|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
2.11.2007 21:12:20   
ada2
pa nič, no, grem pa spat,ob polnoči bo itak treba vstatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 751
2.11.2007 21:24:06   
*ANA*
Čer še z naše strani.
Jutri ima pa naša Pia 2 leti user posted image user posted image
Žurka bo jutri, potem vam pa kako slikco prilepim user posted image

a ima še kateri jutri rijstni dan?

Lep večer

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 752
2.11.2007 21:43:56   
petarda
Žurka bo jutri

....sam še kraj in ura nam manjkata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 753
2.11.2007 21:46:38   
petarda
smo šli popoldne do naše P in je potrjeno - Adam ima otroško astmo, dobil je dve pumpici, vpihe ima na 4 ure, potem čez 2 dni na 6, čez 4 na 8, čez 6 na 12 in potem eno pumpico 2x na dan čez vso zimo
prej ko smo vpihe dajali je tako vse skupaj dobil 6 vpihov (2 berodual in 4 flixotide), zdaj nas pa še ponoči vse to čaka. ah, samo, da bo boljše dihal, ker zadnjo noč je bil pa res živ obup

sem na bolniški , ampak tako bom vsaj še sebe malo v red spravila. sem si že plan naredila, da bom hodila čez dan skupaj z Adamom spat, da se bom maksimalno spočila

Zdaj, ko je diagnoza potrjena vsaj veste kje začeti in kaj početi, da bo bolje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 754
2.11.2007 21:50:53   
petarda

naš še ni spravil celega stavka iz ust, očitno res nima kaj pametnega za povedat

Tko kot Einstein, ko do desetih let ni niti besedice spravil iz sebe...pol pa kar naenkrat pri kosilu:" Tale juha ni dovolj slana"....pa vsi veseli okoli njega:" Zakaj pa nisi do sedaj nič rekel???"...."Do zdaj je bila vedno dovolj."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno tudi Adamu vse odgovarja, drgač bi ziher kaj zinil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.11.2007 21:53:34   
*bubi*
Čeeer! user posted image

Mi smo s potepa, eno kitico sem že z bubijem odspala user posted image  ampak se mi zdi, da bom kar nazaj pod odejo zlezla. Lahko noč! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 756
2.11.2007 21:53:51   
petarda
Sej bi sprintala, slikico dala v word in besedilo zraven, pa nimam barve kartuše

Kaj pa, če shraniš na CD in ga odneseš v fotokopirnico, ga dol potegnejo in skopirajo...ali pa pošlješ recimo v službo, enkrat barvno sprintaš in potem neseš v fotokopirnico razmnožit....user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 757
2.11.2007 21:57:32   
*bubi*
ali pa pošlješ recimo v službo, enkrat barvno sprintaš in potem neseš v fotokopirnico razmnožit....

ene službe ne premorejo barvnega printerja. moja recimo user posted image  vsaj ne meni dostopnega. Že za laserja moram bit vesela, da je polni toner not in kaj papirja.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 758
2.11.2007 22:04:16   
NinaŠ
AAAA sem jezna, nimam ideje za ozadje ne Tininem vabilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pomoje bo najbolje da prespim user posted image ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 759
2.11.2007 22:14:39   
*ANA*
Jutri ob 16 ih v Biljah pridite bomo še bolj uživali user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.11.2007 22:18:19   
Urša
Kaj pa, če shraniš na CD in ga odneseš v fotokopirnico, ga dol potegnejo in skopirajo...ali pa pošlješ recimo v službo, enkrat barvno sprintaš in potem neseš v fotokopirnico razmnožit

Zdej sem napisala v wordu vabilo in bom samo že narejeno slikico na vrh prilepila, pa bo.user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.11.2007 22:21:31   
Urša
Ada, spočij se! Pa glej, da boš res hodila z Adamom spat čez dan!!! Kolikokrat sem si jaz to rekla, ko sem bila še na porodniški, pa ni bilo nič iz tega...user posted image  To je pa res zoprna zadeva, astma z leti mine ali kako? jaka ima velik potencial, da kaj takega faše, ker je alergičen na pršico, v veliki meri.user posted image  Ful pucamo po tleh, nobenih zaves, tepihov, Dormeo jogi-recimo, da verjamemo tistemu premazu.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 762
3.11.2007 7:33:28   
*bubi*
Vse najboljše, Pia!!!
user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 763
3.11.2007 7:55:29   
Urša
Pia, vse najboljše!!!

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.11.2007 8:12:32   
petarda
user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 765
3.11.2007 8:45:27   
Naty_ka
user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 766
3.11.2007 14:01:13   
ada2
                                                                     Vse najboljše Pia!
user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 767
3.11.2007 14:02:51   
petarda
Ada....bejš k Adamu spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.11.2007 14:07:21   
ada2
prej sem skočila v službo in se pogovorila s šefico, tako sem zdaj mirne vesti na bolniški.

Adam spi, Nuša je šla z babico in dedijem na pohod, Andrej sestavlja lego tehnic traktor, jaz se grem pa malo uležt, v kuhinji je pospravljeno, stroj pa mesi testo za pecivo, in dokler ne konča imam čas počivatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.11.2007 14:08:24   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ada....bejš k Adamu spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  že gremuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.11.2007 14:09:51   
petarda
Ostale pa vse spite, ste zunaj ali za štedilnikom???user posted image ...Midva s petarditom sva bila dopoldne v šopingu, zdaj pančka, jaz pa ideje za južno zbiramuser posted image ....na konc bo pa itak spet samo krompir, zrezek in solatauser posted image user posted image user posted image .. V glavnem petardito je bil ful priden in potrpežljiv v trgovinahuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sprobal je 1001 kapo in prav mu je bila samo enauser posted image ...ful ma veliko bučo user posted image ...no in tista, ki mu je bila prav je bila zadnja...drgač bi kar ene tri take vzela, ker dvomim, da bo še kdaj tako dobro razpoložen v trgoviniuser posted image user posted image user posted image ... Vsekakor se mu je pa splačalo, ker je dobil še hlače in puloveruser posted image user posted image user posted image ...si je sam izbral...pri hlačah je bilo odločilno to, da imajo žepeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj ma to foro, da da roke v žep in šetauser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 771
3.11.2007 14:14:21   
ada2
...zdaj ma to foro, da da roke v žep in šeta ....

Adam pa roke nazaj na hrbet user posted image user posted image user posted image  in je kot nadzornik Bajsi v risanki o vlaku Tomažuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.11.2007 14:25:52   
petarda
No...nazdornika pri nas še nismo spoznaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...petardito je bolj podoben Sergeju...risanek mu niso zanimive niti tri minuteuser posted image .....OK...tako bi šlo...da bi jaz zraven sedela in se čudila kak so dobro in vriskala zraven in mu vse interpretirala....tak zdržimo...sam pa še manj kot tri minuteuser posted image ....ko zginem v kuhinjo, je takoj za mano: "Mami kam si pa šla? Kaj bomo pa kuhali? Čokolino?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.11.2007 14:28:19   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj je že čas, da se stran obrne, ne?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.11.2007 14:29:19   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.