Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:31:13
|
|
|
|
petarda
|
Evo tako je zdaj pri Pii
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:34:22
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:44:07
|
|
|
|
Teni_
|
Samo malo se vam na brzino oglasim. Danes sicer nisem delala, grem pa ob štirih od doma, ker imamo inventuro v eni izmed naših trgovin in vprašanje, če bom kaj prej, kot ob kakih sedmih zjutraj doma. Zdaj me to čaka 3 vikende zapored in upam, da se bom varno domov pripeljala. Nočno bedenje ni več za mene.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:48:37
|
|
|
|
petarda
|
Šele zdaj sem na gmailu videla, da je imela še ena novembrka 1. rojstni dan Vse najboljše MIŠEK 13 in naj se ti izpolnijo tiste najbolj razkrite želje Evo še nekaj za pomoč....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:51:39
|
|
|
|
petarda
|
če bom kaj prej, kot ob kakih sedmih zjutraj doma. Zdaj me to čaka 3 vikende zapored in upam, da se bom varno domov pripeljala. Se še spomnim teh inventur, ja ....še iz študenstskih časov.... Varno pot domov ti želim
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:59:45
|
|
|
|
petarda
|
NAJ BO TAKOLE DARILO ZA MIŠEK 13 ČEZ ENO LETO ....NO ALI PA TAKOLE.... Al pa takole ....vsakega malo , da bosta imela M in M družbo
< Sporočilo je popravil petarda -- 3.11.2007 15:00:18 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 15:34:23
|
|
|
|
amy26
|
petarda kje najdeš tako luštne slikice? se priporočam za kakšen link, zgubila sem dobre linke za smeškote, RD,..tako da kakšna povezava dobrodošla
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 15:45:10
|
|
|
|
amy26
|
zdaj ma to foro, da da roke v žep in šeta .... petardito je pa faca naš še nekako zdrži v trgovini, če je pa treba biti dolgo pred kako blagajno rata pa kar tečen, pa vse kar je na nakupovalnem traku bi takrat imel
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 16:38:24
|
|
|
|
*bubi*
|
naš še nekako zdrži v trgovini, če je pa treba biti dolgo pred kako blagajno rata pa kar tečen, pa vse kar je na nakupovalnem traku bi takrat imel Bubi pa drži mojo kartico in jo vsakih 10 sekund prodajalki ponudi. Danes sva skoraj plačala nakup 3 ljudem Smo bili zdaj na enem lušnem sprehodu. V jaslih jim postavljajo nova igrala In to kaka! Made in Švedska. Morajo bit pregrešno draga.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 19:06:14
|
|
|
|
tincci
|
Evo, midve sva pa na začasnem odpustu. Je imela tako reakcijo, da je pristala na adrenalinu in medrolu tako sem se bala prvič v življenju zanjo, da vam ne znam povedat, šlo nama je zelo na tesno. Ampak se je ven povlekla, zdaj je sicer precej boga, v pon mora pa notri na pregled, sedaj pa 3x na dan zdravilo.. matr, pol ure do bolnice mi je šlo 5 let življenja.. sam tok od naju, čuvajte svoje sončke
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 19:39:41
|
|
|
|
ada2
|
ojej tincci a to so ji slive tolko naškodile? oh Hana pikica naša, ti si res prava borka
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 20:08:33
|
|
|
|
tincci
|
dobila je malo bio sušenega ananasa, dragega kot žefran, pa čisto malo in je bila cela v mehurjih in dihala je čisto počasi ah, sej je mimo, važn, da smo doma
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 20:11:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pia vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 20:11:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hana samo da se je dobro izteklo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 20:16:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem pa jezna ko na mojga de(s)ca. Je šel ob 3. v fitnes in savno, btw malo sta ga prej drobižka zjezala, zato je (mislim da) tudi še, in itak da ga še ni doma ...mislim celo ljubo popoldne, ko bi ga lahko preživeli skupaj.... ...itak kot družina skoraj ne uspemo več najti časa za skupno druženje (pa še takrat se počimo zaradi kake malenkosti). Ma v pisker marmelade bom poslala tega desca, prov res me ima, da si najdem en flet in zaživim v miru.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 20:18:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, drugače pa zbiram ideje za jutrišnji izlet - kak predlog bi prav prišel - mal sem premišljevala o ZOOju ali pa Bohinju (jahanje ponijev in gondola na Vogel)??? Ja, pče mojih otrok je itak cel dan v službi.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 20:29:38
|
|
|
|
ada2
|
joj Nina, tebe pa še nisem tako razpiskrane videla slišala , no, brala.... saj bo boljše, dedi so pač ena taka vrsta, ki se jih ne da vedno razumet. imajo ene svoje trenutke in takrat je res najbolje, da jih preživijo v piskru marmelde.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 21:47:20
|
|
|
|
*ANA*
|
No da se še jaz malo javim. Zadnji gosti pravkar odšli, ati je pospremil Pio v postlo in mami se bo lotila pospravljanja- saj samo toliko da bm lahko do naše sobe prišla , ker bom drugače vse igrače pohodila Žurka je super uspela- ena stvar jo je le popestrila- zmanjkalo je elektrike in smo bili celi 2 uri brez nje ob svečah in velikih baterijah , kako jim je bilo všeč . In najbolj dobro je bilo ko smo pihali svečko- tema le svečka je gorela, jo Pia upihne in kar naenkrat pride elektrika - čisto nobenmu otročku ni blo jasno kaj se je zgodilo vsi so samo čudno gledali . No tolk za danes jutri pa slikce, pa hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 22:38:51
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem pa jezna ko na mojga de(s)ca. Hvala bogu še ena taka ....Meni je tudi moj dvignil pritisk danes....cel dan je delal, zvečer sva šla v kino, ful dobra komedija... in sva se na poti iz kina spičila ....jutri gre pa itak na morje čoln ven potegnit in bova s petarditom spet cel dan sama ....me spet ima da bi šla v šoping ...sam bi tokrat vzela njegovo kartico No....upam vsaj, da bo lepo vreme jutri, da bomo lahko veliko zunaj ...Mal me mika, da bi šla na izlet z vlakom, samo ne vem v katero smer naj se podava ....pa nekak šparam ta izlet za takrat, ko bomo šli vsi trije ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 22:42:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 petarda kje najdeš tako luštne slikice? se priporočam za kakšen link, zgubila sem dobre linke za smeškote, RD,..tako da kakšna povezava dobrodošla tukaj so mi taki srčkani http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm pa skoraj za vsako priložnost se najde
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 22:45:05
|
|
|
|
petarda
|
Hana je pa res prava borka!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.11.2007 7:32:44
|
|
|
|
amy26
|
petarda hvala za link ta link sem že imela vendar ko sem sesula računalnik sem pvezavo pozabila shraniti kar se tiče so pa vsi isti, tudi midva sva se včeraj skoraj sprla, predvsem zaradi Aleksa in vzgoje, jaz sem kriva da je Aleks razvajen in da vse kar si zamisli hoče takoj imeti itd,...v bistvu sploh ni razvajen ampak trmast in vztraja pri svojem, pa če je tečen takrat je k vendar če me npr. udari ga ne bom nazaj udarila on bi ga pa vsakič ko ga bi udaril nazaj udaril, da se nauči da se drugih ne tepe, ampak to za mene ni način.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.11.2007 8:54:15
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! kako mi lepo spimo odkar imamo pumpice pa sploh ni več problem ponoči pumpico vzet. berudoal je vzel danes kar med spanjem, za flixotide pa se je zbudil, ko sem mu masko gor dala, pa je rekel: ne, aja. pa sem mu rekla, da bo takoj ko se nadiha šel nazaj ajat in je lepo vdihoval, kot takrat pri P in takoj ko sem ga nazaj v posteljico položila je Flokija prijel in zaspal. zgleda, da bo zdaj res šlo na bolje.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.11.2007 11:33:02
|
|
|
|
Urša
|
kar se tiče so pa vsi isti, tudi Ne govori...
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 4.11.2007 14:40:19
|
|
|
|
petarda
|
Daaan Me veseli, da je Adamu bolje . Tudi petarditu je bilo težko na začetku bolezni dat sirup...sploh ponoči...po parih dneh pa se je kar navadil . Amy jaz petarditu tudi vrnem, če me udari ....pa drugače nisem pristaš vzgoje skozi udarce. Upam, da ga ne bom nikoli udarila (tepla) zato, ker bi izgubila živce...če bi se recimo drl v trgovini, vlačil po tleh, zahteval to in ono....Ko me pa udari, ga jaz še malo bolj (seveda le po rokici)...toliko, da začuti, da to resnično boli. In pol je seveda , pa užaljenost...ampak zaleže pa le.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.