sayuri
|
Pravkar sem prišla iz pohoda iskanja brizg in injekcij po našem kraju. Mislim....kaj takega.... Najprej grem v lekarno in povem, kaj bi rada, pa še une zelene listke pomolim lekarnarki pod nos, da bo vidla, katere dimenzije rabim. Gleda čukasto in pravi, da nimajo. Da mogoče ta velike so, ampak ta malih pa nimajo. Pa vpraša me, zakaj to rabm. Se nekaj izmuznem in rečem, ok pa nič. NAj grem v Sanolabor pogledat, mi še reče. Ok, grem tja. Una spet čudno gleda in sprašuje, za kaj rabim Ja za kaj...kaj te briga babji firbec...rabm pač...ne bi razlagala tamle na glas.... Nekaj išče in privleče ven vse mogoče igle, takšne kot rabm...niti ene. Da naj grem kar gor v ambulanto, pa mi bojo tam dali. Ok, grem gor in na šaltarju rečem, da rabm igle Prvo vprašanje spet: Zajkaj to rabm???? Ja pišuka no.... ZA FIKSAT sem že hotla reč, pa sem se premislna . Me pošlje v čakalnico, da mi bo sestra(pardon - brat) to dal. In čakam...kot en butelj.... No...končno pridem not in....pišuka, moj sosed je medicinski brat . Mu razložim, kaj rabm in un sam reče, naj mu povem, kake barve injekcije rabm. No...tiste ta dolge in debele sva našla, ta tanke pa ne . Je šel v eno drugo ambulanto pogledat, pa je dobil podobne. Pol mi je pa še brizge dal in rekel, naj se fajn zadanem . Seveda je pomežiknil , jst sem se pa počutila kot največji narkoman u našem kraju. . Zdaj sem tiste igle domov prinesla in grem stavit, da me bo že jutri pol ljudi postrani gledalo.... Amelia, jst sem imela v prvem postopku Suprefact in Menogon - pridelek 5 celic. Sedaj imam Diphereline in rekel je, da mi bo dal GonalF ali Menopur. No, ko sem prišla ta, pa je rekel, da mi ne bo dal ne eno ne drugo, pač pa Puregon. Ni pa nč reku, zakaj, jst ga pa nism spraševla...saj veš, kako je Reško. Bomo vidli, kako bom reagirala. DAnes mi ni nič slabo (čudno ) JA, je pa res zatišje danes tukile. Punce uživajo....
|