|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
5.11.2007 21:55:23   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Vrtnica, kaj pa Larisa?

Magi, kaj imaš pa proti močnim imenom? user posted image  Poznam ene, ki imajo Zarjo in Svita. Pa Dan tudi paše, sam meni ne eno ne drugo ne sede najbolj...

user posted image  saj nimam nič proti močnim imenom, sam nekak se mi mora ime "usest". je pa Taras res tako močno ime, tako kot je Atena tudi zelo močno ime. jaz rabim malo več časa, da se navadim user posted image

omenjene kombinacije so tudi mene mal preveč...no...osladne user posted image

vlažnost zraka imamo po mojem kr v reduuser posted image . ne kurimo kot pri norcih, pa tudi zračimo dosti. bom pa poskusila še v njeno sobico dat uno čudo na radiator.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
5.11.2007 22:11:11   
klarisima
Čer,

soncek.djukelica te držim za besedo user posted image
Prav lepo bo videti tvoja user posted image user posted image

Moje nove mere: 35. teden, +17kg, 117cm

Moja user posted image dela take akrobacije po svojem vedno manjšem okolju user posted image
Jaz pa ji veselo prepevam "en hribček bom kupil, bom trsek sadil..." saj poznate to pesmico. Pa se za trenutek umiri in ko neham spet jovo na novo. Res me spravlja v dobro voljo. Komaj čakam, da jo/ga spoznam. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
6.11.2007 9:08:14   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d            +13kg              127cm
Kim80                      35t4d           +8,5kg                 101 cm
Mat3ja                     34t 3d              +12 kg               104cm
Lorch                       36t 1d            +9kg                106cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     35t4d             +11kg                  102cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           32t              +10kg                     99cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Raho                      32t4d             +12 kg                126cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t                +10kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               32t          +11kg                     97cm
Vrtnica 79                34t               +14kg                   104cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +15kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     32t                +17kg                   111cm
Tejka                        31t                +8kg                  96cm
Danvari                     32t                +8 kg    
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                35t                +17kg                  117cm

Sade                          31t              ­+12kg

< Sporočilo je popravil Foxina -- 6.11.2007 9:14:43 >

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
6.11.2007 9:24:11   
Foxina
SD, Skaana o, hvala za prijaznost....zadnje dni sem neki razštelana...zdej je bil 1 teden moj dragi z mano doma...zdej sem pa spet sama samcata....ueeee  

vidim, da nas je kr precej kriplastih...user posted image  

Drugače pa...ste že začele pobirati stave, katera bo prva rodila? 

Sej res...a prsne blazince že mate? To se verjetn kupi v sanolaborju, ali v lekarni, kaj pravte?  

ElaM niti kilo nisi šla gor...ne vem, kako ti rata...jst sem šla kr 4

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
6.11.2007 9:55:45   
Ayo
Dobro jutro babnice!

No jaz sem na sreco danes malo bolje spala, sva sla user posted image  vceraj ze ob 10h v posteljo, sedaj izgleda da se je prehlad lotil tudi njega, bogi user posted image . Jutri mora za 2 dni na sluzbeno pot, pa je poklical svojo mamo da me pride cuvat, je reku da po vsem tem kar se je z mojim zdravjem v zadnjih dneh dogajalo, ne more bit miren pustit me samo user posted image . Zdej se pa pocutim kot en nebogljen otrok. Moj prst zaenkrat ok, ob 13.30 grem na kontrolo. Hvala vsem za tolazilne besed! user posted image

Ej Magi*, glede imen, vedno pozabim, vama ko so vsec slovanska/ruska imena, jaz imam v sluzbi cel spisek ruskih imen, ce zelis ti jih napisem. Jutri naj bi se vrnila v sluzbo...

DANVARI, za Macka Murija sem dala 13/14 eur, nekaj takega.

Skaan, ta z zobom in pirovsko flaso je ful huda user posted image  user posted image  user posted image . Glede rumene kapice - moja mami mi je tudi dala en kup se mojih stvari in je bilo precej rumeno, pa je slo vse lepo dol in je snezno belo: kupi si poseben prasek za beljenje perila, ga zmesas skupaj z navadnim praskom, jaz sem dala pa se na predpranje s tem belilom, in je venn prislo res vse kot novo! Poizkusi!

Drugace sem pa mislila kako bom danes peglala za user posted image , pa zdej mam ta prs v povoju user posted image  user posted image  in se strikat ne morem user posted image !! Tale je pa special za SD: in tud na plavanje ene 10/14 dni ne bom mogla!!! user posted image  user posted image  user posted image

Aja, vceraj sem se stehtala, shujsala za 1kg! user posted image  user posted image  Obseg je pa (koncno) na stotki. Danes pa sem dopolnila 34t user posted image . Torej update: 34t +9kg 100cm

No, grem sedaj mal pred TV. Lep dan!

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
6.11.2007 10:19:20   
t*e*j*k*a
Ola pupe!!

KAko ste kaj dans ko je ful mrzlo??
Jaz morm povedat da sem včeri mal pretiravala in sem v zahvalo mela ful bolečine v križu, se niti premikat nism mogla. No ponoč je to vse minlo hvala bogu!!!

Ayo pazi na prste!!!
Moj obseg se je povečal na 98cmuser posted image user posted image user posted image sem pa v 32t4d. O kilah pa nebi kr non stop jem in raje ne stopim več na vago. Sicer pa sej se morm do poroda zredit za 12 kg.user posted image

Dans sem pojedla že žemljo s pašteto pa dve mandarini pa skodelo mleka s keksi, pa kreketje in ne morš verjet sm spet lačna.
Sicer pa naš user posted image hodi veselo na sprehode po bušiju. Se mi zdi da se ful obračauser posted image , pa bi bil že čas da se spravi v pravi položaj.

Zdej pa grem mal TV gledat kr druga se mi ne da delat. papa

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
6.11.2007 10:51:37   
lorch
Hoj!
Tejka! Zdajle se ti še verjetno kar fino obrača, ja kar uživaj dokler traja, kerboš še prehitro začela pogrešat to divjanje. Jaz sem malo mamj kot 4 tedne pred teboj (36t 2d), in že pogrešam tiste intenzivne gibe, ki so bili pred enim mesecem najbolj močni.
Evo, pravkar so me med pisanjem posta klicali iz službe, ker sem s tem teddnom  nastopila porodniško, pred tem sem žal morala še v bolniško in mi je ostalo še nekaj dopusta, zdaj pa ne vejo kaj nardit. Se moram tam oglasit, da se zmenimo. Meni pa je naša ravnateljica sama tako predlagala, ker da bomo uredili tako, da ga bom pokoristila po porodniški, ki mi poteče šele novembra drugo leto. Pa še cel dopust od drugega leta bom mela. Men paše, če bo šlo skozi, ampakzdaj je pa cel naš vrtec v luftu kdaj bom pa js toliko dopusta koristla, ker mo bo propadu.user posted image Js se sploh ne bom sekirala, ker takrat ko bi ga koristla sem bla itak doma v bolniški, pa če mi propade, bom šla pa že v mesecu decembru v službo. Saj takrat je praznični čas, pa je itak fajn tamuser posted image . Zdaj pa šibam v vrtec da se otroci zmenimo kako in kaj.
Čau!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
6.11.2007 11:01:22   
pikica*
Ojla!

ElaM, nič bat...nimam v planu prehitevanjauser posted image . Je bilo pri Zoji tudi tako, da je bila kar precej časa lepo naštelana za izhod (beri: v porodnem kanalu), ampak sem vseeno rodila prktično na rok. Sicer je malce dlje trajalo, da se je obrnila na glavo (se mi zdi, da nekje okoli 35. tedna), ampak je vseeno 5 tednov čakala pred vratiuser posted image . Verjetno bo zdaj enako. Glede tiste sluzi...nimam pojma kaj je bilo, ampak G pravi, da je zaenkrat vse videt normalno.

Joj, jaz sem tudi non stop lačna....se vidi, da sem veliko doma. Pol pa sam po omarah stikamuser posted image . Pa očitno je nekaj v zraku. Sta tudi Zoja in mož non stop lačna. Se tolažim, kajuser posted image ?

Ajtak, če se ne motim, si zadnjič spraševala kje kupit kaj malo bolj fancy za oblečt (al sem pa spet kaj zamutilauser posted image ). Zakaj pa ne greš pogledat kar v nenosečniške trgovine? Letos je itak taka fajn moda, da je treba samo hlače kupovat na nosečniških oddelkih. Vse ostalo se dobi kar na rednih policah. V H&M boš sigurno našla kaj pametnega. Pa fino je, ker lahko te iste zadeve ponucaš tudi kasneje. Upajmo samo, da bo tudi drugo leto moda vsaj približno podobna.

Mene pa bolj matrajo čevlji. Sem včeraj ugotovila, da so pete zame dokončno outuser posted image . Sem bila par ur na nogah (pa ne ves čas) in sem, ko sem prišla domov, komaj še stopila na noge. Je pa kriza, ker nimam nobenih čisto nizkih zimskih čevljev. A naj v balerinkah okol hodim? In zdaj sploh ne vem kaj si kupit za obut. Sam pete definitivno odpadejo. Bi pa ful rada imela kakšne škorenjce. Ampak bom po moje kar počakala na razprodaje.

A mogoče katera ve kje se dobijo kakšni fajn kombinizončki za naše user posted image ? Sem včeraj malo gledala, ampak nisem našla nič pametnega. Bi pa imela takega v obliki vreče (tisti z nogicami so mi malo nepraktični).

Uživajte (pa pazite na svoje prste ipd.user posted image )!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
6.11.2007 11:30:48   
Magi*
dan!

jaz sem pa spet čist fuč. ene 3 urce mi je ratalo dospati s tem zaštopfanim nosom, pa suho grlo za znoret, pa nakašelj sili. Zarja je prilomastila k nama seveda že ob polnoči. spet. no, sem ponoči prebrala celo Mladino, še reklame user posted image  zdaj pa sem jo spet spakirala k tisti naši zlati tetici. jutri pa gre v vrtec. upam. ne upam, molim, da spet kaj takega ne poje. je pa boga reva prav gobava, kožo ima kot kakšna starka. sam, da bi bilo v redu. zdaj berem vse deklaracije in se sprašujem ali askorbinska kislina in citronska kislina tudi škodita (a je to eno in isto?) in potem otroku dopovej, da od zdaj pa ne sme pol stvari jest. no, saj za časa stroge diete, saj potem menda lahko počasi začnemo spet uvajat živila, razen agrumov. argggghhhhh.

Ayo, se priporočam za seznam imen, prosim user posted image  pa kar pusti se razvajat v.d. taščici. to je tako lepo, da je dragi poskrbel zate. user posted image

Foxina, bolj bomo proti koncu, bolj bomo kilave. user posted image  drži se! pa prsne blazinice dobiš v lekarni, baby centru, DMu, Mullerju...skoraj povsod. jaz jih imam še od prej user posted image

pa nehajte se okoli kil sekirat. tako, kot so šle gor, bodo šle tudi dol user posted image  meni tehtnica še vedno ne kaže 70kg user posted image , mi pa kaže 69,6 kg user posted image  sam una smotana sestra pri G me pa naloži na tehtnico v vsej bojni opremi in noče stran odštet obleke, čevljev... smotka user posted image  sam jaz imam doma svojo tehtnico in samo tej verjamem user posted image

se še tipkamo. grem nekaj pojest, me je tejka spomnila, da sem danes samo kos kruha z belo kavo za zajtrk zmlatila. zdaj grem pa krispije z jogurtom pojest. potem pa že kuhat. čeprav...danes bosta mož in hčera pri tašči jedla. no, ker jim pride babica skuhat. tašča ne kuha, ji pride mama od 84 let kuhat user posted image

pikica*, jaz ima kombinezonček, tak flisast z bombažno podlogo - fajn topel, iz H&Ma. sam se ga kupila že pri Zarji. je pa kot vreča, ki se lahko z zadrgo pretvori tudi v navaden kombinezon z nogicami. ali pa samo mal zadrgo odpreš in lahko paske od lupinice skoz potegneš.
ej, pa dobra si, da si sploh še obula petke user posted image  jaz jih že dooolgo nisem. se ne počutim stabilno. sem pa kupila gležnarje s čisto mal petke (tko, da ni čist flet, ker to mi pa tudi ne paše) v CHICu (podhod Ajdovščine). o ceni raje ne bi, so pa fenomenalni. predvsem si jih pa obujem z žlico :) moji tafini škorenjci pa čakajo v omari. jih že prav pogrešam. OK, pogrešam sploh, da bi si kaj obula in šla ven user posted image

lorch, menda naj bi se dalo tudi porodniško prekiniti, koristiti dopust in potem nadaljevati s porodniško. nekaj o tem sem brala na forumu. 

no, grem jaz zdaj jest...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
6.11.2007 12:12:55   
ajtak
user posted image   jaz sem danes dopolnila 37t user posted image  (sem kar boljse volje).

Ja, jaz sem danes gledala Ricky Lake zjutraj o najstniskih nosecnostih... So mel en kup 13letnic, ki si full zelijo otroke zato, da bodo mele enga, ki jih bo imel rad in jih bo potreboval (ena je rekla, da bi rada imela otroka, da se bo jokal ko bo sla iz sobe) user posted image
Groza, to so se otroci, ki  imajo nacin razmisljanja cist napacen...

Pikica* res sem sprasevala! Sem ze bila v H&Mu pa nisem nasla nic takega oz, kar sem nasla bi mogla se kombinirat s kako belo srajcko, ki pa je nikakor nisem dobila... Pa se vse je bilo po 25€, kar mi je pa mal velik za enkrat oblect, ker v nenosecniskem casu nisem (in tud ne bom) nikoli nosila tunik in dolgih puloverjev...
Sem pa ze resila zagato, saj je bila novemberka Mamathea tako prijazna, da mi je posodila 2 full lepi bluzici in sedaj ne vem kera mi je lepsa user posted image .

o cevljih pa jaz sploh nebi user posted image . Noge imam zaradi groznega zatekanja namesto st. 40 zdej 42 user posted image  pa se to komi, komi obujem... Tako, da imam semo ene in edine cevlje.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
6.11.2007 12:13:16   
DANVARI
evo da še jaz malo updejtam podatke:  35t   +10kg   124cm

vidim da vas je še kar nekaj "amaterk" z obsegom pod 100cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nas pa je ene par težkokategornic nad 120cmuser posted image user posted image user posted image

mene pa od kašljanja takooooo trebuh malo nad sramno kostjo boli user posted image user posted image user posted image pa sploh se ne ustavi hudič, sem mislila včeraj da bom pljuča in maternico naenkrat izgubila user posted image user posted image se moram čist v klobčič zvit da preživim, seveda pravočasno.

Včeraj se mi je pa celo uspelo odvlečt do najbližjega frizerja in se vsaj malo uredit, čeprav ni to to, ampak klinc vsaj nekaj. Sem se spremenila v samo jamranje, vem.

Mam pa velike plane po porodu user posted image user posted image user posted image kako se k sebi spravit user posted image user posted image user posted image me prav zanima če bo ratalo.

Tolk od mene zaenkrat, sej zdej sem pa kr redna user posted image
Vas je pa drugač prav lušno brat user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
6.11.2007 12:28:45   
DANVARI
o cevljih pa jaz sploh nebi . Noge imam zaradi groznega zatekanja namesto st. 40 zdej 42 pa se to komi, komi obujem... Tako, da imam semo ene in edine cevlje.

ajtak moja mama je rekla da je šla rodit v fotrovih čevljih ki so 4 številke večje.
bom pa probala prilimat moje "lepe" noge iz prve nosečnosti, zaenkrat mi še ne zatekajo otolk.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
6.11.2007 12:38:06   
soncek.djukelica
ojla,

tudi jaz sem se nasmejala,ko sem brala vaše poste!user posted image
Klarisima, itak se bove zmenile! user posted image
Ayo, a veš, da sem včeraj razmišljala glih o tem,da se ne boš mogla iti kopat! Mi je pa žal, ker vem, da imaš to rada! Boš pa po porodu nadoknadila!user posted image
Danvari, veliko zdravja ti želim!user posted image
Skaana, a tvoj je brez zoba je ostal,ko je hčero proslavljal! user posted image  Upam,da bo sedaj drugače!user posted image
Tudi mene zanima glede rokavičk? A so potrebne? user posted image
Magi, tudi meni se zdi močno ime! Upam,da ti sede, imaš pa še vedno čas,da izbereta kaj drugega!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
6.11.2007 12:48:48   
DANVARI
no evo tkole sem našla med 2000+ fotkami user posted image user posted image user posted image user posted image :
user posted image

lepi gležnji, ne? user posted image user posted image user posted image

Sem pa lih gledala fotke mojega trebuha takle cajt v prejšnji nosečnosti: niti ene strije!!! Pol pa pri porodu pok pok pok. Sem pa imela pri prejšnji zelo izrazito lineo negro (tisto črno črto čez trebuh) sedaj pa sploh nič oz. če bi trije gledal..... Kako ste pa kaj ve poslikane?

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
6.11.2007 12:59:58   
ajtak
Tkole zgledajo pa moje noge...

user posted image

sexy a user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
6.11.2007 13:32:29   
klarisima
Kje pa so gležnji? user posted image
Se vam ne posmiham punce, ne se jezit, le v dobro voljo ste me spravile, hvalauser posted image
In vaši gležnji so res sexy user posted image

Jaz pa imam problem v rokah in sicer ne čutim kazalca, sredinca in prstanca desne roke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikce pa mi ne uspe pripopat user posted image
Ajtak a alhko pomagaš?

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
6.11.2007 14:12:50   
lorch
Evo me nazaj!
Smo zrihtali, pa mi bojo nekako uredili za nazaj, da se bo porabil tale moj dopust, ker jaz menda ne smem biti oškodovana. Moram rečt, da sem kar vesela, da delam pod takimi šefi. Se znajo it "fairplay".
Glede gležnjev pa sem vesela, ker moji še niso tako hudo zatečeni, so pa nekoliko. Če druga ne, vem da teh čecljev po porodu, ko bo noga spet normalne velikosti, verjetno ne bom več nosila. Zdaj so tak fino na knap, pol bojo pa mal ohlapniuser posted image .  Sicer bojo pa že itak zgurani, ker če si vedno v enih in istih čevljih, se pa to na njih tudi pozna.
Ker sem bila ravno v mestu sem pa šla še kupit mandarineuser posted image user posted image . Ker pri meni pa zadnje čase brez tega res ne gre. Kolikor jih kupim, toliko jih pojem. Sem si pa pozabla kupit še čokoladouser posted image . Dobro, da imam še eno skoraj celo veliko milko, ampak glede na to, da mene prime pa ne mine, se lahko zgodi, da jo še danes zmažem. Nikoli se ne ve.
Še jogurte jem tiste s čokolado na podnuuser posted image . Pa da ne bo katera mislila, da normalne hrane ne jem. Ha! jaz vsak dan skuham kosilo kot se šika in ga tudi jem. Če me zvečer prime pa lahko tudi kak mlečni riž uletiuser posted image .
A ste ve tudi postale taki požeruhi? Jaz jem milijonkrat na dan, ampak hvalabogu večji del dneva mlatim po mandarinah.
Glede rokavičk: Jaz sem nabavla bombažne , da se tolk ne pokrempi, sam bomo vidli a jih bomo rabli al ne. Takih orng debelih pa še nimam. Moram še te najt nekje.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
6.11.2007 14:15:55   
lorch
Joj! Sem se v luftu zlagalauser posted image . Moja sestra mi je prinesla kompletek kjer je šal, kapa in rokavice, pa vse je lepo pleteno, tako da imam tudi take debele. Sam spodaj bom dala tiste bombažne, čez pa te. Kupla je pa to v C&A v Celju.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
6.11.2007 14:28:59   
vetrnica
no, pa sem spet prišla do tega, da se zarečenega kruha največ poje

še včeraj sem tu pisala, da ne bom začela s pranjem stvari za user posted image pred sredino novembra, pa sem že danes začela s pranjem plenic. Pač, zdaj, ko sem doma, imam več časa. In tako sem prej spet šla gledat oblačila, ki jih imam pripravljena za user posted image . Pa sem našla list z navodili za pranje plenic (uporabljala bom pralne hlačne plenice, neki podobnega kot jih imajo pri štorklji ali racmanu) in tam piše, da jih je dobro pred uporabo večkrat oprat, da so bolj upojne.

lorch, imaš pa res vredu šefe, da ti ne bodo kar brisali dopusta

se mi kar smilite ve z oteklimi gležnji. Men sicer noge malo otekajo, ampak sem še daleč za vami (in upam, da tako tudi ostane).

tudi jst imam komplet z kapo, šalom in rokavicami. Kupila pa sva ga v leclercu

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
6.11.2007 14:34:04   
Foxina

Ajtak                        37t            +13kg              127cm
Mat3ja                     34t 3d              +12 kg              104cm
Lorch                       36t 1d            +9kg                 106cm
Ayo                           34t              +9kg                     100cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Hokejistka               32t            +11kg                     97cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Tejka                        32t4d                +8kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
6.11.2007 14:52:48   
Magi*
ojej kake gležnje imate! no, tkole nekak so moji pri Zaki zgledal, tokrat pa ni tako hudo. si lahko še svoje čevlje obujem. gre bolj na tesno, ampak gre.

na srečo gre to vse po porodu nazaj user posted image

jaz sem pa do zdaj spala kot hlod. tudi premaknila se nisem. sem končno not prinesla vse neprespane noči. zdaj sem pa spet lačna user posted image  kot kak dojenček, a ne?

rokavičk in šalov jaz nisem imela za novorojenčka. itak ma tako male rokice, da nimaš kam dat tiste rokavičke, vratu pa skoraj ne vidiš. sicer pa boste same videle ali boste rabile ali ne.

ajtak, čestitke za polnih 37t user posted image

ajd, grem jaz kuhat...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
6.11.2007 14:57:15   
Mat3ja22
se mi kar smilite ve z oteklimi gležnji

tudi meni. sicer mi noge otekajo ampak, sem mislila da ful, ampak sem zdaj vidla, da še zdaleč ni tako hudo. čevlje sicer še alhko obujem, ampak najraje nosim adidaske.

moje nove mere za našo statistiko
36t             +14kg user posted image          obseg pa je že 1 mesec in pol  isti 104cm

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
6.11.2007 15:34:11   
loncica
Čav!

Jaz sem se glih najedla in malce odpočila. Mi je mož spet super kosilo skuhal.

Najprej glede rokavičk, jaz imam samo bombažne, da se ne bo praskal. Ko bo šel pa ven v vozičku imam pa kombinezonček, ki ima zraven tudi rokavičke z notranjim flisom.

Vetrnica, dobro da si me spomnila. Jaz sem imela še v glavi it kupit nekaj teh pralnih pleničk, pa sem čist pozabila. Sem že klicala tja kjer delajo Racmanke, da se v petek pri njih oglasim.

Danvari, pri meni je pa tako, da ima mož večje plane kako me spraviti nazaj v kondicijo, kot jaz. Ker pred nosečnostjo sva se res skoz športala, zdaj pa en mesec skoraj nisem pomolila nosu iz hiše.

Punce, a vam tudi kaj trebuh otrdeva, ali to samo meni? Me prav nervira.

Ajtak, maš pa res uboge gležnje. Ampak sem ti pa fouš, da si že 37. tednov. Kolk bi se meni oddahnilo, če bi bila zdajle že tolk noseča.

Moj update za seznam:
34t1d +15 kg (groza), obseg pojma nimam-nimam metrauser posted image

Lp

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
6.11.2007 15:47:10   
Magi*
loncica, ne sekiraj se glede kondicije. boš videla, da si mišice precej zapomnijo in boš zelo hitro spet IN.

jaz sem rabila malo več časa, ker sem izgubila malo več krvi, pa vmes sem imela "sedeče leto" zaradi študija, pa sem kljub temu vse nadoknadila. preden sem zanosila sem bila celo bolj fit kot pred prvo N.

jaz komaj čakam, da spet začnem migati.

jutri zaključim s 34. tednom. še malo, še malo, še malo...user posted image

aja, trebuh pa tudi meni otrdeva, sam ne tako kot mi je pri Zaki. takrat pa je bilo res non stop. no, saj zato sem pa ta čas imela že nekaj CTGjev za sabo. zdaj pa me verjetno še nekaj časa ne bo dal user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
6.11.2007 16:12:57   
Foxina
Magi hvala za nasvet...ti že veš, kaj nas čaka...in, kaj od vsega je bilo tebi v 1. user posted image najhuje? otekanje, strije, nespečnost,...?

Ajtak                        37t            +13kg              127cm
Mat3ja                     36t               +14 kg              104cm
Lorch                       36t 1d            +9kg                 106cm
Ayo                           34t              +9kg                     100cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Hokejistka               32t            +11kg                     97cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Tejka                        32t4d                +8kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.