|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
5.11.2007 8:04:57   
Freycha
Za srečanje štajerskih julijk predlagam četrtek, 9.11. ali petek, 10.11. ob recimo 11? Plac isti, ali gremo tokrat drugam? Vsaka naj pove svoj predlog....

prijavljene:
- madejka (ti itak vem, da ne boš manjkala user posted image )
- SANEK1 (tebe kar štejem zraven, ker si ravnokar rekla, da ti je vseeno kdajuser posted image )
- moja malenkost

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
5.11.2007 8:10:05   
Anonimen
Meni je vseeno kje in kdaj.... Ko boste dorekle, bom si probala avto zrihtat, obljubim pa 100% nič ne.... Bi vas pa ful rada spet vidla...

Joj, meni se fuzla. mali je ko vrtavka. Ga daš v postlco, pa ma čez minuto že noge na pojštru, glavo pa dol. Sem ga dans zjutraj v temi skor za noge gor potegnila, ko sem itaq še bla cela zlimana.

Imamo pa novo zabavo, ki nas zaposli za celo uro. Včeraj mu je babica na žegnanju kupila helijev balon (Tweety-ja). Jaz sem ful pizdla, kaj to takemu malčku kupuje in dnar bek meče. Ampak je fajn. Zašnolam mu ga na nogico, on brca, balon miga on pa vriska od sreče. Celo uro je bil mir včeraj... Pol pa samo pade od utrujenosti...

Po moje, bom drug teden iskala, kje lahko helijeve balone anbavim. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
5.11.2007 8:13:40   
tini6
Freycha, še mene štej zraven. Meni je vseeno, četrtek ali petek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
5.11.2007 8:20:00   
yudit
Dobro jutro...evo vam skup z Leo pišemauser posted image misma že od sedmih gor pokonciuser posted image nič nisam naspana že par dni ne ker se zelo hitro zbuuja... freycha-jaz bom še ti javila za srečanje lp

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
5.11.2007 8:25:01   
SANEK1
Yudit, luštne slikice. Lea je pravi user posted image .

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
5.11.2007 8:32:26   
SANEK1
Še mekaj novejših slikic:

Živa sedi na mamici in pljuva:

user posted image

Živa se igra:

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
5.11.2007 8:41:50   
Freycha
Za srečanje štajerskih julijk predlagam četrtek, 9.11. ali petek, 10.11. ob recimo 11? Plac isti, ali gremo tokrat drugam? Vsaka naj pove svoj predlog....

prijavljene:
- SANEK1 (tebe kar štejem zraven, ker si ravnokar rekla, da ti je vseeno kdajuser posted image )
- yudit (?)
- zvesta (?)
- moja malenkost

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
5.11.2007 8:45:44   
tini6
pa Tini6 - za srečanje

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
5.11.2007 8:48:23   
Freycha
ups... sorry user posted image

prijavljene:
- tini6
- yudit (?)
- zvesta (?)
- moja malenkost

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
5.11.2007 9:04:37   
Anonimen
corfu saj mene tud malo skrbi kak je tole okretno....če bo sploh kdaj pršu do nasuser posted image user posted image firma ne vem kaj je, nikol čulauser posted image mi je všeč drgač tak bolj robustn dizajn, s temi ogromnimi kolesi in tko....da preguram tele naše potke pošudraneuser posted image pa tud ta ko ga mamo zdaj, ni nek peresno lahek, pa kar greuser posted image piše pa da je alu ohišje in lahko vodljivuser posted image čeprav zgleda mi ne.....mah, sem že kr malo navdušena no, pa se nazaj držim, ker nekak dvomim da bo tale nakup uspešenuser posted image

evo, sem si že glavo umila, ker se mi zvečer ni dalo, zdaj pa jem tule pa kavico pijem , likalnik sem si vžgalauser posted image zdaj pa čakam da se sam lotiuser posted image user posted image
atko je boljši, že zdrav skor, dons je šov na šiht, midve se nisma nič nalezle, pa jaz itak mam zgleda ful dobr imunski sistem, ko sem redko bolana, so vsi okol, mene se pa ne primeuser posted image za tamalo me je skrbelo, pa zgleda res dobi dost protiteles od mene al kaj, ker neki ful izolirala je nisma....saj enkrat tko more bit bolanauser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1810
5.11.2007 9:07:14   
Anonimen
živa facka malauser posted image   ula je tud pljuvanje poštudirala, pa balončke dela iz sline, pa ko tečnari ful usta zvija in neke čudne glasove spušča, kriči zraven pa mnjam, ajn, mam, blamuser posted image user posted image tak da se morm režat zravn, ko jo poslušam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
5.11.2007 9:10:43   
tini6
Malo sem dala spat, upam da bo vsaj malo zadremala. Naša je tud pogruntala zdaj ghii, ghee, ghuu,, pa balončke zraven dela. Prava faca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
5.11.2007 9:14:13   
Anonimen
aja, še toleuser posted image user posted image

tkole pa v antilopu čičauser posted image samo poskusno, sevedauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
5.11.2007 9:27:06   
SANEK1
Ulla, mi mamo tudi kr širok, z velikimi kolami vozek. Je kar okoren, ampak ko se ga enkrat navadiš manevrirat , ni problema. Ma svoje prednosti in tudi slabosti. Meni je super, ga ne menjam. user posted image user posted image user posted image
Ni terena, da ne prideš-sneg, led, kamni, ful visoka trava ( preverjeno, ker smo vozek poerbali), je pa res, da zasede skoraj cel prtljažnik, v kaki mali trgovinici se zaletavam v vse kr je možno ( bo treba več vadit-torej več v trgovine hodit user posted image user posted image user posted image ).
Zadnjič sem šla na obisk k prijateljici in ker imajo taka stara vrata, da so bila samo na eni strani odprta, druge strani pa nisma mogli odhaklat, nisem mogla z vozekom sploh not. Ampak se nisem dala motit. Zraven je en frizerski salon, ki ima zdanja vrata v bajto, pa sma prosli če lahko gremo skoz, pa je spet nastal problem, ker je pred vrati oni umivalnik za glavo prat, smo pol vozek čez dvignile.
Tam pa je sedela glih ena baba z mokro glavo in je mela zaprte oči in ko je pogledla, je bil vozek glih nad njeno glavo. Babo je skoraj kap. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
5.11.2007 9:31:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image to pa verjamem da jo je kap skor ja....

ma saj, recimo za po mestu med onimi avti za švigat mogoč res ful prov pride kak jane slalom al kej tacga....samo jaz tule vozim po teh naših zrukanih cestah, pa ob savinji po oni peš potki in čez trg po tlakovcihuser posted image če so male kolese ti skor obrne voz, to gre pa ko traktor....

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
5.11.2007 9:33:36   
Anonimen
Freycha.. nasvet zate, ko greš jutri v Graz... V Toys'u imajo megapack pamperske, ki stanejo nekaj manj kot 25 €. Bilo kera cifra, pa mislim da tudi sorte. So pa menda pakunge tam okrog 141-156 kom, pa 25 €, meni se zdi ugodno...

Midva bova menda v soboto gor pičila, če se bo izšlo...

Jutri pa čakam, da mi trip-trapa dostavijo...

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
5.11.2007 9:44:11   
Anonimen
Siskamiska... tista kokosova torta je za prste obliznit... samo naslednjič bom jo delala z belo čokolado...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
5.11.2007 9:44:30   
Freycha
 zvesta joj, hvala za tale info!

Punce, eno vprašanje imam. A imate ve babysitterje? oz. tiste naprave, ko slišite, kaj dete počne? in če ja, od katere firme? Mene vedno bolj mika, da bi Ditina vrata sobice začela zapirati (malo več intime rabiva user posted image ), samo jo pa moram slišati. Dajte malo svetovat prosim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
5.11.2007 9:47:00   
Anonimen
freycha jaz mam philipsovega in je zakonuser posted image prvo sma enga drugega nabavla pa je vrag tako hreščal da je blo za znoret....če bi se mala samo premaknila, bi to začelo hreščat, pa to te mora kap sred nočiuser posted image ta je pa super, je res bil malo dražji, ampak nobenih šumov in nič....samo otroka čuješ ko zacmevkauser posted image uporabljam ga pa že od rojstva, ker mala že skoz v svoji postli in sobi spiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
5.11.2007 9:48:14   
tini6
Ja Freycha, jaz ga imam že od začetka. Si malo bolj sproščen. Sem pa ga podedovala od sestre. Je od Tomy-a.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
5.11.2007 9:49:15   
Ajvy
MIdva imava od Aventa, in sva zadovoljna..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
5.11.2007 9:50:50   
Anonimen
Freycha, ni za kaj.... Ima pa Toy's zaj kar neke ugodne akcije, ko praznujejo 20 let...

Midva imava babysitterja... Da lahko kdaj tudi posodo pomije, ko spi, ker drugače, če so odprta vrata, ga vsak zven žlice ali krožnika prebudi. Imava pa poerbanega Philipsa in je zelo fajn. Se sliši še vsak šum, ko se obrača. Če ga daš na najvišjo jakost. Pa dva kanala ima, da ne loviš sosedove varuške.

Tega imava, le da je moder:

http://www.supercena.com/I-Elektronska_varuska___SCD361___PHILIPS?PHPSESSID=af7f08797f26c601cc87b58d13a150c7

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
5.11.2007 9:51:22   
Anonimen
evo to je touser posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166194

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
5.11.2007 10:13:12   
SANEK1
Freycha, mi imamo varuško iz Hoferja. Je ful poceni, nekaj čez 30 ojrov in sma zelo zadovoljna. Majo pa jih vsake tolko. Se splača spremljat reklame.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
5.11.2007 10:47:19   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Punce, eno vprašanje imam. A imate ve babysitterje? oz. tiste naprave, ko slišite, kaj dete počne? in če ja, od katere firme? Mene vedno bolj mika, da bi Ditina vrata sobice začela zapirati (malo več intime rabiva user posted image ), samo jo pa moram slišati. Dajte malo svetovat prosim!

Mi smo dobili od nečakinj enega od Philipsa pa fajn dela! Včasih res rabiš vrata zapretuser posted image No taki je ko zvestin!

Ulla meni so tud všeč vozi z velimi kolesi, zato imamo pa Peg peregovega Unota - tega. Ima zadnja kolesa velika in sprednja mala, da se lahko vodi. Pa ročaj mu gre obrnit v eno al pa drugo smeruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?