Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 10:52:05
|
|
|
|
citrončica
|
_rebeca_, neuradne čestitke !!, bravo!!, o,pikovit, poroka, kako lepo,kdaj imata datum?? sulfinija, sem vesela, da je tvoj računalnik spet "zakurblal",pa naj se ti že vlije , pa se bova potem skup tresli, ne?? vsem lepo nedeljo....a danes ni sončka ..tud prav, kaj čmo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 10:54:45
|
|
|
|
Pija76
|
Rebeca bravo!!! Pa Pikovit: vau kakšen življenski podvig, kdaj pa bo poroka?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 11:19:16
|
|
|
|
cati
|
rebeca čestitam
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 11:50:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Rebeca,še od mene sprejmi iskrene čestitke. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 13:35:52
|
|
|
|
*ajetam*
|
ajetam D O B R O D O Š L A med nami. Dokler človek ne začne doživljati poti neplodnosti, se sploh ne zaveda, koliko je ljudi z enakimi težavami. Sama se spomnim, da sem mislila, da sem edina pred kakimi 5 leti, ko sva se začela spopadati s tem. Se mi zdi, da je bila to včasih kar tabu tema in je tudi še danes. No, malo več se o tem vseeno govori. Tukaj smo pa itak čist čvekaste, tako da....gremo na zmago. Na seznam te bom pa jst pripopala a kar na seznam me boš dala? pri meni se vse šele začenja tako da niti datuma še nimam nobenega ne nič.... no. če imate kak seznam za take ki s še čisto na začetku pa me daj gor ja... rebeca čestitke
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 13:37:33
|
|
|
|
taraji
|
rebeca - tudi od mene seveda iskkrene (neuradne) čestitke sama testa še nisem delala - nimam poguma . danes je res 10 dan, ampak jaz sem imela ET 3 dan po punkciji, tako da je res mogoče malo prezgodaj. Z možem sva se odločila, da ga naredim v sredo - torej 13 dan - 13 je bila do sedaj zame srečna številka in upam, da tako tudi ostane. Upam, da se tebi vse dobro izteče(mislim glede izcedka, da ni kaj hujšega), da ti lahko še uradno čestitam. Lep dan vsem ostalim
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 13:42:43
|
|
|
|
konina
|
rebeca, neuradne čestitke. Upam, da bo do konca vse v redu. Držim pesti. sayuri, ti pa le Filipa pridobi. Jaz sem tudi že začela namigovati, da bi pa eden lahko doma ostal. Pa moram tudi hčerko najprej pridobit, da bova skupaj obdelali moža. pikovit, ena tale naša kepica bi bila lahko pa lepo poročno darilo. Mi gremo malo na sprehod, čeprav se bojim, da mi bo pricurljalo čez in čez med hojo. Tako teče, da je groza. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 14:30:52
|
|
|
|
mavrica72
|
Samo toliko, da se vam na hitro javim. Hvala vsem tistim, ki ste držale danes pesti. Kljub zelo slabim izgledom, sem trenutno izredno vesela. Od 9 jajčec se jih je kar 6 oplodilo, tako da sta dve že nekaj ur spet pri meni Vem, da smo s tem šele na pol poti, ampak vsaj majhno upanje pa le obstaja. Zaradi bolečin sem dobila pet dni bolniske, tako da grem sedaj nazaj pocivat. Rebeca - bravo, čestitke tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 14:31:36
|
|
|
|
pikovit
|
Rebeca Č E S T I T A M Ja moj veliki dogodek se bo zgodil v začetku junija.Moram dobiti gostilno.Vse ostalo že imam izbrano. Ja Konina fajn bi bilo imeti tako lepo poročno darilo. Pija ni ravno življenski podvig sva že 14 let skupaj.Kako si pa ti kaj?Kdaj greš spet v postopek?Jaz sem se naročila pri Karmen-reflekso masaža stopal.V sredo sva zmenjeni.Že komaj čakam Citrončica kako pa kaj pri tebi?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 14:32:57
|
|
|
|
pikovit
|
Mavrica bravo.Naj ti mine 14 dni kot tren
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 14:37:04
|
|
|
|
citrončica
|
Pikovit, v pon mam UZ, v torek grem tretjič h Karmen- ne bo ti žal, meni je super!!upam pa seveda, da bo tudi pripomoglo h !! Sicer sem že tretji teden na suprefactu, ker smo čakal, zdaj pa mislim, da v pon z gonalom začnem.........bomo videli.... Pridna si, da imaš že zdaj priprave, super, tudi midva sva že skupaj.....16let pa neporočena, tako da so mi take novice prav simpatične, jaz po eni strani kar mislim, da sem prestara za kaj takega
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 15:06:31
|
|
|
|
pikovit
|
Citrončica za take stvari pa človek res ni nikoli prestar.Kar veselo prepričaj svojega dragea.Mogoče boš presenečena ker se bo strinjal.Jst sem dol padla ko sem mu omenila in se je strinjal.Še sedaj se pobiram in še vedno ga sprašujem če se strinja. Za Karmen sem pa slišala da je ful dobra.Jst om imela malo drugačno terapijo,ker nimam jajcevodov.Tako da bom k njej redno hodila ko bom v postopku.Zdej grem pa k njej da nardiva ne vam kaj že.Je bla zdej moja kolegica pri njej in ji je ratalo.Bravo Karmen za njejne uspehe in železno voljo.A veš da je bila 18x na epruveti.Svaka ji ČAST. Citrončica držim pesti.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 15:24:29
|
|
|
|
m.rudovic
|
Zdravo punce,imela sem majhne težave z RAČUNALNIKOM,no zdaj je dragi vse zrihtov ,komaj sem čakala da vam se oglasm vsem iskrene čestitke ob pogledu .Naj vam sporočim da sem bila v čet. na uz zelo slabo v levem imam enega 10,v desnem pa enega7,podaljšal th do pon.,jutri ponovno uz,ker sem v prvem postopku vas vse lepo prosim če katera ve kaj mi sledi . lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 15:41:43
|
|
|
|
m.rudovic
|
punce a mi lahko katera pošlje tel.št.od g Karmen in kje se nahaja
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 16:19:43
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovit no je neka prelomnica v življenju tale poroka pomoje. A si predtstavljaš kar naenkrat boš lahko rekla moj mož. Jaz sem dobro (pravzaprav zelo dobro), čakam svojo M jutri, pojutrišnjem ma da pride, pol pa pokličem in grem po svoja otročka ki me čakata. Komaj čakam! Jaz sem bila v petek pri Karmen in sem čist navdušena, ženska da dol padeš! Kakšna volja, kakšen pozitivizem, pa mislim da res obvlada, pa kaj je res čez dala! Jo moram isto prvi dan M poklicat da nadaljujeva! Kolk bo telefoniranja zaradoi ene tečke. V sredo bi šle pa na kavo lahko, jaz živim blizu če si za, pa če greš seveda popoldan k njej, dop delam.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 17:48:34
|
|
|
|
Goldy
|
_rebeca_ - JUHUUUUUU!!!!, čestitke pikovit - tebi pa čestitke za poroko, in kdaj bosrečni dogodek?, priprav je kar precej (če se spomnim - pa saj je blo fajn) martinščica - tako informativno me zanima, ti si na bolniški celo nosečnost, a ne, zanima me, a ti kaj piše a morš biti samo doma, ali lahko greš ven ali kako? Ostale bi vprašale, po ET ste bile 3 dni doma, kajne? Kaj pa tiste, ki ste ostale doma do testa, ste si to uredile pri svojem domačem zdravniku? A veliko komplicirali? Ker jaz bi najraje storila tako, na šihtu bo taka norija, da... Pa še to, mene srbi zunanje spolovilo, ampak to sedaj po punciji, prej sem bila ok. A to kej rečem, ali se kar mažem s canestenom? Se opravičujem, ker imam tolikooo vprašanj. Še malo, še malo, jutri pa gremo po otročke! LP
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 17:49:43
|
|
|
|
Goldy
|
mavrica72 - ti pa lepo grej svoja otročka!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2007 18:19:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2007 18:49:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 19:07:11
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
martinščica - tako informativno me zanima, ti si na bolniški celo nosečnost, a ne, zanima me, a ti kaj piše a morš biti samo doma, ali lahko greš ven ali kako? Doma sem od punkcije dalje. Do testa sem imela odprto bolniško. Sedaj sem šla z rezultati k osebni zdravnici in je dala vse skuapj na komisijo. Kako bo s sprehodi, pa ne vem, če bo kaj pisalo. Ostale bi vprašale, po ET ste bile 3 dni doma, kajne? Kaj pa tiste, ki ste ostale doma do testa, ste si to uredile pri svojem domačem zdravniku? A veliko komplicirali? Ker jaz bi najraje storila tako, na šihtu bo taka norija, da... Osebna zdravnica pozna stvari in ne komplicira s tem. Meni je celo sama predlagala, da naj do testa ostanem doma, glede na to, kakšna sem prišla k njej. Pa še to, mene srbi zunanje spolovilo, ampak to sedaj po punciji, prej sem bila ok. A to kej rečem, ali se kar mažem s canestenom? Povej. [/quote]
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 19:16:53
|
|
|
|
Abra
|
Pozdravljene! Pa sem se prebila čez vse poste! No, malo sem že dopoldne brala .. Sinoči sva se vrnila, kaj naj rečem - bilo je kratko in sladko Taki izleti meni tko "napolnijo baterije", zdej bom zlahka preživela brez novoletnega smučanja Tuki pa kot vedno toliko novic! _rebeca_ najprej ti moram čestitat za pogum (da delaš test 10. dan) in seveda za plus meni to malo diši na dvojčke et si imela 3. dan, 10 po pa že plusek ... ti povem, da bosta dva Cati jutri bo hormon že povišan. Stiskam pesti, pa še Dajamaja sploh ne vem, kaj naj ti rečem ne morem si predstavljat, kaj preživljaš. Drži se. Gita tudi tebi boš vidla, naslednjič bo uspelo Sonček75 čestitam za zamrznjenčke, zdaj sva že dve Ziher sem še kaj pozabla.. Pri meni ni še nič novega. Prvi mejnik (7. dan - zadnjič se je tu začel izcedek) je šel mimo, zdaj še dva , joške me nenormalno bolijo, sploh leva. To je zame neki novga. Zadnjič se mi je tudi zdelo, da imam bolj občutljive in napete, to pa je čisto drgač. Upam, da je to dober znak. Sem si pa malo prej prvič spet zaželela junk fooda, je letu v McDonalds po pomfri upam, da to ni slab znak, ker je prejšnjič 3x dirkal Testa nimam in ga še ne mislim delat, planiram v četrtek, da grem lahko popoldne še k Rešu po municijo, če bo poz. seveda. Če bom zdržala
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 19:26:26
|
|
|
|
Goldy
|
Martinščica, hvala za tako izčrpne informacije! Lepo in mirno noč ter sladke sanje!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 19:30:08
|
|
|
|
pikovit
|
Pija lahko se kaj zmeniva.Jst moram bit pr njej ob 11h
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 19:32:42
|
|
|
|
pikovit
|
Sorči Pija mal je bilo nesporazuma.Kadar bom popoldan se pa bova lahko kaj zmenili.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 4.11.2007 20:12:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pikovit,čestitke k poroki veselemu dogodku.Midva sma že štiri leta poročena in ne morem verjeti kok čas gre.Se mi zdi,kot da sma se letos poročila ,vendar je že štiri leta. Midva sma pred prvim plesom ob polnoči rezala torto,nato smo najožji spili 25.let staro zlato radgonsko penino,ki jo je oči hranil od mojga rojstva kupila mi jo je moja krstna botrica,ki mi je bila priča.Bila je fantastična le vsak je malo pač žal dobil. Citrončica,držim pesti jutri za UZ in štart z gonalom. In sedaj kar je najbolj pomembno,meni se je moja vlila ravnokar dva dni me je mučil icedek sedaj se je oreng vlilo kar pomeni,da tudi jaz začnem jutri špikanje z gonalom.Prvi UZ pa imam danes teden. Okrog srede pa začnem prvič z refleksno masažo stopal v toplicah,od jutri črtam kavo,spet meljem sok,hodim na pohode,....skratka k temu vsemu pol le še čakam uspešen zaključek in čez devet mesecev . Torej punce od jutri naprej imate dve novi špikarki z gonalom Citrončico in mene.Jupi.... Lep nedeljski večer vam še želim naprej. LP
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.