![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 17:23:28
|
|
|
|
citrončica
|
cati , drži se, pa čimprej po eskimčke , maja24, čestitke!! , konina, sva se videli na UZ??, si med vrati stala?? jaz sem bila prva,tako da nisem dočakala srečnice, kateri je med postopkom ratalo, bravo, tud mene so prejšnji teden dali zato na odvzem krvi, žal nisem bila te sreče, pa vseeno, gremo naprej,se pravi, da se 14.spet srečava na UZ .... špelka, si pa pesnik , še kakšno, ta je dobra..
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 17:23:59
|
|
|
|
Abra
|
M.L.B.K. dan transferja se šteje kot dan 0, naslednji je dan 1. Ti si očino imela že drugi dan et. Jaz sem pri ivf-ju imela punkcijo na četrtek (dan 0) transfer na torek (dan 5 in hkrati dan 0 za štetje po transferju).
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 17:28:25
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Abra - prav, pol pa na kalamare - to je hrana za mene! Mjask! Naj ti teknejo! Jaz nisem kakšen fan, pa sem jih kar 3x jedla - na dan transferja, naslednji dan, pa še tretji na srečo vsakič na drugačen način. Ma kalamar je zame kalamar, ima skoraj vedno isti okus
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 17:33:44
|
|
|
|
sonček75
|
BRAVO čez 14 dni pa
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 17:53:39
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Kolk ste napisale, sedaj ko sem bila zunaj. Martinčkala sem se na sončku, sosedje so podirali visoke smreke, jaz sem jim pa kavico kuhala. Sedaj se z najine terase po doooolgem času spet vidi Triglav in v sončnem zahodu je bil res lep prizor. Spelka12, to bi pa lahko bila nova himna naših trepetalk in navijačic. Si pa res faca. Tudi jaz sem za to, da podrete rekord srečk nosečk v enem tednu. M.L.B.K, dan ET je ničen dan, za prvi dan se šteje dan po ET-ju. Nič čakat, hitro test kupit in podret rekord! Goldy, bravo naš novi "inkubator". Veselo grej svoja , pa veliko pij vode in nesladkanih čajev, sveže stisnjenih sadno-zelenjavnih sokov, pa lignje čim večkrat (jaz sem jih vsak drugi dan), folno kislino, pa ne pozabi uživat življenja! Zamrznjenčkov pa itak ne potrebuješ, ker sta ta dva borca in bosta 9 mesecev lepo ostala pri tebi. Sulfinija, ali se ti je "poplava rdeče lave" že kaj umirila? Jaz imam sodelavko, ki ima tako močno M vsak mesec in je res boga. Kam pa greš po Gonal? Se ne boš sama špikala? Pija76, fajn se drogiraj in naj dobr zadane!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 17:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, 1 novemrbra sem imela prenos zamrznjenčkov. od štirih zarodkov je odmrzovanje preživel samo eden, katerega so tudi vnesli. zdaj pa sledi čakanje. Ker pa mi je dr. Reš že ob vstavitvi povedal da je možnost za zanositev zelo majhna ( samo 10 % ) sem čisto na tleh. To je moj 4 poizkus, vendar še nikoli nisem bila tako na tleh. Mogoče zaradi tega, ker sem pred 11 leti zanosila v prvem posotpku. Takrat smo bili v Postojni vsi začetniki, pa vendar z prekrasnimi uspehi. Zdaj pa......... Pikapolonca
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 18:00:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
Martinščica namrelč jaz sem očitno dva dni preveč refoška spila zato sedaj šiba z vso močjo in lije ko nora. Ja šla sem v bolnico k eni medicinski sestri,sama se špikam in to v tretjem postopku prvič nam,reč obakrat sem laufala v zd.dom sedaj pa sem mela tega dovolj in se kar sama pikam. Punce je nujno da ti na mesto vboda nastane mehurček ali ni nujno? LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 18:10:39
|
|
|
|
Pija76
|
Abra ja že čakam, da ne bom sama, da bomo 3! Martinščica tokrat ne bo nič drogiranja in zadevanja imam spontan ciklus... . Tako da potem mi pa tale mož prnese res lepo darilce!!! Sulfinija ni nujno da se ti mehurček naredi, če mene vprašaš, pa nisem glih temna , če gre bolj v meso ni mehurčka, če gre pa samo pod kožo pa je...jaz sem tako dognala. No jaz za vse nas. Ena je hotla iste smailije kot jih ima Sayuri evo http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 18:22:56
|
|
|
|
citrončica
|
Pija, čeprav nisi glih temna ,imaš pa prav... ta je dobra, ja!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 18:44:57
|
|
|
|
konina
|
Citrončica, pozdravljena. Bila sem med vrati, v rdečem puloverju. Moram rečt, da se ne spomnim prve, ki je šla noter, ker sem šla ravno na stranišče. Se pa 14. vidiva, pa me takrat za rokav pocukaj. Sem pa danes full utrujena. Me je vse skupaj malo zdelalo, tako, da bom šla kmalu spat. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 18:53:40
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,potem si bila prava, ja, malo po slikah sem pogledala, a nisem bila sigurna, jaz sem prva ven prišla in še umaknit si se mi mogla, da sem jakno vzela za vrati ,te pocukam drugič........
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 18:53:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Konina,kaj gonal pri tebi že deluje? LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 19:15:14
|
|
|
|
konina
|
Menda že. Sem bila že po suprefactu bolj zaspana. Sedaj še čakam, da hčerka zaspi, potem grem pa še jaz. Pa ne vem če ne bom prej jaz omagala kot ona. citrončica, ti pa le pocukaj. Pa fino, ker nisem ravno jutranji tip. Mimogrede lahko malo zakinkam tam med vrati. Kaj pravite, bomo tokrat vse tri uspešne? Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 19:18:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Konina,Citrončica in Sulfinja nedvomno bomo tokrat zmagale vse tri zmagale. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 19:33:04
|
|
|
|
Pija76
|
Konina, Citrončica in Sulfinija itak da boste zmagale!! Pa še jaz z vami, ker bom tud takrat enkart okol strašila.. Srečno vsem trem!!!! Jaz imam pa zdele kar dobr deci rdečega pred sabo, enga takega dalmatinskega full močnega - Postup če kaj poznate...mljask mljask...sam pomoje me bo čist zavrtu...da tud moja dobi svoje, ker je za nekaj časa zadnja!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 19:33:23
|
|
|
|
citrončica
|
ja, moramo statiskiko še izboljšat in leto izkoristit!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 19:58:51
|
|
|
|
sayuri
|
Čvekulje Čvekate, kot za stavo. Popoldne nisem imela kaj veliko časa, le seznam se uredila. No, stran s smajliji ste dobile , jo je Pija76 zrihtala, zdaj pa popajte na veliko. NAjprej: _rebeca_ (neuradne ) Č E S T I T K E maja24 (uradne) Č E S T I T K E S zelo vesela za vaju in vama iz vsega srca želim lepih 8 mesecev in čimmanj slabosti ter ostalih nosečniških biserov. Naj vam bodo ostale nosečke vzgled v pridenem prebiranju in javljanju ter poročanju, kako njihovi napredujejo v trebuščkih. cati Žal mi je, da je bil test negativen. Izjoči se. Me smo tukaj s teboj. Pomagale ti bomo prebroditi krizo. In že zdaj navijamo za tvoje eskimčke. m.rudovič, saj imajo tvoji folikli še nekaj časa, da zrastejo. Držim pesti, da jih bo naslednjič že kaj več. konina in citrončica, zdaj se pa lepo špikajta naprej Tud zate velja Sulfinija. Jst sem pa danes zjutraj zagledala včerajšnjo modrico. Orng orng modrica. Ne vem, kako je nisem včeraj vidla . SAj pravim - še dobro da NI sezona kratkih majčk in golih popkov. . Mojmu se pa kar malo smilim, ker moram vse to skoz dajat. AMpak ni panike. Človek se teh injekcij čist navadi. Pikovit,ti si naša bodoča nevestica? Super . Čestitke za ta lep korak. JAz sem se poročila avgusta pred 6 leti. Uf, je blo lepo. Crnitulipan ššššcccc črne misli. Bodi pozitivna. Še trikrat spat, pa bo četrtek. ZALAZOYA, JAVI SE!!!!!!! Pa kje je ta ženska? Že vozičke kupuje? Abra in Špelka12, kmalu nas tudi vedve razveselite z lepo novičko Pišuka me neki računalnik zafrkava. Morm poslat post, predno me res ven vrže.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:02:46
|
|
|
|
Pija76
|
Sayuri sej nisi jezna a ne ?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:06:50
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Sayuri sej nisi jezna a ne ? Ah kje pa . Sem prav vesela, da se lahko te stvari delijo. Sem prebrala, da šibaš kmalu po svoje eskimčke
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:13:05
|
|
|
|
Goldy
|
Javim, da sem pojedla porcijo kalamarov! Zdej sem pa skor kr za zadremat. Mal še tv-ja, pol pa v meževo deželo! Dajte mi malo povedat, kaj je to z Aspirinom 100. Na GK ga ne predpisujejo, a ne? Kar tako ga pa ni za jest, ha! Ali ga je katera? Vprašam?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:13:30
|
|
|
|
Pija76
|
Sayuri hvala, hvala da nisi jezna, da se ne bom sekirat začela! Ja res je, grem po eskimčke, danes je začetek tečke, jutri kličem GK in Karmen pa gasa po otroke! je je je komaj čakam, ker to pomeni da če bo vse posreči, kar tudi bo, saj tokrat moran biti, moj za svoj okrogli RD dobi najlepše darilo!!! Vse sem zračunala že, če bo en dan gor ali dol se tud ne bo sekiral. Bova pa zelo skupaj a ne? Poslušam Salamona, za vsak komad je radio bolj naglas, bi šla kar žurat....vsakič pred postopkom se meni full žura...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:15:06
|
|
|
|
sayuri
|
Goldy, ti je kaj kalamarov ostalo? Sem neki lačna.... Jst sem v prvem postopku imela predpisan Aspirin100. Predpisal mi ga je Reš. In sem ga jemala. Mislim, da po ETju naprej? Sem že malo pozabila
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:19:16
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 saj tokrat moran biti, moj za svoj okrogli RD dobi najlepše darilo!!! Poslušam Salamona, za vsak komad je radio bolj naglas, bi šla kar žurat....vsakič pred postopkom se meni full žura... To bo pa zelo lepo darilo . V prvem postopku sem tud jst mojega moža tako presenetila. Kupila sem mu eno majico in notri zavila Clearblue s pluskom. Ko je vse odvil, mu ni blo nič jasno . Je rekel, da lepšega darila ne bi mogel dobit. Ti kar žuraj punca......dobra volja je najbolja
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Konina,kužki so prekrasni,obožujem kužke,ti mali pa so resnično čudoviti.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 5.11.2007 20:28:21
|
|
|
|
Pija76
|
Ti kar žuraj punca......dobra volja je najbolja Joj Sayuri kaj si me nasmejala s tem plesalcem...maskaro moram dol spravit driugače bo katastrofa!!! The best kako si svojega presenetila, jaz bom svojemu dala kar otročka za RD, bo tam tam, če bo eden, če bosta dva bo imel pa kar avans! Punce jaz aspirin 100 jem že ene 8n dni, prebrala sem pr Rešavkah da to jejo, a mislite da naj neham? Baje je za prekrvavitev...Dej Rešovke povejte za kaj je ta aspirin 100!!! Please...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.