ELA06
|
Hej, še jaz se malo javljam! Ste mogle imet pa hudo debato, da so vas zaklenil...... ha, ha! Ne morem verjet, da je Ela danes stara že 11 mesecev. Kam je šel ta čas. No, da malo poročam! SPIMO CELO NOČ (večino dni, ne pa vse!) , kakšen napredek! Moram reč, da je kar sama začela spat celo noč, tako da je tudi sama ukinila nočno dojenje! NE DOJIMO SE VEČ .... ko je ukinila nočno dojenje, sva se dojili samo še zvečer. Sem pa zadnje 2 dni ugotavljala, da v je v desni vse presušilo, v levi je blo pa mal za pocrkljat..... Samo sva odnehali, ker je zvečer vlekla in vlekla, pa ni priteklo nič več, pol je bil pa jok... tako da je šla danes spat brez dojenje. Sej kolikor sem javkala čez to dojenje mi je sedaj pa kar mal hudo! Bova preživeli obe! PORODNIŠKO NAŠ OČKA ZAKLJUČI V PETEK...tako da bo za 2 meseca dedi varuška, po novem letu gre pa žaba v vrtec. Še vedno imamo samo 4 zobke, grizli bi pa vse pohištvo (če bi mami dovolila)! Še vedno zelo, zelo rada je. Samo da vidi hrano ali koga da je, že govori AMA , AMA in mora dobit jest. Govori pa še MAMA , TATA, ATA , DA, NE, NA in spušča takšne in drugačen glasove. Ima mobitel igračo in si ga da na uho in se pogovarja, čeblja v eno. Hodi ob pohištvu in veselo rine tomyja.... tako da tam čez ene par mesecev bo že tekala! Razume vse, samo povedat še ne zna! Ji rečem pojdi Roziki (punčki) lubčka dat, in gre, .... Kje je vetrnica in gre proti balkonskim vratom in kaže ven, kje je sonček, gre v svojo sobico in kaže na lučko...neverjetno! Kakšno veselje so ti naši sončki..... Uživajte, čvekajet pa se še kaj javim. lp