|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
6.11.2007 14:01:13   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Pozdravljene spet moje soborke user posted image

Midve sva doma, prov velik časa nimam, tko da se na hitro javim in sporočam, da si mojo princesko lahko pogledate v mojem albumu. Čestitke Nayyi28 user posted image user posted image user posted imageTud take, ki se zataknejo, spravijo ven user posted image

Podrobnosti sledijo.

Lepo, da si spet z nami, je pravi cukrček. Komi čakam, da bom tut jaz pestvala

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
6.11.2007 14:02:35   
scubadiver
Drage punce, sedaj pa imam še poročilo iz prve roke od naše nove mamice Nayye.

Me je ravnokar poklicala... Pobček Taj Tristan je velik 50 cm, težak 3150g. Nayya pravi, da je bilo kr zelo hudo, da se je matrala 12 ur od tega je imela samo 2 uri epiduralno. Taj Tristan je ocenjen z 10/10, Nayya pa je presrečna mamica. Joj mi je šlo kar na jok od sreče ko sem govorila z njo. Pravi da je zmatrana, ampak tako zelo srečna user posted image  
Nayya, očka in Taj Tristan še enkrat iskrene čestitke z moje strani (če sem kakšno številko kaj zamešala se pa iskreno opravičujem user posted image  )

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
6.11.2007 14:05:12   
Laubica
NAYA ČESTITKE ZA ROJSTVO SINKAuser posted image user posted image
Jolly user posted image pravo malo lepotičko imašuser posted image user posted image user posted image
No punce vidim da ste že počasi vse v nizkem štartuuser posted image user posted image user posted image -želim vam vsem skupaj -HITER IN KRATEK PORODuser posted image user posted image user posted image
Moj sin pa ga nekaj ponoči svira -ne vem kaj mu manjka ,danes bom probala z dodatkom ,pa bomo videli če je tu problemuser posted image
Drugač pa mislim da mi šivi kar celijo (zdaj celo sedim)user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
6.11.2007 14:10:52   
Ilije
user posted image Iskrene čestitke nayya!user posted image

user posted image  

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
6.11.2007 14:16:14   
nemrak
user posted image user posted image ,
vsem novim mamicam ISKRENE ČESTITKE ob rojstvu vaših sončkov!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
6.11.2007 14:18:05   
nemrak
user posted image user posted image ,
zirafa, iskreno sožalje!!!
Sedaj nas bodo naši user posted image  še bolj čuvali in pazli na nas in naše sončke.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
6.11.2007 14:19:50   
Ilije
madonca... sem se tud jaz skor razjokala, ko sem brala scubino sporočilce od nayye. Ful dobro ime sta izbrala za sinčkauser posted image .

sem želela že prej tole dodati:

ajtak ... sem ob sliki tvojih 'sexy nog' ugotovila, da jaz sploh nimam težav z zatekanjem, pa sem skoz jamrala, da jih imam, ker pač ne spravim prstana nazaj na prst.

za vse mamice, ki ste že doma DOBRODOŠLE!

velika britanija... to kar opisuješ bi znali biti že pravi popadki, mogoče bomo pa danes res še dihale s tabo in barikouser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
6.11.2007 14:23:01   
Špelka
Bravo, Nayya za rojstvu vajinega princa Taja Tristana! BTW: Ful sta zbrala lepo ime!

user posted image

P.S.: jst vem, od kje tko dobre ocene po Apgarju. Baje kremšnite dost pomagajo! user posted image user posted image user posted image  Jest ne vem, če se jih ne bi kr dons lotila delat! user posted image Sam škoda, da je Nayya v P, da mi ne more dat recepta!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
6.11.2007 14:49:28   
Mamathea
Naja iskrene čestitke za malega Taj Tristana, čimveč cartanja in čimmanj utrujenosti. Uboga revica, so te pa namatrali, amapk sej bo bolečina minila, še posbej sedaj, ko boš Taja Tristana v roke dobila. Krasna novička, iskrene čestitke tudi srečnemu očiju.
Lepo se pocartajte, uživajte v prvih skupnih uricah in veliko ljubezni vam želim, pa seveda veliko sreče z novim družinskim članom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa šibam k frizerju in k prijateljici na obisk, potem se pa še kaj javim.
Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
6.11.2007 15:35:40   
Nana Liza
Naya28 - iskrene čestitke za sinka. user posted image user posted image

Debeluška30- ali si že imela posvetovanje, kako je bilo. Jest sem imela prvič tudi CR zaradi KPD. Kaj je bil pa tvoj vzrok? Jest imam pripravo šele naslednji teden.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
6.11.2007 15:58:16   
scubadiver
Pa imamo še eno mamico user posted image  sem prejela SMS od  Naje08:

Danes 6.11 ob 11.40 nas je razveselil s svojim prihodom na svet nas cukercek Blaž (3600, 53, 37), Naja08

user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
6.11.2007 16:07:55   
Špelka
Tudi tebi, Naja08, iskrene čestitke za rojstvo malega Blaža, veliikooo nepozabnih trenutkov in čim hitrejše okevanje!
user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1587
6.11.2007 16:09:30   
Dajica
Naja08-cestitke tudi tebi ob rojstvu sincka Blaza!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1588
6.11.2007 16:29:25   
Ilije
Očitno je danes dan za NAJEuser posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke naja08!

user posted image  

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
6.11.2007 16:29:30   
ajtak
Naja iskrene cestitke!!!

kok je fino, ko mal pojamram pa me vse tolazite user posted image , prav zlate ste. Ja zatekam kar fejst pa se boli me ampak ni za umret in vem, da bo konc ko rodim...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
6.11.2007 17:01:22   
nicolina
Čestitek Naja za fantka Blaža

user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
6.11.2007 17:09:22   
potepinka
ajtak-joj,boga revica z tem zatekanjem,zdajle grem pa probat naredit ta tvoj namaz,poročam ko ga probam
jooly-dobrodošla doma,joj kako lepa je tale tvoja pupika

o a še ena mamica NAJA 08 ISKRENE ČESTITKE!

user posted image

MADONCA DANES PA GRE HITRO

Barika-če si napoti v Rim srečno

Mah sem bila zadnjič ful prepričana da bom pristala v P pa nič,sploh ob tem šikanju ki je skozi prisotno ne razmišljam več

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
6.11.2007 17:11:01   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

pozdrav.

prvo, CESTITKE VSEM NOVOPECENIM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image

ZAL MORAM SPOROCITI, DA JE VCERAJ POPOLDNE K ANGELCKOM ODSLA NASA SOFIJA......VEM, DA BO DOBRO PAZILA NA NAS, CEPRAV JE BOLECINA NEIZMERNA....
HVALA VSEM ZA VSE DOBRE ZELJE IN UPANJE......user posted image user posted image

HVALA VSEM

sem malo pokukala sem k vam, drage novembrke,... jaz sem lanskoletna novembrka user posted image , ve čakate vaše user posted image , mi pa že prvo svečko na torti, joj kak čas beži user posted image ,...

žirafa76, zelo mi je žal user posted image user posted image , tudi jaz sem stiskala pesti za tvojo user posted image ,...
Imejta rada Isabelo za 2 user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Vsem želim čimhitrejši in čimlepši porod, pa zdrave otročke,... Tistim, ki pa so že mamice pa iskrene čestitke user posted image

LP
Zamima

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
6.11.2007 17:16:49   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image Naja 08 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image :
user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
6.11.2007 17:17:54   
naraščaj
Ja danes je pa res dan Naj.

Naja08, iskrene čestitke ob rojstvu sina Blaža, je pravi korenjak.

user posted image  

No Nayya28, super, da si poročala še iz prve roke. Želim vam vsem veliko cartanja.

Ajtak, maš pa res smolo z zatekanjem. Jaz moram kar potrkat, ker skoraj nič al pa nič ne zatekam.
Sem se včeri bunla, da ful ni brcanja, danes pa ko za stavo nažiga not po trebuhu, pol pa še trebuh otrdi, da me kr vse boli, pa parkrat fajn špikne v spodnem štuku. drugačč pa bom pošizla z mojim nosom nonstop mam zamašenga in me ful peče, pa še suh zrak, čeprav mava kr nekaj teh vlažilcem. Sploh ne morem spat zarad tega. A ste ve kaj nabavlale te elk. vlažilce???? Če ste katere in kje ter kok ste dale. Jaz resno razmišljam o nabavi.

Sem prej šla kr mal ležat pa sem vmes brala eno knjigo, pol pa še kr kako urco dremala zraven dokler ni prišel user posted image , da sva šla jest k mojim. No pa smo doma. Jaz nisem danes naredla nič. Še posodo nisem not zložla. Katastrofa.

Barika držim pesti, da bo kaj. Aja, ti bi še Housa dans gledala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
6.11.2007 17:23:16   
scubadiver
Nayya28 nam s SMSom sporoča:

Hvala punce za podporo, saj bo. Veste mene so mucili 12 ur, zato pa je bilo tako. Taj ocenjen z 10 10, vse super. Zlate ste, res! Objem Nayya

Zamima tebi pa hvala za lepe želje. Upam da se bodo uresničile user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.11.2007 17:38:16   
barika
Naja 08 čestitke za malega Blažauser posted image user posted image user posted image

Nayya, ful dobro ime sta izbralauser posted image user posted image

jaz sem se odločla, da danes ne grem nikamor, se mi ne da ituser posted image  (stanje se je umirilo). punce, kaj pa če se zmenimo, da gremo po 2 na dan v Rim, da ne bo take gužveuser posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.11.2007 17:48:48   
rozika12
Ojla,

preden vse preberem, da se zahvalim scubadiver. Uspelo mi je slikico vstaviti.

Prej so me pa iz ambulante klicali, da so izvidi krvi bolj tako tako, povečani trombociti in da naj pridem še enkrat kri dat, v ponedeljek.
Je katera mela to?
No zdaj grem pa naprej brati.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.11.2007 18:02:16   
rozika12
Evo me spet.

Seveda najprej čestitke VSEM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image .

Velika Britanija, sem se prav nasmejala opisu tvojega stanja. No me prav firbec matra, kaj bo jutri novega user posted image user posted image .

No jaz sem sestro nazaj poklicala, me je lepo pomirila, da ni nič zelo hudega, le rahlo povečanje trombocitov in za vsak slučaj je dobro še enkrat preveriti stanje, ker BAJE se lahko celo v laboratoriju zmotijouser posted image . No ja, me prav zanima.

Punce uživajte.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.11.2007 18:07:42   
Laubica
NAJA O8 ČESTITKE ZA BLAŽAuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?