Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:12:20
|
|
|
|
ada2
|
pa nič, no, grem pa spat,ob polnoči bo itak treba vstat
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:24:06
|
|
|
|
*ANA*
|
Čer še z naše strani. Jutri ima pa naša Pia 2 leti Žurka bo jutri, potem vam pa kako slikco prilepim a ima še kateri jutri rijstni dan? Lep večer
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:43:56
|
|
|
|
petarda
|
Žurka bo jutri ....sam še kraj in ura nam manjkata
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:46:38
|
|
|
|
petarda
|
smo šli popoldne do naše P in je potrjeno - Adam ima otroško astmo, dobil je dve pumpici, vpihe ima na 4 ure, potem čez 2 dni na 6, čez 4 na 8, čez 6 na 12 in potem eno pumpico 2x na dan čez vso zimo prej ko smo vpihe dajali je tako vse skupaj dobil 6 vpihov (2 berodual in 4 flixotide), zdaj nas pa še ponoči vse to čaka. ah, samo, da bo boljše dihal, ker zadnjo noč je bil pa res živ obup sem na bolniški , ampak tako bom vsaj še sebe malo v red spravila. sem si že plan naredila, da bom hodila čez dan skupaj z Adamom spat, da se bom maksimalno spočila Zdaj, ko je diagnoza potrjena vsaj veste kje začeti in kaj početi, da bo bolje....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:50:53
|
|
|
|
petarda
|
naš še ni spravil celega stavka iz ust, očitno res nima kaj pametnega za povedat Tko kot Einstein, ko do desetih let ni niti besedice spravil iz sebe...pol pa kar naenkrat pri kosilu:" Tale juha ni dovolj slana"....pa vsi veseli okoli njega:" Zakaj pa nisi do sedaj nič rekel???"...."Do zdaj je bila vedno dovolj." Očitno tudi Adamu vse odgovarja, drgač bi ziher kaj zinil
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:53:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Čeeer! Mi smo s potepa, eno kitico sem že z bubijem odspala ampak se mi zdi, da bom kar nazaj pod odejo zlezla. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:53:51
|
|
|
|
petarda
|
Sej bi sprintala, slikico dala v word in besedilo zraven, pa nimam barve kartuše Kaj pa, če shraniš na CD in ga odneseš v fotokopirnico, ga dol potegnejo in skopirajo...ali pa pošlješ recimo v službo, enkrat barvno sprintaš in potem neseš v fotokopirnico razmnožit....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 21:57:32
|
|
|
|
*bubi*
|
ali pa pošlješ recimo v službo, enkrat barvno sprintaš in potem neseš v fotokopirnico razmnožit.... ene službe ne premorejo barvnega printerja. moja recimo vsaj ne meni dostopnega. Že za laserja moram bit vesela, da je polni toner not in kaj papirja.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 22:04:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
AAAA sem jezna, nimam ideje za ozadje ne Tininem vabilu . Pomoje bo najbolje da prespim ?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 22:14:39
|
|
|
|
*ANA*
|
Jutri ob 16 ih v Biljah pridite bomo še bolj uživali
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 22:18:19
|
|
|
|
Urša
|
Kaj pa, če shraniš na CD in ga odneseš v fotokopirnico, ga dol potegnejo in skopirajo...ali pa pošlješ recimo v službo, enkrat barvno sprintaš in potem neseš v fotokopirnico razmnožit Zdej sem napisala v wordu vabilo in bom samo že narejeno slikico na vrh prilepila, pa bo.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 2.11.2007 22:21:31
|
|
|
|
Urša
|
Ada, spočij se! Pa glej, da boš res hodila z Adamom spat čez dan!!! Kolikokrat sem si jaz to rekla, ko sem bila še na porodniški, pa ni bilo nič iz tega... To je pa res zoprna zadeva, astma z leti mine ali kako? jaka ima velik potencial, da kaj takega faše, ker je alergičen na pršico, v veliki meri. Ful pucamo po tleh, nobenih zaves, tepihov, Dormeo jogi-recimo, da verjamemo tistemu premazu.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 7:33:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše, Pia!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 7:55:29
|
|
|
|
Urša
|
Pia, vse najboljše!!!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 8:12:32
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 8:45:27
|
|
|
|
Naty_ka
|
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:01:13
|
|
|
|
ada2
|
Vse najboljše Pia!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:02:51
|
|
|
|
petarda
|
Ada....bejš k Adamu spat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:07:21
|
|
|
|
ada2
|
prej sem skočila v službo in se pogovorila s šefico, tako sem zdaj mirne vesti na bolniški. Adam spi, Nuša je šla z babico in dedijem na pohod, Andrej sestavlja lego tehnic traktor, jaz se grem pa malo uležt, v kuhinji je pospravljeno, stroj pa mesi testo za pecivo, in dokler ne konča imam čas počivat
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:08:24
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada....bejš k Adamu spat že grem
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:09:51
|
|
|
|
petarda
|
Ostale pa vse spite, ste zunaj ali za štedilnikom??? ...Midva s petarditom sva bila dopoldne v šopingu, zdaj pančka, jaz pa ideje za južno zbiram ....na konc bo pa itak spet samo krompir, zrezek in solata .. V glavnem petardito je bil ful priden in potrpežljiv v trgovinah ...sprobal je 1001 kapo in prav mu je bila samo ena ...ful ma veliko bučo ...no in tista, ki mu je bila prav je bila zadnja...drgač bi kar ene tri take vzela, ker dvomim, da bo še kdaj tako dobro razpoložen v trgovini ... Vsekakor se mu je pa splačalo, ker je dobil še hlače in pulover ...si je sam izbral...pri hlačah je bilo odločilno to, da imajo žepe ...zdaj ma to foro, da da roke v žep in šeta ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:14:21
|
|
|
|
ada2
|
...zdaj ma to foro, da da roke v žep in šeta .... Adam pa roke nazaj na hrbet in je kot nadzornik Bajsi v risanki o vlaku Tomažu
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:25:52
|
|
|
|
petarda
|
No...nazdornika pri nas še nismo spoznali ...petardito je bolj podoben Sergeju...risanek mu niso zanimive niti tri minute .....OK...tako bi šlo...da bi jaz zraven sedela in se čudila kak so dobro in vriskala zraven in mu vse interpretirala....tak zdržimo...sam pa še manj kot tri minute ....ko zginem v kuhinjo, je takoj za mano: "Mami kam si pa šla? Kaj bomo pa kuhali? Čokolino?" ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:28:19
|
|
|
|
petarda
|
Saj je že čas, da se stran obrne, ne?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 3.11.2007 14:29:19
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.