![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 12:53:35
|
|
|
|
spelka12
|
neee cati no. boga. Malo se spočij, zjokaj do konca, potem pa po eskimčke. Punce glede aspirina100, zdejle imamo drugje debato. Meni ga je Reš predpisal, grem v lekarno in po 100 vprašanjih za koga je, zakaj ga rabim, kdo ga je predpisal reče gospa tam, da ga dajejo samo na recept. A je bilo pri vas isto? Jest seveda brez recepta, ampak sem jih vseeno dobila, ker to tetko poznam.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 12:54:17
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Ja imam 5 ekskimčkov Pol pa kar takoj ponje. Sem pozabla, da te še čaka cela familja. Naslednjič pa bo!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:00:00
|
|
|
|
Abra
|
Spelka12 pa saj aspirin ni bil še nikoli na recept. Kaj pa se grejo? Jaz sem si ga zadnjič kupla kar na Fernetičih. Sem šla slučajno mimo, pa sem si še malo prometriuma kupla (sem ga imela ravno do testa), pol pa sem se spomnila še na aspirin in sem dobila vse brez recepta. Me sploh ni vrašala, če ga imam. Jemala ga pol vseeno nisem, ker mi ga Reš ni predpisal, na svojo roko pa nisem hotla.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:02:00
|
|
|
|
cati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: cati Ja imam 5 ekskimčkov Pol pa kar takoj ponje. Sem pozabla, da te še čaka cela familja. Naslednjič pa bo! Saj bi pa so rekli čez 2-3 mesce boljše čez 3
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:07:36
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Saj bi pa so rekli čez 2-3 mesce boljše čez 3 A ni čudno, Reš pa pravi čimprej ti jim kar mal zateži, drugače se ti bo vleklo. Kaj se sedaj na GK dogaja, ko za zamrznjenčke ne naročajo že od junija, z nekaj malimi izjemami.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:11:17
|
|
|
|
cati
|
Nevem men so rekli da 2-3 cikluse kar je približno 3 mesce naj prvi dan menstruacije pokličem in da če bo vse ok bomo vstavili
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:17:00
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Spelka12 pa saj aspirin ni bil še nikoli na recept. Kaj pa se grejo? Jaz sem si ga zadnjič kupla kar na Fernetičih. Sem šla slučajno mimo, pa sem si še malo prometriuma kupla (sem ga imela ravno do testa), pol pa sem se spomnila še na aspirin in sem dobila vse brez recepta. Me sploh ni vrašala, če ga imam. Jemala ga pol vseeno nisem, ker mi ga Reš ni predpisal, na svojo roko pa nisem hotla. pojma nimam, kaj ji je bilo? Mogoče je pa imela slab dan. _rebeca_ kje si? Daj se mi malo javi no, da mal znake predebatirava. A je izcedka že konec?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:23:17
|
|
|
|
taraji
|
CATI .tudi od mene velik Tudi jaz sem prepričana, da za vse nas enkrat pride tisti nepozabni trenutek. Samo pogumno naprej
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2007 13:23:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:29:58
|
|
|
|
spelka12
|
Ti kar lepo doma počivaj. Vem, da te bo tvoj maximalno razvajal. Sem te pa tudi jaz pogrešala, ko so mi sporočil da si noseča, me je vrgl na rit od šoka. Veselje nepopisno verjemi. A sta šampanjček že spila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2007 13:30:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:32:08
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 _rebeca_ kje si? Daj se mi malo javi no, da mal znake predebatirava. A je izcedka že konec? spelka12, tukaj.... povej, reci, napiši. Ti pa si faca, pa ne mojih znakov (ker jih ni ), tvoje bova predebatirale. Tečnoba, vrtoglavica...kaj še?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2007 13:32:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:35:33
|
|
|
|
spelka12
|
Bom, bom. Veš da boste prve (no skoraj prve) izvedele če bo. Pol bo pa fešta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2007 13:36:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:43:23
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Abra, a dobr greješ ? Si rekla, da ti pr men diši na 2 , moj je skor s stola padu k sem mu pokazala, čist velike oči je dobu pa mal čudn me je pogledal Jao, da je le vsaj eden bom čist srečna. Ti držim pesti za v petek, ko imaš test, da zagledaš Drži se. Ja pa če mi res diši na se mi zdi, da se mi je vonj izostril tvoj bo pa itak pol do stropa skakal Jaz pa, se mi zdi, nč več ne dobr grejem joške me skor nč več ne bolijo, še včeri me je tko bolelo, da ni blo za zdržat. Začelo me je pa po trebuhu fuuuul šraufat. Mislim, da je jutri čas za M, vsaj od avgusta dalje imam na 26 dni, prej pa vedno na 28. Testa jutri še ne bom delala, v sredo tudi ne.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:51:39
|
|
|
|
maja24
|
LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ!Morm vam povedat da me je učeri zagrabla panika ker sm dobla rjav izcedek in sm že mislna da je konec mojega pričakovanja,tok da sm dones naredla test in pokazal se je zelo močan +++++++++ .tok da sm ful vesela po eni strani pa še zej nemorem vrjet da mi je ratalo,čeprov bi ga mogla šele jutr narest
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:52:24
|
|
|
|
Pija76
|
Cati žal mi je, da ti ni uspelo. Glej glede tole 2-3 mesece, men so sestre enako rekle, pa sem šla do Tomaževiča in grem ta mesec že po njih, se pravi 1 ciklus sem samo počakala...mogoče bi mi ratal takoj, sam sem po napotnico nekaj časa hodila. Pa je reku da ni treba nič čakat! Jaz njemu kar verjamem, se mi zdi kar stručko. Za aspirin 100 pa mene niso nič vprašali, saj to je otroški aspirin, kaj se pa grejo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2007 13:55:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2007 13:56:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 13:59:32
|
|
|
|
Abra
|
maja24
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 14:02:07
|
|
|
|
maja24
|
HVALA,HVALA
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 14:02:13
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Samo jaz pa vem, da ti bo uspelo. Mogoče se je men pa čut izostril Stiskam pesti. iz tvojih ust v božja ušesa
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 14:08:10
|
|
|
|
Pija76
|
Bravo Maja 24, eno dobra novička danes!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 14:19:14
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Maja24, Č E S T I T K E ! To pa je lepa novica. Lepi občutki, a ne? Cati, zate pa en velik . Ko se potolažiš, pa pojdi kar k svojemu zdravniku, tako kot Pija76 in hopla, čimprej po svoje zamrznjenčke, ki te že težko čakajo. Nič čakat, hitro srečko "eskimček" kupit! Pa še ena ledena zate. Kje je pa danes naša Sayuri? _rebeca_, jaz sem se ravno najedla konjskega golaža in polente, sedaj se mi pa ne ljubi prevajat in raje tu po RR-u skačem. Drugače pa mi trebuh počasi upada. Ne boli me skoraj nič več. Prav dobro se počutim. Aja, pa dons proti jutru so me fulll bradavice skelele. Zadnje čase bi jedla samo polento, mlečni riž, proseno kašo, gres, kakije v enormnih količinah, zelejnavno-sadne sokove, krompirja se nikakor ne morem najest, pa sem ga prej komaj ene dvakrat na mesec pripravila ... Noro, saj samo jem. Hvala bogu so vsaj kg ostali nespremenjeni . Abra, črne misli stran! Šiccccc, šicccccc! Boš videla, da boš šla po naši poti ... do srečke ! Pa vse ostale trepetalke tudi. Bo še katera delal predčasen test?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.