SuzanaKK
|
Urssyy,kako vem, da je otrok v medenični vstavi? Ja, ker me konstantno brca v mehur, sečnico in črevo. Zdaj, ko se je pa obrnil, pa čutim brcike levo in desno od popka. Sicer pa ja, vem, da še ima čas, da se obrne, tako da se niti ne obremenjujem s tem kaj prida. Sem pripravljena roditi po naravni poti tudi, če bo v medenični vstavi, glede na to, da mi je G. na zadnjem UZ povedala, da 5 kilogramski ravno ne bo. Niti ne more biti, ker sem tako jaz kot tudi bodoči očka pri bolj suhcenih. Recimo, ko sem se jaz rodila, sem imela 2040 g in sem bila donošenček, moj dragi pa tudi tam okoli 3500. Tudi obseg trebuha imam (trenutno še) 85 cm, sicer sem "pridelala" že 10 kg, je pa res da sem štartala s 47 kg. Bom napisala knjižico "Od manekenske postave do nilskega konja v petih korakih". Aja, da ne pozabim: sonček balonček iiiii, a vas je nekaj iz naše prelepe Šaleške doline. No, to je pa res super slišat. Ja, glede datuma, čisto možno, da sem kaj pobrkljala, ker sem si to napisala že tam v avgustu, ko sem bila na morfologiji. Saj veš, da imajo že kar do konca leta napisane datume. Bom šla jutri še enkrat pogledat, drugače pa se vidimo v četrtek. Šla bom pa sama, ker moj dragi je iz Celja in niti pod razno ne more iti iz službe za recimo 3 ure, dopust mora pa hraniti, ker si urejava stanovanje. Tako da bo na žalost hodil posebej, in to v Celje v ZD, ker ima tam sestra Pavlina prav tečaj samo za atije, 1 x mesečno, in to popoldan. Res je malo bedasto, da ne bova skupaj, ampak kaj češ, treba je nekako skombinirati, da bo dobil tisto potrdilo, da lahko prisostvuje pri porodu. Sej mi ni jasno, da so v naših koncih tako bedasti, da so MŠ oz. šole za starše vedno ob 10-ih dopoldne. No, zdej sem se pa pošteno razpisala. Nič, se javim še kaj, malce pozneje.