|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
6.11.2007 18:08:26   
Laubica
Žirafa-moje iskreno sožalje

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
6.11.2007 18:13:49   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Prej so me pa iz ambulante klicali, da so izvidi krvi bolj tako tako, povečani trombociti in da naj pridem še enkrat kri dat, v ponedeljek.

ne vem, kaj bi to bilo, samo če je sestra rekla, da ni kaj hujšega bo že držalo, a neuser posted image .

barika to z dvema na dan je pa dobra ideja.

drugače pa vam sporočam, da je tud mene začelo nekaj zvijat, pa še hemeroide sem fasalauser posted image  pa sem bila že ful vesela, da tokrat pa ne bo nič z njimi, sam če greš v dveh urah ene 5x na wc, je po mojem to čist logična posledica, a ne?!? 

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
6.11.2007 18:18:27   
tintin
Hojla punce, no jaz sem pa od frizerja. Sem se šla malo polepšat, če slučajno kaj kmalu v Rimu pristanemuser posted image Sem faca a ne, pred PDPjem sploh nisem razmišljala o frizerju, danes pa kar naenkrat...user posted image No, maybe se me naš otrok usmili in pride pogledat svojo lepo mamouser posted image
Barika, se strinjam s tvojim predlogom!
Čestitke še naji08!!
Kar vse povprek me nekaj prehitevate, kaj se pa to pravi...hehe

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
6.11.2007 18:32:53   
ajtak
Se dobro, da sem dopoldne mal vec migala ker sem ze od 14h ko cunja... Prav nicesar se mi ne da!

Mamathea, tortica je odlicna, sploh spodnji del s keksi je full dober!! V maso s skuto bom dala pa drugic mal sladkorja, smo malo bolj za cuker pr nas user posted image .

Barika, ti kar danes se Housa v miru poglej, sam zdej ne vem kere dve sta se za jutri pofockale za Rim??? user posted image

Grem nazaj lezat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
6.11.2007 18:41:08   
scubadiver
je treba torej naredit vrstni red. Kateri dve se javita za jutri? Jaz jutri ne morem glede na to da imam razpravo na sodišču user posted image  No tudi na vrsti nekako še nisem, sam bi se kr mal urinila user posted image

Rozika12 sem zelo vesela da ti je uspelo. Ful luštna slikica user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
6.11.2007 18:42:38   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

barika to z dvema na dan je pa dobra ideja.

drugače pa vam sporočam, da je tud mene začelo nekaj zvijat, pa še hemeroide sem fasalauser posted image  pa sem bila že ful vesela, da tokrat pa ne bo nič z njimi, sam če greš v dveh urah ene 5x na wc, je po mojem to čist logična posledica, a ne?!? 

Barika dobra ideja.

Ilije mogoče pa bo še danes kaj. Držim pesti.

Men se tut zdi, da sem fasala hemeroide. Nisem ziher, sam neki malga sem včeri čutla, ko sem se umivala, za eno riževo zrno. Pol sem pa negi z ogledalom strašla po kopalnici pa nisem nič kaj dobr vidla user posted image user posted image user posted image
Kak si lahk pomagam???? O tem nimam pojma.

Za vse, ki se vam dogaja držim pesti.

Mi je pa prejle posla soseda SMS, da je rodila (PDP je mela mislim da 26.10) no ona pa za spremembo zamuja tak kot ti tintin. user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
6.11.2007 18:48:54   
ajtak
narascaj, meni je full pomagalo umivanje s cimbolj hladno vodo in po vsakem odvajanju. Se je zadeva umirila in izginila. Priznam pa, da sem se po umivanju tudi namazala s hladilnim mazilom (ga mam pol kile doma- ni hudic, da si ga nebi mogla mal sposodit user posted image ).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.11.2007 18:57:33   
Ilije
OOOPS, jst sem se pa umila s ful vročo vodo. aja pa hladilno mazilo sem tud načela. drugače pa je pri men vse skupaj veliko kar za en makaron, si pa tud nisem mogla z ogledalom nič pomagat, sem samo otipala.

btw ajtak, kje pa si kupla 500g hladilno mazilo, ker pri nas v lekarni samo majhne dozice prodajajo in te držijo po izkušnjah s prejšno samo kakšen mesec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
6.11.2007 19:00:37   
Ilije
punce a ste vidle tole:

user posted image  

Sem ga preplonkala z rodili smo... Taj Tristan od nayyeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ilije -- 6.11.2007 19:05:50 >

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
6.11.2007 19:10:34   
kanarka
Aaaaahhhh, kak luškan fantek. Joj, se človk kr razneži.

Punce dejte uporabljat zvečer po vsakem umivanju kapljico olivnega olja za hemeroide. Jaz hodim že celo nosečnost po 3-4 x na dan na WC in sem jih pred zanositvijo že fasala, ampak se mi stanje ni čisto nič poslabšalo. To olje res pomaga, pravijo dohterji, jaz pa potrjujem.

Ali katera ve, kaj vpliva na količino plodovnice?

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
6.11.2007 19:13:54   
buba1131
Ilije mene je danes od 2- 4 tudi tako zvijalo in špikalo da sem šla 4x na wc.  Pa vse mi tako dol pritiska da ne vem če mi je kakat ali lulat ali se na kaj pripravlja, sicer se mi je malo pomirilo vendar še ni čisto vredu. Misliš da se kaj pripravlja ali mi pa samo prebava nagaja?
Jaz mam pdp komaj 25.11 je pa res da že tretjič.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
6.11.2007 19:17:38   
kanarka
Sem prehiter pritisnila in pozabila dopisati, da sem predčasno šla še na en UZ pregled in da imam premalo plodovnice. Zato je otroček tudi manjši. Kaj pa to pomeni, pa pojma nimam. Ampak je rekla, da je še vedno v mejah normale. Bom videla, kaj mi bo Pušenjak odgovoril. Upam, da bolj pozitivno kot zadnjič.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.11.2007 19:31:12   
naraščaj
Kak je cort tale Taj Tristan.
Vse so tok ažurne, upam, da bom tut jaz.
Ajtak a s hladilnim otroškim?? Jaz mam tut namešanga sam od MB po eni stari recepturi (lampretova po stari rec.), se ful težko dobi. Ravno danes sem naročila dve veliki in eno malo  dozico ter eno za sestro. Ker to ko mam doma sem enkrat naročla zase, ko sem neki nucala. A pol kr s tem namažem????

Kanarka, a to je prav olivno za hemeroide al navadno olivno npr. ptroško. Jaz sem sicer nabavla za user posted image  mandlejvo. Te bi mogla it še tega kupt.

Ja je pa težk tja dol kaj videt tut z ogledalom.

Sem si šla kuhat puding, tok mi je pasal. Jaz jem vedno toplega oz mlačnega. Pol ko je hladn in strkjen, ga nima najbolj rada. Zdaj me pa še bolj tišče. trebuh je pa bolj kot ne skoz trd.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.11.2007 19:32:14   
scubadiver
Ubogi Taj Tristan, ful je luškan, se mu pa prav vidi, da je porod trajal dolgo preden so ga odrešili s carskim rezom. Se vidi da je zmatran. Bravo oči in mami Nayya28 user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
6.11.2007 19:33:00   
nemrak
user posted image user posted image ,
kanarka, jaz sem v prvi user posted image  imela malo plodovnice in sem bila zato 7 tednov v bolnici. Pa so mi skoz grozili, da mi bodo sprožili porod in da bo user posted image majhen. Pa so mi sprožili 3 dni pred rokom in je bila dolga 49 in težka 3010 g.
Na količino plodovnice vpliva veliko, veliko pitjav in VELIKO, VELIKO POČIVANJA!!!! Ampak res POČIVNJA!!! Takrat otrok najbolj dobiva na teži raste, če pa ne počivamo, kri in hrana krožita po zelesu in ne gre k otročku.
To so mi v tej nosečnosti potrdili trije G.

Srečno!!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
6.11.2007 19:36:00   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

btw ajtak, kje pa si kupla 500g hladilno mazilo, ker pri nas v lekarni samo majhne dozice prodajajo in te držijo po izkušnjah s prejšno samo kakšen mesec.

Kupila sem kar Hladilno mazilo od Bubchen-a. A pol pravis, da mam zaloge za skor pol leta user posted image  Ja kul pol!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
6.11.2007 19:51:42   
kanarka
Nemrak kr objela bi te za tole tvoje sporočilo. Jaz sem res bila celo nosečnost zelooo aktivna in še vedno sem. Nikakor ne morem mirovati.  Bom pa vsaj zdaj mirovala, saj mi je ostalo še 2 tedna do konca. Upam, da lahko kaj pripomorem. Tega res nisem vedela in ker sem se tako super počutila skoz, sem pač laufala vsepovsod in tudi delala neprenehoma.

Narascaj...uporabljaš lahko navadno jedilno olivno olje. Jaz si ga namažem tako, da počepnem in potem od spredaj sežem nazaj proti zadnjici in si lepo vtrem. Mandljevo pravijo da ne (menda zato ker izsuši...ne vem, nisem prepričana točno zakaj ne). Meni je to olivno res zakon. Jaz s tem oljem tako ali tako kuham in sem si ga malo prelila za to mazanje.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
6.11.2007 19:52:09   
Ilije
buba1131 ne vem, ker še za sebe sem v dvomih al je to napenjanje posledica včerajšnega kosila (pašta fižol) al je to mehčanje porodnih poti. drugač mam pa jst še trebuh čist na vrh, se nič kaj ne vidi, da bi se kaj spustilo.

kanarka mislim, da ti je nemrak dala super nasvet... počitek, počitek in še enkrat počitek , predvsem na levem boku, ker takrat user posted image  dobi največ hrane.

ajtak sam ne me pol kregat, če ne boš mela hladilnega mazila za pol leta, ker tega bubchenovega ne poznam. mi smo skoz mel lekarniško hladilno mazilo in ker iris ni imela nikol problemov z vneto ritko je niti nismo pretirano na debelo mazal (no pri vsakem previjanju čisto malo)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
6.11.2007 20:20:48   
nemrak
user posted image user posted image ,
meni so tudi pediatri in patronažna rekli, da je lekarniško hladilno mazilo naj boljše. Se fino maže in tudi fino obriše. Sem ga imela pri prvi in tudi nikoli ni imela rdeče ritke. Še sedaj pri njenih štirih letih, ga občasno uporabjamo. In imam ga tudi pri naši Žani.
Bubchenovo naj bi bilo preveč gosto in naj se ne bi z lahkoto brisalo.
Ampak vsak ve zase.
Drugače pa mi redno uporabljamo Bubchenovo kozmetiko.
Za obraz, za obraz za zimo, za kopanje, ......

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.11.2007 20:21:08   
Mamathea
Naja 08 čestitke za Blaža, pa fajn se pocarjatjte in lepo stisnite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mali Taj od Nayye 28 je pa res tako cartkan, kot vsi dojenčki, sam temu revčku se re vidi, da je utrujen, sam je pa zatpo tako zelo lep, a se men sam zdi, al je res mamici podoben, sej vem pri tako malih se ne vidi podobnost, saj se iz dneva v dan spreminjajo, ampak vseeno Taj se mi zdi, da je kr nekaj od mamice odnesel. Res je srcek.
No tud js sem nazaj od frizerja in res sem vesela, da sem si mal špice postrigla saj bo zdaj frizura mal lažje za negovat. Pol sem bla še na obisku pri enki kolegici in na koncu še v Pikapolonici, kjer sem kr nekaj evrčkov pustil. kupial sem Disneyevo posteljnino (7 delno) za kinderpet in cena je bila 59.90 EUR. Seveda sem nabasala še kr nekaj drugih stvari in sem prav navdušena na vsem, nekaj se že pere v stroju in zdaj je res že vse tipi.topi za bebico pripravljeno.
Proti hemeroidnim težavam pa tudi js uporabljam olivno olje in je super, fajn pomaga in tud nasploh fajn kožo nardi.
Zdj sem pa tak zmatrana, da bom najbrž kr mal zadremala, pa se še kasnej kaj javim.
Lep večer želim vsem in tudi tistim, ki boste morda ponoč romale v Rim. Scubadiver tebi pa čimveč sreče jutri na razpravi, ne se dat "babnci blesavi", saj pravica pa tud mora najti pravo pot. Držimo pesti.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
6.11.2007 20:43:26   
Ilije
O tem, da je Taj nayyi podobem sem tud jaz razmišljala (no vsaj po slikah sodeč)user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
6.11.2007 21:18:50   
scubadiver
Drage punce, pa smo imele danes vsaj tri v Rimu..

Pravkar sem dobila SMS od MojVal:

Ob 19.30 se nama je rodila Neza, velika 53, tezka 3580. Vsi trije smo prescrecni. MojVal

user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
6.11.2007 21:23:47   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Scubadiver tebi pa čimveč sreče jutri na razpravi, ne se dat "babnci blesavi", saj pravica pa tud mora najti pravo pot. Držimo pesti.

Mamathea najlepša hvala za podporo user posted image . Mi res veliko pomeni, ker me prav zvija samo ko pomislim. Prvič na zaslišanje in drugič na to, da se moram boriti za to kar je moj oče ustvarjal celo zivljenje. Za držanje pestk pa sem tudi iz srca hvaležna. Jih bom res rabila. Razprava pa je ob 10 uri in baje bo trajalo kar kakšne tri ure al pa kaj takega. Ah ja... Samo da še to zdržim potem grem pa lahko kr iz sodišča rodit.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.11.2007 21:27:54   
Ilije
Iskrene čestitke MojVal!

user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.11.2007 21:29:04   
tintin
Čestitke MojVal! user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?