tasyo
|
Dobro jutro, punce! Prazniki in vikend so mimo, zunaj sije sonček, tako da je vse po starem. Upam d ste se imele lepo. Midva sva opravila z obiski, najedli so se vsi, tako da je bil vikend uspešen. Sem ugotovila, da zdej se pa buši ravno toliko pozna, da se pogledi najprej usmerijo vanj, potem pa bi me vsi božali... Kar čuden občutek, tega nisem navajena. Sicer smo pri nas že po naravi takšni, da se kar veliko objemamo in dotikamo, samo to bolj najožji sorodniki, z ostalimi pa imam rada vsaj pol meTako da jera distance, rabim svoj prostor. Tako da je tole kar pestro.. Moje počutje je v redu, še vedno me občasno zaboli v nogo kot hudič, ampak bo že... Brcik pa jaz še ne čutim , pa tako komaj čakam! Tako da, Sinska, ti kar zavidam! Nasploh se mi zdi, da je moje dete še čisto premajhno, da bi me lahko tako brcnilo, da bi čutila. Kadar ga poslušam, je še vedno tako nizko, da komaj čakam sredo in GP in končno spet vidim, kaj se dogaja. Pa še dogovorit se moram, ali bom še naprej doma ali grem delat. Jaz se toliko boljše počutim, da bi kar šla v službo, samo nisem pa prepričana, da bi alhko zdržala na nogah 8 ur, ker me po 1 uri že tako boli križ... Moj pravi, da ni šans, da bi šla delat, ker moram skrbet za najino pikico... Bomo videli. Je pa res, da imam 1 uro vožnje v vsako smer, nad čemer pa niti G niti sama nisem najbolj navdušena. Sploh, ker prihajajo zimske razmere. Pa še v Ljubljani bi morala bit, tako da se z možem med tednom sploh ne bi videla... Eh, najboljš da počakam do srede. Se opravičujem, ker sem mal zabluzila - verjetno se opazi, da sem nervozna, komaj čakam sredo... Jo@n, čestitke ob nakupu vozička! Pa ne se sekirat, če si med bolj zgodnimi. Saj sama tudi že gledam za njimi, samo se še nisem zapodila v trgovine - ravno zaradi slabega zraka in vročine, ker se mi tudi takoj stemni. Vedno imam opozorilne znake, tako da do zdaj še nisem zlezla skupaj, se pa takšnim situacijam izogibam, če se le da. tako, zdaj šibam na zajtrk, potem pa n upravno enoto, ker mi poteče vozniška. Pa bodo spet šli evrčki v nič... Pozddravček in pridno božajte trebuščke!
|