Mamathea
|
Pozdravljene Tudi jaz sem začela z 38 tednom in res že komaj čakam, da detece pokuka na svet. Sem že zelo neučakana in včasih se mi zdi, da bi že zdavnaj bil čas, da bi bilo to detece rojeno. Ko sem bila še mlajša (kakšnih 18,19 let) sem vedno govorila, da bom imela otroke zelo mlada (pri kakšnih 22, 23. letih) no potem je prišlo vmes kar nekaj stvari, faks, pa malo sem tudi zbolela, pojavile so se mi strašanske alergije in sem bila čisto uboga, pa z otročki ni bilo nič No sedaj se počutim že zelo zrelo za otročka (sept. sem dopolnila 28 let) in si pravim, da je ravno pravi čas, da še nisem prestara... Je pa res, da sem v letih pred tem veliko sveta prepotovala, veliko stvari videla in se zdaj resnično počutim zelo, zelo pripravljeno za postati mama. Res je, da pride kak dan, ko razmišljam, le kako bo to, to kar dobimo oz. rodimo nas bo spremljalo celo življenje, to je velika odgovornost, to ni kar nekaj. Moja najljubša babica, s katero sem kot majhna deklica preživela ogormno časa mi lepo pove: jah zdaj, ko je še v trebuščku še ni problema, potem, ko bo prišel/prišla ven, se pa začne zares... Nikoli več te odgovornosti ne moreš vrniti, tega se ne da zaustaviti, treba bo roditi, treba se bo spopasti z vsem, kar spada k vzgoji otrok... Skratka trdo bo treba delati, ampak jaz komaj čakam, da mi to detece življenje postavi na glavo. Zdaj pa grem kuhat oz. pripravljat mojo cesarsko solato, pa naj še cesar pride na kosilo, da bo bolj pestro . lep popoldan želim vsem, jaz se bom danes mal razvajala, grem k frizerju, k prijateljici na obisk... Skratka dan za razvajanje in uživanje. Vmes bom seveda stiskala pesti za Nayyo, ki se bo najbrž res vsak čas javila z novičkami.