|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
5.11.2007 11:34:03   
madejka
Joj babe sem si zdaj glavo prala... bom počasi plešastauser posted image Kdaj tole izpadanje neha???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.11.2007 12:21:32   
Ronči
mene tudi to zanima user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
5.11.2007 12:30:49   
corfu
V roku 3-5 mesecev se umiri

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
5.11.2007 12:38:35   
anja7
Men tud noro lase izpadajo. Vsako jutro k se počešem, mi kr v kosih dol letijo. Še dobr, da sm mela prej ful goste lase, če ne bi bla zdele na kakem delu sigurn že skor plešasta. Men so začeli izpadat kake pol mesca nazaj.
Corfu; a 3 do 5 mesecev izpadajo, al do 5.meseca?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
5.11.2007 13:01:09   
corfu
Od 3-5 mesecev ponavadi izpadajo.

Uživaj življenje...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
5.11.2007 13:31:05   
madejka
Joj če bo tak pol bom po dveh mesecih brez las ostala!user posted image

Meni pa dans mali gladovno stavkauser posted image Že dva obroka je enih parkrat potegnil, pol pa noče več in tuli ko da je joška njegov največji sovražnikuser posted image Mleka je dovolj, ker kar šprica ven, če stisnem, tak da res ne vem kaj to je... Kaj je možno da enostavno pač ni lačen, tak ko tud nam ni vedno full za jest??? Aja pa še to je, da se mi zdi, da še tisto malo kar poje izbruhauser posted image Drugač je pa dobre volje, full miga in se nič ne dere kaj več kot ponavadi.

Sem si pa zdaj spumpala pa sem mu dala na flašo, je pa piluser posted image user posted image user posted image Čeprav je spet polil kar nekaj...

< Sporočilo je popravil madejka -- 5.11.2007 13:44:59 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
5.11.2007 13:48:32   
kapica
kapica, hvala za skrb. Jaz sem že veliko bolje in ne rabim več Lekadolov papat. Hana pa je bila danes tudi že brez vročine in tudi izkašljevati se je začela prav lepo. Če se ne motim, si ti zadnjič pisala, da se ti pri vzhajanju testa za kruh testo sprime na servieto. Meni tudi. Nikoli mi še ni ratalo brez strganja s serviete.... Si že našla rešitev?

Super za vajuuser posted image user posted image user posted image .

Resitev sem pa nasla ja, in sicer tako, da ne pecem vec kruhauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
5.11.2007 13:50:24   
kapica
Jooj, corfu, ce je to res, pol bom jaz tud pocasi pleska ratalauser posted image .
Madejka, mogoce mu pa res ni. Pocakaj se mal, bo ze zagrabil, ko ga bo lakota prijela. Je Dino tud vcasih mal trmast, sam jaz sem se pa boljuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
5.11.2007 14:12:23   
tini6
Jaz tud vsak dan konkretno krtačo pucam, ko pa si lase perem pa še extra. Ne vem kam to pelje!!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
5.11.2007 14:37:47   
Češnca
Sanek, Ulla luštne fotke!

Tudi mi imamo sposojeno "varuško" in dobr dela (lahko še prisluškuješ sosedom user posted image ).

Oooooo, ravnokar se mi je mali obrnu na trebuh!!! Prvič! user posted image  Šibam po kamero.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.11.2007 14:41:34   
tini6
user posted image user posted image user posted image Čestitke Češnca za obrat!!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
5.11.2007 14:41:54   
Češnca
user posted image  user posted image  user posted image user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Seveda je baterija prazna...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
5.11.2007 14:43:48   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: tini6

user posted image user posted image user posted image Čestitke Češnca za obrat!!

Hvala!

Tudi meni lasje izpadajo! Še dobro, da sem se postrigla, sicer bi blo obupno!  

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
5.11.2007 14:51:17   
Češnca
Corfu a ti bi imela Quinny Freestyle 3xl Comfort? Naj te ne skrbi zaradi zime, lahko kupiš vrečo (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173542). Samo mi ne vem, če jo bomo, ker hoče pikec stalno z rokicami mahat. Drugače pa - kot sem že napisala - ne menjam tega vozička. Sem pri sestrični sprobala dva različna in je ta neprimerljivo boljši!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
5.11.2007 15:46:56   
Ronči
Vedno znova me user posted image  preseneti .. z istim ...user posted image ...kak za vraga se lahko vsak dan popoldne naspi v...treh, da treh!!! minutah????

In še dovolj ji je...do večera user posted image  (spat gre od 9-10 ure)

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
5.11.2007 16:18:05   
rumba
Midve sva pa iz več kot 4 urnega sprehoda.user posted image  Kako je bilo luštno.user posted image  No, nisva se vsečas sprehajali, sva še klepetali in kafetkali s siskomisko in GabiW. Na sončku je bilo prav luštno, ko pa se je sonček skril, je pa hitro ratalo mrzlo za posedat. No, otročki so pa uživali v vozičku.user posted image

Hja, meni tudi nenormalno izpadajo lasje. Ne, ne bomo ratale plešaste.user posted image  Jaz imam ful tanke in bolj redke lase, pa po treh porodih še nisem plešasta, tako da.... N'č bat.user posted image  
madejka, moja tudi danes štrajka.... samo ne mi joške pokazat!!! Do sedaj je šele 1x jedla.user posted image  

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
5.11.2007 16:59:33   
Freycha
TKO BABIKE, ODLOČITEV JE PADLA:
Dobimo se v četrtek, 9.11. ob 11h na starem naslovu: Moja pizzeria

prisotne:
- madejka (ti itak vem, da ne boš manjkala user posted image )
- SANEK1 (tebe kar štejem zraven, ker si ravnokar rekla, da ti je vseeno kdajuser posted image )
- tini6
- yudit (?)
- zvesta (?)
- moja malenkost

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.11.2007 17:12:02   
madejka
Maj je končno jedel!!!user posted image user posted image Sem ga zgleda kar fejst izstradala, ker zdaj je pa tak hlastal da se mu je kar zaletavalo... pa saj mu nisem jaz kriva, če prej ni htel!user posted image Rumba zgleda je res čudn dan...user posted image

Freycha hmm... seveda sem za, samo spet nimam prevoza, ker ma dragi do 12. pouk. Bom prišla kasneje! Tebe pa ne bom spet gnjavla, da ne boš moj taxiuser posted image

Mmm mali spi (upam, da vsaj 15 min), jaz pa kafetkam sama s sabo... oz. z vami tuleuser posted image Ronči naš je "tolko dosti"spal do pred 14. dnevi, zdaj pa naredi enih par mini rundic.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.11.2007 17:49:11   
baja*
Tudi mi smo večino dneva preživeli zunajuser posted image . Sonce je sicer skoz lepo sijalo, sam pihal je pa svinsjko mrzli veter. Prejle je šla še sestra malo z njim, jaz sem pa za pol urce zaspalauser posted image . Škoda, da se tak hitro stemni, ker je Reneja ful strah temeuser posted image  in je treba takoj domov. Razen, če bi mu kako lučko naštimala v vozičekuser posted image .

Ja, Rene je pa danes star 5 mesecev! user posted image

Samo na hitrco sem vas preletela za nazaj, si bom potem vzela več časa za vas, zdaj pa šibam gledat manekenke na TV3user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.11.2007 17:50:53   
baja*
Aja, freycha v četrtek me ne bo, ima dragi roj. dan. Si malo datume zabrkljala, takrat je 8. 11.user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.11.2007 17:59:05   
madejka
Baja pa spet te ne bo?user posted image
ČESTITKE RENEJU ZA 5 MESECEV!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
5.11.2007 18:20:07   
Anonimen
Rene....

Čestitke in lipčka naj ti da mami....

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1847
5.11.2007 18:21:10   
tini6
user posted image ZA RENEJA

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
5.11.2007 19:22:56   
madejka
Če se želite nasmejati preberite tele posteuser posted image Jaz sem se rolalauser posted image
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2031622

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
5.11.2007 20:14:49   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Če se želite nasmejati preberite tele posteuser posted image Jaz sem se rolalauser posted image
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2031622

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Škoda, da so jo zaklenili. Pa vedno bolj napeto je bilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?