|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
5.11.2007 10:07:56   
lorch
Ajtak! sem gledala ja! In se popolnoma strinjamuser posted image
Pri nas bo tudi mešano, sejdobimo vsi novega člana, tudi moje sestre, pa mama, pa tašča. Sej morajo vsi zapit rojstvo user posted image in po mojem morjo prit še moji starši pa sestre in partner od večje sestre, pa še njegova dva starša, ker smo jih mi že leta nazaj tako malo posvojili v svojo družino in bosta rezervna dedek in babicauser posted image . in enostavno pridejo zraven še punce od kolegov, ker se večinoma družimo kot pari. Tudi jaz sem že feštala na njihovih feštah ob rojstvu in sem se imela prav fajnuser posted image . Moški sami so pa ponavadi na fantovščinah. Vsaj pri nas je tako.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
5.11.2007 10:13:42   
ajtak
Evo tud pr nas je tocn tak ko si napisala... Sam tok starsev ne bo user posted image . Za njih bo pol "festa", ko prideva domov in bodo prisli na kosilo... (Itak ziviva pri njegovih in bo tasca kuhala, pa moji bodo tud prsli) user posted image .

user posted image  Tkole pa zgledam zadne case... se mi res zdi ze zadnji cas da se Tjas spomni kaj nizje premaknit ker komaj diham!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
5.11.2007 11:14:49   
lorch
Hja! Mi imamo en dodatn par staršev ker je sestrin fant edinc, pa ma take svetovne starše, da jih enostavno moraš imeti rad! Sta pa že 13 let skupaj in smo bili kar nekaj let navajeni na 3 dodatne člane v naši družini. Je pa res, da takrat  zmlajšo sestro še nisva  nič pripeljali, zdaj pa... Jaz sem že zasedena, tamala pa še ne. Me prav zanima kaj bomo nardili, ko si še ona nekoga najdeuser posted image . Sej če si najde edinca tako kot starejša bo še šlo, če pa pride v familijo,kjer jih je malo več bo pa user posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
5.11.2007 11:43:05   
lana38
Moj user posted image  pa je pri Blažu kar v vaški gostilni naredil fešto, da so ga zalili. zdaj pa še ne vem, kaj ima v planu. Tudi pri njih gredo samo moški na to fešto. Sicer pa je to meni čisto vseeno, ker takrat bom jaz še v P. Je bil pa drugi dan bolj zanič kot jaz, ki sem rodila. Bi kar rabil še on eno posteljo zraven mene.user posted image
Končno sem zrihtala s temi papirji na CSD pred porodom. Dobila potrdilo za zavitek in enkrat drug teden moram poklicati v trgovino, če ga že imajo. Potem pa ga gremo dvignit.user posted image
Naslednjič moram iti na CSD, ko dobim rojstni list za user posted image , da se zrihta še dopust za nego in varstvo otroka. Potem imam pa verjetno mir do konca.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
5.11.2007 12:02:36   
Raho
SEZNAM CDjev  S SLOVENSKIMI PESMICAMI

1.       RADOVEDNA KATRA IN NEPRIDIPRAV
Sreča velika, Nepridiprav, Radovedna Katra, Moj brat, Teden za lenuha, Mama, Narobe svet, Kakšna sreča, da sem se rodil, Poiščite dudo, Ne maram, Lej ga fanta, Dedi Fredi

2.       KUŽA PAZI (Janez Bitenc)
Hi, konjiček, Vlak, Balonček in sonček, Luna in klavir, Koza, Palček išče kapico, Palček čarodej, Trije palčki, Žabji kralj gre na pot, Žabji kralj išče krono, Žabja svatba, Z avtobusom k teti, Kukavica, Ciciban in potoček, Zajček dolgoušček, Kuža pazi

3.       NAJ PESMICE O ŽIVAL'CAH
Žuželčji žur, Koka, Petelinček je na goro šel, Pujs v mlaki, Zajec in pes, Prišla je miška, Želva na kmetiji, Zajček bi se vženil rad, Miška in medved, Opice, Lev

4.       NAJ PESMICE ZA NAJMLAJŠE 1
Če si srečen, Naša četica koraka, Siva Kučma, Hop Cefizelj, Sneženi mož, Vlak, Pesmica o snegu, Hokus pokus, Kako se polžeku mudi, Puhasti oblaki

5.       NAJ PESMICE ZA NAJMLAJŠE 2
Polde(ija, ija, jou), Besedni direndaj, Jan, Zmajevka, Zmaj Didl dudl daj, Kostanjev piknik, Buci buci buc, Čukec, Moj konj, Od zemlje do žemlje, Veverica s Pokliuke, Tika taka, Zeleni nahrbtnik, Cici maturanti, Kenguru, Vesela maškara, Pa-pa palačinke, Bim bam zopet je pomlad,  Hip hura, Muca je v puberteti, Moje želje

6.       METULJČEK CEKINČEK (Janez Bitenc)
Dežek trka, Domišljavi želodek, Mišji koncert, Taščica mavčica, Tika taka, Metuljček cekinček, Muzikantska, Pomladna, Prvič v šolo, Žabica in zajček, Pod lip'co, Pastirček,  Mravlja in polž, Srncia mala, Vrtiljak, Rdeča kapica

7.       OTROŠKE PESMI IN POPEVKE S KARAOKAMI
Barčica po morju plava, Huda mravljica, Jaz pa pojdem na Gorenjsko, Kekčeva pesem, Metuljček cekinček, Mi se mamo radi, Moj očka ima konjička dva, Ringa ringa raja, Šmentana muha, Dedek Mraz

8.       USPAVANKE
Uspavanka, Zaspi, Vesolje, Nina nana, Princeskina uspavanka, V mačji deželi, Vsak 'ma rad, Nina nana, Spanček, Uspavanka za malčke, Mirne sanje, Praznična, Uspavanka

9.       NAVIHANE OTROŠKE PESMICE IN KARAOKE
Divji zahod, Milni mehurčki, Izidor, Mali mornarčki, Papagajček, Barbi, Tike tike tačke, Moj mali mucek, Mi smo strašni gusarji

10.    NAJLEPŠE PESMICE
Zajček dolgoušček, Čin čin čin drežnica, Zbrale so se kukarače, Lisička je prav zvita zver, Pika nogavička, Sreča na vrvici, Kuža pazi, Dere san ja mali bia, Ko si srečen,  Ob bistrem potoku je mlin, Robotek, Cin cin cin, Uspavanka

11.    MAČEK MURI IN MUCA MACA
Maček Muri, Sprehod, Jedilnik, Veselica, Preštevanka, Mačja knjiga, Muca Maca, Ure, Maček falot, Nogometna tekma,  Gangster Čombe, Uspavanka

SEZNAM CDjev Z INSTRUMENTALNIMI SKLADBAMI

1.       SLADKO SPANČKAJ 1 (Slavko Avsenik jr.)
OTROŠKE OČI, Izidor ovčice pasel, Tiha nočka, Modri copatki, Barčica po morju plava, Pa se sliš', Lahko noč, Sveti angel, Pravljica, Uspavanka, Na planincah, Zaspanka, Naj te moja misel ziba, Uspavanka

2.       SLADKO SPANČKAJ 2 (Slavko Avsenik jr.)
Sneguljčica, Uspavanka, Večerna pravljica, Moje najljubše stvari, Glejte že sonce zahaja, Vilinska preja, Dobrohotne kukavice, Čin čin čin Drežnica, Vedno s teboj, Mrzel veter,  Mamina solza, Sanjarjenje, Sijaj sijaj sončece, Menuet

3.       USPAVANKE ZA DOJNEČKE
Prstki migetavčki, Čudežna dežela, My Bonnie is over the ocean, Moja uspavanka, Štetje ovčk, Sladko nočno zvenenje, Spi, dete, spi, Nina nana, Ljubi domek, Spi moja ljuba, spi, Valček želja, Škratje, Brahmsova uspavanka, Mamino dete, Beneški zaliv, Zaspančkove sanje, Pravljične sanje, Sveta noč
4.       MY FAVOURITE MUSIC BOX TUNES
Without words, A lullabay for you, Pyjama tune, Twinkle star, Like a flower, Evening song, Sleepy time, Sweet dreams, Dreamy eyes, Little bird, Forever, Moonlight, In my arms, The owl and the cat, Teddybear

5.       CLASSIC FOR CHILDREN
Eine kleine nacht musik, Dance of the sugar plum fairy, Senes from childhood, Bhrasms' lullaby, Dance of the reed pipes, Sonata No.11, Sonata in C, Gymnopaide, Für Elise, Waltz of the flowers, Flower duet from lakme, Canon in D, Rondo alla Turca, Carneval of the animals »The swan«, Little shepherd, Morning from Peer Gynt, Air on a G string

SEZNAM CDjev Z ANGLEŠKIMI PESMICAMI

1.       NODDY – SONGS FROM TOYLAND
The Noddy nod, Blow wind blow, Do a little good, Hop on in, I help my garden grow, Gosh I'm brave, Toy town clock, World of colour, Opposites, My car can sing, Little secret, Rainbow, Flowers, Feeling blue, Red, Three trains, Two freinds, I'm on time, Happy birthday, Let's parade, Just one, Fingers and toes, Millionare, The grand parade

2.       DISNEY CHRISTMAS MAGIC
Here Comes Sana Claus, The twelve days of Christmas, Jingle bells, Rudolph the Red-Nosed Reindeer, Frosty the Snowman, Sleigh Ride, Here We come a Caroling, Deck the Halls, Joy to the World, Jolly< Old St. Nicholas, Silent night, Away in a Manger, Christmas Together, Santa Claus is comming to town, From all of us to all of you, We wish you a merry christmas, Jack Lament, Oogie Boogie Song, What's This, When you wish Upon a Star, The second star to the right, A Whole new world, Jolly Holiday, Winter wonderland, Over the river and trough the woods

Poleg teh pa so še CDji THE BEST DISNEY ALBUM IN THE WORLD (3 CDji), SILLY SONGS (Disney CD), THE DISNEY COLLECTION, WALT DISNEY CHILDREN'S FAVOURITE SONGS

Tako, to je vse. Pišite mi na ZS; katere CDje želite, da vam prepečem.

Če mislite, da jih Črtomir posluša: user posted image user posted image . Pri nas zažigajo samo Čuki in V dolini tihiuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
5.11.2007 12:08:35   
lorch
Moje mere: 36t +1d, +9kg (dvomim, ampak ne vem točno, se bomo vagali v petek), 106cm

A se sam men zdi, al se Foxina spet nč ne javlja? Sem zelo pozabljiva, tako da če je povedala da je nebo, sem pozablauser posted image

RahoTi pa imaš obsežno zbirko, ampak človek si mora orng čas vzet, kerje težko kaj izločit.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
5.11.2007 12:16:12   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

RahoTi pa imaš obsežno zbirko, ampak človek si mora orng čas vzet, kerje težko kaj izločit.

Saj lahko vse prepečem. To pa ja ni nobena umetnost narediti.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
5.11.2007 12:33:13   
Magi*
dober dan punce!

za nami je strašno slaba noč. meni se je prehlad preselil na spodnja dihala in me je skoz na tak suh kašelj sililo, direkt iz pljuč. posledično nisem spala. Zarja je pricapljala k nama že ob polnoči in bila izredno nemirna, jokcala in se praskala. zjutraj pa smo videli, da je cela otečena in flekasta kljub Claritinu, ki ga je zvečer spila. in tako sem samo poklicala v vrtec, da jih že pogreša, ampak bo danes še doma.

do zdaj sva se crkljali, je zelo mirna in me je prosila, da jo masiram. je kar učke zaprla zraven in skoraj predla kot kaka muca. zdaj pa jo je tista naša gospa odpeljala k sebi, da si jaz malo spočijem. pa saj Zarja jo obožuje in je z veseljem šla.

ja, mi mislimo iti na bioresonanco. smo tudi za Wohlmanna slišali, sam menda mora biti otrok pol ure pri miru, pri ns je to neizvedljivo. pa tudi ta bioresonanca ima menda izredno dobre rezultate. danes dobim cifro za LJ in pokličem. sicer pa imam cifro tudi od Rogaške Slatine. so pa definitivno citrusi. je pila včeraj sadni čaj pri tašči in smo potem ugotovili, da vsebuje pomarančne lupinice in še ne vem kaj vse od citrusov. ampak tašči se je zdelo, da je dovolj, da v čaj ne stisne limone. je pa res šit tole. Zaki je prej limone jedla namesto pomaranč, zdaj pa jo vsaka sled slehernega citrusa čisto sesuje.

lorch, blagor tebi, da si že v 37 tednu user posted image

pikica* uživajte v dobri glasbi dokler še lahko. tako je bilo pri nas. klasika, jazz, tudi kak kvaliteten pop ali rock, zdaj pa vidi Saško Lendero na TV in se ji utrga. ne morem verjet, res ne. seveda smo takoj uvedli sankcije. user posted image  ima pa še vedno zelo rada tisto mojo staro LPjko, ki vam jo obljubljam že miljon let. sam kaj, ko mojga dedca nič ne premakne. meni pa je ripanje LPejk v MP3 format preko notebooka španska vas user posted image   sam, ima to da nardi, sam da se mal k sebi vzamemo.

sicer pa je imela Zaki zelo rada, da sem ji jaz pela. pela sem ji pa vse živo, od jazz klasik, do otroških pesmic (ja, jaz zelo rada pojem, ne bi pa o tem kako dobro user posted image . moja sis je pevka, midve s tasrednjo sva pa bolj za bad vokale user posted image user posted image user posted image . ampak tko, kot je vsaki mami njen otrok najlepši, tko je Zaki moje petje najlepše. hvala bogu, da narava tako poskrbi).

glede fešte: moj je pri Zaki imel 3 ločene fešte in je prišel čist skozlan po naju v P. in je zdaj gruntal kako bo tokrat naredu, pa se je malo uštel. tokrat bo imel Zarjo, ne bo več sam user posted image  če bo hotel 1 večer izprosit varstvo pri moji mami, bo veliko naredil. kako in kaj se bo zorganiziral mi je pa čisto vseeno, samo da pridem domov v čisto in pospravljeno stanovanje user posted image

ajtak, ampak tvoj trebuh je resnično še zelo gor. a bejbi sploh ne misli it ven? user posted image

mene pa tako zelo zanima kaj se dogaja z našo Nano. držim pesti, da je vse v redu in se nam kmalu oglasi!

pa-pa punce, jaz grem malo spat.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
5.11.2007 12:34:13   
t*e*j*k*a
OLA!!

Se na hitrco javlam da me ne boste pozable!!

Tudi pri nas se že ubadajo s fešto, jo bomo imeli pa kr v prizidku, kr je ful prostora in ni panike da nebi šli vsi not!! Pridejo pa itak vsi tako moški kot ženske. Skolegi bo pa verjetno imel moj posebej v eni gostilini, pa v službo more nest narezke,...
Svašta v glavnem!! Mi je pa prov fajn da me ne bo doma in ne bom rabla spet ludi pedenat odspredi in odzadi!!!

Grem zdej mal v vodoravni položaj kr sem ful zmatrana od pometanja pa še južno morm skuhatuser posted image
Je pršla prej tašča domov in prvo kar reče kako pa kej ...(od mojga sestra in njeni otroci) k živijo 10 m stran. In pol valda gasa tja. (Sej se pa ja niso celo noč vidli!!) Da ne govorim o tem kako sta otroke razvadla k jim vse pustita. Upam da bom jaz svojega uspela obvarovat pred tem!!!

ČAO

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
5.11.2007 12:48:15   
ElaM
Imam pavzo, pa sem vas prišla malo pogledat.
Naša ima pa kar rada otroške pesmice, zraven pleše in poje la, la, la. Čeprav je pa tudi Tinkara oboževalka Čukov, predvsem ji je všeč ŠCCC izza ovinka, se prisanka mala Tinka. To je njena himna, s to pesmijo je cela štorija, ko je moj naredil piknik ob rojstvu male, en njegov kolega igra harmoniko in so ti asi me ob 4-ih zjutraj klicali v P, da bi mi zaigral ta komad.user posted image  Še dobro, da je bil moj gsm brez glasu.user posted image  O psihofizičnem stanju očka in co. mi verjetno ni treba posebej razglabljat.user posted image  Je prvi dan prišel na obisk, je najprej spil vso Alpsko mleko, ki smo ga dobili za malico.user posted image  Svašta.
Je pa naša oboževalka Alenke Godec, takrat se kar vstavi in posluša, pa klasika ji je tudi ok, z atijem pa poslušata partizanske.user posted image  V glavnem, kar se glasbe tiče ne bo ozko usmerjena.
Punce, lepo bodite.

:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
5.11.2007 13:17:04   
Raho
No, glede oboževanja muzike.

Naš Črto razen Čukov in V dolini tihi (ta je absolutna zmagovalka) rad posluša še Barrya Whita in Kreslina. O tem, da je nekaj časa bil čisto nor na Plestenjaka pa ne bomuser posted image .

Prva fešta? Mislim, da je šel spat nekje okoli sedmih zjutraj, ob enajstih pa je že bil v porodnišnici.user posted image  Pa še dokaj dobro se je držal glede na dejstvo, da je celo noč prekrokal, pred tem pa še rodil (še vedno imam občutek, da je on rojeval bolj kot jaz). Pri nas je tako, da na fešsto pridejo vsi - kolegi, kolegice, sodelavci, znanci... Pa še pol vasi. Zato mi računamo na nekje 150 ljudi. Za jesti bo pa kar odojek. Sploh se ne ubadam dosi s tem. Ga bo spekel moj stric, ki je mesar. No, dva. Eden je premalo. In največja fora je, da vsak nekaj prinese.

Najboljša od vseh je, da še sedaj imamo šampanjce od takrat, ko se je rodil Črtouser posted image .

Potem pa se začnejo obiski. user posted image  Samo ko posmilim, me je že groza. Tako ali tako mi vsi grozijo, da pridejo v porodnišnico. Spet bom imela kot na avtobusni postaji. Potem pa se vsi čudijo, zakaj si jemljem nadstandardno sobo - le zakaj?user posted image  Zato, da druga ima mir.user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
5.11.2007 13:23:57   
Mat3ja22
ajtak- pri nas je tako, da na fešti, ko se rodi otrok pijejo samo moški. drugo pa je, ko pridejo kolegi in žlahta čestitat očku, ko je mamica še v bolnici. v glavnem vse se bo dogajalo brez mene, kar pa me sploh ne moti. sem mojemu tud rekla, da naj gre potem k njegovim domu spat, da me ne bo kap ko bom prišla domu user posted image .

sem bla danes na CTG- pa popadkov zaenkrat še nimam. naslednji pregled imam čez 14 dni, če pa bi blo karkoli narobe, al pa bi se mi zdelo čudno, pa moram priti takoj (tako kot vse user posted image ). ko sem šla ven iz porodnišnice pa sem vidla sestrično z user posted image (3 mesece) je šla glih na slikanje kolkov. komaj čakam, da še jaz svojo štručko primem v roke.
jutri imam 36 tednov, se pravi v sredo tudi jaz nastopim že v 37t. še malo pa bo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
5.11.2007 13:36:30   
soncek.djukelica
zdravo,

jaz sem pa danes bolj švoh! Dopoldne je bilo še nekak, cca okoli poldneva, pa mi je kar slabo postal, pa spodaj me je začelo špikat,kot da bi dobila M! Počutim se tko zmatrano! user posted image  Pa brez energije, upam,da se me ne loteva kak prehlad! user posted image  Zdej pa počivam, najbolj mi je, če sedim in upam,da me vse skupaj mine! Otroka sta v redu, sta se javila!
Raho,sem se nasmejala tvojima policajima glede sestravljanja omare! Pri nama je bilo tudi včeraj isto! Moj je tudi včeraj sestavljal omaro, pa je eno polico napačno obrnil!user posted image  Jaz bi imela pesmice, kaj je treba narediti?
Magi, tudi pri vas ste revčki! Upam,da z Zaki poštimate in da gre lahko v vrtec, sploh pa tebi želim,da se tudi ti čim prej pozdraviš!user posted image  Glede petja, mislim da sva na istem, rada pojem, posluha pa nimam! user posted image  Ampak otrok tega itak ne ve!user posted image
Ayo, a ti se prevajaš,da boš ponoči budna? Tudi mene zgaga včasih ponoči peče! Pa ne tako hudo, ker se obrnem na drug bok in zaspim naprej!
Klarisima, midve se pa bove lahko skupaj drugo leto sprehajave z vozički po Obali,ker bom čas porodniške tudi nekaj časa tam!user posted image
Lorch, čestitke na 37 tednu!user posted image

lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
5.11.2007 13:47:09   
soncek.djukelica
sem pozabila napisat glede fešte!
Moj bo kar doma imel, z enimi parimi kolegi, ne pripravlja kake velike fešte, kak narezek in pa alkohola na hektolitre!user posted image  In tudi jaz sem vesela,da me ne bo zraven!
Raho,se strinjam s teboj glede obiskov! Jooj, me je že sedaj skrbi, kako bo, ko pridemo domov! Žlahte po mamini in očetovi strani mam tok,da bo tko,kot na avtobusni postaji! Pa še najini prijatelji..user posted image user posted image user posted image  Upam,da bom jaz po porodu tok v stanju,da dam vse te ljudi čez!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
5.11.2007 13:50:27   
Kim80
Pozdravljene!

Vidim, da se pogovarjate o feštah. Pravijo, da če pričakujete deklico, da jo mora vaš user posted image  stoje zapit, zato da bo imela ravne noge.user posted image  No, tako vsaj pri nas pravijo. Tud moj bo verjetno povabil samo moške kolege, pa bodo pojedli kak narezek in zraven pili in to bo to.
Ja, Raho, nama vsi lendavski kolegi "grozijo" s tem perjem. Da bodo prišli v Maribor okoli bloka potrosit. Sam tam pa ni take navade. Kaj si bodo sosedi mislili, če bo kar naenkrat polno perja okoliuser posted image Sicer pa - jaz se ne sekiram, mene itak ne bo doma. 
Pikica - tvoja deklica ima pač očitno že zdaj izbran okus za glasbo.user posted image  
Ajtak - tvoj trebuh je res še dokaj visoko. Meni se je že spustil. Vsaj tako pravijo opazovalci.
Lorch - jaz sem tud s teboj v 37. tednuuser posted image .

Fajn se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3990
5.11.2007 13:59:50   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        34t3d            +13kg              127cm
Kim80                      35t4d           +8,5kg                 101 cm
Mat3ja                     34t 3d              +12 kg               104cm
Lorch                       36t 1d            +9kg                106cm
Andreja 2000          33t                +9kg                   109cm
Foxina                     35t4d             +11kg                  102cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           32t              +10kg                     99cm
Kajča                       31t3d             +13kg                  93cm
Raho                      32t4d             +9 kg                126cm
Magi*                       28 4d           +14kg                    106cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t                +9kg                      96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      31 t          +10 kg                   96 cm
Hokejistka               32t          +11kg                     97cm
Vrtnica 79                34t               +14kg                   104cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    30t               +15kg                  107cm
Lončica                    29t5d           +11kg                     106cm
Soncek.djukelica     28t                +15kg                   107cm
Tejka                        31t                +8kg                  96cm
Danvari                     32t                +8 kg    
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                33t                +15kg                  113cm

Sade                          31t              ­+12kg

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
5.11.2007 14:02:30   
Foxina
hello po dolgem času še od mene...

tudi jaz sem neki švoh zadnje dni...se mi kr noge šibijo in drgetam...včasih mi je zravn tud še slabo...matra me tudi dihat...se mi zdi, da bom kr brez zraka ostala...poleg tega sem pa skoz lačna, kile pa seveda kr letijo gor user posted image

tko, da sem bolj kot ne kr v postli in se sama sebi smilim...jao, upam, da ne bo tko še cel ta zadnji mesec...se mi pa res vleče že počasi...a še kteri?

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
5.11.2007 14:09:13   
Vrtnica79
Lep pozdrav vsem!

Jaz sem ravnokar prišla iz pregleda od G. Je vse vreduuser posted image , me je pregledala in ni opaziti nobene krvi, pa tudi odpiram se ničuser posted image . Vglavnem vse tak ko mora bit! Mi je napisala še en recept za GynoDaktarin( upam, da sem napisala pravuser posted image ) ker me še vedno muči to user posted image  vnetje. Sem pa bila rekordno hitro pregledana ( vaginalno+ ultrazvok) mislim da vsega skupaj sem bila not 5-10 minutuser posted image .

S.D.- le glej da greš počivat!!!!!!!!!!! Saj bo vse drugo počakalo.

Magi, tvoji pupiki pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje.

Ajtak, si zelo lepa user posted image . Jaz pa sem spet postala tak mozolasta, kod kak najstnikuser posted image

Ja, glede fešte; pri nas doma tako ni prostora zato bo moj itak povabil svoje kolege ven, pa naj kar tam čagajo. Me že zdaj glava boli kakšen bo pol prišel domovuser posted image user posted image user posted image .

Joj, koliko je že ura-letim po našo šolarko.....................
Sem še nekaj mislila napisat pa ni časa-bom zvečer dodala

Čao

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3993
5.11.2007 14:31:32   
t*e*j*k*a
HOJ!!

Lorch in Kim80 tud jaz čestitam da sta že v 37 tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz počasi capljam za vama, sem trenutno v 33 tednu. Še štiri tedne pa bo!!

Joj jaz tud upam da v bolnici ne bo preveč navala z obiski!!! Me je že zdej tega strah. Jaz bi bla čist z mojim zadovoljna. Ostali bojo itak pol vidli, ne rabijo tja lazit!!

raho ful velika zbirka pesmicuser posted image user posted image user posted image si je treba vredi vzet cajt in vse prebrat!!!

Vrtnica79 super da je bilo na pregledu vse OK, ampak si ga res brzinsko opravilauser posted image !!

Foxina sej bo sam mal še zdrž!!

Grem kr mi mala tle zravn škili pa me živcira!!

PAPA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
5.11.2007 15:10:43   
andreja2000
Ajtak lep trebušček,ki pa je res še nekam visoko!

Moje počutje pa je precej podobno kot pri Foxini. Tudi jaz izredno težko diham in se mi zdi,kot da bom ostala brez zraka.Za mano je spet ena smotana nočuser posted image ,saj mi je bilo slabo kot user posted image ,potem le nekako zaspim,pa se spet prebudim z slabostjo in pritisne me kakat.Seveda spet na wc in blato je bilo tekoče.No čez nekaj časa popusti slabost in potem spet zaspim.Sem pa zjutraj bila crknjena kot da bi vso noč nekje prekrokala.Sedaj mi k sreči ni več slabo,le težko še diham.

Aha,pa še moja novejša statistika:
  36t    +9kg ( to sicer ni čist ziher)   ,obseg trebuha 113cm

Lep dan vsem user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
5.11.2007 15:40:32   
vetrnica
pozdravljene souser posted image

Se po dolgem času spet malo javljam. Saj prebirala sem vas dokaj redno, samo za pisanje pa ni bilo časa user posted image .

lorch in Kim80 jutri se vama še jst pridružim v 37. tednu user posted image .

Danes je moj prvi dan porodniške in imama mal več časa zase. Sem bla že dopoldan na sprehodu pa tud čez dan mal več počivam.

Ene že precej pripravljate stvari za user posted image . Jst sm misla s tem začet okoli sredine novembra, zdaj pa ne vem, če ne bom že prej. Saj vas je kr precej takih, ki imate za mano rok. Sicer imam pa sama občutek, da bo moj user posted image zamujal in ga bo potrebno še nekaj dni po roku počakat.

Imava pa z user posted image še vedno problem z imeni. Sicer sva zdaj začela delati neke sezname, sam to še vedno ni tisto pravo. Je pa moj že hotel, da bi bil fantek Jernej pa sem ga komaj prepričala, da ne more bit. Sej men je Jernej tudi ful lepo ime, sam kaj ko ima moj bratranec 1 leto starega sina Jerneja.

Tistim, ki mate težave in vašim otrokom, ki so bolni pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa želim lep preostanek nosečnosti.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
5.11.2007 15:58:59   
Raho
Punce, tiste, ki hočete katerikoli zapečeni CD, mi prosim napišite na ZS.

Vrtnica79 - najlepše hvala za presenečenje. Sem bila ful vesela. Najlepše hvala.user posted image  Svečke so tako zanimive. Jih je Črto skoraj snedel. Komaj sem ga prepričala, da je vzel Merciuser posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
5.11.2007 16:29:43   
Ayo
Drage moje,

izgleda da (tudi) pri nas ni konca ne kraja dogodkom.

Po totalno neprespani noci, sem mislila da bom kaj oddremala v dopoldnevu in spet ni slo user posted image . Sem spravila malo v red stanovanje in je dopoldne minilo. Ko pa sem si sla pripravljat kosilo, sem si pri rezanju cebule skoraj odrezala prst!!! Kri je lila kot iz skafa, jz v paniko, se dobro da imam dohtarja tukaj spodaj, sem letela kot strela. Pogledal je, ampak ker se ni videlo koliko globoko sem zarezala (v bistvu sem si dobesedno odrezala ene 2mm koze!!) me je rajsi takoj poslal k specialistu. user posted image  je med tem casom prisel in sva letela v ordinacijo. Na sreco izgleda, da ni kaj hujsega, sedaj imam na debelo povit palec, jutri se moram vrniti na kontrolo. user posted image

Raho, jaz ti bom sigurno zatezila s pesmicami, ampak se grem sedaj malo ulezt, ker sem cisto na koncu z mocmi.

Se slisimo kasneje!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
5.11.2007 17:05:45   
pikica*
Vašiuser posted image  pa ornk fešte planirajo. Pri nas j ebilo prvič tako, da je mož povabil kolege na pijačo, ampak tp šele potem kasneje. Itak imava večino družbe na Dolenjskem in ni šlo drugače.  Tokrat pa bo verjetno podobno. So pa zato prvil toliko zafeštali moževi starši in njihovi prijatelji. So rekli, da so Zojo tako zapili, da vsaj deset let ne bo bolnauser posted image . Tokrat fešte najbrž ne bo, ker so razmere pač drugačne. Ampak mislim, da so že v taprvo user posted image zafeštali vsah za dva user posted image .

Danes sem imela še kontrolo. Mali je obrnjen zn glavo navzdol in pripravljen na porod. Zdaj samo še čakamo na dan D.  

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
5.11.2007 17:10:08   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Danes sem imela še kontrolo. Mali je obrnjen zn glavo navzdol in pripravljen na porod. Zdaj samo še čakamo na dan D.  

Pikica, nič prehitevat, imaš rok za mano.user posted image
To sem hotela vprašat, a kaj veš, a je bil zadnjič čep, a ni bil?
Jaz imam kontrolo jutri in upam, da bom imela tudi UZ in, da končno izvem, kaj se skriva v trebuhu. Se mi pa zdi, da imam trebuh tudi še visoko.
Ajtak, ampak tvoj buši je pa res ornh, Tjaš bo imel cca 5 kil.user posted image

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.