celje, user posted image  user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica LJ, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image  Tej
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 84 user posted image user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 23 user posted image  in 22 user posted image   Pri 2 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 53 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
6.11.2007 14:47:43   
Tinča1
ja Puri, Tia je tudi meni ful lepo ime. Sem že sama tudi imala v mislih, če bi bila user posted image , zasledila pa sem ga, ko še nisem bila noseča, ravno tukaj na RR, je imela ena takle nick. Mislim pa, da je bilo tudi njeni hčerkici tako ime.

Neposredna povezava do sporočila: 4105
6.11.2007 14:57:10   
nana35
Tinča,jaz kože še nisem kupila.pa mislim da jo bom,ko se privlečem na bolšji sejem.Saj imam čisto blizu,ker sem tam v bližini doma.Pri Bavariji pa mislim,da so ful drage,ker je tam vse drago.
Pleničke-če misliš iz blaga pralne,jaz sem jih videla v Baby centru,po moje jih imajo tudi v drugih otroških trgovinah,mislim pa da je najbolje it kar direktno V Štorkljo ali pa na spletni strani poglej,mislim da je www.storklja.si .
Zakaj nisi nič rekla na pregledu za papirje za CSD?Joj,me že skrbi,da bom mogla sama na vse mislit.Jaz bom rekla,pa mi malo spomin včasih nagaja,je najbolje če si kar zapišem,da ne bi pozabila.Pa jih pokliči!!

:))

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
6.11.2007 14:57:49   
klepetka
Tinča1 in koala,ko pravita da sta  kupili tole tamalo dudo od MAM;pa je silikon ali kavčuk?Ne vem zakaj ,amap kmeni tiste silikonske delujejo tako zelo trdo.Se spomnim ,da sem za tamalga najprej kupila silikonske avent,pa je ni maral ,pol sem mu pa probala nuk ,kavčukovo,pa je zlepa ni spustil;je molzel da se je kar iskrilouser posted image

martinca ,samo približno glede kuhinje;nas je prišla par mesecev nazaj vse skupaj + ploščic e in talno ogrevanje pribl.10.000 €,če se prav spomnim.  se kar zdraži.
mala pikica ,super da sta se dobili z Lušo in mal poklepetaliuser posted image

nalin ,škoda da te ne bo jutri.pa drugič.Tale rota zna bit pa zoprn ;smo ga dal čez par mesecev nazaj.enouser posted image za Žana
katee,lepo ime ste izbrali za prestolonaslednika.naš sosed je tudi Žan Luka.Faca tamali,resuser posted image

Lepo popoldne vam želim ,jaz moram iti v kontrolo domače naloge pri naši taveliki.

Neposredna povezava do sporočila: 4107
6.11.2007 15:10:59   
mml
Dan čveke čvekljive user posted image , grem za eno uro na seminar in komaj vse preberem...bom očitno morala na dopustu, da bom z vsem na tekočem user posted image

Sicer pa tukaj navaden naporen dan, ampak se veselim, ker so pred mano samo še trije takšni torki in eno ponedeljkovo popoldne, sicer pa ni predvidenih več hujših službenih stresov...no vsaj upam

klepetka, če imaš jutri kakšne opravke  v bližini moje službe se kar oglasi na čvek in kavo (sporoči na ZS). Kaj je bilo pa s pomarančami? A si jih rajši kar pojedla ali si jih spremenila v marmelado user posted image ?

puri lepo uživaj v umetniškem izživljanju user posted image , jaz trenutno nimam ne volje ne energije, mogoče ko bom na dopustu. meni se zdi prav super, da bodo vsi otroci imeli imena na 3 črke user posted image . Pri nas bomo pa vsi na "m"

Nalin upam, da Žanova rotaviroza ne bo prehuda . Pazi, da še ti ne zboliš, ker rotavirusi so zelo kužni in zadošča že malo količina virusov, da zboliš...tako da res pazi na umivanje rok, ne pij iz istega kozarca kot Žan,...

ovčja koža jaz imam tiste naravne, niti ne vem, če se dobijo tudi umetne. Treba je pa pazit, da ne izpada dlaka, ker sicer je povsod pono kosmov volne oziroma dlake

ljubljančanke in okoličanke lepo čvekajte in kofetkajte jutri, pa glejte, da ne boste kakšnih snežnih zametov priklicale user posted image

dude mi smo imeli pri Manci vse možne dude od vseh možnih proizvajalcev pa ni nobene marala, tako da smo na koncu obupali in je bila brez dude, ji je pa še danes nadvse zanimivo, ko vidi kakšnega otroka, ki ima dudo user posted image . Tako da za tokrat sploh ne razmišljam o dudah, ker upam, da bomo zvozili brez nje. Meni se zid, da je duda super v prvih nekaj mesecih, po tem je pa z njo več problemov kot koristi

stekleničke imam Aventove še tudi od Mance in jih tudi skoraj nismo uporabljali, parkrat za kakšen čaj, pri 7 mesecih se je pa naučila piti po slamci in tako niso stekleničke nikoli bile res v uporabi (razen za merjenje količine vode za v kašice user posted image )

vse ostale lepo se imejte, čim manj težav in čim prijetnejše trenutke z vašimi brcajočimi trebuhi user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
6.11.2007 15:15:32   
klepetka
mml,ja glede pomaranč.;ni  bil o pol ne marmelade ne pomarančuser posted image user posted image .Eno kilo sem jih že takoj ko si omenila marmelado nalupila,pol sem pa večino vse sama pomlatila.Tako da je ta projekt ostal nerešen zaenkrat.Amapk bo ,v bližnji prihodnostiuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
6.11.2007 15:21:42   
mml
klepetka se mi je zdelo, da bo kaj takšnega user posted image

mala pikica sem prej pozabila...odvisno kako velike kozarce imaš za marmelado, glede na količino sadja in sladkorja pride tam nekje okrog 2 do 2.5 litra marmelade, se pravi za ene 7 do 8 3 dcl kozarcev.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
6.11.2007 15:30:19   
puri
Mml,...pa ste ime že izbrali?

Jaz sem se pa zdele tako napokala filanih paprik, da komaj sedim pokonci, vse me tiščiuser posted image ,....ampak jih imam tako rada, da jih sploh ne morem nehat jest.

Dude smo imeli pas mi vedno Nukove,...na začetku kavčuk, kasneje pa silikon. A so te od MAM kakšne nove,...nisem še slišala zanje?

Hvala še enkrat vsem za pohvaleuser posted image

Nalin,...upam, da bo Žan čim prej vredu!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
6.11.2007 15:36:41   
Tinča1
Ja nana, sem mislila, da se G sam spomni na papirje. Pa kot zgleda sem se pošteno uštelauser posted image . Malo noro se mi zdi nazaj klicat. Ne bi bila rada tečna.

Klepetka, tale duda je iz silikona. Tudi jaz sem navijala za tiste iz kavčuka, pa tale baje ne obstaja ali pa je ne prodajajo. Je pa silikonska baje ful mehka in obstojnejša, pa še lažje se čisti. Tako vsaj pravi prdajalka.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
6.11.2007 15:40:02   
Tinča1
Sem pa bila trenutno na temi Nosečnost in porod - kaj na oblečem za v porodno. Sicer mislim, da gre za provokacijo, ampak nasmejalal sem se pa tako, da se kotam od smeha. user posted image user posted image user posted image  Moram priznat, da se že dolgo nisem nasmejala tako iz srca kot danes.

Ja Puri, te dude so čisto nove. Baje so komaj prišle na tržišče. Prodajajo pa jih v Pikapolonici - vsaj v MB, za drugod pa ne vem.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
6.11.2007 16:15:05   
urssyy
Vse, ki se dobite na user posted image  v Ljubljani, želim prijeten klepet. Dajte kako slikco nardit in prilimat v album, da se bolje spoznamo.

Glede kavice v MB (Koala, Muzika, Mala pikica....) meni paše dopoldne po poznem zajtrku user posted image , lahko ta petek, lahko pa tudi naslednji teden, imam čas....le naslednji teden v četrtek in petek dopoldne imam laboratorij in G. Javite kako vam ustreza.....

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
6.11.2007 16:54:21   
Golobček
URSSY kam pa hodiš k ginekologu?

Ker imam jaz tudi naslednji teden v čet laboratorij , v petek pa ginekologa v ZD Celje

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
6.11.2007 21:16:13   
nana35
Martinca,glej ZS!

:))

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
6.11.2007 22:21:39   
muzika
mml - Verjetno se bom počasi spravila delat to tvojo marmelado po receptu, ki ga uporabljaš ti. Ampak nekaj me še zanima: ali oranže olupiš ali jih kuhaš z lupino vred. Ker če slednje, ali si kje našla neškropljene oranže? Nekaj časa so imeli bio limone v Mercatorju, ampak oranž pa se ne spomnim. Kako torej?

lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 0:14:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 0:14:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4119
7.11.2007 7:41:56   
katee
Dobro jutro!

Jaz danes spet pol noči nisem mogla spati. Pa ne zato, ker ne bi mogla najti dobrega položaja, ampak sem imela nočne more. Sej so bile neumne sanje, ampak tako žive in take grozne, da sem se kriče zbudila. Potem si pa nazaj nisem upala zaspati.
No, ampak jutro je tukaj. Mal sem zaspana, ampak bo že.

Jaz pa že dolgo tukaj gor nisem videla Zasanjane. Se že kar nekaj časa ni nič javila. pam, da je vse vredu z njo!
No, ostale se lepo imejte, Ljubljančanke se pa itak vidimo na user posted image . Lep dan vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
7.11.2007 8:08:34   
sani1
Dobro jutro!

Ravno sem pojedla zajtrk in sem rekla, da se še malo javim...
Nalin res škoda, da te ne bo. Ti samo pazi, da še ti kaj ne stakneš. Bomo se pa itak zmnile še enkrat decembra če ne bo katera že prej rodila... Enkrat pred božičem, ko bomo že vse doma in bo to še edina stvar, ki nas bo držala pokonci...user posted image Mogoče bi se celo vse dobile še enkrat v Celju! Bomo videle, kako se bomo počutile in kakšno bo stanje, a ne?  Povejte, če ste za in kaj mislite ve?!!!

Lep dan vsem, ki boste tukaj. Mi bomo pa kofetkale in res upam, da ne naredimo kakšnega snežnega meteža...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
7.11.2007 8:12:21   
sani1
katee vidim, da si še tukaj in ursulina tudi... Se vidimo čez 2 uri...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
7.11.2007 8:13:11   
katee
hehe, se vidimo.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
7.11.2007 8:26:34   
katee
sani1: pustila sem ti ZS

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
7.11.2007 8:55:20   
mala pikica
Dobro jutro, punce!

Kakšen lep sonček je zunaj, človek se čisto drugačne volje zbudi user posted image

Ve ljubljančanke, s kom pa bomo mi tukaj klepetali, če boste vse na user posted image ??? Upam, da bo vsaj kakšna z naših koncev doma, sicer bo danes dolgčas pri januarčicah user posted image Malo šale, uživajte danes in se še za nas naklepetajte, pa da res ne bodo jutri snežni zameti user posted image

Nalin samo da z Žanom ni prehudo, bosta pa se ta teden več nacrkljala user posted image Ah, bova pa midvi klepetali tukaj user posted image

Midva sva včeraj z dragim nakupila nekaj stvari v Baby centru (nalepke za stene, pa banjico in stojalo in ležalnik za banjico....). Zdaj bom pa verjetno počakala, da končamo sobico, pa jo bom takrat slikala user posted image Je pa mi že zdaj tako luškana...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?