|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
5.11.2007 20:16:43   
rumba
Rene, vse naj, naj,... za 5 mesecev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
5.11.2007 20:21:30   
madejka
Mah daj sem se skor polulala od sile... hude majo, tak tale anonimna kot tele ki odgovarjajouser posted image Res škoda, da so zaklenli. Pa bi še kaj zvbedli o Kranjski porodnišniciuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
5.11.2007 20:25:29   
poldy
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
5.11.2007 20:26:17   
SANEK1
Rene, vse najboljše za pet mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
5.11.2007 20:31:02   
Češnca
Tud jest sem se nasmejala! Baja to z lasmi mi je pa zelo znano!!! Sem mela sicer špango, pa me je žulila. Tko da so mi lase štrleli na vse strani user posted image  V bistvu mi pa elastika niti kasneje ni pomagala, ker je blo tko vroče, da je vse puhtel.

Se strinjam, danes je bil en suuuper dan. Midva sva ogromno prehodila (hodila sem jaz, Anžej je pa spal, seveda) in sem prov utrujena.

No, sem končno mal fotk v album dala. Če bi katero mogoče zanimalo, naj mi sporoči.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
5.11.2007 20:32:22   
Češnca
Vse najlepše, Rene!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
5.11.2007 20:34:55   
Freycha
jooojjjj skoraj bi pozabila user posted image  
Reeeneeeeeee vse naj naj naj za 5. mesecev!!!user posted image user posted image  Pa Dita ti pošilja user posted image  poljubčke

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
5.11.2007 20:35:12   
madejka
Češnca jaaaaasssss bi mela!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
5.11.2007 20:35:54   
SANEK1
Češnica, jaz bi prosla za geslo.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
5.11.2007 20:36:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca jaaaaasssss bi mela!user posted image

pa jas tuji...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
5.11.2007 20:58:51   
Anonimen
Češnca... vajine fotografije so pa kot profesionalne... a so?

Anžej je pravi model... tako navihan izrazek na obrazu... vidva sta pa tudi prav simpatična...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
5.11.2007 21:08:22   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Češnca... vajine fotografije so pa kot profesionalne... a so?

Hvala, hvala. user posted image
Ne, niso. Tiste črnobele so "obdelane" v photoshop-u. Res pa mojega fotografija veseli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
5.11.2007 21:09:16   
baja*
Mali slavljenec sicer že spi, se pa jaz namesto njega zahvaljujem za čestitke pa tortice pa rožice in darilca, najbolj pa seveda za poljubčke, tiste od Diteuser posted image .

Sem vas prebrala za nazaj, pa mi spomin ne dela pravuser posted image , tak da ne vem, kaj sem že vse htela komentirat. Aja, tebi Sanek glede kapljic, reče se jim Dentinox-Gel, jaz sem jih kupila v lekarni v Seiersbergu (pomojem jih majo v vsaki lekarni). Saj pravim, če pomagajo pa še ne vem, ker še nisem redno mazala. Te ko pa sem, mu je pa pasalo - ampak bi mu verjetno tudi brez gela, glavno da nekaj čohaš po dlesni user posted image .

O kriza, kaj je ratalo iz one teme, kaj obleči v porodni sobiuser posted image , se pa nasmejišuser posted image  user posted image .
Madejka meni je tudi žal, da me spet ne bo na (brezkofeinskouser posted image ) kavico. Pa še moja mama pride in to v čet. in petek, tak da res ne bo šlo skoz. Mogoče se pa kdaj prisučem v Miklavžuser posted image , saj ni tak daleč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
5.11.2007 21:10:58   
baja*
Saj res Češnca grem slike pogledat. Enkrat si mi že poslala geslo, upam da ga še imamuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
5.11.2007 21:20:58   
baja*
Sem našla geslo. Lepe slikeuser posted image  user posted image , simpatična družinca steuser posted image , Anžej je pa pravi cukrček user posted image . Kak je hecn, ko "moli" user posted image . Tudi Rene se dostikrat obrača k boguuser posted image , še med dojenjem - se zgleda zahvaljuje za hrano user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
5.11.2007 21:21:04   
yudit
Rene vse naj za 5 mesecovuser posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
5.11.2007 21:21:05   
siskamiska
Češnca jaz bi tudi prosim geslo user posted image .

Tista tema je pa huda user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rene vse naj naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
5.11.2007 21:27:55   
siskamiska
Češnca user posted image user posted image user posted image  kolk ste lušna familija. Super lepe fotke.

Kje se pa dons Tašonka skriva??

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
5.11.2007 21:32:58   
yudit
Mismo dans kar vredi malecka spi, jaz pa se pripravljam spet za likalnik pa nemorem se spravituser posted image ...Smo že pospravili prve cotke , ker jih je že prerasla tak da nosimo že večje številke....joj sem mal na trnih zaradi cepljenja v sredo mal me strah, in hudo mi bo ko bom mogla gledat da jo pikajouser posted image . Vi ste bile zravn svojih bebic na cepljenju?,moj dela pa bom mogla it sama... 

Neposredna povezava do sporočila: 1869
5.11.2007 21:33:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image joj sem se tud jaz narežalauser posted image babe prsmojene.....

češnca jaz tudiuser posted image

tko voz je kupljen, sicer en drug, sem zdaj jaz v akcijo stopla in direkt iz trgovine ga nabavlauser posted image rdečga...****t ga, oni model se sploh ni oglasil, po moje ga ni hotel v slo prodat, čeprov ne zastopim zakaj je pol pustil lecitiratuser posted image
u glavnem voz jeuser posted image pa še brez skrbi je tole, ker je trgovina in vse uradno 81€ s poštnino vred....brezveze....user posted image sam kolk cajta zdaj hodi to iz nemčijeuser posted image če bo jutri na poštiuser posted image

jutri pa v razvojno....že komi čakam u bistvuuser posted image

pa en tak luštn klepet sem mela dans, z meni zelo drago osebouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1870
5.11.2007 21:35:28   
siskamiska
Yudit nič se sekirat, jaz grem jutri sama k P z obema, pa še cepljenje je na sporedu user posted image .

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
5.11.2007 21:35:33   
Anonimen
yudit seveda si zraven, pa brezskrbi, to tak ekspresno nardi, da še otrok ne poštudira, kaj šele da bi tiuser posted image ula je samo malo užaljen fris nardila pa pojokala, pa še to verjetno bolj zarad tega, k so jo ene tuje face vlačle po rokahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
5.11.2007 21:35:37   
yudit
Jaz bi tud geslo , pa kakse prilepi slika tle gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
5.11.2007 21:37:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Yudit nič se sekirat, jaz grem jutri sama k P z obema, pa še cepljenje je na sporedu user posted image .

user posted image tole je pa podvig.....sem glih dans nate študirala, ko sem ko mula vlačla jajčko po štengih, pa tamala se je drla ko zverina in mi je torbica padla dol, med štengami, pa ključi notriuser posted image user posted image user posted image eh....

Neposredna povezava do sporočila: 1874
5.11.2007 21:38:35   
yudit
Ma mene je tak strah inekcij, da ko meni treba dat delam tako preplah kot bi me klaliuser posted image zares....enostavno ih nemaram ampak kaj čem bom že preneslauser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?