|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
1.11.2007 22:06:28   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Margit, če se boš slučajno mino peljala ne se ustršit, ker zgleda tko kot bi mela častno stražo na spalničnem balkonu.....ga moram zdele prepričat, da nej gre s sinom rajš 5 m stran v gozd, kjer naj mu pove pravljico o nagajivem vrabcu....in morda ga za srečen konec le ujametauser posted image user posted image user posted image ...jst grem pa na en relax u banjooooo

KOMI ČAKAM JUTRIIIIIIIIIIII

hAHAHA ...

vidim da se na vašem koncu jezera ornk dogaja. Se pravi če slišim kakšne strele iz puške, sta to vidva. No mislim,d a nom policije klicala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
1.11.2007 22:13:46   
Anonimen
Čao punce!

Evo, na hitrco en post. Mi smo dans zabušili več ko pol dneva pri enih kolegih. V glavnem, končno smo zmenjeni, da gremo namakat naše pižeke user posted image Gremo v Zreče na bazen, sicer 3 mlade družinice in bo kr pestro. komi čakam.

Kolumbo na žalost ne bom mogla pridit. Se iskreno opravičujem, upam, da bom kdaj drugič lahko! Skratka mislila bom na vas in se parkrat vrgla v vodo za vsako od vas, ve pa vsaka en kozarček cvička vržte v sebe za mene! user posted image

Grem, tamali že brenči... Aja zdejle ko smo prišli domov je začeu govorit dadadada... Ne neha user posted image Ful je hecn.

Se slišimo kasneje! Čau!user posted image

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
1.11.2007 22:38:42   
ribicau
Čer še od mene.

Kolumbo mene (nas) ne bo! Sem mojmu tolk časa težila, da je vzel dopust (ker kao nismo nikoli nič sami), da če mu zdej rečem, da gremo jutri na Zbilje....me bo samo u tri krasne poslov, pa škatla bo ostala zaprta (sem ga ob 20ih poslala na Petrol - ne zajebavam, res user posted image )!
Uživajte.

Drugače je pa kakec že normalne barve. Zgleda je bil res višnjev kompot.

Sem pa danes zjutraj v Evinih ustih začutila špičko spodaj user posted image user posted image user posted image , ampak popoldne pa ne več user posted image ! Pol smo šli pa nekam na obisk, pa jest to povem in je oče 4 otrok rekel, da ko š**** ven pogleda, da v velikih primerih dlesen tudi zateče, tako da traja kakšen teden, da zobek toliko zraste, da se začuti in vidi. Kaj pravte, a je kaj resnice na tem? Jest že res komaj čakam 1. zobek!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
1.11.2007 22:39:47   
ribicau
....še nekaj.....delam primerjavo med Termami Snovik in Aquaparkom Bohinj....kje je bolj topla voda, tko po izkušnjah.....ne verjamem, kar imajo na spletnih straneh napisano!!! Zanima me namreč za velike bazene, ker nam otroški bazenčki ne pridejo v poštev, ker Eva stoji in se potem samo odriva od tal z nogicami, noče plavat!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 8:34:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
2.11.2007 8:53:13   
DeMer
Kolumbo, kdaj bos mela zdej vse pospravljeno in pristimano, da ti lahko pridemo razmetat?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3656
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 9:07:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
2.11.2007 10:46:42   
atena777
Mi2 prideva. Mami si je še kano dala na lase, prvič v življenju, je ajeto varianta se mi zdi tko, da bom prišla ko z rudnika, ampak nč se ustrašit...

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 3658
2.11.2007 11:34:23   
DeMer
Midva bova malo zamudila, ker je padu dol. MIsim, da vec kot eno uro ne bo spal. Torej prideva od 12.30 od 13h. A prov?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
2.11.2007 12:23:28   
atena777
David je pred eno uro zaspal. Čakam, da se zbudi in potem počasi krenemo.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
2.11.2007 18:19:56   
visnjaaa
MEN NI INTERENT DELAL, PA NISEM VEDLA KAM PRIDITuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da uživate in niste preveč pjaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
2.11.2007 20:05:54   
atena777
Imali smo se fuuuul fajn, visnjaaaa skoda, ker nisi mogla priti!

Jaz pa cakam slikice!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
2.11.2007 20:15:49   
malecka_mateja
čer!

srečanje je bilo zakon!user posted image user posted image user posted image user posted image mater smo se napili in najedli sem si mogla hlače odpet ko smo se domov vozli!mali so bili tako posrečeni ko so se skupaj igrali!s tem da mark in david švinglata ker plazita in pobegneta maju in tjaši!user posted image user posted image user posted image user posted image res so face!

demar mark je ful lep fantek pa take lepe učke ma!user posted image user posted image user posted image

višnja škodauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa zbiljko je tako lepouser posted image user posted image user posted image pa dobro vročo čokolado majo...user posted image v glavnem vse je blo super!

morem malo spta spravit!se javijm!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
2.11.2007 20:32:15   
DeMer
demar mark je ful lep fantek pa take lepe učke ma!

Toerj, mi ze na duso pihas, ce vam ga zasedem, a. user posted image U, vrsta je dolga!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
   OJ!
2.11.2007 20:36:01   
DeMer
Skratka, srečanje je bilo super.

Kolumbo ima sedaj malo dela, da za nami pospravi, sam naš je itak vse zbiksov po tleh, tako da zanami ni nič ustalo.  user posted image

Atena, si nahranla Davida?user posted image

Uglavnem, ni jih čez februarske mamice!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
   RE: OJ!
2.11.2007 21:03:42   
atena777
DeMer David si je pogrel svojo mineštro v Majovi mikrovalovni in je bil potem prav zadovoljen. Posebej vesel je bil, da sem pozabila njegove kašice in je prišel na račun s Tjaskinim Obstgartnom. user posted image  

Kolumbo carsko je bilo user posted image user posted image !

Pogresali smo ostale gorenjke Margit in Ribicau!

Visnjaaa do konca zivljenja ti je lahko zal, da te ni bilo, Kolumbo ima takooooo dobeeer visnjev liker. Mnjami!

Sprasujem se ali bomkdaj spoznala LULU, Visnjooo, ostale??

< Sporočilo je popravil atena777 -- 2.11.2007 21:04:03 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
2.11.2007 21:05:16   
pikecpokec
Mi bi pa kake slikce vidli, prosiiim!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 21:09:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
2.11.2007 21:13:15   
atena777
Vglavnem midva sva pozabila Gengigel pri Kolumbo tako, da bo v kratkem spet eno srečanje,v Lj ali Kr. No sej Kik ste Kranjčanjke že odprle a?
Margit kako napreduje seznam?

Jasna 81 jaz sem še nekoliko razmišjala, da bi se vam ta vikend pridružila v Čatežkih pa je moj user posted image  slišal na radiu, da ROTAVIRUS ful razsaja in da ni priporočljivo hoditi z dojenlki v zaprte prostore na javna mesta. Zdej se bo zihr cela žlahta oglasila, da ja ne bomo kam hodili (tašča itn..).

No sej bomo preživeli, a ne?

Februarske mamice rula - itaq!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
2.11.2007 21:17:19   
atena777
Ooo Kolumbo lepo, da tvoj možek kaže zanimanje za motivacijo za diplomo! To je že veliko, zdej more samo še cilje napisati , pa akcija!!!

Ampak najboljša motivacija si mu pa ti, ker si DIPLOMIRALA!!! Se spomnim mojega šefa, ko je dipl. njegova žena, je bil kot bi redbula popil, sam še o svoji diplomi je govoril user posted image user posted image . Zdej maš priliko, da ga malo porineš naprej user posted image .

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
2.11.2007 21:21:11   
atena777
Kolumbo izgleda kuhinjo pospravlja...Res je pridna ima vse zgloncano v hiši, pa vse sama porihta! Jaz pa čist brez kondicije, pa mam 38m2 pomivalne površine.

se vidimo pa-pa

p.s. Pikecpokec - izgleda Kolumbo ne bo slik dala, ker niste prišle user posted image user posted image . Samo Višnji bo poslala na sliki VIšnjev liker, ker je glih v skladu z njenim nickom :)

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
2.11.2007 21:37:04   
DeMer
slišal na radiu, da ROTAVIRUS ful razsaja in da ni priporočljivo hoditi z dojenlki v zaprte prostore na javna mesta.

Joj, Atena, zdej me pa strašiš! Mi smo hotl it pa jutri do morja mal pogledat, pa v kaksen slan bazen se kopat. user posted image Hm, se bomo pa sprehajal. Sej dol je itak burja pihala in je vse odneslo.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
2.11.2007 21:39:16   
DeMer
No sej Kik ste Kranjčanjke že odprle a?

Kje pa je Kik v Kranju? Jest nič ne vem.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 21:51:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 22:11:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.