|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
5.11.2007 10:38:21   
TanjaS
Punce zdravo,

mi smo kar ok, no smo ok, samo naš mali vstaja med 5.30 in 6 zjutraj in jaz sem čisto preč user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Ajdi za prve korake, pri nas še kar po vseh štirih šibamo in hodimo ob opori. Drugače pa je Maks pravi srček, se reži kar naprej, oponaša kravice, kužata, zda reči am am, najraje ima papa, že ob 6 zjutraj vpije papa in maha z roko (ni kaj, pravi potepuh), naučil se je, kako bo pihal svečko, kar naprej knjigice za mano nosi in hoče gledati, ful rad ima tudi koske in tisto stvar od Tomyja, ko notri meče žogice, kocke in trikotnike. mu gre res ful dobro to od rok.

Jaz grem tudi drugi teden v službo po listek za dopust (madona je hitro minilo vse skupaj). Vsem, ki iščete službo želim res VELIIIIIIIIKO SREČE. Maks bo doma pri tašči, jeseni bo šel pa mogoče v vrtec. Je ful vesel, če smo v družbi otrok. No, bomo videli.

Drugače smo še kar zdravi (moram biti res vesela, še nismo obiskali zdravnika, razen psovetovalnice). Malo sicer pokašljuje in smrka, ampak ni hujšega.

Se je že zbudil. Šibava ven, pa se javim še kaj kasneje.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.11.2007 11:40:32   
Shorty_
Hojla!

Ajda še enkrat čestitkeuser posted image user posted image pa uživaj v vrtcuuser posted image
Naja3 upam da je bilo na NS vse ok, čimprej se javiuser posted image user posted image

Pri nas je bilo zadnji teden pestro potepali smo se v portorožu moj dragi je praznoval četrt stoletja, Niki rastejo zgornji 4 zobki meni raste modrostni...nika ima od prejšnjega tedna svojo sobico midva pa spiva  v dnevni no danes je prišla šele ob 5h k nama prejšnje dni pa že ob2huser posted image

Hranjenje je še vedno v p....... zdej sploh ko nam zobki nagajajo, sej gre drug teden v vrtec in upam da se bo hranjenje izbolšalo. Zjutraj ustajamo okoli7h kar je ravno prav zvečer pa spet zaspi razično večinoma okoli8h, in pol mata mami in ati čas zaseuser posted image

Jutri grem po uradno spričevalo o maturi ker moram priložit k im prošnjam potrdilo o izobrazbi.
S__C ja jz sem do zdaj poslala vsaj 15 prošenj in dobila 1 odgovoruser posted image seveda negativen. Ja pa dva sta me klicala pa smo dogovorjeni da se slišimo ko gre Nika v vrtec ker lako začnem nekako šele z decembrom.

Pišem kot kura brez glave sam moram pohitet dokler Nika spi.

Aja pa nova moda je pitje po slamciuser posted image že kar obvlada.

No lepo se imejte pa džite pesti da me pri zobarju danes ne bo bolelo (mam pregleduser posted image )

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.11.2007 20:59:59   
TanjaS
Punce, kje pa ste vse ? Sem morala iskati našo temo celo na 2 strani user posted image user posted image user posted image

Maks mi je danes posral celo dnevno sobo. In to dobesedno. Grem kuhat, mali se igra, šiba okoli, pridirka do mene,. ga hočem dvognit, da mu dam hlače dol, ker se mi je zdelo, da mu je vroce in je nekaj moker po hlačnici. Začnem gledat, kje je mokro, če je kaj bruhnil in smrdi kot, da ne rečem kaj. Fant se je tako posral, da mu je po hlačnici ven priteklo, je pa na pol tekoče. Ne vem, kaj bo to. Ga slečem, stuširam, oblečem, in spokam skupaj z igračami v posteljico, da sem z Domestosom fino po tleh spucala. Pa je kmalu prišel A in ga rešil ječe user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem se pa jaz popoldne potepala, sem bila pri eni kolegici, ki ji pomagam pri diplomski nalogi (no, bolj pri urejanju in to).

Maks in Kaja sta bila pridna, A tudi, zdaj je na rekreaciji, Kaja gleda NMK, mami na računalniku. Zdi se mi, da ima Maks vsa usta otečena (zgoraj pri štiricah in spodaj dvojke), upam, da kmalu kak zob spet ven pokuka.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.11.2007 22:01:16   
Naja30
Aloha user posted image

Čestitke še z moje strani za vse obmesečnice in držim pesti za iskalke zaposlitve (če se malo po zavodsko izrazim user posted image ).
Pika, bravo za Ajdine prve korake! user posted image

r1ta, vidim da je spanje boljše. Super! user posted image

shorty, na NS je bilo zelo lepo. Čestitam za Nikino sobico. Saj se bo navadila. Fajn je, če ima otrok svojo sobo.
Kako za user posted image  si naučila Niko pit po slamci? Tija ne dojame, pa kot da ne bi tako dolgo vlekla joške, no. Slamce pa ne in ne user posted image

Danes sem ji kupila čeveljčke. ciciban, softy program, mokasine. Zelo so lepi in predvsem topli, lepo za zimo. In kar je še pomembneje, ne more si jih sezut user posted image  Ma, pri njej nič ne ostane na glavi in nogicah. Po največjem mrazu bi ona magari bosa bila vzunaj.user posted image

Drugače pa je naša tamala postala prava mala trmica. Če kaj ni po njeno, se začne zvijat, kričat, jokat in take čudne glasove spušča z grlom user posted image  Saj enkrat je bila že hripava zarad tega, vražiček mali. Bo dobila šibo od Parkla!user posted image  Tistega čokoladnega Miklavža bo pa mami pojedla.user posted image
Mi že seka, raje grem spat. Lepo pančkite vsi, stari in mladi user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.11.2007 22:43:59   
r1ta
Ne da se hvalim ali kaj podobnega, res ne, ampak Ana že pije po slamici kar nekaj časa. Začelo se je tako, da sem poleti bila enkrat brez vode za njo in sem sama pila deci jabija in dva deci vode v kafiču. In se mi dete zasmili in sem ji dala malo tistega soka po slamici. Ampak ne tako kot pijem jaz. Slamica je v kozarcu, zgoraj zaštopaš s prstom in tako ostane nekaj tekočine v slamici. Daš otroku v usta in potem prst spustiš da tekočina samodejno priteče. Tako si je ona nekako pogruntala da če sesa, da tudi priteče in zdaj je končno začela piti. Malo po slamici in ne boste verjele, tudi po magičnem lončku. Je pa res, da sem ji prej dajala vodo ali bebe čaj, zdaj pa sem kupila hippov čaj v Sloveniji in Frutek in je začela piti.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.11.2007 23:15:02   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

zdaj pa sem kupila hippov čaj v Sloveniji in Frutek in je začela piti.

Ja, to ponavadi pali! user posted image  Tija je zbirčna ko sto user posted image  Zelo rada pije, ampak mora biti vsaj malo soka ali čaj. Ponavadi ji mešam sok v razmerju 3voda:1sok ali pa še manj soka. Same vode pa ne!user posted image  user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.11.2007 23:28:35   
Bubacka
Joj lepo ste tle načvelake!
Naša mala pipika danes kakala v kahlico, prvič, in veste koliko, en mali drekec, ko bombonček, mi sva se tako smejalauser posted image user posted image user posted image
Stella že od 6 meseca pije po magičnemu lončku in po slamici tudi. Prvič po slamici pa je pila iz mojega kozarca, enkrat poleti, naravni sok! Spila kar pol kozarca.
Mi tudi poskušamo narediti prve korake, ampak mal njo še strah, 2 krat je že ful padlauser posted image user posted image user posted image
Tudi ne razume besede NE, Ne smeš! Prebrala sem na netu, da za otročke, zdaj v tem obdobju, vse je igra, in ne bi smele njima preveč reči NE, ampak najraš pa hitro ponudit otroku kaj drugega, zamotiti, tak da pozabi kaj prej delal!
Danes tudi velik dan za naju, ker je popila 200 ml. jogurta, in to brez da se ustavila, in to bilo ob 17.30 za malico, potem ni hotla kašice, in sem njej postregla kakao, in ga je popila 150 ml.user posted image user posted image user posted image . Prvič!!!
Zdaj je spančka, ampak se že 1 krat se zbujala, malo popila, in zaspala naprej! Ne vem kako bo ponoči, mislim da bo pestro, vsaj so spet zobkiuser posted image !
No jaz tudi grem v mojo postljico, ata me bo odnesel in me bo pestoval, in tako bom zaspala!!!
Lahko nočko vsima!!!user posted image user posted image user posted image
Mamice kdaj se dobimo???

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.11.2007 23:35:07   
Bubacka
user posted image

Punce glejte nas video!!! http://www.youtube.com/profile?user=jsviben28

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
6.11.2007 9:57:36   
ally1
dobro jutro!
Tudi jaz čestitam vsem obmesečnikom, ki so praznovali zadnje dni user posted image .
Pika30, user posted image  za Ajdine prve korake, že kar fino mašira user posted image !
Naja3 bravo za OK rezultate pri NS, še naprej tako user posted image . Glede trme je pa tudi pri nas tako, če ni po njegovo je konec user posted image .
Bubacka pravi mali sonček je tvoja Stella user posted image  prava mala navihanka user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
6.11.2007 10:55:26   
r1ta
Bubacka luštna je tale tvoja pikica! Ima vse pod kontrolo! S kartico si je pa morda želela kaj preko interneta kupituser posted image  user posted image  Novodobna punca, ni kaj!

Mi smo lepo prespali nočko. Prvič se ni do štirih zjutraj niti enkrat prebudila. Ob pol enih mi je bilo malo čudno in sem jo šla pogledat, jo pobožala po ličku da se je malo premaknila, ji dala dudo in je spala naprej... Zjutraj je šel ati k njej in ga je crkljala, božala in lupčkala, nato pa zaspala do pol sedmih. Tako bi pa še šlo!

(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 310
6.11.2007 14:27:31   
Naja30
Bubacka, srčkana je tale tvoja pupa! user posted image

r1ta, super za dobro spanje. user posted image

Tija se je pa ponoči nekaj zajokala, pa sem jo kar pustila in je takoj nehala in spala dalje. Verjetno se ji je kaj sanjalo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 311
6.11.2007 14:51:06   
pika30
Pišem že tretjič user posted image  kaj je danes s strežnikom,kar naprej me ven meče.user posted image
Na včerajšnjem 2h uvajanju se je Ajda imela super user posted image ,prve pol ure je spoznavala novo okolje in nove prijatelje,celo obema vzgojiteljicama se je pustila na roke vzet.Maširala je po vseh štirih si ogledovala nove igrače,zame se sploh menila ni.user posted image Zato je vzgojiteljica predlagala da jo danes pustim do kosila.
Zjutraj ob 8 sem jo pripeljala,prinesla še cel paket plenic,vlažinih robčkov,hladilno mazilo,cicibanove copatke(te je zahtevala oz. priporočala) in oblačila za rezervo in seveda dudo in magični lonček,ki ostane tam.
Ko sva prišle so še zajtrkovali,čeprav je Ajda že doma ob 6.30 jedla čokolino je imela vzgojiteljica tudi pripravljenega zanjo.Brez problema se ji je vsedla na krilo in pojedla pol male skodelice,nato pa ji je še dala polovičko kruha v roke.Malčki so jedli še kruh z evrokremom in mleko ali čaj.Nisem vedela a naj grem ali naj še malo počakam zraven nje,ker se ni nič jokala,da bi želela k meni sem ji dala poljubček in se poslovila.O kako mi je bilo hudo.Skozi stekleno odprtino na vratah sem kukala kako bo reagirala,ampak ona se ni pustila motit,sem bila kar presenečena.Ob pol 12 po kosilu kot je bilo dogovorjeno sem prišla ponjo.Ko odprem vrata jo vidim jokavo v postelji user posted image .Vzgojiteljica je ravno njeno ninico iskala,ker brez nje ne zaspi,druga pa je hranila otroke.
Takoj ko jo vzamem ven je utihnila se mi stisnila k vratu in se začela smejčkat,kako me je bila vesela.Zgledala je pa tako zaspano,da je imela očke čisto rdeče.Povedali sta,da je bila ves čas pridna,čisto nič ni jokala,edino da bi bila večinoma na rokah ali pa hodila,drugače se eni ali drugi kar za nogo obesi in vleče za hlače,v skupini pa se ni preveč želela igrati.Ker jih je 13 se učijo skupinsko in samostojno igrati,zato vseh ne moreta na rokah imeti pa čeprav nekateri otroci vztrajajo se bo tudi Ajda morala tako navaditi.Saj vem da se bo, samo rabi še nekaj časa,da se navadi na nov sistem.
Za kosilo je imela enolončnico iz zelenjave,mesa in makaronov,pojedla čisto vse,tu je pa spet problem,ker na njihovih majhnih stolčkih noče sedet,tako da jo je danes na krilu nahranila.Doma v stolčku sedi brez problema ima zraven mizico,kar je v vrtcu nima,mogoče jo to moti,ker nima nobene igračke pred seboj in to sem jima tudi povedala.Bomo videli kako bo jutri.Upam,da bo vsak dan boljši,ko Ajda bolje spozna njiju in navad v vrtcu,kot one Ajdo in njene navade in muhe.
Med potjo domov je tako trdno zaspala,niti spregledala ni ko sem jo slačila in položila v posteljo.Zdaj že spi 2 ure in pol.user posted image Revica se vidi da je bil naporen dan zanjo.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 312
6.11.2007 14:58:41   
pika30
Čestitke 11 mesecev: user posted image user posted image user posted image
MATIC user posted image (ally1)

Stella je prava faca.user posted image

S_C sem zvedela,da je projekt  še v dogovorih oz. pogajanjih,zaenkrat več ne vem,ko bom kaj novega izvedela ti seveda takoj javim.
Bravo Ana user posted image  naj bo vsaka noč takšna.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 313
6.11.2007 15:01:30   
Strawberrie Cherrie
pika30, super. Sicer sem sam projekt gradnje gledala (pač mama dela tam), pa vem celo razporeditev trgovin, pa metražo, pa tisto, kar je zakupljeno, tut vem, kaj bo not. Aja, pa koliko parkirprostorov bo, tut vemuser posted image user posted image user posted image Ampak otroška trgovina pa ni nobena še zakupla prostora - ok, lahko je tudi najem, pa mi je res čudno, ker Pikapolonice ni v SGju, pa sem rekla, da te malo povprašam.
bi blo pa fajn ja...še posebaj če bi jaz dobila službico.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 314
6.11.2007 15:06:24   
crci06
kr tko malo po točkah... kao "na hitro" (potem bo pa spet 2 strani user posted image )

Ženkica: nismo pozabili na vaš rojstni dan! Res ne! No ja, jaz sem malo smotana, ampak nekaj dni prej sva se s Tintaro pogovarjali, da zdaj bo pa že prva decembrčica praznovala 1 leto in potem bo kmalu Nadja itd...  Tintari je računalnik tako slabo delal, da sta na koncu (je rekla) lepo zvila kabel za telefon in zdaj ne poskušata več.. jaz pa... nimam opravičila... jaz sem pa pozabila user posted image    .
Pa zdaj - vsem, ki imate v bližini male in VELIKE obletnice. VSE NAJBOLJŠE!!!
In ja, Ženkica, zdaj res ne pašeš več na ta forum "Dojenček" - zdaj je tvoja dama že velika punca!
Počakaj, da se na "otrok" sprosti december, potem pa hitro novo temo odpret!

R1ta  - čudovito si me spomnila na bližajoče se praznike! Upam, da bom tudi jaz letos pridna in kaj spekla. Pa lanskih praznikov sem se tudi spomnila, ko je Nejc hotel biti velik in ne biti na žurki z atijem in  mamico, ampak "po svoje" user posted image Zdaj bomo pa (upam) vsaj ene 10 - 15 let skupaj, potem  bodo pa res že "veliki"...

Bubacka: za igrače ne vem, kaj naj še kupim. Zdaj ima še Pametnega kuža (ki mu še ni ravno dorasel), poganjalčka in lončke in like... že vse ima...  ravno tako ne vem, kaj naj kupim njegovim prijateljčkom....  bom počakala na vaše ideje user posted image   Edino to, katera še nima: fine so mi te kartonke - pravljice in sestavljanke v enem. Seveda jim nejc tudi še ni dorasel, samo njegova mamica to pač že mora imet user posted image

Naja3 - Nejc se zadnje par dni sam sebe lupčka, ko se vidi v pečiciuser posted image Upam, da to kaj ne pomeni. Je pa ta lupček tak, čisto pravi, ko pa da meni lupčka, pa samo odpre usta in nič ne cmokne... Ne, k meni se pa ne hodi cartat... te lupčke moram kr jaz izsilit...

hvala za čestitke!!! Pa smo tudi mi na čisti desetki!user posted image

čestitke za prve korake!
naš zdaj par sekund sam stoji, ko pa se zave, da se ne drži, se pa ustraši in se spet prime user posted image koraki... 1-2 če se mora kam preprijet na drug stol, ob opori pa 100/uro

Ela je pa ful pridna! Bravo, punca!!

Pitje po slamici mene tudi že dolgo zanima, pa še nismo poskusili. Bomo eno soboto okrog praznikov, da bom potem itak po tleh pomivala user posted image

...

konec pavze, dete je budno... spet na kolena in se igrat 200/uro.
te dni je spet hiperaktivček...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 315
6.11.2007 17:50:14   
Shorty_
Stella bo filmska Zvezdica ni kaj, glavno da ve da je kartica zakon pa računalnik tudi.

Pika30 pomirila si me glede uvajanja Nika začne v ponedeljek upam da bo tako dobro kot pri vasuser posted image user posted image

Po slamici se je naučila pit tako da sem ji dala ledeni čaj v tetrapaku in malo stisnila da je priteklo ven pol je pa še sama probalauser posted image user posted image in uspelo nam je sam pije sam če je dobre volje drugače ima raje magični lonček ali pa cuceljuser posted image

Danes je dobila svojo prvo mehko punčko. Babica ji jjo je kupila in poimenovala sem jo Rozi, ma take volnene laske roza barve pa pisano oblekico in roza palašček in čevljčke. niko jo že cel dan lupčka in carta, še jedla je z njo in spala user posted image

no grem se igrat z Rozi in Niki

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 316
6.11.2007 19:12:57   
r1ta
Joj Pikica, mene je pa tale tvoja zgodba kar v jok spravila. Kar srce se mi para, ko poštudiram kako se dete tam počuti in še huje, kako se mami ko da otročka čisto tujim ljudem za par ur. Meni je to res bau bau... Pa sem sama delala v vrtcu in vem, da jim ni nič hudega in da se imajo lepo. Slej kot prej. Ampak ne predstavljamsi pa, da bi Anika morala zdaj v vrtec.user posted image
Vsem vam, ki morate v službo in vaši otročki v vrtec pošiljam en veeeeelik user posted image .

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 317
6.11.2007 19:22:19   
Shorty_
renata hvalauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 318
6.11.2007 21:14:37   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Ženkica: nismo pozabili na vaš rojstni dan! Res ne! No ja, jaz sem malo smotana, ampak nekaj dni prej sva se s Tintaro pogovarjali, da zdaj bo pa že prva decembrčica praznovala 1 leto in potem bo kmalu Nadja itd...  Tintari je računalnik tako slabo delal, da sta na koncu (je rekla) lepo zvila kabel za telefon in zdaj ne poskušata več.. jaz pa... nimam opravičila... jaz sem pa pozabila user posted image    .
Pa zdaj - vsem, ki imate v bližini male in VELIKE obletnice. VSE NAJBOLJŠE!!!
In ja, Ženkica, zdaj res ne pašeš več na ta forum "Dojenček" - zdaj je tvoja dama že velika punca!
Počakaj, da se na "otrok" sprosti december, potem pa hitro novo temo odpret!

se tipkamo na "decembru" user posted image ; saj ni panike

Aja, sicer pa hvala še enkrat vsem za čestitke. user posted image

Trenutno je sicer Kaja bolna (neka viroza očitno); ima rahlo povišano temperaturo in zabasan nosek, sicer pa je dobro razpoložena.
No, jaz sem spet nazaj na fitnesu, s služo začnem šele drugo leto user posted image , razen v primeru, da mi uspe najdt novo; imam dva razgovora v paci - v petek in ponedeljek.

Uživajte čvekice. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 319
6.11.2007 22:15:09   
pika30
S_C saj pol si pa na tekočem bolj kot jaz user posted image  vem to da imamo v vseh prostorih špara trgovine v najem.Če bo zdaj novi lastnik in naše višje šile poslovali tako kot s prejšnjim bo naša trgovina skoraj sigurno tam.Če boš pa ti oz. tvoja mami prej izvedela pa mi takoj poročaj. user posted image
Shorty a vedve gresta pa v ponedeljek,bom držala pesti za Niko,da bo dobro prestala prve dni.
R1ta ja,veš kako mi je bilo hudo,ampak moram biti vztrajna,da bi le vsak dan v vrtcu bil čimlepši za Ajdo.26. novembra grem že v službo joj to je že skoraj čez 14 dni in je bolje,da je Ajda malo prej šla v vrtec v primeru,če bi bila huda kriza jo še zdaj lahko pridem iskat ko sem še doma.
Danes je bil dopoldan tako prazen,tako tih,čisto nič nisem naredila ves čas sem nanjo mislila,kaj počne in kako se počuti ta trenutek.Ahhh

Mojmoj pogrešam te,kako je Nejc!?Pa ostale Ženkica še malo pa se vidimo pri otrocih,Frufru,Severnica,Vampirka,Vilma,Ema,Tintara,Barbk,Lidija,Anckabancka,Manetka,Klavdijak,Petri85 ne vem a sem še katero pozabila,pa kje ste čveke.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
6.11.2007 22:24:41   
emaa
Zaposlene. Moja teta je bila na obisku iz VB, pa smo se družili. Poleg tega je bil moj prejšnji teden pretežno odsoten, ker je pomagal pri bratrancu, teden pred tem je bil službeno v Lendavi, ta teden je spet v lendavi. Danes smo bili v Snoviku, popoldne sem šla iskat (kupit) digitalno otroško tehtnico, ki jo bom podarila otroški kirurgiji KC LJ, ker imajo navadne tehtnice do 10kg, take kot v porodnišnici, kako naj jaz našega Davida tam tehtam kot da z njim stopim na predpotopno tehtnico, pol pa še sama enkrat. 

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 321
7.11.2007 8:12:55   
Vilma
Pika dobra si. MIslim zaradi vrtca. Si to tako hrabro sprejela.
Evo jaz ob devetih peljem Dominika v vrtec in že eno uro poskušam ustaviti jok.
Ful mi je hudo,ker že zdaj pošiljam sineta v vrtec, jaz bom pa doma.
Se mi zdi, da bi lahko odložila na malce kasneje, pa so me vsi prepričali. Fant, starši, prijatelji. Zdaj pa mi je hudo, da nisem vtrajala in ga poslala v vrtec po novem letu. Komot bi bil z mano še ta dva meseca, saj se dobro počutim.
Evo toliko za zdaj od mene.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 322
7.11.2007 8:50:47   
pika30
Jutro user posted image
Ajda je zjutraj šla spet brez problema v vrtec,jo je vzgojiteljica prijela,da sta šle k zajtrku,jaz se pa še z drugo pogovarjam in stojim pri vratih,se Ajda sploh ne zmeni zame,so jo bolj zanimali malčki,ki so sedeli za mizico poleg nje in jedli.Sem prav vesela,da nimam težav ob odhodu.

Vilma a danes gre prvič?Vem da je Dominik korajžen fant in se bo hitro navadil,ti si pa nikar ne očitaj v tvojem stanju je boljše zate tako,si boš dopoldan lahko odpočila, vzela čas zase si postorila in skuhala v miru.Boš videla kako bo hitro čas minil,ko boš morala že iti ponj.Ajda je zaenkrat 3h in pol v vrtcu,kosilo imajo že ob 11.15,se mi zdi da zdaj kar naprej na uro gledam ko tako hitro mine,da bom pravi čas šla ponjo.user posted image
Ema ti si res velikodušna,tehnico si kupila za kirurgijo,lepo. 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 323
7.11.2007 14:08:26   
frufru
Naš lump je zdajle glih v stolčku s polnimi usti mareličnih cmokov, tako, da lahko malo napišem.
Danes mu je celo ratalo pravilno poklicat, kar za naše razmere pomeni, da prvič za spremembo nisem bila ata ampak mamamam user posted image Pa malo sva po stanovanju hodila, ko se mu je glih hodilo. Začelo se je z vlečenjem za levo nogo, pa sem ga hotla dat stran, pa je naredil čisto trde noge pol je pa tako po vojaško stopal, pa mene za roke držal. Je bil tako hecen user posted image user posted image user posted image Zdaj greva pa sosedovega psa prezračit in lulat peljat. Ga mamo danes v varstvu. No saj je doma na blazini, samo ga že leta in prostata dajejo, pa mora it večkrat lulat user posted image Vode ni pa danes še nič pil, najbrž se boji pit, ker jih ni doma. Kdo bi vedel. Nismo imeli nobenega starega psa pri hiši. Sta oba mlada bridko smrt storila(tumor, prom.nesreča)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 324
7.11.2007 14:23:58   
Naja30
Ajda bravo, kakšna pogumna punca si! user posted image user posted image  Čisto po mami, ne? user posted image  Vilma, kako pa je šlo vama z Dominikom?

Mene tudi zanima, kje so vse čveke? Včasih nas je bilo tako veliko, zdaj smo pa že 3 dni na strani 13 in skoraj vsak dan nas iščem na drugi strani user posted image user posted image  Se vam ne da več?user posted image  

Mi gremo zdaj jest. Madona, sem lačna. Celega vola bi pojedla.user posted image  Zdaj sem malo boljše volje, zjutraj sem bila pa zelo žalostna, ker sem spet imela izcedek user posted image  Pa G reče, nič dvigovat in veliko počivat. Ja, kot da je to tako, če imaš malega raziskovalca doma. Saj mož mi res ogromno pomaga, ampak vsega in ves čas pa tudi ne more sam počet.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?