|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 1:44:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
3.11.2007 8:08:13   
malecka_mateja
jutro!

mi pa mamo nov problem spanja!ne zaspi ker bi stala v pojstli!
ribica helpppp!!!!
amapk naša se noče na rookah uspavat!in nevem kaj nardit!Včeraj smo ob pol desetih komaj zaspali ker je jokala pa vstajala pa ko sem jo dol dala set jok....kriza!

lepe slike kolumbouser posted image user posted image user posted image

naša brenči morem iT!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3677
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 8:32:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
3.11.2007 8:37:46   
malecka_mateja
Ja kolumbo al lahk pridem še na tvojo dobro francosko!moj jo je tud pohvalo!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3679
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 8:45:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3680
3.11.2007 8:48:32   
malecka_mateja
naša pikica pa zdaj ipiko zganja v stajici!sem jo ven vzela me je najprej vdarla pol pa dudo primla in jezno vrgla po tleh!In zdaj ma kazensko!ker je to že preveč!

Neposredna povezava do sporočila: 3681
3.11.2007 8:53:41   
Margit
Ženske vidim da ste uživela sto na uro. Slikice so super. Mamice so lepe, otročki pa itak najlepši. Škoda ker nisem mogla spoznati še ostalih. user posted image  

Atena srečanje bo. Qulandija bo kmalu odprta. A kar datum postavimo? A lahko med tednom? Dopoldne?  Opoldne?

Kolumbo bundice nisem dobila user posted image  user posted image  user posted image .

Včeraj sem na vrat na nos letela domov. Je mami pazila Matica in me je klicala da je spet vročino fasal. Tako da sva jaz in Matic kar pri njej ostala. Noč je bila bolj čudna. No, prejle pa je od onemoglosti in neprespanosti zaspal. V ponedeljek imava itak sistematskega (9.mes. -kaj gre čas hitro) pa bom vidla kako in kaj. Mogoče so zobki, mogoče kakšno vnetje, ne vem.... upam da ne bo spet kuhal čez dan.

MalečkaMateja včeraj sem se pa čez toti Maribor peljala. user posted image  Vau. Vidim da si en dva tri gor. Jaz pa sem mislila da je to cel projekt do MB pridt. Pa kako lepo mesto je.

Neposredna povezava do sporočila: 3682
3.11.2007 9:00:07   
malecka_mateja
margituser posted image user posted image user posted image za pohvale zamb!valda da je najepše mestoi v slouser posted image user posted image
ne včeraj ko smo se po lj vozli v oni gužvi sva se z mojim menla kak je fajn pri nas!čeprav nas je dost ni gužve parkplac maš!trgovine vse!avtrija je blizu!mislim vse je pa še cenejši smokot vi!In sem res srečna da sem v mb domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
3.11.2007 9:10:00   
malecka_mateja
evo je zaspala!smo progruntal da bo mogla se po novem v stajici uspavat ker v stajici ji še ne rata vstat je še mal prmala in pol jo tja prestavim!tak se zdaj naredla in je ok!

joj sam nevem kak dolgo ker ji ne fali dosti da se v stajici vstane!

kriza!pa na rokah noče zaspat!

Neposredna povezava do sporočila: 3684
3.11.2007 9:39:42   
atena777
vstali. hladilnik prazen. tati šel v trgovino, mami lačna čaka na hrano. za golaž je še prezgodi user posted image .
David prvič jedel mandarino. Zelo mu je bila všeč.
Kolumbo ndeleja to je že jutr. Ne vem še kako bo z družinskimi izleti, smo na vezi.Sicer smo pa še tastarga našl, ga bomo mal postrgal, pa bo mogoče še zdržal do našega naslednjega srečanja.
David trenutno je jabolček z ovsenimi kosmiči in se ne pritožuje, mogoče pa le ni samo na sladko mahnjen.
Mi ne rabimo budilke, David zvoni ob 7.54. Mislim, da se še niso navadili na prestavljeno uro...

Neposredna povezava do sporočila: 3685
3.11.2007 10:02:27   
visnjaaa
Lepe slikeeeee!

Jaz sem skoz mislila na vas....ste uživale, a?

Jaz vas čakam, da pridete v Čatežke.

Pri nas nič novega....vse po starem.user posted image

Grem delat, pridem še pol gor...če mi bo seveda ta pof....internet delu.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
3.11.2007 10:45:54   
polona 79
pozdravljene februarske mamice!user posted image

tudi jaz sem ena izmed vas. mi imamo malega Roka, ki je zdaj že velik. sem vas v času nosečnosti skoz spremljala pa kr ne vem zakaj se nisem pridružla debati. user posted image danes pa me je zgrabilo in sem si rekla zakaj pa ne bi še js kej napisala. user posted image

zelo so zanimive te vaše debate čeprav mi jih redno ne uspe spremljat.

za zdaj naj bo to dovolj, če pa vas karkoli zanima vi kr vprašajte pa vam vse napišem.

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
3.11.2007 10:59:17   
Darca_k
Zdravo!
Vidim, da ste uživale na srečanju. Lepe slike, verjamem, da so tudi mali uživali v igri z vrsniki. So verjetno bili smešni, ne?

Mi po starem preživljamo skupne dni. mali je včeraj ponovno 'služil' pri babici, tako da sva z mojim lahko v miru malo porihtala po stanovanju (Jasna81, jaz zaenkrat še raje malo svojega ponucam, da pomaga, saj ni šans, da funkcioniram do takšnih poznih ur, kot ti. Svaka ti čast, jaz sem okoli 22h že čisto user posted image ).

Malecka_Mateja ne skrbi, tudi to bo malo minilo. Naš je tudi pred kakima 2 tednoma pogruntal, da lahko stoji v postelji, pa je en čas non-stop to delal, sedaj pa stoji le zjutraj, ko se zbudi. Je, pa res, da mali zaspi na rokah, to pa bo pri tebi malce težje, ko je navajena v postelji zaspat... Pa saj jo boš prelisičila user posted image , mali so pametni, vendar me mamice smo vedno en korak spredaj user posted image .

Kolumbo vidim, da si končno prišla do te slavne bunde user posted image . Upam, da jo bosta tako rada nosila z Majem, kot midva...

Punce hvala vam za recept s kumercami. Ga bomo danes poskusili in vam kasneje javim rezultate...user posted image
Lepo se mejte, mi sedaj šibamo po nove zaloge mleka v  Mulerja...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
3.11.2007 11:00:28   
malecka_mateja
ojla!

dobrodošla polona!kdaj si pa rodila???kolko je velik in težek da te lahko damo na seznam?
iz kje si?zdaj bomo rdovedne!user posted image
kaj že jeste...malo nam napiši o vas!

(odgovor članu polona 79)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
3.11.2007 11:07:32   
Anonimen
Lep pozdrav vsem!

Evo, js sem naspaaaanaaaa!!! Alen je včeraj na bazenu tolk užival, da je spal samo pol urce, pol pa v avtu, ko smo se nazaj peljali. Ko smo prišli domov je bil tolk zmozgan, da sem ga kr skopala in nahranila, in je šel spat ob 19,30h in spal do 8 zjutraj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Js sm se valda zbujala vsake tolk in gledala če dete sploh diha. user posted image user posted image user posted image

Mater... Vse sem pospravila sama včeraj, gospod VD je bil za računalnikom. Vlada sem tudi za tja vse sama pripravila. Pol pa dans 3 žehte čakajo, tastari kliče za zajtrk, da nej pripravim, pol pa mami joška, mali je lačen, pol pa se tatko zmeni, da gre na vse zgodi (je šel pred kako uro na pijačo s kolegi) MAAAATEEERRR!!! user posted image user posted image user posted image Sem ga skor brcnala z balkona dol! Pa brez šuhov! Ne pipnem se ničesar cel vikend! Tolk sm jezna, da piham čez ušese! user posted image user posted image user posted image Sploh se ne rabi vračat do večera!

Punce berem da ste se imele krasno! Sem vam kr fouš, ampak sej bo še drugih priložnosti, a ne? user posted image

Polona79 welcome! user posted image user posted image user posted image Napiši nam kej o sebi, o otročku (spol, datum rojstva, ime, kje si rodila)... Mi smo firbčne babe! user posted image user posted image user posted image

Grem še slikice pogledat, pol se pa še javim!

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
   RE: OJ!
3.11.2007 11:09:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Jasna 81 jaz sem še nekoliko razmišjala, da bi se vam ta vikend pridružila v Čatežkih pa je moj user posted image  slišal na radiu, da ROTAVIRUS ful razsaja in da ni priporočljivo hoditi z dojenlki v zaprte prostore na javna mesta. Zdej se bo zihr cela žlahta oglasila, da ja ne bomo kam hodili (tašča itn..).

user posted image user posted image user posted image Pa tolk dojenčkov je blo učeri tam... Mater upam, da nismo česa stakni! user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
3.11.2007 11:15:30   
polona 79
oj!

no pa začnimo.

rodili smo se 20.2.2007 v Celju (bil je pustni torek)
trenutno smo težki okoli 10,5 kg, veliki ? - to vam sporočim čez 14 dni ko bomo imeli sistematskega.

jem že vse kar mi mamica ponudi, poleg tega pa se še vedno rad prisesam na mamine prsi. imam že 6 zobkov s katerimi že tudi kdaj koga ugriznem. pred tednom dni sem se začel plaziti sedaj pa bi najraje že kar vstal in šel po svoje raziskovat.

drugače se ponoči še vedno zbujam, da me mami malo pocarta.

skupaj preživiva veliko časa, ker imava zelo pridno babico(taščo), ki pa nama včasih že tudi malo preseda in bi jo najraje kam poslala. tako je bilo namreč danes, ko se midva zjutraj že lepo najeva čokolinota pa prideva nato k njej (v zgornje nadstropje) na kavico in mora ona roku tiščat še klobaso v usta. pa sva se skregali in ne ona mu še kr tišči klobaso, da bi ga najraj vzela in šla nazaj dol, pa me je ati tak čudn pogledal, da naj se umirim. sem bla pol ko sršen. no sej zdej je pa šla, ati pa mali fakin pa lepo spita.

tulk za zdaj.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3692
   RE: OJ!
3.11.2007 11:19:55   
Anonimen
Slikice so svetovne!!! Februarski bebiji pa itak najboljši! user posted image user posted image user posted image

Atena glede stanovanja - manjše ko je, težje ga v red spraviš! Tudi mi  imamo cca 45 kvadratov in je skoz neki za pucat, dve kolegice ko imata hiško in bebice (tako kot naša Kolumbo) mata pa vedno tolk spucano, da mi je včasih kr nerodno ko pridejo k nam na obisk. user posted image Pa kaj... Tako pač je. Se tolažim s tem, da jaz nimam ne tašče ne mame pri seb, smo sami! user posted image user posted image user posted image

Aja, v Zrečah je voda 34 st., zrak pa 30 st. Mislim vsajuser posted image Mi smo ful uživali, bom slikice naložla ASAP! Druge dve družinice z bebicama so pa bile z nami samo pol urce in so kr šli domov, ker punčkama neki ni odgovarjalo. user posted image Ana se je skoz jokala, Ajša pa ful švicala. user posted image Smo jih ful pogrešali.

Grem zdej mal po ovinkih, pa posteljnino morm navlečt, pol pa nej stari pedena naprej! user posted image No, samo še kosilo dam kuhat. Se pa vseeno sprašujem, kaj pol njemu ostane za zrihtat? user posted image user posted image

Se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
3.11.2007 11:22:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polona 79

oj!

no pa začnimo.

rodili smo se 20.2.2007 v Celju (bil je pustni torek)
trenutno smo težki okoli 10,5 kg, veliki ? - to vam sporočim čez 14 dni ko bomo imeli sistematskega.

lp

Jeeee!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Še ena celjanka! user posted image user posted image user posted image No, js sm iz Žalca! Sem pa ful vesela, da mam koga blizu! Tele naše februarke so vse iz LJ ali MB koncev (ali pa še dlje) Edino Pikecpokec je iz Laškega! user posted image Punce še en razlog več, da se spet dobimo v Celju - eno novo februarko mormo spoznat! Pa njenega sončka! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem rodila 28.2. v Celju!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3694
3.11.2007 11:30:54   
polona 79
jasna 81 pozdravljena!

no js sem bla prej ful bliz celja doma, zdej sem pa v Šmarju no pa tud to ni kej dost daleč. se bomo res mogle enkrat v celju dobit da vas mal spoznam, ker zdej vas poznam sam tak kulk vas berem. mam pa eno kolegico bliz žalca (iz pirešice) ma pa že mal večjo pužo, tak da sem kdaj tud na tistem koncu (zdej ko je bol hladno res bolj mal ampak drgač pa kr).

vidim da si bla v zrečah a je drgač gužva tam? ker mi bi se tud šli mal namočit pa našmu atiju ni všeč gužva pa kr noče it! ga bom mogla kr na špagco dat pa vlečt da bo šel.

lp user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
3.11.2007 11:38:26   
pikecpokec
Ja, se bomo mogle še celjanke mal dobit. pa ni nujno da smo sam februarke, lahk so tud večji (ali manjši) user posted image .

Glede pucanja se pa jst ČIST NIČ ne sekiram. ok, sej svinjaka glih nimamo doma, ampak če pa kdaj kej ni spucano, pa ne bo konc sveta. glih prejle sm gledala na enih policah da bi bil že čas kej prah pobrisat. sam kaj ko je naslednji dan že spet vse prašno user posted image .  tko da neko osnovno higieno kolikortoliko vzdržujemo, pretiravamo pa res ne. itak Gal v šusu vse CDje s police zmeče, sledijo knjige, ...

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 3696
3.11.2007 12:10:13   
Margit
Midva sva od dežurnega zdravnika. Matic ima vnetje desnega ušeska. In sva lepo dobila antibiotik. user posted image user posted image   Bogi mali revček. Zdaj spi. Očitno ga čist zdeluje tale vročina.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 15:07:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 17:44:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3699
3.11.2007 19:26:01   
pikecpokec
Eno vprašanje: a vaši dojenčki že kaj počitnikujejo pri raznih babicah, ...? mislim tko, da prespijo tam (brez vas). mene je dans ena kolegica vprašala, če Gal že kaj prespi pri babici pa sem rekla da ne in je bla ful začudena, ker to je pa treba otroke kmalu navadit.user posted image
Gala je sam enkrat dala babi spat, ko naju ni blo doma, pa se je potem še ene štiri noči prebujal na vsake pol ure in fuuul jokal. pa po moje ni nč grdo delala z njim. očitno je ful navezan na naju, ampak men se to pr njegovi starosti še ne zdi nč narobe. eni se pa ful čudijo zakaj ga še ne dama malo na počitnice user posted image
ne vem, no, a sem jaz čudna?

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.