|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
31.10.2007 0:51:02   
Bubacka
Joj nisem se nic sla spat! Kar jokam! Brala sem na forumu "po porodu", zgodbe o Downevem sindromu, o Hermini in Janij! Groza! Zelo mi je zal in skrbi! Rada bi ful zvedla kako je pri Hermini in mali Lari, ampak nekatere njo tako obsojale in pametovaleuser posted image user posted image user posted image  da mislim da si ona cist obupala, in se ne bo vec javila. Ko pomislim na malo bitjice na intenzivni, sama brez mamice, ker srce se mi stisne! Grem mojo malo Fulll poljubckat pa spat!!!
Nocko!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
31.10.2007 8:09:54   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Bubacka

Joj nisem se nic sla spat! Kar jokam! Brala sem na forumu "po porodu", zgodbe o Downevem sindromu, o Hermini in Janij! Groza! Zelo mi je zal in skrbi! Rada bi ful zvedla kako je pri Hermini in mali Lari, ampak nekatere njo tako obsojale in pametovaleuser posted image user posted image user posted image  da mislim da si ona cist obupala, in se ne bo vec javila. Ko pomislim na malo bitjice na intenzivni, sama brez mamice, ker srce se mi stisne! Grem mojo malo Fulll poljubckat pa spat!!!
Nocko!

Tule se pa moram malo vmešatuser posted image Včasih realna beseda veliko bolj zaleže, kot pa ploskanje in objemčkanje. Sicer sem svoje mnenje tam že napisala, ampak meni je še vseeno hudo, ko pomislim, kako je mala nebogljena Lara ležela v bolnici, sama zase, potisnjena stran, ker nihče ni vedel ali ima DS ali ne. Mama je pa doma na netu razglabljala, ali bi se ji zaradi tega odpovedala ali ne. Me kar strese....user posted image Najraje bi takrat poletela do malecke in jo vzela v narocje in stiskala in stiskala.
Mene bi zelo tezko ze prepricali, da bi pustila Ozbeja samega za par ur v bolnici, kaj šele po več dni....brezveze.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
31.10.2007 9:38:20   
Naja30
Dober dan!

Uuuu, kakšen lep sonček se je pokazal! Sam to sem hotla povedat user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 253
31.10.2007 9:56:43   
r1ta
Dobro jutro in vse najboljše vsem slavljencem
TIJAuser posted image user posted image user posted image
MANCAuser posted image user posted image user posted image
EVAuser posted image user posted image user posted image
in čestitke Tiji za nov zobek!user posted image

Spanje, tako tako. Zaspala je ob 20.30 in se do 23.30 zbudila 5x, ob ta zadnjem prebujanju je imela spanja dovolj, nakar je sledila uro in pol dolga žurka z atijem v postelji, nato pa sta skupaj zaspala in spala do 7.30 v enem kosu brez prebujanja. Jaz pa sem spala sama v spalnici, naredila reiki za Anino spanje in je očitno pomagalo, da je potem spala vso noč. Ali pa je ati pomagal. Me pa muči nekaj drugega o čemer je pa težko govoriti. Skratka, da ne kompliciram... Glede na to, da se nam dogajajo čudne reči v stanovanju odkar imamo Ano bi bilo dobro poklicati kakšnega bioenergetika ali medija druge vrste, ker me je samo strah pečati se z nadnaravnim. Lačna ni, žejna ni, krčev nima, plenička suha, podnevi spi sama, ponoči ne. Prebuja se pa z nenormalnim jokom, bolj krikom kot da se ji ne vem kaj hudega sanja...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 254
31.10.2007 11:37:29   
Bubacka
R1ta V cerkvi moras vzeti sveto vodo i pospricati posteljico, sobo, pa tudi celo stanovanje! A ste ze njo krestili? Ce ne, bi bilo fajn! Drugac ce ste ze, pol pa daj ta beli prtic, pod rjuhico! A od kod si doma? ce si blizo Celja ti bi lahko dala en kamencek, kje ga prizges in nosis po stanovanju, da se fajn prokadi! Moja tasca se druzi ful z bioenergetikama, pa sama tudi ima posebno energijo!
jaz pa tudi obesila nad posteljico lik Marije! 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 255
31.10.2007 11:44:35   
Bubacka
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Bubacka

Nocko!

Tule se pa moram malo vmešatuser posted image Včasih realna beseda veliko bolj zaleže, kot pa ploskanje in objemčkanje. Sicer sem svoje mnenje tam že napisala, ampak meni je še vseeno hudo, ko pomislim, kako je mala nebogljena Lara ležela v bolnici, sama zase, potisnjena stran, ker nihče ni vedel ali ima DS ali ne. Mama je pa doma na netu razglabljala, ali bi se ji zaradi tega odpovedala ali ne. Me kar strese....user posted image Najraje bi takrat poletela do malecke in jo vzela v narocje in stiskala in stiskala.
Mene bi zelo tezko ze prepricali, da bi pustila Ozbeja samega za par ur v bolnici, kaj šele po več dni....brezveze.

Zelo se strinjam s tabo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 256
1.11.2007 9:31:38   
Naja30
Oh, na drugo stran nas je vrglo. user posted image  Čveke pa take user posted image

r1ta, hvala za čestitke. Ampak ej no, ne me strašit z nadnaravnim user posted image  user posted image  Kaj naj to pomeni? Sta se s tvojim kaj pogovarjala? Mislim, mene kar ježi, ko kaj takega berem.
Upam, da se bo stvar porihtala, da bo Ana bolje spala. Mogoče je samo tako obdobje. Glej, nekateri otroci začnejo šele proti 1.leti spati vso noč, drugi pa že na začetku, ampak se potem ves sistem podre. Sem slišala že ful takih primerov.

Mi smo včeraj šli v ZOO. Končno! In je bilo zelo lepo. Tija je uživala, ko je končno v živo slišala svoje račke user posted image
Je kar ponavljala za njimi svoj da-da-da user posted image  Pa da ne govorim o opicah. So ravno imele svoje šove in smo ful dolgo stali in jih gledali. Ma, so hecne! Pa božala je male kozice in prašičke. Skratka, zelo lepo in zanimivo.

Danes pa... ne vem, spet je sonček. Bo treba malo na zrak.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
1.11.2007 11:27:08   
r1ta
Bubacka jaz živim na Nizozemskem. Drugače je pa Ana bila krščena in to vrstno zaščito imam, prtička pa res nimam pod blazino. Bom še to probala!
Jaz poskušam čisto vse, ker mi to nespanje res ni več jasno. O čudnih pripetljajih raje ne bom govorila tukaj, ker imamo ljudje različne poglede na to. Včasih se da reči obrazložit, včasih pa ne. Sinoči sem ji naredila reiki za boljše spanje in naredila zaščito sobe in ne vem ali je to pomagalo ali pač naključje. Ana je spala od 8.30 do 23.30, nato sem jo jaz zbudila, ko sem ji dajala dudo (user posted image ) nato pa je spala do 5.30 in takoj zatem zaspala pri meni do 7.00. Se pravi da je spala super! Se ne bi nič pritoževala, če bi bilo tako vsako noč! Ma takole, ko si že nemočen razmišljaš vse živo in iščeš odgovore povsod kjer je možno kaj najti. Sinoči sva gledala še par serij "Baby`s wil is wet" in najdeš kar dosti odgovorov na otrokovo nezadovoljstvo. Zelo zanimivo...

Hja, pa vse najboljše

draga LAURAuser posted image user posted image

in moja japkica ANA-LUuser posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 258
1.11.2007 13:55:51   
pika30

Čestitke za 11 mesecev:
LAURA user posted image (vampirka) user posted image user posted image user posted image

Čestitke za 10 mesecev:
ANA-LUCIA SOROYA user posted image (R1ta) user posted image user posted image user posted image

Danes je tako lep sončen dan,z Ajdo sva že bile ob 9 zunaj in se ves dopoldan sprehajale,popoldan pa prav tako,gremo svečke prižgat.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 259
1.11.2007 14:10:49   
r1ta
Pikica, moja Ančka je SorAya!user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.11.2007 14:49:17   
pika30
R1tkica še opazila nisem da piše Soroyauser posted image ,če bi sama napisala se nebi zmotila veš user posted image  tak pa sem samo prekopirala iz foruma čestitke,tako da zmota gre moderatorki Bonnie RR.user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.11.2007 14:51:23   
Bubacka
Cestitke za 11 mesecev Lauri in Vampirkiuser posted image user posted image user posted image
Za 10 mesecev Ana Lucia in R1ta

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.11.2007 15:14:15   
Bubacka
Evo punce pa mi je moja mala princeska se ne doji vec kar 3 dni, pa danes sem zacela piti tablete za ukinitev! user posted image user posted image user posted image  Zal mi je, ker imam se dosti mleka! In lepi so bile te trenutke, ko sem jo gledela kako lepo pije!
Ah, pa se moglo se zgoditi to enkrat! Tako mi je lepo pri srcu ko se spomnim na lansko leto, pa si pogledam slikico kaksen trebuscek sem imela, pa potem kaksna mala pikica prijokala na svet, taka je bila ljubka, popolnoma odvisna od mene, tak bi rada vrnila par teh dni, novorojenckovih!!! 
Kaksna pa je velika ze zdajuser posted image , NE MORAM VERJETI DA JE TO MOJ OTROK, DA SKORAJ ENO LETO MIMO!!! DA VSE TO SE RES ZGODILO Z MANOuser posted image

IMAM ZELO VELIKO ZELJO PO 2 OTROCICKO! Ampak morava malcek se pocakat! ker nimamo se svojega stanovanja!user posted image Pa se bo!

Punce vprasanje? A vse imate doma vlazilca zraka? in ce je, pol katerega priporocate, a so kaksne cenejse od Baby centra?

Strawberrie Cherrie a nisi mi odgovorilauser posted image , za  avtosedez Priori katerega si kupila v Toysu za 130 evro, kje se nahaja ta trgovina? Hvala!

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 263
1.11.2007 15:22:36   
Naja30
r1ta, oprosti, sem pozabila. Čestitke tudi tvoji punčici! user posted image

Mi2 se še kar nisva spakirali ven user posted image  Kar ne da se mi. Čakam, če me bo poklicala ena prijateljica, pa ni glasu od nje.

Bubacka, meni je tudi malo hudo, ker skoraj ne dojim več. Po drugi strani mi pa to paše zaradi user posted image  Tablet mi pa na srečo ni treba jemat, ker ko se je povpraševanje zmanjšalo, se je tudi ponudba.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
1.11.2007 15:31:52   
emaa
Bubacka Toys je v Avstriji, v večini malo večjih krajev. 

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
1.11.2007 15:52:04   
ally1
Živjo punce, kako lep dan je danes, no vsaj iz znotraj je videti lepo, ampak zunaj piha ko sam user posted image . Mi se še kar zadržujemo notri, ker je Matic še zmeraj malo prehlajen. Imamo sedaj tisto pumpico od "ije" in vlečemo smrklje ven kot za šalo user posted image , ampak mi ni žal, da sem kupila to zadevo.
Čestitke  :
Lauri
Ana Lucia
TIJA  
MANCA  
EVA  

Upam da nisem koga pozabilauser posted image .
Bubacka, tudi jaz nameravam kupiti vlažilec zraka, pa se ne morem odločiti katerega bi, jutri gremo mal v kontrolo za cenami in kvaliteto, pa ti lahko sporočim, kje so cenejši oz.boljši.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.11.2007 19:05:51   
Strawberrie Cherrie
Joj, sem zgrešila. Toys je v Avstriji. V večini večjih mest. user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 267
1.11.2007 22:23:17   
r1ta
No takole pa zna bit naša lumpika prisčna... Poljubčki, nato vrže hrano po tleh, vmes pa še flirta z atijem user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=fRk2V_mxoJw

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 268
2.11.2007 7:49:06   
frufru
r1ta , tvoja Ana je pa res prisrčna. Naš lumpi je danes spal v redu do pol6h pol pa akcija. Bomo vidli koliko časa bo zdržal. Trenutno je na tleh pri mojih nogah in cuka kable....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 269
2.11.2007 9:28:15   
pika30
Ana je pravi cukrček.R1ta kako narediš posnetek na youtobe,vem da s kamero, a se lahko tudi z mobitelom posname. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 270
2.11.2007 9:41:01   
Naja30
r1ta luštna punčka! Prava cortika user posted image
Mene pa zanima, kako daš gor daljši posnetek od 100mb. Sem se včeraj nekaj mučila, pa mi ni ratalo. Verjetno je odvisno od resolucije, v kateri snemaš?
In kako narediš,  ko hočeš poiskat svoj posnetek? Po imenu ali kako?user posted image  Sem dala nekaj gor, potem pa mi ni našlo.

Mi smo tudi spali v redu. 2x je ponoči zajokala, kot da je nekaj grdega sanjala, sem jo pobožala in je spala dalje. Do 7h. Potem je dobila pa 1.v življenju KM za piti po flaški. Sem rekla, da ji dam kar čisto, da vidim, če bo kakšna reakcija. Do zdaj je še ni in upam, da je ne tudi ne bo user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 271
2.11.2007 9:51:18   
r1ta
Punce tole glede youtube-a moram vprašati J-jeka. To on obvlada, jaz nimam pojmauser posted image  Odgovor sledi!

Mi spali? Ne! Spala je od osmih do pol enajstih in ko se mami in ati spravita končno po ne vem kolikem času malo user posted image se dama zbudi. Jo uspavama in poskusimo znova user posted image . Se spet zbudi tako da... ni bilo nič.user posted image  Potem je bedela do dveh zjutraj! Dala sem ji čaj, je pila, dala sem ji stekleničko mleka, pojedla samo pol... Ob osmih je bila pa že spet aufuser posted image  Danes smo pa vsi trije zombiji. J. se je odločil da bo delal doma tako da lahko dela malo bolj na izi. Jaz pa prmejdun ne mislim danes nič delat... Me bo vse počakalo.

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.11.2007 11:39:57   
ally1
dobrooooo jutroooo.
r1ta kak srček je vajina Ana, je pa kar mal problem, da se je nasmejala, a ne?user posted image  Upam da vama bo ratal v prihodnosti v miru user posted image user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 273
2.11.2007 15:23:47   
r1ta
Pika30 ja seveda lahko posnameš z mobitelom!

Naja3 potem ko se registriraš prideš v my account, nato pritisneš upload new video in na skrajno desni strani ti piše about uploading. Tam piše: Your video is limited to 10 minutes and 100 MB in pod tem: Upload videos directly from your mobile phone!, ter: Upload files larger than 100MB or upload many files at once! Nato slediš navodilom.

Kako najti svoj video? Ko se registriraš in se ti odpre my account morajo biti tvoji filmčki pod my videos. No, še jaz sem se nekaj naučilauser posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.11.2007 16:49:51   
Strawberrie Cherrie
Pika30, a mogoče veš, a se bo odpirala Pikapolonica v Eurospar centru v Slovenj gradcu? zdej ga gradijo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?