|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
3.11.2007 14:00:05   
sayuri
Lazanja se peče, moja dva spita, .... user posted image

konina, če bi na forumu "Hišni ljubljenčki" napisala, da so psički čistokrvni pa brez rodovnika, bi te takoj napadli. user posted image  Po novem (no, že nekaj let) se takim kužkom reče mešančki. Vem, da se čudno sliši, ampak so mi pred nekaj meseci punce razložile prav na tistem forumu. user posted image  Tudi jaz imam doma čistokrvnega novofundlandca brez rodovnika. VSaj tako sem skoz mislna user posted image  Pred 15 leti, ko se je skotila njegova mama, je imela to smolo, da je bila 7 po vrsti in ni dobila rodovnika. Ja, takrat je bilo še tako. Sedaj pa v leglu vsi kužki dobijo rodovnik. Ko je imela sama mladiče, so bili sicer čistokrvni, vendar brez rodovnika. Sedaj pa je kar naenkrat moja mrcina mešanec. user posted image  ZAme so mešančki tisti majhni kužki, ki imajo glavo večjo kot trup, noge pri tleh in so šekasti, pa luštni do konca.....user posted image  No, kasneje so me punce razsvetlile, da moj pes ni navaden mešanček ampak je (pazi zdaj to) mešanec novofundlandec z novofundlandcem user posted image  Kdo bi zastopu, a ne? Mešančki gor al dol, tele vaše kepico so presneto luštne user posted image  Moram možu slike pokazat..... user posted image

_rebeca_ tile rjavi izcedki lahko nič ne pomenijo, lahko pa napovedujejo M. Opazuj se in boš videla. očno držim pesti, da ni M. Saj vidiš, kako je pri cati...krvavi, test je pa pozitiven. AMpak ona pravi, da je prav orng krvavitev, če se ne motim user posted image
Goldy in mavrica72, čestitke za punkcijo in veselo na ET. user posted image user posted image user posted image  MAvrica, upam, da so našli dovolj plavalčkov. Pa kar počivaj, če te fajn boli.
kajsica, tole bo tud lušten pridelek user posted image

mihi78, te bom dodala med navijačice. user posted image
sonček.d. ne vem, če prav v vsakem postopku pri vsakem zarodku vedo spol - to mi ni ravno logično. user posted image  Vem pa, da s posebno analizo lahko ločijo spol zarodka. Moja prijateljica je bila na umetni oploditvi, kjer so ji vstavili izključno zarodek ženskega spola, saj bi deček podedoval neko gensko bolezen, katere prenašalka je ona. Tako da-za te variante vem. Ne vem tudi, če je zakonito, da bi človek prosil tam na mizi - "men dajte pa dva fanta". Saj ne gremo po kruh, a ne? Malo povprašaj to tvojo prijateljico.... user posted image

Kje se skriva sulfinija? Ima kakšno presenečenje za nas, a l kaj? user posted image

Mene je pa danes prvič začelo špikat v jajčnikih. Sem 4 dan Puregona in bi se že moglo kaj dogajat tam not, a ne? user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
3.11.2007 14:20:02   
citrončica
Pridna, Sayuri, jaz še nič ne kuham, za knjige sem se spravlauser posted image user posted image ,po tokih letih spet učit...ja, sama sem hotla, a neuser posted image
čakam, da moj pride domov-mislim, da ribe loviuser posted image ,potem bom skuhala...
Aja, Sulfiniji rač.nagaja, me je do solz nasmejala, ko ga že 2 dni "kurbla"user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
3.11.2007 14:22:59   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 5.11.
konina - UZ
Goldy - ET
citrončica - UZ
Goldy - ET

Torek, 6.11.
sayuri - UZ
maja24 - TEST
kajsica - UZ

Sreda, 7.11.

Četrtek, 8.11.
spelka12 - TEST
_rebeca_ - TEST
M.B.L.K. - TEST

Petek, 9.11.
Abra - TEST
Ana_P - UZ

Sobota, 10.11.

Nedelja, 4.11.
mavrica72 - ET

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

cati greje user posted image  - TEST 2.11.
maja24 greje user posted imageTEST 6.11.
spelka12 greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
_rebeca_ greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
Abra  greje user posted image user posted image  - TEST 9.11.
M.B.L.K greje user posted image user posted image - TEST 8.11
sonček75 greje user posted image  TEST 14.11.

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image
user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image dajamaja (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF, punkcija 31.10., ET 5.11.
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, začetek Diphereline 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek,2.dan M začetek z GonalomF
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem, ET 26.10.
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal, punkcija 22.10.,ET 25.10.
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., nato Menopur,
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek špikanja 15.10.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF
  • spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10., punkcija 20.10., ET 25.10.
  • sonček75 (LJ), začetek Gonal 22.10. prenos zamrznjenčka 31.10.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur
  • jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki, Pokliče prvi dan novemberske M
  • M.L.B.K (ICSI;PO,dr.Reš) ET 25.10
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11. , ET 4.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (IVF/ICSI?; ?, ?) 26.10. začetek Diphereline, 21.11. predvidena punkcija

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  S E P T E M B R U  user posted image

• cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija 16.10, ET 21.10.
  • škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka, mihi78
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE (MB) user posted image user posted image ,
    MANDARINCA (MB)user posted image user posted image CRNITULIPAN (PO), BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (LJ) pregled 13.11.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1428
    3.11.2007 14:34:34   
    cati
    sayuri Jaz  imam tudi v ponedeljek (5.11) test (še enkrat) sicer ni preveč upanjea je pa šeuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1429
    3.11.2007 14:45:29   
    blanč
    Danes pa veliko zatišje tu gor. Jaz si želim kake lepe novice od našega črnega tulipana. Rebeca in cati zdržta pa hitro te izcedke stran nagnat šc, šc.....

Jaz sem zmatrana za crknt.... Kar vsak dan  user posted image ,   user posted image ,user posted image ... Pa fat burnerja pijem, ja mogoče bo pa kaj. Saj na kondiciji se kar pozna, sem začela v vacu orbitrku, mogoče se bo še nauser posted image kaj poznalo.
    To zato, da me Reško ne bo več zaradi kg sekiru  user posted image user posted image user posted image , čeprav mi moji bližnji trdijo, da nimam nič preveč. No ja pa imam vsaj, kakih 5 kg bo treba dol dat.
    Lep dan

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1430
    3.11.2007 15:28:36   
    GoYa
    MARTINŠČICA, sem šla pogledat v tvoj album. Moram priznati, da se mi zdi kar precej velik trebuh. Jaz takega v prvi nosečnosti nisem imela niti v 4. mesecu. Sedaj sem pa v 12t (tudi dvojčka) in se mi še skoraj nič ne pozna. Popoldne začne malo izstopati.
    Verjetno imaš kar močnejšo hiperstimulacijo, zato ti svetujem, da ogrooooooomno piješ. Tudi jaz sem bila hiperstimulirana tokrat, pa ni bil trebuh nič napihnjen.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 1431
    3.11.2007 15:49:24   
    konina
    user posted image  Kaj ti mene malo hecaš?! Sayuri, pa mojim bonbončkom pa res ne morejo rečt mešančki. Jaz sem velika ljubiteljica živali, ampak nekateri so pa malo user posted image .  Le kaj bodo še ugotovili. Kaj niso mešančki psi, ki nimajo starša iste pasme? Naši pa to imajo.
    So pa res  malo smešni. user posted image   Hja, ni kaj. Sem se pa malo nasmejala definiciji teh mešančkov, še posebej vašega novofundlanca. user posted image  Glede na to, da imate kužika, pa našega verjetno ne bi? Al pa dva, tri... Jih je veliko na razpolago.

Naše kosilo je že za nami. Mene danes konkretno obliva user posted image  in zvija in nagaja, saj hoče menda nadoknadit te zamujene dni. V ponedeljek pa UZ. Kaj me čaka? Že menopur ali še suprefact? Kaj menite?

Lp, Nina

(odgovor članu GoYa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1432
    3.11.2007 16:22:17   
    citrončica
    Konina, ponavadi z gonalom začneš tam drugi danuser posted image ,
    meni so prejšnji teden zato podaljšali suprefact, keruser posted image  še ni bilo,na UZ pa se je videla tako odebeljena sluznica, da naj bi še prišla, če slučajno niuser posted image ,kar pa seveda ni bilouser posted image
    Če je vse OK,potem začneš že z aha menopurjem-ti nimaš gonala,
    upam,da tudi jaz....lp
    aja, kužki so res pravi cortki!!user posted image

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1433
    3.11.2007 16:31:41   
    konina
    citončica, hvala za odgovor. Potem se bom morala kar dvakrat špiknit. No, v prvem postopku sem imela samo menopur in je bilo enostavnejše in predvsem krajše. Upam, da bo tokrat pa uspešnejše!

Saj vem, da sem tečna, ampak so res lušni kajne, tile naši kužki!? Saj se bo umirila, ampak sedaj sem še polna vtisov in veselja, pa ponosa, ker sem bila zraven ob carskem in jim pomagala zadihati.

Lp, Nina

(odgovor članu citrončica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1434
    3.11.2007 16:33:51   
    konina
    Aja! Pa še ena smešna povezava. Ko sem šla na prvo punkcijo, je ponoči skotila naša mucka in pridelala 5 mladičkov (konec aprila). Sedaj v drugem postopku imamo pa mlade kužke. Ja, naše živali so plodne. user posted image  Če bi le še malo name skočilo! user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1435
    3.11.2007 18:17:50   
    Sulfinija
    Ojla!

Vsem skupaj en lep pozdravček.No kot vam je citrončica napisala sem dva dni kurbla računalnik me nekaj zeza,najbrž mu je naškodil tale žalosten praznik kot meni.

Punce nič novega,le tole,da se mi je včeraj začel nakozovati icedek,ki traja še danes oreng vlilo pa se še ni.Sedaj bom spila deci refoška,nato pašla v kad v toplo vodo na masažo in se bo vlilo juter.Torej gre zares v ponedelejk se bom če bo šlo vse po sreči že začela špikati.

Sedaj le še čakam user posted image ,pivo mam že perajt,vitamine že pridno jemljem,in tale teden začnem z masažo stopal.Če bo šlo vse kot po maslu bom že naslednjo nedeljo vedela kako pridna kokoška sem.

Ja punce napeto bo.Citrončica upam,upam da začnema obe v ponedeljek z gonalom in boma ksupaj trepetali in obe na koncu user posted image .

GIta in dajamaja zelo mi je žal za vaju,da so se zgodbe takole končale.Obema želim,da se oreng spočijeta izjočeta bolečino in nato pogumno v novi boj za vajine user posted image .

Sedaj pa šibam me že možek nestrpno čaka.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1436
    3.11.2007 18:56:11   
    taraji
    gita14 , dajamaja  tudi meni je močno žal, da se vama ni izšlouser posted image user posted image user posted image user posted image , vendar si naberita moči za nov boj.

cati - upam, da se krvavitev ustavlja in da se bo vse dobro izšlouser posted image user posted image user posted image

_rebeca_, spelka 12 -
    kako pa kaj z vama. Me smo bile isti dan v Po na ET.(rebeca - zadnjič si spraševala, če sva midva sedela pri vratih in sva imela uro 8 40 - ja to sva bila midva). Mene že prav muči tole čakanje. kot sem že napisala nimam prav nobenih nosečniških znakov, prav tako pa nimam nikakršnih izcedkov, tako da še vedno pričakujem dobro novico.
    Ali bosta s testom počakali prav do 8.11., ali ga bosta delali kaj prej. jaz za enkrat še nimam poguma, da bi ga naredila.

No, vsem špikarkam želim čimbolj mirno roko in da bi bile pridne kokoške.

Vsem srečkamuser posted image seveda lepe čestitke.user posted image user posted image

Vsem trepetalkam in nasploh vsem pa VELIKO SREČE IN USPEŠNE REZULTATEuser posted image user posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 1437
       [Brisano sporočilo]
    3.11.2007 19:26:01   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taraji)
      Neposredna povezava do sporočila: 1438
    3.11.2007 19:29:10   
    Sulfinija
    Rebeca,prav imaš dokler ni M je še vedno upanje.Tudi jaz navijam zate,da zagledaš user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1439
    3.11.2007 19:31:40   
    Sulfinija
    Maja24,kako kaj tvoji znaki'Si že della tst?J akomot ga delaš že 10.dan po ET,meni je že pokazal 8.dan po ET zarodki so pa bili na ET stari 5.dni.

IN še eno vprašanje za vse,ki ste bile v LJ.Ko imaš punkcijo se mogoče da zmeniti tam kako z zdravnikom,da pokličem recimo drugi dan po punkciji v labolatorij,kaj se dogaja z tvojimi otroki?Namreč meni je tole najtežji del čakati 5.dni in ne veš nič ali te bojo otroci počakali ali ne boš šel domov praznik rok?

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1440
       [Brisano sporočilo]
    3.11.2007 19:56:33   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu blanč)
      Neposredna povezava do sporočila: 1441
    3.11.2007 20:38:18   
    *ajetam*
    AKTUALNO V TEM TEDNU

Ponedeljek, 5.11.
    konina - UZ
    Goldy - ET
    citrončica - UZ
    Goldy - ET

Torek, 6.11.
    sayuri - UZ
    maja24 - TEST
    kajsica - UZ

Sreda, 7.11.

Četrtek, 8.11.
    spelka12 - TEST
    _rebeca_ - TEST
    M.B.L.K. - TEST

Petek, 9.11.
    Abra - TEST
    Ana_P - UZ

Sobota, 10.11.

Nedelja, 4.11.
    mavrica72 - ET

T R E P E T A L K E
    (beri TESTI)

cati greje - TEST 2.11.
    maja24 greje - TEST 6.11.
    spelka12 greje - TEST 8.11.
    _rebeca_ greje - TEST 8.11.
    Abra greje - TEST 9.11.
    M.B.L.K greje - TEST 8.11
    sonček75 greje TEST 14.11.

KOSTANJ (PO)
    cukica (LJ)
    reni70 (PO)
    pikica26 (PO)
    GITA14 (LJ)
    dajamaja (PO)

KANDIDATKE ZA V OKTOBRU / NOVEMBRU

*
    pika74 (LJ) - zamrznjenčki
    *
    sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon
    *
    Anonimna
    *
    PAMELA
    *
    Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
    *
    Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
    *
    Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF, punkcija 31.10., ET 5.11.
    *
    šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,
    *
    gold fish (LJ) zamrznjenčki
    *
    gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
    *
    mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
    *
    tassi1 (5.IVF, MB)
    *
    Anonimna (Praga)
    *
    barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, začetek Diphereline 26.10.
    *
    Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek,2.dan M začetek z GonalomF
    *
    mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
    *
    Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem, ET 26.10.
    *
    _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal, punkcija 22.10.,ET 25.10.
    *
    konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., nato Menopur,
    *
    pikovit v nove boje
    *
    sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
    *
    citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek špikanja 15.10.
    *
    kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF
    *
    spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10., punkcija 20.10., ET 25.10.
    *
    sonček75 (LJ), začetek Gonal 22.10. prenos zamrznjenčka 31.10.
    *
    DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
    *
    maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
    *
    m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur
    *
    jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline
    *
    Pija76 (LJ) zamrznjenčki, Pokliče prvi dan novemberske M
    *
    M.L.B.K (ICSI;PO,dr.Reš) ET 25.10
    *
    mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11. , ET 4.11.
    *
    Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
    *
    babylove (IVF;Francija)
    *
    Ana_P (IVF/ICSI?; ?, ?) 26.10. začetek Diphereline, 21.11. predvidena punkcija

KANDIDATKE ZA V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJU

*
    dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
    *
    kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
    *
    blanč decembra v nove boje
    *
    andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    *
    Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
    *
    kikaa (2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
    *
    cukica (LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
    *
    reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj

KANDIDATKE ZA v S E P T E M B R U

*
    cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija 16.10, ET 21.10.
    *
    škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact

#

pikovit, sulfinija, koala , *medica* , Špelka , soncek.djukelica , citrončica, Staša1 gloria, konina, sayuri, tosja ,mlinčka, perlica , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjka, mihi78, *ajetam*

NOSEČKE avgust / september

GOYA (PO) , DARMAR (PO) , ZALAZOYA (PO) , SKYE (MB) ,
    MANDARINCA (MB) , CRNITULIPAN (PO), BETY UPA, žani4 (LJ),

NOVE NOSEČKE

MARTINŠČICA (LJ) pregled 13.11.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

dodala sem se med navijačice.
    jaz grem tudi na ivf postopek ampak bo verjetno še trajalo . sem ravno prejšnji teden izvedela od ginekologinje. naslednji teden na pregledu izvem več...
    držim pesti.
    aja šele ko sem videla ta seznam me je popoloma šokiralo kakoveliko vas je ...groza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1442
    3.11.2007 21:45:19   
    soncek.djukelica
    IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

sonček.d. ne vem, če prav v vsakem postopku pri vsakem zarodku vedo spol - to mi ni ravno logično. user posted image  Vem pa, da s posebno analizo lahko ločijo spol zarodka. Moja prijateljica je bila na umetni oploditvi, kjer so ji vstavili izključno zarodek ženskega spola, saj bi deček podedoval neko gensko bolezen, katere prenašalka je ona. Tako da-za te variante vem. Ne vem tudi, če je zakonito, da bi človek prosil tam na mizi - "men dajte pa dva fanta". Saj ne gremo po kruh, a ne? Malo povprašaj to tvojo prijateljico.... user posted image

sej glih ni neka prijateljica, pri G. sem jo srečala! Se moram strinjat s teboj, nevem, koliko bi se dohtarji ubadali s tem,da ti vstavijo parček, bi prej rekla,da izberejo najboljše zarodke!
    Pa za vse,ki morda izgubljate upanje; vam povem, da je ženska enega otroka dobila po IVF, hodila leta nazaj po zamrzjenčke, dohtarji so skoraj obupal nad njo, tudi ona sama se je pač sprijaznila,da očitno je to to; in po vsem tem, ji izostane M, in sedaj pričakuje v decembru; stara 39 let!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1443
    4.11.2007 7:33:51   
    sayuri
    Jutro user posted image

Kot ponavadi - ta prva strašim tukile user posted image .

mavrica72, držim pesti, da bo danes ET uspešen user posted image user posted image user posted image .

konina, misliš čist lih tako, kot jaz. Men te male štruce ne morjo bit mešančki, tko da mi je ful smešno. AMpak...če "stroka" tako pravi...user posted image user posted image user posted image . Jst še zmeraj trdim, da je moj pes čistokrven brez rodovnika. user posted image  Drugače pa....po pravici povedano, me tvoje kepice malo mikajo user posted image . Sam mož nč ne ve user posted image . No....nekaj sem mu omenjala, pa me je sam čudno pogledal user posted image . Oba se zelo dobro zavedavaa, da pes potrebuje veliko pozornosti, družbo, redne izhode.... Sicer imamo ogromen vrt in dvorišče, kjer bi bil lahko spuščen, ampak vseeno.... Sem namreč pristaš zunanjih psov. Notri pride samo "na obisk" lahko user posted image . No, enega psa že imamo in imava dogovor, da ne bomo prinašali novega, dokler bo ta živ. Ampak ko pogledam te tvoje male kepe... user posted image user posted image user posted image . Moram malo Filipa na svojo stran pridobit user posted image  Drugače je pa zdaj čas, da po mački in psički ti prideš na vrsto za user posted image , a ne? user posted image  Lepo opravi jutri na UZju.

ajetam D O B R O D O Š L A med nami. user posted image user posted image user posted image  Dokler človek ne začne doživljati poti neplodnosti, se sploh ne zaveda, koliko je ljudi z enakimi težavami. Sama se spomnim, da sem mislila, da sem edina pred kakimi 5 leti, ko sva se začela spopadati s tem. Se mi zdi, da je bila to včasih kar tabu tema in je tudi še danes. No, malo več se o tem vseeno govori. Tukaj smo pa itak čist čvekaste, tako da....gremo na zmago. Na seznam te bom pa jst pripopala user posted image

blanč user posted image user posted image user posted image  pridna user posted image user posted image user posted image . Že čutim tvoj ta pravo dušo user posted image

Trepetalke, čimmanj trepetanja user posted image

Mi gremo danes malo na Gorenjsko na izlet.... brezje, kosilo v Radovljici, Bled....

(odgovor članu soncek.djukelica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1444
    4.11.2007 9:42:02   
    pikovit
    Dobro jutro punce,

Sem mal skočila gor pokukat kaj se dogaja in vidim da zelo.Sem čist zaposlena z predpripravami na najino poroko.Si nisem mislila da je tolk tega.Pa še kaj bom falila.
    Najprej vsem novim eno lepo dobrodošlico in da se boste fajn naklepetale.
    Gita14 mi je zelo žal user posted image .Odpočij si pa zopet v nove boje.
    Dajamaja pa porka motorka no.user posted image user posted image user posted image Zelo mi je hudo ko berem takšne stvari.Ampak vem da si borka in to do konca in vem da boš to grozo prebrodila in zopet šla v nov boj.Bom mislila nate in držala pesti.ž
    Konina joj kolk so luštkani.Mogoče mi pa rata našga prepričat da bi enga vzel.Zate pa držim pestiuser posted image
    Gojči vidim kako čas beži 12 teden si že user posted image Kako kaj dvolčka?Te ubogatauser posted image
    Sayuri vidim da si v polnem zagonu.Kako pa kaj Reško?Kakšne pripombe?user posted image Evo še zateuser posted image
    Sončekd. še malo še malo pa bo kmalu konec.Sem pogledala v album kakšen trebušček imaš.Zelo zelo lep je.Kako pa kaj otroc?Pridno brcajo,kolcajo in delajo prevaleuser posted image ?
    Blanč bravo sportašica.Tudi jaz sem začela migat vsak dan aerobika in savna.Če ni aerobike pa v kakšen hrib dokler je še takole lepo.

Vidim da je naslednji teden teden testov.Za vse držim pesti da vam rata.Če pa ne pa prosim ne obupat za vse bo enkrat posijal sonček. 

Punce uživajte ker jutri je nov delovni danuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1445
       [Brisano sporočilo]
    4.11.2007 9:46:09   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 1446
    4.11.2007 10:22:46   
    blanč
    Rebeca user posted image user posted image user posted image  tooooooooooooo. Čestitke (uradne pridejo kasneje). Jaz sem iz Celja in hodim na "vacu orbitrek"piši kao što govorišuser posted image user posted image user posted image . Pri nas v Celju se je tale vacu kar zelo raspasu, samo je tako peklensko drag. Tu, kjer hodim jaz je najcenejši. Drugače pa v raznih salonih kot sta pro vitalis in lineasnela stane 11 obiskov 300 eurov. V mojem fitnesu pa je 16 obiskov 175 eurov. Pa še 2 obiska so mi častliuser posted image . Samo mi je fajn. Najprej testiranje in preverjanje pulza in če lahko pri določeni obremenitvi držiš pulz 125 do 130 lahko greš v vacu drugače pa ne, ker baje ni tapravega učinka in kuriš preveč sladkorja iz krvi (upam, da sem prav razumelauser posted image ) To ti v nobenem salonu ne povedo, ampak samo tržijo. Kako je pa s tem pri vama????

Neposredna povezava do sporočila: 1447
    4.11.2007 10:31:35   
    babylove
    se mogoče da zmeniti tam kako z zdravnikom,da pokličem recimo drugi dan po punkciji v labolatorij,kaj se dogaja z tvojimi otroki?

Dobra ideja. Mene so sami vprašali za številko, kjer sem zmeraj dosegljiva, da me bodo vsak dan klicali in obveščali, kaj se dogaja z mojimi pikci.

Neposredna povezava do sporočila: 1448
    4.11.2007 10:36:05   
    Anonimen
    Čestitke _rebeca_ user posted image

Sayuri ima pa isti okus kar se user posted image  tiče. Tudi midva z možem ga imava. Pa otroci cele vasi visijo na ograji in ga čohajo, njemu pa tako paše. Edino včasih ko greva na sprehod se ne ve kdo koga pelje. Ali jaz njega ali on mene user posted image

(odgovor članu blanč)
      Neposredna povezava do sporočila: 1449
    4.11.2007 10:46:46   
    MARTINŠČICA
    _rebeca_, tooooooooooooooooooooooooooooooooo mi delej! Prva liga!

Kako pa kaj ostale trepetalke?

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.