|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
4.11.2007 10:52:05   
citrončica
_rebeca_, neuradne čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!,
bravo!!,

o,pikovit, poroka, kako lepo,kdaj imata datum??user posted image

sulfinija, sem vesela, da je tvoj računalnik spet "zakurblal",pa naj se ti že vlijeuser posted image , pa se bova potem skup tresli, ne??

vsem lepo nedeljo....a danes ni sončkauser posted image ..tud prav, kaj čmouser posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
4.11.2007 10:54:45   
Pija76
Rebeca bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Pa Pikovit: vau kakšen življenski podvig, kdaj pa bo poroka? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1452
4.11.2007 11:19:16   
cati
rebeca čestitamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1453
4.11.2007 11:50:54   
Sulfinija
Rebeca,še od mene sprejmi iskrene čestitke.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1454
4.11.2007 13:35:52   
*ajetam*

ajetam D O B R O D O Š L A med nami. Dokler človek ne začne doživljati poti neplodnosti, se sploh ne zaveda, koliko je ljudi z enakimi težavami. Sama se spomnim, da sem mislila, da sem edina pred kakimi 5 leti, ko sva se začela spopadati s tem. Se mi zdi, da je bila to včasih kar tabu tema in je tudi še danes. No, malo več se o tem vseeno govori. Tukaj smo pa itak čist čvekaste, tako da....gremo na zmago. Na seznam te bom pa jst pripopala

a kar na seznam me boš dala?
pri meni se vse šele začenja tako da niti datuma še nimam nobenega ne nič....
no. če imate kak seznam za take ki s še čisto na začetku pa me daj gor ja...

rebeca čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1455
4.11.2007 13:37:33   
taraji
rebeca - tudi od mene seveda iskkrene (neuradne) čestitkeuser posted image user posted image user posted image

sama testa še nisem delala - nimam poguma . danes je res 10 dan, ampak jaz sem imela ET 3 dan po punkciji, tako da je res mogoče malo prezgodaj. Z možem sva se odločila, da ga naredim v sredo - torej 13 dan - 13 je bila do sedaj zame srečna številka in upam, da tako tudi ostane.
Upam, da se tebi vse dobro izteče(mislim glede izcedka, da ni kaj hujšega), da ti lahko še uradno čestitam.

Lep dan vsem ostalimuser posted image

La vita e bella

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
4.11.2007 13:42:43   
konina
rebeca, neuradne čestitke. Upam, da bo do konca vse v redu. Držim pesti.

sayuri, ti pa le Filipa pridobi. Jaz sem tudi že začela namigovati, da bi pa eden lahko doma ostal. Pa moram tudi hčerko najprej pridobit, da bova skupaj obdelali moža. user posted image user posted image user posted image

pikovit, ena tale naša kepica bi bila lahko pa lepo poročno darilo. user posted image  

Mi gremo malo na sprehod, čeprav se bojim, da mi bo pricurljalo čez in čez med hojo. Tako teče, da je groza.

Lp, Nina

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
4.11.2007 14:30:52   
mavrica72
Samo toliko, da se vam na hitro javim.
Hvala vsem tistim, ki ste držale danes pesti. Kljub zelo slabim izgledom, sem trenutno izredno vesela. Od 9 jajčec se jih je kar 6 oplodilo, tako da sta dve že nekaj ur spet pri meni user posted image user posted image user posted image  Vem, da smo s tem šele na pol poti, ampak vsaj majhno upanje pa le obstaja. Zaradi bolečin sem dobila pet dni bolniske, tako da grem sedaj nazaj pocivat.

Rebeca - bravo, čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
4.11.2007 14:31:36   
pikovit
Rebeca Č E S T I T A Muser posted image user posted image user posted image

Ja moj veliki dogodek se bo zgodil v začetku junija.Moram dobiti gostilno.Vse ostalo že imam izbrano.
Ja Konina fajn bi bilo imeti tako lepo poročno darilo.
Pija ni ravno življenski podvig sva že 14 let skupaj.Kako si pa ti kaj?Kdaj greš spet v postopek?Jaz sem se naročila pri Karmen-reflekso masaža stopal.V sredo sva zmenjeni.Že komaj čakamuser posted image  
Citrončica kako pa kaj pri tebi?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
4.11.2007 14:32:57   
pikovit
Mavrica bravo.Naj ti mine 14 dni kot tren

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
4.11.2007 14:37:04   
citrončica
Pikovit, v pon mam UZ, v torek grem tretjič h Karmen- ne bo ti žal, meni je super!!upam pa seveda, da bo tudi pripomoglo huser posted image user posted image !!
Sicer sem že tretji teden na suprefactu, ker smo user posted image  čakal, zdaj pa mislim, da v pon z gonalom začnem.........bomo videli....
Pridna si, da imaš že zdaj priprave, super, tudi midva sva že skupaj.....16let pa neporočena, tako da so mi take novice prav simpatične, jaz po eni strani kar mislim, da sem prestara za kaj takegauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
4.11.2007 15:06:31   
pikovit
Citrončica za take stvari pa človek res ni nikoli prestar.Kar veselo prepričaj svojega dragea.Mogoče boš presenečena ker se bo strinjal.Jst sem dol padla ko sem mu omenila in se je strinjal.Še sedaj se pobiram in še vedno ga sprašujem če se strinja.user posted image
Za Karmen sem pa slišala da je ful dobra.Jst om imela malo drugačno terapijo,ker nimam jajcevodov.Tako da bom k njej redno hodila ko bom v postopku.Zdej grem pa k njej da nardiva ne vam kaj že.Je bla zdej moja kolegica pri njej in ji je ratalo.Bravo Karmen za njejne uspehe in železno voljo.A veš da je bila 18x na epruveti.Svaka ji ČAST.

Citrončica držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1462
4.11.2007 15:24:29   
m.rudovic
user posted image Zdravo punce,imela sem majhne težave z RAČUNALNIKOM,no zdaj je dragi vse zrihtovuser posted image ,komaj sem čakala da vam se oglasm vsem iskrene čestitke ob pogleduuser posted image user posted image .Naj vam sporočim da sem bila v čet. na uz zelo slabo v levem imam enega 10,v desnem pa enega7,podaljšal th do pon.,jutri ponovno uz,ker sem v prvem postopku vas vse lepo prosim če katera ve kaj mi sledi .user posted image lep pozdrav.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
4.11.2007 15:41:43   
m.rudovic
punce a mi lahko katera pošlje tel.št.od g Karmen in kje se nahajauser posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
4.11.2007 16:19:43   
Pija76
Pikovit no je neka prelomnica v življenju tale poroka pomoje. A si predtstavljaš kar naenkrat boš lahko rekla moj mož. Jaz sem dobro (pravzaprav zelo dobro), čakam svojo M jutri, pojutrišnjem ma da pride, pol pa pokličem in grem po svoja otročka ki me čakata. Komaj čakam! Jaz sem bila v petek pri Karmen in sem čist navdušena, ženska da dol padeš! Kakšna volja, kakšen pozitivizem, pa mislim da res obvlada, pa kaj je res čez dala! Jo moram isto prvi dan M poklicat da nadaljujeva! Kolk bo telefoniranja zaradoi ene tečke. V sredo bi šle pa na kavo lahko, jaz živim blizu če si za, pa če greš seveda popoldan k njej, dop delam.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
4.11.2007 17:48:34   
Goldy
_rebeca_ - JUHUUUUUU!!!!, čestitke

pikovit - tebi pa čestitke za poroko, in kdaj bosrečni dogodek?, priprav je kar precej (če se spomnim - pa saj je blo fajn)

martinščica - tako informativno me zanima, ti si na bolniški celo nosečnost, a ne, zanima me, a ti kaj piše a morš biti samo doma, ali lahko greš ven ali kako?

Ostale bi vprašale, po ET ste bile 3 dni doma, kajne? Kaj pa tiste, ki ste ostale doma do testa, ste si to uredile pri svojem domačem zdravniku? A veliko komplicirali? Ker jaz bi najraje storila tako, na šihtu bo taka norija, da...

Pa še to, mene srbi zunanje spolovilo, ampak to sedaj po punciji, prej sem bila ok. A to kej rečem, ali se kar mažem s canestenom?

Se opravičujem, ker imam tolikooo vprašanj.user posted image

Še malo, še malo, jutri pa gremo po otročke!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1466
4.11.2007 17:49:43   
Goldy
mavrica72 - ti pa lepo grej svoja otročka!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 18:19:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 18:49:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
4.11.2007 19:07:11   
MARTINŠČICA
martinščica - tako informativno me zanima, ti si na bolniški celo nosečnost, a ne, zanima me, a ti kaj piše a morš biti samo doma, ali lahko greš ven ali kako?

Doma sem od punkcije dalje. Do testa sem imela odprto bolniško. Sedaj sem šla z rezultati k osebni zdravnici in je dala vse skuapj na komisijo. Kako bo s sprehodi, pa ne vem, če bo kaj pisalo.

Ostale bi vprašale, po ET ste bile 3 dni doma, kajne? Kaj pa tiste, ki ste ostale doma do testa, ste si to uredile pri svojem domačem zdravniku? A veliko komplicirali? Ker jaz bi najraje storila tako, na šihtu bo taka norija, da...

Osebna zdravnica pozna stvari in ne komplicira s tem. Meni je celo sama predlagala, da naj do testa ostanem doma, glede na to, kakšna sem prišla k njej.

Pa še to, mene srbi zunanje spolovilo, ampak to sedaj po punciji, prej sem bila ok. A to kej rečem, ali se kar mažem s canestenom?

Povej.
[/quote]

200% MAMI

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
4.11.2007 19:16:53   
Abra
Pozdravljene!

Pa sem se prebila čez vse poste! No, malo sem že dopoldne brala .. Sinoči sva se vrnila, kaj naj rečem - bilo je kratko in sladko user posted image user posted image Taki izleti meni tko "napolnijo baterije", zdej bom zlahka preživela brez novoletnega smučanja user posted image user posted image Tuki pa kot vedno toliko novic!

_rebeca_ user posted image user posted image user posted image user posted image najprej ti moram čestitat za pogum (da delaš test 10. dan) in seveda za plus user posted image meni to malo diši na dvojčke user posted image et si imela 3. dan, 10 po pa že plusek ... ti povem, da bosta dva user posted image user posted image

Cati jutri bo hormon že povišan. Stiskam pesti, pa še user posted image user posted image user posted image

Dajamaja sploh ne vem, kaj naj ti rečem user posted image user posted image user posted image ne morem si predstavljat, kaj preživljaš. Drži se.

Gita tudi tebi user posted image user posted image user posted image boš vidla, naslednjič bo uspelo

Sonček75 čestitam za zamrznjenčke, zdaj sva že dve user posted image user posted image

Ziher sem še kaj pozabla..
Pri meni ni še nič novega. Prvi mejnik (7. dan - zadnjič se je tu začel izcedek) je šel mimo, zdaj še dva user posted image user posted image , joške me nenormalno bolijo, sploh leva. To je zame neki novga. Zadnjič se mi je tudi zdelo, da imam bolj občutljive in napete, to pa je čisto drgač. Upam, da je to dober znak. Sem si pa malo prej prvič spet zaželela junk fooda, user posted image je letu v McDonalds po pomfri user posted image upam, da to ni slab znak, ker je prejšnjič 3x dirkal user posted image user posted image Testa nimam in ga še ne mislim delat, planiram v četrtek, da grem lahko popoldne še k Rešu po municijo, če bo poz. seveda. Če bom zdržalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
4.11.2007 19:26:26   
Goldy
Martinščica, hvala za tako izčrpne informacije!

Lepo in mirno noč ter sladke sanje!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
4.11.2007 19:30:08   
pikovit
Pija lahko se kaj zmeniva.Jst moram bit pr njej ob 11h

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
4.11.2007 19:32:42   
pikovit
Sorči Pija mal je bilo nesporazuma.Kadar bom popoldan se pa bova lahko kaj zmenili.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
4.11.2007 20:12:04   
Sulfinija
Pikovit,čestitke k poroki veselemu dogodku.Midva sma že štiri leta poročena in ne morem verjeti kok čas gre.Se mi zdi,kot da sma se letos poročila user posted image ,vendar je že štiri leta.
Midva sma pred prvim plesom ob polnoči rezala torto,nato smo najožji spili 25.let staro zlato radgonsko penino,ki jo je oči hranil od mojga rojstva kupila mi jo je moja krstna botrica,ki mi je bila priča.Bila je fantastična le vsak je malo pač žal dobil.

Citrončica,držim pesti jutri za UZ in štart z gonalom.

In sedaj kar je najbolj pomembno,meni se je moja user posted image  vlila ravnokar dva dni me je mučil icedek sedaj se je oreng vlilo kar pomeni,da tudi jaz začnem jutri špikanje z gonalom.Prvi UZ pa imam danes teden.
Okrog srede pa začnem prvič z refleksno masažo stopal v toplicah,od jutri črtam kavo,spet meljem sok,hodim na pohode,....skratka k temu vsemu pol le še čakam uspešen zaključek in čez devet mesecev user posted image .

Torej punce od jutri naprej imate dve novi špikarki z gonalom Citrončico in mene.Jupi....

Lep nedeljski večer vam še želim naprej.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.