|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
6.11.2007 12:33:51   
buba1131
Jaz sem postala prvič mama pri 20 moj pa 22let. Bilo nama je pa zelo lepo čeprav so vsi govorili da sva premlada in brez službe in stanovanja (živela sva pri mojih starših), in dobila sva eno malo deklico ki ni in ni hotela spati ne ponoči ne po dnevi pa še zelo malo je jedla (na 3 ure 40ml mleka).  Vendar je ta deklica zdaj stara že 7let  ima sestrico staro 3leta in jaz bom pri mojih 27 oz. 28 (28.11 je moj RD)  letih tretjič mamica. Oba imava stalne službe in svoje stanovanje kako bo pa naprej pa bomo videli???????? 

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
6.11.2007 12:43:30   
Mamathea
Pozdravljene

Tudi jaz sem začela z 38 tednom in res že komaj čakam, da detece pokuka na svet. Sem že zelo neučakana in včasih se mi zdi, da bi že zdavnaj bil čas, da bi bilo to detece rojeno. Ko sem bila še mlajša (kakšnih 18,19 let) sem vedno govorila, da bom imela otroke zelo mlada (pri kakšnih 22, 23. letih) no potem je prišlo vmes kar nekaj stvari, faks, pa malo sem tudi zbolela, pojavile so se mi strašanske alergije in sem bila čisto uboga, pa  z otročki ni bilo nič No sedaj se počutim že zelo zrelo za otročka (sept. sem dopolnila 28 let) in si pravim, da je ravno pravi čas, da še nisem prestara... Je pa res, da sem v letih pred tem veliko sveta prepotovala, veliko stvari videla in se zdaj resnično počutim zelo, zelo pripravljeno za postati mama. Res je, da pride kak dan, ko razmišljam, le kako bo to, to kar dobimo oz. rodimo nas bo spremljalo celo življenje, to je velika odgovornost, to ni kar nekaj. Moja najljubša babica, s katero sem kot majhna deklica preživela ogormno časa mi lepo pove: jah zdaj, ko je še v trebuščku še ni problema, potem, ko bo prišel/prišla ven, se pa začne zares... Nikoli več te odgovornosti ne moreš vrniti, tega se ne da zaustaviti, treba bo roditi, treba se bo spopasti z vsem, kar spada k vzgoji otrok... Skratka trdo bo treba delati, ampak jaz komaj čakam, da mi to detece življenje postavi na glavo.
Zdaj pa grem kuhat oz. pripravljat mojo cesarsko solato, pa naj še cesar pride na kosilo, da bo bolj pestrouser posted image user posted image user posted image .
lep popoldan želim vsem, jaz se bom danes mal razvajala, grem k frizerju, k prijateljici na obisk... Skratka dan za razvajanje in uživanje. Vmes bom seveda stiskala pesti za Nayyo, ki se bo najbrž res vsak čas javila z novičkami.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
6.11.2007 12:43:45   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Po mojem me bo takrat šele zvilo da kaj pa če ne bom znala? Zaenkat si kr govorim da sej nobena ne zna vnaprej, pa se vse naučijo. Ni vrag da se ne bi tudi jaz. sem pa že kr neučakana morm priznat...

scubadiver to je mene začel sedaj skrbet, pa bom že drugič mami. vsak dan si znova in znova postavim vprašanje, kaj pa če sploh ne znam več previt?  pa kaj pa če ne bom znala več dojit? pa kako bom kopala to miceno bitje?

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
A ve mate kake nčrte??

Jaz sem ga pri prvi imela v moji torbi spakiranga, sam ga potem sploh nisem pokazala babci v P, je šlo vse tako spontano, da ni bilo niti časa, tako da... Po moje je tko bolj kot načrtuješ, večja je verjetnost, da se potem vse okrog obrne.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
6.11.2007 12:56:04   
GB
Zdravo cveke. Kako ste ? No jest vam moram povedat , kaj se mi je nardil vceraj. Pametna kokr sem se odlocim ,da bom sla pes v trgovino (15 min. v eno smer ) . Vse lepo in prav ,da ko sem se vracala nekje na pol poti zacutim cudno bolecino user posted image . Pridem domov in sem se morala takoj usedet in nisem prsla k seb 20 minut ( utrujenost, slabost) . Po kosilu hocem pomit posodo in spet cudna bolecina ( kot vneti jajcniki ) . Cez cas me prevlada utrujenost , se usedem in se mi zacne vrtet za kratek cas. Mela sem obcutek ,da sem se za trenutek zgubila v casu in prostoru user posted image .
Ponoci sem sla "spat" in na tocno vsako uro sem morala na wc in tko vse do 3 . Ko sem koncno malo zaspala me proti jutru zbudi sosed ( neki so vrtal user posted image user posted image user posted image ) .
Vstanem bolecina na desni strani okoli jajcnikov. Pocutim se utrujeno , vse me boli in spika non stop .  Punce a mislite ,da to so zacetni popadki ??? Rok imam cez 8 dni !

P.S. Morali bi vidt obraz mojega - je bil revez cist prestrasen . Pa mi prav : " a bova morala It?"

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
6.11.2007 13:03:24   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije
Po moje je tko bolj kot načrtuješ, večja je verjetnost, da se potem vse okrog obrne.

Zato sem jo pa jaz tak pisano pogledala. Ne vem no, kaj si lahk namišljujem, sicer niti ne vem kaj me čaka, kak zgleda (no to sem mela možnost videt na praksi v srednji šoli). Pri vsaki je drugač in se mi ne zdi smiselno pisat in nekaj pripravljat, ko pa je lahko potem čist drugač . Pustila se bom presenetit. Kak bo pa bo, Ven mora prit, saj jaz že komi čakam. Sam mogla bi še pogruntat kak jo mal vzpudbudit user posted image user posted image user posted image . Saj se hecam, ko se odloči bo prišla. JAZ ŽE NESTRPNO ČAKAM NAŠGA SONČKA.

Sem pa prejle govorila s sodelavko(pripravnico, ki me nadomešča), majo ful neko štalo tam, direktorju. se nekaj vozi in jim neke sklepe deli, naši so se pritožli, sem kr vesela, da sem doma. Sem se odločla, dajih ne grem pred porodom nič obiskat, ker je baje ful čudno vzdušje.user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
6.11.2007 13:04:44   
kanarka
Zdej sem pa tut js končno šla neuradno tudi v porodniško. Računalnik sem si naštimala doma in zdaj iz kauča operiram. Vmes malo kuham, perem, skratka res uživam.
Danes delam bučno juho s tofujem in rižev narastek. Mi smo bolj brezmesni tukaj.

Drugače pa občutki prvega materinstva...že sama nosečnost je nekaj tako lepega, da si nikoli ne bi želela imeti lulčka, pa naj porod še tako boli ko user posted image . Kako se bomo pa obnesli kot starši, pa verjetno vsak po svoje po najboljših močeh.

Že kaj novičk?

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
6.11.2007 13:09:42   
scubadiver
Takole punce, ravnokar mi je zazvonil telefon in klical me je en zelo srečen in malce zmedeni očka. Sporoča naslednje:

Nayya28 je rodila fantka. Ob pol dvanajstih je imela carski rez ker se je pobček nekako zataknil. Mamica in pobček sta ok user posted image  

To je nekako vse kar sem izvedela, ampak ni panike, do podrobnosti bomo že prišle ko se Nayya prebudi. Bravo mamica in sinček. tebi srečni očka pa hvala za novičko in seveda iskrene čestitke user posted image

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
6.11.2007 13:13:59   
ajtak
so me decemberke sprovucirale, da pokazem svoje prelepe nogice pa jih delim se z vami user posted image user posted image

user posted image  so sexy, a??

Drugace pa sem ze cel dan neki pridna in se tole napisem in se grem mal zleknt preden grem kuhat kosilo... Danes bomo imeli panirane ribe in pomfri krompir- full zdravo! Zraven pa zeleno solato in za sladico Mamatheino torto user posted image .

Sem pa ravno malo prej naredila namaz, ki ga imamo pri nas vsi zelo radi in sem se spomnila, da je tako enostaven, da ga enostavno moram delit z vami...

KATJIN NAMAZ

2× trdo kuhana jajcka
1 korencek- surov
2 kom. kisle kumarice
5-10 dg poli posebne
20 dg majoneze (sveze!!!- da ne bo kera zarad mene salmonele fasala...)
kisla smetana po okusu

Jajcka, kumarice, korencek in posebno salamo naribamo in zmesamo z majonezo in kislo smetano. Postavimo v hladilnik, da se shladi.
To je popolnoma vsa umetnost!!

No, zdej grem pa res lezat, me vse toook boli, da komi se sedim.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
6.11.2007 13:14:10   
tintin
Hoj, no tudi mene pomalem skrbi, kako se bom obnesla kot mama...menda se bom, a neuser posted image   Pa seveda razmišljam kaj vse bo mala bebica prinesla za seboj...kako bom preživela spremembe v odnosu z user posted image user posted image user posted image - ki definitivno bodo, saj bova postala starša; pa vprašanja a bova dobra starša, a bova znala za to malo bitje skrbet....Ampak za nič na svetu ne bi zamenjala vseh občutkov v nosečnosti in čast, da to malo detece nosim v trebuščku...Po lanski žalostni izkušnji izvenmaternične nosečnosti se še toliko bolj zavedam, da je tale user posted image čudež, dar in da nosečnosti in otročkov nikakor ne bi smeli jemati za samoumevne...porod bom že menda preživela, saj ga vsaka...da bo le ta naša bebica zdrava prijokala na svet. Že ko pomislim na to, da bo to vsak čas, se skoraj zjokam od srečeuser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
6.11.2007 13:15:27   
tintin
Čestitke Nayyi!! user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
6.11.2007 13:15:56   
ajtak
draga Nayya, tebi ocku in seveda vajinemu fanticku zelim veliko srece, zdravja in vam iz srca cestitam!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
6.11.2007 13:16:38   
potepinka
user posted image user posted image user posted image naya28 ČESTITKE OB ROJSTVU SINA

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 1562
6.11.2007 13:16:43   
tintin
uff, ajtak, tole je pa kar pošteno zatekanje....Moje noge so namreč že celo nosečnost take ko prej...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
6.11.2007 13:24:16   
buba1131
Upam da vse po sreči.

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
6.11.2007 13:25:34   
buba1131
Oh nekaj sem zabluzila.

Nayya čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
6.11.2007 13:25:38   
nicolina
ČESTITKE Nayyi in očku za sinkota

user posted image

Ajtak, si kart boga z nogami, jaz imam tudi mal zatečene,samo ne tolk.
Fajn recept, ga bom sprobala. user posted image

Drugač, jaz tudi veliko razmišljam, kako bo drugače, ko pride user posted image . Verjetno se ti življenje res spremeni, ampak po moje na boljše, čeprav je kar nekaj odrekanj.

Velika britanija, morda se je res kaj začelo dogajat, poročaj. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
6.11.2007 13:26:37   
DEBELUŠKA30
Men so se kar očke posvetile od solzuser posted image :

NAYYA in srečni očka iskrene čestitke:
user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
6.11.2007 13:28:30   
kanarka
Bravo Nayya, čestitke tebi in tvoji novi družinici user posted image user posted image user posted image .

Še ena odrešena!

Ajtak, tole je pa hudoooo. Tudi jaz imam zatečene, ampak ...hmmm, vidim, da niti ne tako zelo. Prav zopern občutek, sploh če moraš obuti kakšne čevelje. Jaz tukaj vsaj v patikah okoli racam.

Velika Britanija,...jaz ti ne vem odgovoriti na tvoje vprašanje. Mene nič ne boli, pa zato ne vem, kaj bi tvoja bolečnina lahko pomenila. Ampak pravijo, da če mine, potem je to vsekakor normalno in so lahko tudi popadki oz. priprave na porod. Če pa ne bi minalo, bi bilo pa dobro, da se obišče zdravnik. Torej si po mojem lahko brez skrbi. 8 dni pa res ni več veliko in se ti lahko vsak čas zgodi.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
6.11.2007 13:32:25   
naraščaj
Nayya, iskrene čestitke ob rojstvu tvojga sončka prav tako tudi atiju. Želim ti hitro okrevanje in veliko cartanja.

user posted image

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
6.11.2007 13:32:40   
Dajica
Draga NAYYA- čestitke ob rojstvu sincka, zdej pa se bo zacelo crkljanje in veselje, nic vec nisi nosecka, zdej si postala mamica!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
6.11.2007 13:37:12   
barika
jaz sem še kr tu. user posted image (pa zgleda da ne bom več dovg, ker se je začel neki dogajat user posted image )
je pa danes moj doma, ker je ful prehlajen in kašla ko stara lokomotiva in je že cel dan računalnik zaseden user posted image , zdej sem ga pa poslala v postlouser posted image , da še jaz pridem na svoj račun user posted image
prejle sma malo gledala TV in me je začelo ful neki zvijat tam okol jajčnikov, pa pride še stara mama ( je bolnikom prinesla kosilo) in sem komi prišla do vhodnih vrat, je rekla...ja kaj, a gremo...jst pa ne ne, in me še bolj zvije... moj pa cel vesel, da bo danes... zdej se je pa mal umiril user posted image

vidim, da ste čist raznežene glede materinstva...mene je tudi prej panika zagrabla (poleg tistih krčov, al kaj so bli) da ne grem nikamor ker še nisem ready to gouser posted image user posted image , moj me je pa takle gledal: user posted image  in komi čaka pa navija že cel dan, da danes pa ziher bo....jst pa ne grem nikamor, ker morem gledat preverjeno pa dr. hausauser posted image

NAYYA, čestitke za sineka
user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
6.11.2007 13:41:04   
scubadiver
Zdajle me je pa tako ganilo. Gledam tele slikce in čestitke Nayyi in sem si predstavljala kako bo enkrat kmalu zraven pisalo: Scuba. Mi gre kar na jok od sreče ko razmišljam. Kako bi rada tole našo pupiko mal vzpodbudila da bi kar počasi rodili user posted image . Kaj šele bo če bomo šli čez rok.

Ajtak verjetno ti ni v tolažbo ampak takole približno zgledajo tudi moje noge in tudi prsti na roki. Včeraj je moj kar debelo pogledal ko je videl moja stopala. No tisto kar je včasih bilo tam, zdej je samo ena gora nečesa zatečenega. Groza.. ampak bo že, sej vse tečemo zadnji krog, tako da bomo že zdržale...

Velika britanija pojma nimam ali je to to ali ne. Ti pa za vsak slučaj držim pestke če odpotuješ v Rim user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
6.11.2007 13:44:43   
scubadiver
Barika pestke pa tudi zate se mi zdi da si že z eno nogo v Rimu. Dvomim da boš še videla današnjega Housa user posted image user posted image
Po mojem bomo že dons navijale zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1573
6.11.2007 13:46:28   
jooly
Pozdravljene spet moje soborke user posted image

Midve sva doma, prov velik časa nimam, tko da se na hitro javim in sporočam, da si mojo princesko lahko pogledate v mojem albumu. Čestitke Nayyi28 user posted image user posted image user posted imageTud take, ki se zataknejo, spravijo ven user posted image

Podrobnosti sledijo.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1574
6.11.2007 13:49:04   
Dajica
Za Nayyo in njeno druzinico! CESTITKE!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?