|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
1.11.2007 22:03:32   
babylove
Mimogrede - kaj si ti tudi v kakem postopku al se odločaš zanj?

Za november sem se dogovorila za in vitro z ginekologom in laboratorijem, manjka mi le še dogovor pri anestezistu.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
2.11.2007 8:22:48   
sayuri
Jutro punce user posted image

Sonček je, glavo pokonci, alo gremo vstat user posted image .

Boste kaj bolj zgovorne, kot včeraj????user posted image

Jaz sem danes zaspala! Si predstavljate? Oba s ta malim sva do pol osmih spala, kar bi blo sicer fajn, če si ne bi jaz ob 6h mogla injekcije dat user posted image . Tako da sem danes zrihtala vse z dvourno zamudo user posted image . Zdaj sem s tem Puregonom že strokovnjak user posted image user posted image user posted image

babylove, vidim, da v Franciji živiš. Kaj boš vse tam delala? Je kaj drugače, kot pri nas? Predvsem me zanima, kaka zdravila boš imela. In pa...koliko postopkov imate na voljo? Koliko stane en postopek? Sem firbčna, a ne? user posted image user posted image  Jah...ženska sm user posted image user posted image  Pri naslednjem urejanju te dam na seznam user posted image

No čveke-na plano....

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
2.11.2007 8:28:43   
sayuri
Sulfinija, kaj je zdaj s teboj? Je prišla user posted image  ? Al boš test delala?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
2.11.2007 9:39:11   
babylove
Kaj boš vse tam delala? Je kaj drugače, kot pri nas? Predvsem me zanima, kaka zdravila boš imela. In pa...koliko postopkov imate na voljo? Koliko stane en postopek?

Ne vem, če je kaj drugače, menda že ne, saj princip mora biti enak, smo ženske povsod enake user posted image . Ne vem natančno, kako je v Slo, ker se mi ne da brat vaših kolobocij user posted image . Niti ni važno, glavno, da bodo dojenčki, za vse.

4 postopki na otroka so brezplačni.

S seznamom pa se ne rabiš utrujat, imaš itak dovolj dela user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
2.11.2007 10:37:03   
spelka12
evo mene na hitrico.
cati a sem ti rekla da BO. user posted image user posted image user posted image  lepo si nam dvignila upanje.
Vsem špikarkam en objem, trepetalkam pošiljam user posted image user posted image  - te so posebne, povzročajo rast trebuščkauser posted image .
Lep vikend

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
2.11.2007 12:48:28   
MARTINŠČICA
Hej hoj, pupe!

Jaz sem se vrnila od osebne zdravnice. Dobila sem Dabroston in Buskopan. Moram reči, da me je včeraj malo manj bolelo, danes se tudi super počutim, tako da upam, da Buskopana sploh ne bom potrebovala. Nosečke, koliko ste ga pa ve akj uporabljale proti bolečinam? V glavnem, počutim se iz dneva v dan bolje.

Včeraj sem cel dan po malem šivala in si zašila 3 sp. dele trenerk, tako da imam za doma dovolj "municije". Zvečer sva šla pa na pokopališče romantiko zganjat.

Kar se domaćih lekarn tiče in kupovanja "kočljivih" proizvodov ala CB, brizge, injekcije ..., sem tudi jaz morala sredi postopka po brizge in mi je bilo ful čudn, ko nobena lekarnarka sploh ni bila kaj posebej pozorna na to. Po test osečnosti je šel pa moj dragi.

Bety upa, Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image  T user posted image  K user posted image  E !

Sulfinija, kaj je sedaj? Si že med špikaricami, ali ne? Jadrnica se je že začela sšpika, a ne?

Goldy, ti si pa še ena naša kokoš nesnica! Bravo, bravo.

Trepetalke, kje ste? Kaj se dogaja z vami? Kdaj pridete za mano? Cati je imela danes krvni test. Ostale, imate kakšne znake, neznake ...?

Blanč, Kostanj, Cukica, Reni70 in Pikica26, upam, da ste se pobrale in da že z optimizmom zrete v nov postopek.

Sonček75, lepo grej svoja sončka in čez 14 dni se iz trepetalk prestavi med srečke user posted image .

Amelia, meni se je dogajalo isto. Ko sem 3 mesece po postopku končno prišla na svoj prejšnji trebuh, sem šla v nov postopek in hormoni so me spet napihnili. Saj me ne bi toliko motilo, če me ne bi potem vsaka druga ženska v službi spraševala, če sem noseča!?! Najbolj zoprno vprašanje, če ne moreš zanosit in si poln hormonov, da bi najraje kar eksplodirala in koga fejst nadrla.

Barbarela77 ti si pa prava špikarica. Kar tako naprej!

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
2.11.2007 14:10:42   
Amelia
Martinščica, super, da se bolje počutiš, uživaj v nosečnosti!!

Sayuri, a se ti kaj sanja zakaj ti je zamenjal zdravila? Jaz sem imela v 1. IVF 1 Diphereline in 2 Menopur, za naslednjič mi je rekel, da mi bo povečal dozo, da pridemo še do več celic in zarodkov (prvič sem jih imela 6 - od tega 3 zrele, 2 sta se oplodila po ICSI metodi), jaz računam na ista zdravila.

Danes vidim, da je ful zatišje, ste vse na dopustih, al kaj? Jaz pa v službi pridna kot mravljica,.. grem počasi domov.

Še 10 dni do špikanja, gre kar hitro, jupiiiii!!! Vsem ostalim pa user posted image user posted image veliko sreče pri postopkih!

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
2.11.2007 14:29:01   
sayuri
Pravkar sem prišla iz pohoda iskanja brizg in injekcij po našem kraju. user posted image  Mislim....kaj takega.... user posted image  Najprej grem v lekarno in povem, kaj bi rada, pa še une zelene listke pomolim lekarnarki pod nos, da bo vidla, katere dimenzije rabim. Gleda čukasto user posted image  in pravi, da nimajo. Da mogoče ta velike so, ampak ta malih pa nimajo. Pa vpraša me, zakaj to rabm. Se nekaj izmuznem in rečem, ok pa nič. NAj grem v Sanolabor pogledat, mi še reče. Ok, grem tja. Una spet čudno gleda user posted image  in sprašuje, za kaj rabim user posted image  Ja za kaj...kaj te briga babji firbec...rabm pač...ne bi razlagala tamle na glas....user posted image  Nekaj išče in privleče ven vse mogoče igle, takšne kot rabm...niti ene. Da naj grem kar gor v ambulanto, pa mi bojo tam dali. Ok, grem gor in na šaltarju rečem, da rabm igle user posted image user posted image  Prvo vprašanje spet: Zajkaj to rabm???? user posted image  Ja pišuka no.... ZA FIKSAT sem že hotla reč, pa sem se premislna user posted image . Me pošlje v čakalnico, da mi bo sestra(pardon - brat) to dal. In čakam...kot en butelj.... No...končno pridem not in....pišuka, moj sosed je medicinski brat user posted image . Mu razložim, kaj rabm in un sam reče, naj mu povem, kake barve injekcije rabm. No...tiste ta dolge in debele sva našla, ta tanke pa ne user posted image . Je šel v eno drugo ambulanto pogledat, pa je dobil podobne. Pol mi je pa še brizge dal in rekel, naj se fajn zadanem user posted image . Seveda je pomežiknil , jst sem se pa počutila kot največji narkoman u našem kraju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem tiste igle domov prinesla in grem stavit, da me bo že jutri pol ljudi postrani gledalo....user posted image

Amelia, jst sem imela v prvem postopku Suprefact in Menogon - pridelek 5 celic. Sedaj imam Diphereline in rekel je, da mi bo dal GonalF ali Menopur. No, ko sem prišla ta, pa je rekel, da mi ne bo dal ne eno ne drugo, pač pa Puregon. Ni pa nč reku, zakaj, jst ga pa nism spraševla...saj veš, kako je Reško. user posted image  Bomo vidli, kako bom reagirala. DAnes mi ni nič slabo (čudnouser posted image )

JA, je pa res zatišje danes tukile. user posted image  Punce uživajo....user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
2.11.2007 14:46:35   
maja24
Lep pozdrav vsemuser posted image .Mene pa neki zanima,dones je deseti dan po ETju,pa če bi naredla test a mislte da bi biu lažen al nej še mal počakam?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
2.11.2007 14:48:25   
sayuri
maja, jst sem 100% da bi ti že pokazal plusek user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
2.11.2007 14:51:21   
Anonimen
Drage moje,
imam eno vprašanje. Jaz sem začela z inekcijami Diphereline 24.10. (postopek IVF) v tem času bi morala dobiti M, vendar je še ni od nikoder (zadnjo M sem imela 1.10.). Vmes sem bila enkrat pri zdravniku, pa je kar rekel, da naj počakam na M in potem drugi dan pridem po nove inekcije.

Hudiča, glih ko bi morala pridet je pa od nikoder ni. A ima katera podoben primer? Ali je v navadi, da ko si daješ te inekcije toliko zamuja, al pa so samo živčki?

Vsaka pomoč bo dobrodošla. user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
2.11.2007 14:51:31   
maja24
pA SEJ BI PROBALA SAM MAL ME JE STRAH DA NEBOM RAZOČARANA,PA ŠE MOJ MI GOVORI DA NEJ POČAKAM NA TOREK.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
2.11.2007 14:55:00   
maja24
Kako pa ti, a si mi uredu,a te kej peče po inekcijah,a ti je še slabo?Jest loh rečem da sm jih zlo dobr prenašala sam blo me je pa ful strah ker se drgač ful igl bojim.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
2.11.2007 14:58:07   
maja24
Ja možno je da ti zamuja od inekcij, ker je men tut dva dni zamujala.Pa še Reš mi je reku da se to zlo rado zgodi.Tok da sej bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
2.11.2007 15:04:09   
sayuri
Anonimna, men je zamujala 3 dni po Dipherelinu. Men je Reš rekel, naj se na dva dni pikam. Če ti zmanjka injekcij predno dobiš M, kar pojdi k zdravniku (saj si pri Rešu, a ne?) in ti bo dal dodatne ampule. Brez skrbi.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
2.11.2007 15:05:48   
sayuri
JAh maja, tvegati ali pa ne tvegati user posted image user posted image user posted image . Kukr hočeš. Če se bojiš razočaranja, potem raje počakaj na torek. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
2.11.2007 15:06:29   
maja24
Kakšen je pa pol postopek po testu če je user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
2.11.2007 15:08:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Kakšen je pa pol postopek po testu če je user posted image .

Potem pa pokličeš Reša in mu poveš, da je test pozitiven. Naroči te na UZ čez 14 dni. Lahko pa tudi že pokličeš svojega ginekologa in se prijaviš za pregled pri njemu. Itak te bo Reš čez 14 dni predal k tvojemu ginekologu .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
2.11.2007 15:21:08   
soncek.djukelica
punce, ne biti nestrpne!
maja, raje počakaj z testom! jaz sem ga delala šele 12 dan po transferju!
anonimna, meni je M zamujala 10 dni, ti imaš pa jutri šele 1 teden špikanja! čisto normalna reakcija je,da ti zamuja!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
2.11.2007 15:21:49   
Anonimen
Ja sem pri Rešu. Jaz sem si tudi dajala na dva dni. Še nikoli nisem imela tako dol cikel. Po vseh pravilih bi jo morala dobiti 29.10, zamuja mi 4 dni. 

Ja ni kaj, bom pač čakala, da se M prikaže.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
2.11.2007 15:30:17   
maja24
Jest sm si tut dajala na dva dni ampak sam 3 krat pol pa vsak dan tok da sm mela do Reša še mal rezerve,pol pa itak drugi dan M sem šla do njega tok da mi je dal še po dva menopurja zravn.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
2.11.2007 15:34:15   
maja24
A pa si ti štela s tistim dnevom kokr si mela transfer al z naslednim dnevom.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
2.11.2007 15:55:13   
soncek.djukelica
dan transferja nisem štela, to je kot nulti dan!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
2.11.2007 16:35:02   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

pA SEJ BI PROBALA SAM MAL ME JE STRAH DA NEBOM RAZOČARANA,PA ŠE MOJ MI GOVORI DA NEJ POČAKAM NA TOREK.user posted image

Se strinjam s tvojim user posted image . Raje počakaj.

200% MAMI

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 17:27:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.