NiLe
|
Pozdravljene so sem izkoristila 10 min. miru, saj moja dva škrata gledata Kekca in sta čist notri padla Eden redkih trenutkov, ko sta pri miru in je čista tišina. Včeraj je bil en takoooo grozen dan, saj sta oba otroka staknila en virus in sta od jutra jamrala zaradi bolečin v trebuhu, tamlajša je pa do 3h popoldne 15x bruhala (pa ni nič zaužila, samo malo čaja, zato je bruhala samo slino in žolč). Je bila tako boga, da me je ful skrbelo, ampak potem se je pa bruhanje ustavilo in do večera je celo nekaj pojedla. Se je pa ponoči zbudila spet vsa pobruhana - od las do pižame, posteljnine No, sedaj zgleda OK in upam, da smo s tem opravili. Resnično srečna: fuuul sem vesela, da je AC za tabo in sedaj bomo skupaj odštevali dneve do rezultatov. Sej bo, boš videla Jaz tudi počasi pripravljam kosilo: govejo juhco, pečenko in krompir v pečici, zeljnato solato, na desert bomo šli pa kar v slaščičarno, ko se bomo vračali z groba. Ja, mi bomo danes opravili te obhode grobov, da bo jutri mir. Tosja: pogrešamo teeee ... upam, da selitev dobro napreduje in da se kmalu priklopiš. Urša in Tasyo: vse naj, naj ... pa lepo praznujta in se veselita v družbi najdražjih in prijateljev. Barb77: dobrodošla med nami. Jaz še vedno spim na trebuhu, no, ne čisto, saj si eno nogo podložim z blazino in prav fino spim. Ketrin: želim ti uspešen shoping - pa poročaj, kaj si lepega nabavila. Mi bomo šli (če bomo zdravi) v petek v Graz, v Ikeo, HM in še kam ... a katera ve, ali imajo v HM-ju kakšne fajn nosečniške trenirke? Simvir: kile Ja, na začetku oz. do 10 tedna sem se zredila za 3 kg, sedaj pa držim isto kilažo ... upam, da bo šlo počasi gor. Pozabila sem povedati, da sem bila v nedeljo na urgenci, ker sem v soboto malo zakrvavela in me je ful dol tiščalo, zato sem se šla pokazat in je vse OK, razen, da imam maternični vrat izredno občutljiv. Omenila je tudi moj zadnji bris, ki sem ga dala pred zanositvijo in pravi, da ni ravno najboljši (C10), čeprav moj G ni ravno omenjal, da bi bilo kaj hudo narobe. Sedaj bom do naslednjega pregleda doma - to je pa naslednja sreda. Lepo se imejte. Zunaj je sonček in tak prijazen, jesenski dan ...