|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
4.11.2007 21:50:17   
poldy
https://cid-5f584280e43a378d.skydrive.live.com/self.aspx/Videos/PB040367.MOV

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
4.11.2007 21:50:35   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči
Vsakič ko pregledujem seznam se ustavim na tej slikici. Kaj ni user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Ronči ja to je Neža od Gabi. Tamala je res pravi cukr. Mogoče se man bo pa Gabi zdej kej javila ko tako hvalimo njeno lepotičkouser posted image

Ha ha, zdaj sem se pa od srca nasmejala! Ronči, hvala za kompliment.
Ja Siskamiska tudi tebi hvala in  dobr si me "sprovocirala". Morala sem se javit, ko sem to prebrala.

Punce pri nas ni nič novega. Neža je še vedno nadnormalno pridna. Sicer zahteva svojo dozo pozornosti, ampak to je normalno. Zato jo pa imamo, da se z njo ukvarjamo.

Berem vas ne več sproti, ker preveč natipkate. Sem pa prepričana da bom jutri vse izvedela, ko se vidimo na kavici. Ja Rumba in Siskamiska prideeeeeem. Mogoče bom malo zamudila, ker moram še prej skuhat kosilo.

Se grem mal k user posted image  stisnt, potem pa spat.

p.s. Siskamiska, povej mi ali se uporabljaš pleničke št. 2. Če se spomniš sem ti obljubila, da ti jih prinesem ker mi jih je par ostalo.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
4.11.2007 21:52:14   
poldy
Pojma nimam, kaj je ratal! Po mojem ga boste mogle downloadat, če ga boste hotle vidt?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.11.2007 21:54:32   
rumba
kapica, hvala za skrb. user posted image  Jaz sem že veliko bolje in ne rabim več Lekadolov papat. user posted image  Hana pa je bila danes tudi že brez vročine in tudi izkašljevati se je začela prav lepo.user posted image  Če se ne motim, si ti zadnjič pisala, da se ti pri vzhajanju testa za kruh testo sprime na servieto. Meni tudi.user posted image  Nikoli mi še ni ratalo brez strganja s serviete.... Si že našla rešitev?

< Sporočilo je popravil rumba -- 4.11.2007 21:56:14 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
4.11.2007 22:00:32   
madejka
Poldy ne gre. Piše, da je datoteka premaknjena ali izbrisana.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
4.11.2007 22:06:49   
poldy
Jaz sem probala pa mi je ratal, mogoče nimaš pravega programa za odpret? Jaz nimam pojma, kako to gre! Bom probala še kakšno drugo povezavo najt!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
4.11.2007 22:14:04   
madejka
Poldy tole mi napise:
Datoteke ni Datoteko ali mapo, ki jo iščete, je nekdo izbrisal oz. premaknil ali pa nimate ustreznih dovoljenj za njen ogled. Z vprašanji o datoteki ali mapi se obrnite na osebo, ki jo je ustvarila.

user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
4.11.2007 22:16:56   
poldy
Že poizkušam najt novo povezavo!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
4.11.2007 22:20:57   
poldy
http://www.zurnal24.si/weblog/poldy/entry/tako_se_moja_pikica_%C5%BEe

Samo upam, da bo tukaj šlo......

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
4.11.2007 22:23:22   
madejka
Poldy hih kak luskano!user posted image Bravo Ursa!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
4.11.2007 22:25:39   
poldy
glasujte za uršo!http://www.zurnal24.si/php/najdojencki/glasuj.php?GalleryMediaId=601&GalleryDataId=601

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
4.11.2007 22:26:41   
rumba
user posted image  Urša!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
4.11.2007 22:28:47   
poldy
No počasi bom pa še računalniški genijuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
4.11.2007 22:30:37   
madejka
Hihi, kaj vse se naučimo, da spravimo naše pikece na internetuser posted image
Glasovano!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
4.11.2007 22:34:17   
poldy
Še dobro, da nam uspe, kajne'user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
4.11.2007 22:39:18   
madejka
Jap, jaz sem se tud naučila slike pomanjševat pa sezname pisatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
4.11.2007 22:56:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
4.11.2007 23:46:01   
Anonimen
ojla

takuser posted image gospod je prek ebaya kupil vozuser posted image oz. ga še ni, ker ne znama plačat, oni tip k prodaja je pa odsoten, tak da pojma nimama kaj zdajuser posted image in to iz nemčije, pa noben od naju ne zna nemškouser posted image da popizdiš no.....

je pa nov voz, 2 leti garancije, kar mi tko ne koristi, pa ok, zravn je torba, zimska vreča, ono za čez nnoge pa proti dežju zaščitauser posted image za 70€ na lecitaciji, poštnina je pa neki čez 40user posted image ma smešne cene no.....še s poštnino je poceni....samo čakte, da zdaj to do mene pride.....nisem jaz za takole, no....
user posted image

to je touser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1793
4.11.2007 23:52:21   
madejka
Ulla opasen voz!user posted image Prav lušno zgleda!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
4.11.2007 23:58:17   
Anonimen
he he aneuser posted image čaki, še ni moj....najprej je pa hotu iz amerike enga rumenga...tist je šele bil huduser posted image na podoben način, samo živo rumen, pa še on tip je ful prijazno vse razložu, ampak je vrag, ko bi samo poštnina prišla 170€, izhodišna cena je bla 50 dolarjev, bohve na kolk bi zlecitiraliuser posted image no, in sem prepričala dedca, da če že more, naj vsaj iz eu neki najde zabogauser posted image že zarad poštnine, pa občutek je vsaj malo bolš...ma ta dedcuser posted image taprvo ga je zmešalo, ko sem rekla da bom voz menjala, je ko sršen hodu okol pa siku skoz, zdaj je pa čist not padu, po moje mu je žal, da ne more še kakega kupituser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.11.2007 7:27:45   
tini6
Dobro jutro! Mi smo že pokonci, previti, nahranjeni, ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.11.2007 7:48:24   
corfu
Dobro jutro user posted image . Mi že spimo drugo rundouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.11.2007 7:50:52   
corfu
Ulla, za videt je lep voz, midva sva imela skoraj identičnega od ABC diesinga, pa sva ga dala v kose in je moj za tamalga naredu formulouser posted image , zato ker je bil totalno neokreten, sem rinla ko mutanuser posted image . Men je všeč, tak model ko ga ima Tašonka, a se mi ga splača zdaj kupit, glede na to, da bo zima...user posted image  Zdaj imam peg peregauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.11.2007 7:57:43   
SANEK1
Dobro jutro! user posted image
Živa se zahvaljuje za čestitke. user posted image user posted image user posted image
Glih sem včeraj razmišljala kak hitro čaz beži. Naši pikeci so oz.  eni še bodo že 1/3 leta stari. user posted image user posted image user posted image

Zadnje čase samo lečemo okoli in ni cajta za pisanje, berem vas sproti, ker to pa ne morem da vas nebi. user posted image

Ulla, barvna kombinacija voza user posted image !

Baja, kot sem že napisala, mi Živo že od prvega meseca kopamo v veliki bani. Imamo podoben stolček kot Rumba in je zakon. Včasih jo samo stuširama, včasih ji nalijema vodico in ji dama not želvo za napihnit in mala uživa 100 na uro. Pa še tuša se ne boji več, ker na začetku je bila malo kriza.

Baja sem zasledila, da imaš eno tadevo za zobeke iz Avstrije. Si že kaj probala. Živo že tudi kar muči, pa bi si rada preventivno nabavla, da mamo doma. Se dobi v vseh lekarnah v Avstriji?

Yudit, jaz bi tudi geslo za slikice.

Vidim, da se pogovarjate o srečanju, nama z Živo je vseeno kdaj in kje. Se pa že veselima ponovnega srečanja Štajerskih julijk, upam da nas bo tokrat kaj več user posted image user posted image user posted image , pa glede da je Slovenija tako majhna, bi nas lahko tudi Nemariborčanke z okolico obiskale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.11.2007 8:00:20   
Freycha
ulla voz zgleda super, samo upam le, da ne boš potem preveč pizdila, ker je neokreten. Nekaj podobnega sem imela pred porodom možnost "upravljat", ker me je zanimalo, kako se ga vozi, pa sem samo rekla ne hvala. Ampak če hočeš, da ima možnost vožnje na obe strani in ta ima, potem je to to user posted image

aja, pa dobro jutro vsem!user posted image

joj kak lep dan je danes! In medve z Dito ga bova maksimalno izkoristili. Samo sedaj nej še malo spi, da mami kavico v miru spije in perilo iz sušilca pobere in da drugega prat user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?