|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
3.11.2007 14:31:13   
petarda
user posted image user posted image user posted image

Evo tako je zdaj pri Pii user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 776
3.11.2007 14:34:22   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 777
3.11.2007 14:44:07   
Teni_
Samo malo se vam na brzino oglasim. Danes sicer nisem delala, grem pa ob štirih od doma, ker imamo inventuro v eni izmed naših trgovin in vprašanje, če bom kaj prej, kot ob kakih sedmih zjutraj doma. Zdaj me to čaka 3 vikende zapored in upam, da se bom varno domov pripeljala. Nočno bedenje ni več za mene.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 778
3.11.2007 14:48:37   
petarda
Šele zdaj sem na gmailu videla, da je imela še ena novembrka 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše MIŠEK 13 in naj se ti izpolnijo tiste najbolj razkrite željeuser posted image

Evo še nekaj za pomoč....user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 779
3.11.2007 14:51:39   
petarda
če bom kaj prej, kot ob kakih sedmih zjutraj doma. Zdaj me to čaka 3 vikende zapored in upam, da se bom varno domov pripeljala.

Se še spomnim teh inventur, jauser posted image ....še iz študenstskih časov.... Varno pot domov ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 780
3.11.2007 14:59:45   
petarda

NAJ BO TAKOLE DARILO ZA MIŠEK 13 ČEZ ENO LETOuser posted image ....NO ALI PA TAKOLE....user posted image

Al pa takole user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

....vsakega malouser posted image user posted image user posted image user posted image , da bosta imela Muser posted image  in Muser posted image  družbouser posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 3.11.2007 15:00:18 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.11.2007 15:34:23   
amy26
petarda kje najdeš tako luštne slikice? se priporočam za kakšen link, zgubila sem dobre linke za smeškote, RD,..tako da kakšna povezava dobrodošlauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.11.2007 15:45:10   
amy26
zdaj ma to foro, da da roke v žep in šeta ....

petardito je pa facauser posted image

naš še nekako zdrži v trgovini, če je pa treba biti dolgo pred kako blagajno rata pa kar tečen, pa vse kar je na nakupovalnem traku bi takrat imel

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.11.2007 16:38:24   
*bubi*
naš še nekako zdrži v trgovini, če je pa treba biti dolgo pred kako blagajno rata pa kar tečen, pa vse kar je na nakupovalnem traku bi takrat imel

Bubi pa drži mojo kartico in jo vsakih 10 sekund prodajalki ponudi. Danes sva skoraj plačala nakup 3 ljudem user posted image user posted image user posted image

Smo bili zdaj na enem lušnem sprehodu. V jaslih jim postavljajo nova igrala user posted image user posted image user posted image  In to kaka! user posted image  Made in Švedska. Morajo bit pregrešno draga. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 784
3.11.2007 19:06:14   
tincci
Evo, midve sva pa na začasnem odpustu. Je imela tako reakcijo, da je pristala na adrenalinu in medroluuser posted image tako sem se bala prvič v življenju zanjo, da vam ne znam povedat, šlo nama je zelo na tesno. Ampak se je ven povlekla, zdaj je sicer precej boga, v pon mora pa notri na pregled, sedaj pa 3x na dan zdravilo.. matr, pol ure do bolnice mi je šlo 5 let življenja.. sam tok od naju, čuvajte svoje sončkeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 785
3.11.2007 19:39:41   
ada2
ojej tincciuser posted image user posted image user posted image
a to so ji slive tolko naškodile? oh Hana pikica naša, ti si res prava borkauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 786
3.11.2007 20:08:33   
tincci
dobila je malo bio sušenega ananasa, dragega kot žefran, pa čisto malo in je bila cela v mehurjih in dihala je čisto počasiuser posted image ah, sej je mimo, važn, da smo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 787
3.11.2007 20:11:16   
NinaŠ
Pia vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 788
3.11.2007 20:11:58   
NinaŠ
 Hana user posted image user posted image user posted image samo da se je dobro izteklo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 789
3.11.2007 20:16:18   
NinaŠ
 Jaz sem pa jezna ko user posted image na mojga de(s)ca. Je šel ob 3. v fitnes in savno, btw malo sta ga prej drobižka zjezala, zato je (mislim da) tudi še, in itak da ga še ni doma user posted image user posted image user posted image user posted image   ...mislim celo ljubo popoldne, ko bi ga lahko preživeli skupaj.... ...itak kot družina skoraj ne uspemo več najti časa za skupno druženje (pa še takrat se počimo zaradi kake malenkosti). Ma v pisker marmelade bom poslala tega desca, prov res me ima, da si najdem en flet in zaživim v miru.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 790
3.11.2007 20:18:15   
NinaŠ
Aja, drugače pa zbiram ideje za jutrišnji izlet - kak predlog bi prav prišel - mal sem premišljevala o ZOOju ali pa Bohinju (jahanje ponijev in gondola na Vogel)??? Ja, pče mojih otrok je itak cel dan v službi.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.11.2007 20:29:38   
ada2
joj Nina, tebe pa še nisem tako razpiskrane videlauser posted image  slišalauser posted image , no, brala....user posted image

saj bo boljše, dedi so pač ena taka vrsta, ki se jih ne da vedno razumet. imajo ene svoje trenutke in takrat je res najbolje, da jih preživijo v piskru marmelde.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 792
3.11.2007 21:47:20   
*ANA*
No da se še jaz malo javim.

Zadnji gosti pravkar odšli, ati je pospremil Pio v postlo in mami se bo lotila pospravljanja- saj samo toliko da bm lahko do naše sobe prišla user posted image , ker bom drugače vse igrače pohodila user posted image

Žurka je super uspela- ena stvar jo je le popestrila- zmanjkalo je elektrike in smo bili celi 2 uri brez nje ob svečah in velikih baterijah user posted image , kako jim je bilo všeč user posted image .
In najbolj dobro je bilo ko smo pihali svečko- tema le svečka je gorela, jo Pia upihne in kar naenkrat pride elektrika user posted image - čisto nobenmu otročku ni blo jasno kaj se je zgodilo user posted image user posted image user posted image vsi so samo čudno gledali user posted image .

No tolk za danes jutri pa slikce, pa hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 793
3.11.2007 22:38:51   
petarda
Jaz sem pa jezna ko user posted image  na mojga de(s)ca.

Hvala bogu še ena takauser posted image user posted image user posted image user posted image ....Meni je tudi moj dvignil pritisk danes....cel dan je delal, zvečer sva šla v kino, ful dobra komedija... in sva se na poti iz kina spičilauser posted image user posted image user posted image ....jutri gre pa itak na morje čoln ven potegnit in bova s petarditom spet cel dan samauser posted image ....me spet ima da bi šla v šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image ...sam bi tokrat vzela njegovo kartico user posted image user posted image user posted image user posted image

No....upam vsaj, da bo lepo vreme jutri, da bomo lahko veliko zunajuser posted image ...Mal me mika, da bi šla na izlet z vlakom, samo ne vem v katero smer naj se podavauser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa nekak šparam ta izlet za takrat, ko bomo šli vsi trijeuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.11.2007 22:42:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

petarda kje najdeš tako luštne slikice? se priporočam za kakšen link, zgubila sem dobre linke za smeškote, RD,..tako da kakšna povezava dobrodošlauser posted image

tukaj so mi taki srčkani

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

pa skoraj za vsako priložnost se najdeuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 795
3.11.2007 22:45:05   
petarda
Hana je pa res prava borka! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.11.2007 7:32:44   
amy26
petarda hvala za linkuser posted image  ta link sem že imela vendar ko sem sesula računalnik sem pvezavo pozabila shraniti

kar se tiče user posted image  so pa vsi isti, tudi midva sva se včeraj skoraj sprla, predvsem zaradi Aleksa in vzgoje, jaz sem kriva da je Aleks razvajen in da vse kar si zamisli hoče takoj imeti itd,...v bistvu sploh ni razvajen ampak trmast in vztraja pri svojem, pa če je tečen takrat je k user posted image  vendar če me npr. udari ga ne bom nazaj udarila on bi ga pa vsakič ko ga bi udaril nazaj udaril, da se nauči da se drugih ne tepe, ampak to za mene ni način.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.11.2007 8:54:15   
ada2
dobro jutro!

kako mi lepo spimo odkar imamo pumpiceuser posted image

pa sploh ni več problem ponoči pumpico vzet. berudoal je vzel danes kar med spanjem, za flixotide pa se je zbudil, ko sem mu masko gor dala, pa je rekel: ne, aja. pa sem mu rekla, da bo takoj ko se nadiha šel nazaj ajat in je lepo vdihoval, kot takrat pri P in takoj ko sem ga nazaj v posteljico položila je Flokija prijel in zaspal.user posted image

zgleda, da bo zdaj res šlo na bolje.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.11.2007 11:33:02   
Urša
kar se tiče so pa vsi isti, tudi

Ne govori...user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.11.2007 14:40:19   
petarda
Daaanuser posted image
Me veseli, da je Adamu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi petarditu je bilo težko na začetku bolezni dat sirup...sploh ponoči...po parih dneh pa se je kar navadiluser posted image .

Amy jaz petarditu tudi vrnem, če me udari user posted image ....pa drugače nisem pristaš vzgoje skozi udarce. Upam, da ga ne bom nikoli udarila (tepla) zato, ker bi izgubila živce...če bi se recimo drl v trgovini, vlačil po tleh, zahteval to in ono....Ko me pa udari, ga jaz še malo bolj (seveda le po rokici)...toliko, da začuti, da to resnično boli. In pol je sevedauser posted image , pa užaljenost...ampak zaleže pa le.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.